|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
3.3.2012 9:37:01   
femme_
mala _roo - hvala za odgovor. Bom se pozanimala kaj lahko storim sploh,ali pa da si preiskavo plačam, ker me moja ginekologinja naprej poslala tak nebo. hvala ;)

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.3.2012 11:03:42   
TinKkara
posteljica....

tudi midva imava kar majhno sobo, zato bova najprej imela zibelko oz. tisto otroško posteljica obposteljno, ki se jo pritrdi na najino posteljo. Ima mogoče katera kaj izkušenj s tem? Nevem, ali je bolje, da kupim normalno malo posteljco, 40*100, pri kateri se en del stranice spusti in je pol otroški jogi v višini najinega (sem vidla, jo imajo v BB), je na koleščkih in ima tudi bremze. Ali je bolje, da kupim tisto, ki se pritrdi na najino posteljo?? Ta je sigurno bolj zraven in bolj fiksna..........hm......
To je to: http://www.mali-vragci.si/obposteljna-posteljica-tobi-babybay-original-bela-lakirana-3

Po 6ih mesecih oz. ko jo preraste, pa bomo punčko prestavili v normalno posteljico v otroško sobico, ki je zraven najine.

??????

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.3.2012 8:45:52   
bankc
Dobro jutro!

Ravo pijem mojo kavico, in malo berem.

TinKkara [sm=bravo.gif]user posted image user posted image za uspešno opravljeno morfologijo.

Mi je pa tale zadeva iz malih vragcev full všeč, sam nimam pa ikušenj. Jaz imam tako leseno zibko, ki mi jo je moj ata sam naredu. in bom na začetku imela to, nato bo šel pa naš fante v svojo sobo. Pa moja zibka je na žalost premajhna za 6 mesecev. Pri prvem jo je prerastel že do 4 meseca. tako da bo tudi tokrat šel že z 4 meseci v svojo sobo.

Femme_ kakšnega G pa imaš to user posted image . Morfologija kakor vem pripada ČISTO vsaki, in si prvi primer za katerega slišim, da G noče delat morfologije. A je že taka kriza al kaj? Jaz na tvojem mestu bi šla definitivno pa samoplačniško, pa razmislila bi o menjavi G. user posted image . Na morfologiji ti naredijo natančen UZ in pregledajo če se vse kosti in organčki pravilno razvijajo. Ne pa tako kot se je pol zgodilo našim družinskim kolegom, ki so rodili dojenčka brez hrbtenice in je seveda umrčku takoj ko je prišel na svet (takrat pač še ni bilo UZjev, toliko let nazaj).
Joj sem kar besna ratala, ko sem to prebrala.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.3.2012 9:38:00   
amyZ
TinKkara - tale posteljica je kar praktična ja. Ampak cena pa niti ni. Mislim, če jo po pol leta preraste in potem je treba kupiti zopet večjo, je to kar nekaj denarja. Mislim, saj če ne gre drugače je to potem edina možnost, ampak da so te stvari tako drage, sploh ker so uporabne skoraj za nič časa, mi ni jasno. Očitno dokler bodo potrebe bodo tudi cene take. Midva imava res srečo da je spalnica ogromna, pol prevelika, in ni problema za posteljico 120x60. Ob prvi priliki bo pa posteljica vseeno šla v sobico in potem ko bo to prerastel že imamo doma eno navadno posteljo, pa se bo dalo samo tole varovalo. Upam, da če se boš odločila za tako posteljico, da boš dobila kje ugodneje, poglej malo na kakšne tuje strani, sigurno pride pol ceneje.

Jaz sem pa našla super stolček za hranjenje, ki je uporaben od rojstva kot ležanik, v stilu Tatamie, vendar za veliko cenej od Chicco in sicer za 105€ iz tujine. Pri nas še nisem našla, da bi jih imeli. Si mi pa zdi dober, ker se da v ležeči položaj, se zapne otroka notri, kasneje se da v sedečega in je še vedno lahko zapet, mizica se vozi naprej in nazaj glede na potrebe otroka oz. velikost. Ko je še malce večji, se odstrani notranja prevleka in potem ostane samo stolček in pa tanka plast sedeža, ki daje več prostora in pa seveda manj dela z brisanjem. Aja, pa še tale višina za naslonit nogice se spreminja. Rada bi pa stvar videla v živo kot pa kar tako kupila. Upam, da najdem kje tole, če ne pa v Gradzu kje, ko bomo šli v Ikeo pa se kje ustavimo.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.3.2012 8:45:47   
beti82
Jutro,

mi imamo pa kar tist stolček iz ikee in je super, preprost in enostaven za čiščenje. Pa še zelo poceni.

