|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
12.12.2011 7:23:33   
Katte
Kliki, user posted image user posted image user posted image . Še vedno je lahko december tvoj mesec. Držim pesti.
HeLenčica in GregUr, upam, da se kmalu razjasni, pri čem sta. Seveda upam, da bo user posted image , ampak, če mora biti user posted image , naj pa hitro priteče.

Jaz sem pa bolj tako tako. Cel vikend sem tuhtala o službi, ker me nekaj mori. Pa o prihajajoči user posted image . Sem ponavadi optimist, ampak trenutno ne zmorem najbolje. Pa še znaki so čisto taki, kot ponavadi pred user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.12.2011 8:20:07   
HeLenčica
Katte, tudi takšni dnevi pridejo, polni pesimizma...ampak vedno sledijo tudi tisti pozitivni, zato glavo gor. Sama veš, da so user posted image znaki enaki PMSju.

Moja user posted image je z enotedensko zamudo končno pritekla. Tako lahko začnemo nov krog. Razočarana nisem, ker sem imela krizo že v četrtek, ko sem delala test, itak pa nikoli nisem zares verjela da bi lahko bila user posted image . V to žal več ne verjamem. Selim se na januar.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.12.2011 8:20:24   
LittleSun
Dobro jutro

Pri nas kar ni konca tega padca user posted image je še lubija v križu vsekalouser posted image user posted image moja bula pa tud ni ok, sem imela včeraj kontrolo. Doma nas pa tako čaka začasna selitev nekam (najverjetneje k taščiuser posted image ). Pa ne bom več jamrala, bo že posijal sončekuser posted image user posted image

Ste kaj pridne?? Kje so user posted image user posted image ??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.12.2011 8:21:48   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

Hei!

Kako ste kaj punce? Tale pusta nedelja ni za nikamor...midva z mojim možekom se že drugo nedeljo odpravljava gledat lučke v Lj. pa nama dež že drugič meša štrene. Bova očitno kar malo doma poležavala, pa saj je tud to fino.user posted image

mi smo jih v soboto šli gledat..perfektno vreme, LJ polna, tega sploh nismo vajeni v CE. user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.12.2011 8:22:46   
LittleSun
Katte user posted image user posted image saj veš, da pride takšen dan, ampak jutri je nov dan in bo spet boljše. Ti pa si sploh tak sonček.

Helenčica jaz imam vsakič ko grem na kakšno potovanje zamudo pri user posted image . Nazadnje mi je 8 dni zamujala ko sem prišla iz potovanja.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.12.2011 8:23:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro

Pri nas kar ni konca tega padca user posted image je še lubija v križu vsekalouser posted image user posted image moja bula pa tud ni ok, sem imela včeraj kontrolo. Doma nas pa tako čaka začasna selitev nekam (najverjetneje k taščiuser posted image ). Pa ne bom več jamrala, bo že posijal sončekuser posted image user posted image

Dragega masiraj z kakšno brinovo kremo, ali pa kakšno drugo ,ki segreva..

Kako selitev, a ste v najemu al kako?

dejte no user posted image user posted image , jst tolk navijam za vas !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 831
12.12.2011 8:26:15   
HeLenčica
LittleSun,  meni se je nekaj takega zgodilo prvič. Pa grem vsako leto na daljše potovanje. Me je pa Kratka pravilno opozorila na to. Upam, da se ti zadeve čimprej uredijo, LittleSun!

Neposredna povezava do sporočila: 832
12.12.2011 8:27:37   
*bobika*
helenčica nič ne govori tako..verjeti moraš, ker upanje umre zadnje.. tudi ti boš dočakala plus, ne bom rekla da te razumem kako grozno je če že tako dolgo poizkušaš, zame je bilo že to veliko trpljenje, da dvakrat ni uspelo.. ampak USPELO TI BO !

kATTE zate velja ito kot za Helenčico .. še vedno pa imaš upanje da user posted image  ne bo!

littlesun .. tudi ti si borka, ne vdajte se, pridejo težki časi, ampak saj smo močne in jih prebrodimo , skupaj, s čvekanjem ..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.12.2011 8:33:13   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro

Dragega masiraj z kakšno brinovo kremo, ali pa kakšno drugo ,ki segreva..

Kako selitev, a ste v najemu al kako?

dejte no user posted image user posted image , jst tolk navijam za vas !!!!

poplavo smo imeli in ne vem kdaj bodo začeli parket ven kopatuser posted image user posted image upam da bomo še za božič doma, ampak treba je čimprej

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.12.2011 8:36:09   
srečki
Jutro pupike,

najprej da se opravičim, ker vas nič nisem brala :( se ne počutim ravno najbolje. Ampak bo.
No vsem ki ste dobile M user posted image user posted image user posted image

LittleSun tebi pa želim, da zadevo čim prej uredite in da boste spet hitro doma.