V spalnici pa sva ga tudi midva mela nekje do 5 meseca, pa bova sedaj naredila enako.

Uživajte

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.3.2012 10:33:52   
Natty77
user posted image user posted image user posted image  MORFOLOGIJA JE ZA NAMI....JUPI JUPI JUPI - VSE OK!!
IN IMELI BOMO PUNČKO user posted image

Lp
Natty

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.3.2012 11:34:50   
TinKkara
natty, čestitke! user posted image

AmyZ,

ja, vem, da je draga in da se ne splača, ampak nimava druge izbire, saj v spalnici nimava prostora za večjo posteljico in dokler bo punčka majhna, jo želim imeti pri sebi, vsaj teh 6 mesecev :)

Punce, jaz imam obseg trebuha 95 cm, sem pa v 21. tednu. Kako kaj vaši trebuščki?

Je katera že bila v LJ v trgovini Mothercare??? Baje imajo zelo lepe stvari za otročke.

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.3.2012 13:57:33   
bincha
Živjo vsem user posted image !

TinKkara tudi jaz imam obseg trebuha 95 cm - sem ravno včeraj merila user posted image sem pa v 23. tednu (23t 1/7). trebušček kar raste in rase user posted image sem tudi pridelala že okrog 7kg user posted image
Ampak pravijo in tudi sklepam po oblačilih, da je vse zaenkrat v trebuhu user posted image no malce je tudi v stegnih (malenkost) in obraz imam bolj okrogel.

femme_ kaj pa ti je pregledala na tem natančnem UZ, ki si ga imela v 20.tednu? (je gledala kosti, ledvička, srček, obrazek, ali so 3 žile v popkovnici...?) ker če je to pregledala, je lahko ta UZ že bil neke vrste morfologija
Ker je morfologija itak samo zelo natančen UZ pregled, ki nja bi ga delali med 20.-24. tednom....
jaz osebno nisem imela UZ pregleda okrog 20.t in potem še morfologijo v 22.tednu, vendar je res,da sem imela do sedaj šele 3 UZ preglede (v 8.tednu, 13. tednu (NS) in sedaj v 22. tednu (morfologija)).

midva bova dala posteljico za dojenčka kar v spalnico, tam bodo tudi ostale stvari (omarica, previjalna miza...) - trenutno sva namreč še pri meni doma in imava 2 sobi (spalico in manjši dnevni prostor-ki je manjši od spalnice, spalnica je namreč kar velika). Malček (in mogoče takrat že kakšna sestrica ali bratec) bo imel verjetno svojo sobico šele ko bova končala z gradnjo stanovanja-sva pa v fazi pridobivanja papirjev, tako da imava vsaj še 3-5 let pred sabo preden gremo na svoje.
No mogoče bova dobila pri meni doma še eno sobo, ki bo začasna otroška user posted image

nekaj časa se bomo še stiskali ampak bo vseeno lepo

že kaj razmišljate o porodu?

lp

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.3.2012 15:26:04   
fabula
pozdravljene souser posted image ,

tudi za nami je morfologija...in je zdaj vse ok user posted image  ...ampak pri prvi žal ni bilo čisto tako...je G videla, da je sicer vse ok, razen želodček je bil premajhen in je bil očitno samo prazen, ker čez teden dni je bil pa tak kot mora biti user posted image user posted image user posted image  ...je pa bilo zelo težko čakati tisti teden in prva dva dneva sem samo jokala, potem pa sem se vzela v roke, sklenila da itak mora bit vse ok in na naslednjem pregledu je res bilo.
Mi2 bova imela posteljico pri sebi v spalnici, nekje pri 5ih mesecih pa bo šel dojenček v svojo sobico oz.k bratcu...tudi pri prvem otročku sva naredila tako in tako je že od svojega 5 meseca spi brez problema sam in tudi zbujal se ni nič ponoči...še vedno je tako user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.3.2012 20:30:57   
iwa
Pozdrav tud z moje strani!

Česittke vsem za BP morfologije!user posted image

Tud za nami je danes to, in vse je OK! Zelo smo veseli in lulček je potrjen!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.3.2012 21:19:20   
kikaaa
Pozdravljene!
Se vam še jaz pridružim..malo poznouser posted image
Rok imam 3.7.
Čestitke vsem bodočim staršem!user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.3.2012 7:15:44   
amyZ
Dobrodošla kikaaa!

fabula - dobro, da je bil res samo prazen! Fajn, da je vse ok in kot mora biti!

iwa - čestitke za pregled!

bincha - uh...tole pa še bo dela, s papirji in to, to ti največ časa pobere in pa živčkov. Upam, da vama čim prej rata, da bosta potem lahko šla kmalu na svoje. Midva sva v najemniškem, in upam da si bova lahko v prihodnosti privoščila kakšno kučico samo za naju user posted image  Ampak niti ne vem kako bo zdaj, ko sva bila dva in oba delala se je dalo dosti privarčevat, sedaj pa sem doma, potem bo še mali, porodniška tudi ne bo tako visoka, otroškega ne vem če bo kaj oz. koliko ga bo...Ampak bo moralo bit, ker imava željo in cilj, torej je vse dosegljivo :)

(odgovor članu kikaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.3.2012 9:10:23   
bankc
Dobro jutro!

Kikaaa dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Fabula čestitam za morfologijo user posted image user posted image user posted image in da je z user posted image vse vredu. Si pa ne zanam predstavljati kako ti je bil mučen tisti teden ko si čakala na ponovni pregled. No sam važno da je sedaj vse ok user posted image user posted image user posted image

Iwa čestitke za morfologijo in za potrjenega fanta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.3.2012 9:34:54   
julieb

user posted image

user posted image  

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image

bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted image /   user posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  kikaaa / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image
5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted imageuser posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image  Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Elieli / 31 let / Obala / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image  2xjulij / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  lepapepa/ 33 let / LJ / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted imageuser posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / 29 let / ? / 2user posted image / 0user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image  blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image /  user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image  uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted imageuser posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julijka25 / 24 let / Trbovlje / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
29.7.
user posted image
 Tina1984 / 26 let / Ormož / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image   
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
6.3.
Elieli
7.3.
alysa, Sitnoba
8.3.
me ni
9.3.
me ni
12.3.
polho3006 (sladkor)
20.3.
amyZ
27.3.
2bambinos
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
6.3.
capyka1981
7.3.
2bambinos, Vegi
8.3.
me ni
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb, nikolinca
16.3.
spelap1
21.3.
ancy7
22.3.
*bobika*
29.3.
Arya

3D:

SKUPAJ NAS JE : 73
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 10
 user posted image : 17 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.3.2012 10:04:13   
TinKkara
[color=#009900]za seznamček: 3D UZ imam 27. marca v lj pri dr. Pušenjaku

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
6.3.2012 10:04:28   
fabula
vidim, da nekaj mojih podatkov še manjka...stara sem 31 let in iz (okolice) LJ, pričakujemo pa user posted image  user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
6.3.2012 10:06:40   
amyZ
Aja, sem pozabila omeniti, ko sem zadnjič spraševala glede pralnih praškov in podobno. No, sem kupila Frosha, najprej za navadno perilo z aloe vero, in sem enostavno navdušena. Ker je že tekoči prašek tako dišal nisem dodala nič mehčalca ampak obleke so bile pa po pranju tako dišeče in tudi mehkota ni bila problem, čeprav se niso sušile v sušilcu. Zdaj sem kupila še za belo perilo, citrusi, in bom videla kako se tudi ta obnese, diši prav tako lepo.
Mogoče bom pa celo začela prati brez mehčalca :) da se navadimo, ko bo prišel nov družinski član user posted image . No, razen črne še vedno perem s Perwolom in pa mehčalcem, da dišijo. Moram omenit, da moj nosi striktno črna oblačila in se jih nabere v tednu za poln stroj in zato jih perem posebej s tem za črne cote.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
6.3.2012 10:26:19   
me ni
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

Punce, jaz imam obseg trebuha 95 cm, sem pa v 21. tednu. Kako kaj vaši trebuščki?

Je katera že bila v LJ v trgovini Mothercare??? Baje imajo zelo lepe stvari za otročke.

Tudi jaz sem v 21.tednu in tudi moj trebuh ima obseg 95cm, sem ravno danes zjutraj merila. Pridobila sem pa 4kg. Vse u mejah, moti me samo, da sem v obsegu bokov od začetka nosečnosti pridobila celih 5cmuser posted image . No ampak se mi zdi da je to v večini posledica tega, da ne hodim na spinning, saj mi je kolesarjenje vedno pomagalo pri odpravljanju odvečnih centimetrov na bokih user posted image  

Me pa že dva dni boli spodnji del trebuha. Če mi ne bi pri 5ih letih odstranili slepiča, bi mislila, da je to to. Bolečina je močnejša ob vstajanju in hoji. Bom šla danes do svoje zdravnice, če ima kak predlog kaj bi to bilo (mehur, prepona, ...), itak imam pa u četrtek morfologijo pri svojem ginekologu.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
6.3.2012 10:59:38   
2bambinos
A še katero boli na tem mestu kot je trebušna predpona? Zdi se kot da me boli koža, saj bolečina gre cca do 1cm v globino, v širino pa cca 10cm. Ni pa zgaga, ziher. Me pa bolj boli popoldne in zvečer. Mažem se s kremami in olji, a kaj veliko ne zaleže. Vidnih izpuščajev ali česarkoli ni. Boli pa, da se ne morem pripogniti in zvečer, če se uležem in mi pade trebuh v eno stran, me še bolj boli...(ga moram podložiti s povštrom). Jutri imam zdravnika, a bi še vas vprašala, če katera to pozna... (kopirano tudi na FB)