Punce še vedno držim pesti in navijam!

Neposredna povezava do sporočila: 835
12.12.2011 8:52:51   
Zewa
Dobro jutro punce, kako ste?

Jaz sem pregurala vikend, in se zdaj sprašujem isto kot ena izmed predhodnic - kako se zamotiti, da ne bom samo na to mislila, ali bo user posted image ali ne bo...user posted image

Ah saj bo.. Čez vikend so me nehale ščemeti prsa, imam pa bradavice skoz napete in take občutljive. Čeprav sedaj ko sem v službi, ves čas čutim prsa.. user posted image BOmo videli kaj.. Čez vikend bomo že ugotovili.
Sem pa bila na enem žuru v soboto in ponavadi pijem bambus-mi je bil tako zanič, sem komaj popila enega..user posted image Še dobro, ker je potem moj še namesto mene pil, da sem domov vozilauser posted image

Gregur kako kej kaže?

No, jaz grem novemu delovnemu dnevu naprej.. Se slišimo še kaj.user posted image

Lep deževen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.12.2011 9:02:06   
lunica 85
helenčica:ne obupaj,v letu 2012 bo sigurno črtica tudi tvojauser posted image
litlesun:user posted image user posted image user posted image user posted image da se vam vse čimprej uredi
Zewa:lahko bi bilo zaradi user posted image .a čez vikend delaš testek ?Srečno in naj bo plusekuser posted image user posted image

lp,m.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.12.2011 9:05:39   
LittleSun
hvala vam punce user posted image
upam,da se kmalu uredijo stvari. smo pa pridni in se zvečer vseeno sprostivauser posted image user posted image čeprav ta mesec nič ne prikačujem, ker sva oba pod takim stresom, da dvomim, da lahko v takih trenutkih uspe. Ampak nič hudega. To bo že počakalo. Če bi slučajno zanosila, se mi moj kar smili, ko bo moral vse sam nositi. Ko sva se prvič selila sem bila noseča čist na začetku in nisem mogla nič pomagat, potem sva se selila drugič ko sem bila noseča 6 mesecev pa spet je bil revež sam za vse, jaz sem samo zlagala v omare in čistila koliko sem pač lahko.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.12.2011 9:08:15   
HeLenčica
še tukaj punce, hvala!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
12.12.2011 9:12:02   
Katte
HeLenčica - user posted image user posted image user posted image .

Punce, hvala za vzpodbudne besede. Saj bo bolje user posted image . Ampak je pa res depresiven dan.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 840
12.12.2011 9:12:54   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)user posted image

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)
Kliki (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

NOSEČK: 3

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*, Niri

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.12.2011 9:13:11   
oreh
Pozdravljene,

joj, littlesun, upam, da se vam take štorije čim prej končaja. upam, da se vam uredi do praznikov, če ne boste pa imeli veseli januar, ko boste spet skupaj v stanovanju.

Katte, ja smotana so ta obdobja premlevanja in zbiranja optimizma, bo čas prinesel svoje, pa šeuser posted image za povrh.

kako se zamotiti? to pa je težko vprašanje. jaz sem na tej stopnji, da se spodbujam s pomočjo koledarja- si rečem, no eto še 4x grem v službo, pol je vikend, pol pa še tri dni in bi test lahk kej pokazal... tko pozitivno se motiviram, da me ne zgrabi panika in bi rada zvedela a je kej al spet nič že naslednjo minuto. pa mi kr pomaga, kadar sem napsihirana, vzamem koledar in se motiviram in vidim, da bo spet kmalu čas za test. drugače pa šport, ampak zdej je glih tako vreme. da bi pa znala zdej neki misli preusmerit, se mi pa redko posreči, edino v službi nič ne mislim na to, ker nimam časa, tako, da vsaj zaradi tega rada hodim v službo. user posted image

Midva sva se pa odločila, da bova ta mesec probala vsak dan hopa, cupa, hopa cupa (ne najdem tistega slončkauser posted image ). Ko sem prvič zanosila sva v času ovulacije 3x/dan pa je ratalo v taprvo, sam takrat smo bli še mladi... Zdej sva pa skoz v kontra turnusih, tko da imava čas drug za drugega čez vikende, čez teden pa ko loviva Omorava ob 5 budilko naštimat, da potem hopa cupa hopa cupa, ker drugače ne gre. jojme, v kaj sem prisegla ta mesec! njemu je pa čist fajn.

no, kje je kakšen nov plusek?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.12.2011 9:14:31   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

helenčica:ne obupaj,v letu 2012 bo sigurno črtica tudi tvojauser posted image
litlesun:user posted image user posted image user posted image user posted image da se vam vse čimprej uredi
Zewa:lahko bi bilo zaradi user posted image .a čez vikend delaš testek ?Srečno in naj bo plusekuser posted image user posted image

lp,m.