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
6.3.2012 11:38:42   
kikaaa
user posted image o hvala, ste me že dodali na seznam...še malo podatkov... Stara sem 28let iz Radovljice...doma imam že fantka starega skoraj 4...pričakujemo pa puuunčkoooouser posted image

Na morfologiji vse ok!

Sem pa proti prvi nosečnosti, že sedaj ogromna!!

Lep dan!

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.3.2012 11:40:59   
me ni
No meni se podobno dogaja, samo da mi obratno od tebe paše prepognjen položaj, pokončna drža pri hoji pa mi povzroča bolečino. Prav tako me boli, če ležim na hrbtu ali pa na desnem boku. Najboljši položaj je sedenje, ali pa ležanje na levem boku, tako da desna noga počiva na debelem vzglavniku. So razna ugibanja zakaj do tega pride od tega, da sem preveč hodila ta vikend, da se preveč stegujem na zgornje police v omarici in pri obešanju perila, do vnetja mehurja ... Bom počakal na mnenje mojega ginekologa v četrtek pri morfologiji. Na srečo pa teh bolečin ne spremlja pekoče uriniranje, niti spremenjena barva urina, niti krvavitve ... samo moj večni spremljevalec beli tok user posted image  
Sem sicer v službi, ampak doma bom pa potem počivala, tako kot včeraj, ko sem prišla iz Lj, kjer sem bila na kontroli pritiska (zaenkrat je vse OK).

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.3.2012 12:16:03   
bincha
lep dan vsem!

spet je sonček, jaz bom pa cel dan za 4imi stenami... zdaj v službi, kasneje na faksu... ah saj bo

mene trebuh oz. prepona nič ne matra, me pa uščipne nekje v predelu križa (sedaj kar pogosto) in me potem "cuka" kar dolgo - včasih cel dan... težko hodim, imam občutek, da bi me nekdo vlekel za živce od križa pa potem po celi nogi navzdol... slabše je če sedim nekaj časa...

verjetno je problem večja teža v predelu trebuha in veliko sedenja...user posted image

poskušam veliko hoditi a mi čas velikokrat to ne dopušča (gem pa vsak dan v službo in nato domov peš)

lpuser posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
6.3.2012 12:28:46   
mala06
Živijo po zeeelllo dolgem času!

Morfologija je že teden za mano in je vse ok. Imeli bomo user posted image , kar že vemo od NS, a sem počakala do morfologije za potrditev.
Imela sem test za sladkor in na žalost imam malo povišanega in sem že na dieti. Merit si ga moram na tešče in 1.5 ure po obroku. Nič kaj prijetna zadeva, a bo treba zdržat te štiri mesece.

Čestitam vsem za uspešno opravljeno morfologijo in dobrodošle nove nosečke!

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.3.2012 17:59:07   
iwa
hvala vsem za čestitke in tud jest vsem ostalim čestitam!user posted image user posted image user posted image

Jest bolečin v trebuhu nimam nč, ampak zadnje dni že začenja bolečina v žlički in zgaga - mali je že zdaj večji od povprečja, napovedana teža na koncu že zdaj okrog 3800, tko da to obeta zanimiv porod in ko me brca v želodec so včasih nore bolečione, a menda paše zraven tko da ni kejuser posted image

kikaaa, če ti ni odveč, lahko bi se spoznali, mi smo tud iz Radovljice in sicer iz Cankarjeve, če si za bi bilo prov fajn poznat eno bližnjo sonosečkouser posted image , pa glede na to da sva sam dobro leto narazen, se mogoče že poznava, skoraj sigurno pa te je moja mami v OŠ ATL ( če si hodila v Radovljico) učila glasbouser posted image

mala 06, žal mi je za cukr, sej te diete ful pomagajo, bo kmal dobro
Želim vsem lep dan!

Življenje je lepo!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.3.2012 20:14:19   
kikaaa
Iwa, seveda se poznava(Marinka)user posted image prejšnji teden sva se pogovarjali s tvojo mami pa me je prav pomirila, ko me je vprašala, če sem 4.ali 5. mesec, ker me je primerjala s tabouser posted image ( ostali me sprašujejo, če imam naslednji mesec rok, k mam že tak trebuh)...tako da sem vesela, da ima še katera tak trebuhuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......