lunica ti delaš v Mcdonaldsu a ne, če nisem kaj zamešala

Sem bila v soboto tam zvečer in tako gledala katera bi lahko ti bila user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.12.2011 9:19:54   
oreh
helenčica, če bi imela moč, bi tvojouser posted image za 9 mesecev poslala na venero, a ne morem, ti pa lahko poščeš pomoč pri zanositvi, če ne verjameš več v tako zanositev. Boš videla, to samo blagodejno vpliva na to, da se manj obremenjuješ, ko veš kaj je vzrok.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.12.2011 9:38:42   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

helenčica, če bi imela moč, bi tvojouser posted image za 9 mesecev poslala na venero, a ne morem, ti pa lahko poščeš pomoč pri zanositvi, če ne verjameš več v tako zanositev. Boš videla, to samo blagodejno vpliva na to, da se manj obremenjuješ, ko veš kaj je vzrok.

Hvala, oreh! user posted image Čez en mesec naju čaka prvi obisk v neplodnostni amb. pa bomo videli kako in kaj.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.12.2011 9:47:30   
oreh
aha, nisem vedela oz. sem pozabilauser posted image , sorry, bolj si zapomnim stvari od katere dec kaj noče naredit in podobne traparijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
12.12.2011 10:18:26   
bejbibu
Pozdravljene punce....
midva s škratekom sva od zdravnika, sva dala kri in vodo (vse ok), jutri pa na operacijo! Me že grabi malo panika, čeprav poseg ne bo velik in bo vse ok, ampak mamice smo mamiceuser posted image
Rojstni dan je tudi mimo, smo se odlično pozabavali...mali je zeloooo užival user posted image

Kje so user posted image user posted image ?
No, moja O pa se bliža, tako da smo pridni user posted image ....upam da nama uspe spočeti novo življenje user posted image user posted image user posted image !
Držim pesti za vse vas/nas!!
Uživajte in se beremo user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.12.2011 10:37:54   
curly
Hej hej punce.
Evo, nov teden, novi boji.
Oreh, meni je ginekolog priporočal vsak drugi dan, da je sperma malo bolj koncentrirana. user posted image Sem se pa fino nasmejala tvojemo post-u. user posted image
HeLenčica, pošiljam ti en velik user posted image - zdaj vsaj veš, pri čem si! Saj bo hitro mesec naokoli in boš lahko spet delala test, ampak za razliko bo test pokazal user posted image .
Za obe močno stiskam pesti.
LittleSun, upam, da ne boš smela nosit stvari, ko se boste selili, ker bo user posted image ! user posted image
Zewa, držim pesti, da je to to. Mora še bit kakšna user posted image v tem mesecu, tako da računam na vse tiste, ki še niste dobile user posted image .
Vedno, ko preberem, da je ena zanosila mi da še več moči, ker si mislim, glej, uspelo ji je, meni bo tudi enkrat! Tako da, me vas potrebujemo in potrebujemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da naj se čim prej ena javi! Hehe.

Jaz sem se pa danes klicala v MB, da se naročim na histeroskopijo in laparoskopijo in sem bila kar presenečena. Rečeno mi je bilo, da je čakalna doba nekje 2 meseca. Napotnico sem dobila 7.11., user posted image pa prejšnji teden, tako da so mi rekli, naj v četrtek pokličem po 15. uri, če bom že prišla na vrsto oz. da mogoče me bodo oni poklicali.
Ima katera izkušnje s tem v MB? Kako hitro ste prišle na vrsto?
Sem razmišljala, da ne bi bilo slabo, če bi kmalu prišla na vrsto, da bomo potem čim prej lahko user posted image in posledično postali user posted image . Tako da punce, držite pesti, da pridem na vrsto še v decembru in da me čim prej "popravijo". user posted image

Lep pozdrav vsem in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri delanju testov.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.12.2011 10:42:16   
Niri
curly - ja ja mi je znano moj dela isto. Še preden pogleda že vpraša, potem pa takoj najde (ne da bi odgovorila), otroček mali...user posted image A to maš odstranitev pregrade?  Jaz sem jo odstranila v postojni in sem bila takoj na vrsti (počakala sem samo to, da je bilo konec z user posted image )

oreh - midva sva se pa odločila da bova user posted image vsak drugi dan! user posted image v unem tednu med božičem in novim letom ko bo pa O in še dobri možje hodjo bova pa vsak dan user posted image upam, da zdržimo tempo user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.12.2011 11:32:44   
curly

Ja, Niri, imam odstranitev pregrade in pregled prehodnosti jajcevodov pa mogoče še kaj... kakšna laparo. Tako smo dogovorjeni z zdravnico, da v enem posegu naredijo/popravijo vse kar je treba. Upam, da potem pa uspe moja prva user posted image !!!
Dobro sta se to zmenila. ;) Držim pesti, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?