|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
12.12.2011 11:34:50   
Kliki
samo na hitro vas pozdravin in povem da se je moja M že skoraj poslovila in sem pripravljena na nove zmage.
Moj se je pa tut skoliral in je zdej čisto pridenuser posted image

NAVIJAM ZA VSE DAJMO PUNCE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.12.2011 13:34:07   
Kratka
mene je pa skušnjava premamila, ker se zelo čudno počutim, grlo me boli, kot da bom zbolela, vroče mi je, mrazi me, špika me po matrnici, da nisem mogla ponoči spat in se nisem mogla zadržat pred testom.......

Lahko me obarvate rozaaaaaaaa, ker je pokazal test user posted image sicer ni zelo zelo močna, ampak je pa user posted image komaj čakam, da pride moj domov!!!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.12.2011 13:40:05   
LittleSun
Kratkauser posted image user posted image user posted image user posted image kakšna lepa novic. Lepo user posted image in zdravega škrata ti želim! Uživaj!

Jaz sem pa naredila vse kar je bilo nujno, sedaj sem pa ful utrujena in bom kako urco še ždela tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.12.2011 13:41:52   
HeLenčica
Uauuuu, Kratka, ČESTITAAAAM! Jupi jej jupi jej, pa imamo novo nosečko! Želim ti, da ti mirno mine teh 8 mesecev, do takrat ko boš k sebi stisnila svojega škratka. Dobro nam gre, lepa novička v tem res depresivnem dnevu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.12.2011 13:46:47   
LittleSun
Res je danes nek depresiven dan...vreme in vse skupajuser posted image

samo da hitro mine(ta delovni del)user posted image user posted image mi pa imamo popoldan božička in predstavo in komaj čakam da vidim te male sijoče očkeuser posted image user posted image

aja pa še moja prijateljica je ponoči rodila (12 dni prehitro) in imajo pupo user posted image user posted image smo bili v soboto še na obisku in je bila super, sploh nobenih posebnih znakov ali problemov.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 12.12.2011 13:47:12 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.12.2011 13:51:41   
sontschica
uuu Kratka čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa čim lepšo nosečnost do konca user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.12.2011 14:02:43   
Anonimen
Živjo!

Sicer me (še) ni na decembrskem seznamčku (pomanjkanje časa itd...), sem pa v prejšnjih 2 mesecih debatirala z vami kot anonimna user posted image če se me katera morda spomni, je bilo sploh novembra pestro, ker mi je M zamujala celih 6 dni.

Najprej bi rada čestitala vsem novim nosečkam, želim vam čarobnih 9 mesecev in avgusta zdrave in lepe štručke.

Vsem, ki vas je user posted image ta mesec že obiskala, pa da vam bo leto 2012 bolj naklonjeno in boste čimprej zagledale tako zaželjene pluske.

Jaz moje M ta mesec ne pričakujem med 18. in 25. 12, tako, da me lahko dodate na seznam kar pod 25.12. bo mogoče Božiček kaj lepega ta dan prinesel. Sem pa ta mesec opazila ovulacijsko sluz 11. dan po M, čez 2 dni pa sem čutila še O v levem jajčniku, hec, je, da sva ravno 2 uri, preden me je začelo špikat, veselo user posted image , tako, da mogoče se bo pa tokrat res prijelo, sploh pa, ker prejšnji mesec nisem čutila O, pa tudi sluzi ni bilouser posted image

Lepo se imejte, lulajte same pluske, če pa vas tečka obišče, pa ne vržt puške v koruzo, ampak pokončno naprej v nove boje.

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
12.12.2011 14:05:58   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

mene je pa skušnjava premamila, ker se zelo čudno počutim, grlo me boli, kot da bom zbolela, vroče mi je, mrazi me, špika me po matrnici, da nisem mogla ponoči spat in se nisem mogla zadržat pred testom.......

Lahko me obarvate rozaaaaaaaa, ker je pokazal test user posted image sicer ni zelo zelo močna, ampak je pa user posted image komaj čakam, da pride moj domov!!!user posted image

user posted image ČESTITAM!!!user posted image Lepo in zdravo nosečnost ti želim! :)))))
Jaaaa, pa imamo še enooooooo.
P.S. Kje vas je več??? :P

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.12.2011 14:07:25   
srečki
Kratka no pa še tukaj ČESTITKE user posted image user posted image user posted image in res sem happy. Upam, da se kaj kmalu srečava :))))

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.12.2011 14:10:59   
Katte
Bravo, nova nosečka!!!
Iskrene čestitke, Kratka user posted image  user posted image  user posted image !
December bo podrl novembrski rekord v št. user posted image  user posted image !

Dobrodošla nazaj, anonimna user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 12.12.2011 14:12:01 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.12.2011 14:11:45   
alysa
Kratka, vse čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.12.2011 14:13:40   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)user posted image

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
user posted image  Kratka (3.krog) user posted image

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

25.12.
Anonimna user posted image  (x.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)
Kliki (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

NOSEČK: 4

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*, Niri

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.12.2011 14:14:33   
Katte
Tudi meni se pozitiva počasi vrača user posted image . Pa ne mislim glede user posted image , na splošno.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.12.2011 14:42:28   
iwa
Kratka, iskrene čestitke!Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.12.2011 15:05:25   
Žabica86
Hej punce !!!

Ponovno med vami !!!

Ojej, ojej - 3 dni me ni bilo pa sem si danes kar mogla čas vzet, da sem vse prebrala !!! Pridno ste klepetale !!!

Vsem user posted image Č E S T I T A M ! ! !

Vsem ki čakate na user posted image veliko in veliko user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

Jaz pa sem spet v novem krogu ... že pridno user posted image - user posted image user posted image user posted image

Sicer še ovulacije ni - ampak trenirama pa lahko, a ne da !!! user posted image

Upam, da uspe !!!! user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.12.2011 15:50:59   
Kratka
Hvala punce! Toooook me razganja, da bi novico povedala celemu svetu, pa se moram zadrževat!! user posted image to je tooooook težkouser posted image

Držim pesti za vse še naprej, vendar sem od danes naprej še samo navijačica in upam, da tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.12.2011 18:01:57   
Sa.je
Kratkauser posted image user posted image user posted image čestitam!! Lepih prostalih 8 mesecev...user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.12.2011 18:21:31   
Rose Bay
Uaauu, kar dve novi nosečki! Čestitke obema crtek in Kratka. Ko takole prebiram vaša občutja ob pozitivnem testu mi kar toplo rata pri srčku. user posted image
Res vama privoščim, vse dobro še naprej user posted image .
No moja user posted image se je poslovila v petek, smo bili že pridni user posted image . Mogoče bo pa ta mesec kaj bolj uspešen in se bom v začetku januarja veselila user posted image .

Lep večer vsem

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.12.2011 18:29:36   
coco22
wauuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepa novica ob tako mračnem in deževnem dnevu user posted image kratka želim ti nepozabno in mirno user posted image  user posted image no pa je res veseli december user posted image
no čeprou sm jst dons čist povožena in slabe volje se že ceu dan zadržujem da se ne zjokamuser posted image
čakajoče bodoče mamice pošiljam vam topel objemček user posted image user posted image ob upanju da kmalu zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.12.2011 18:36:43   
Niri
coco22 pridejo tako dnevi...jaz sem se takrat vedno hotla zadržvat pa se kazat kaj sm pogumna in me je čisto napsihiralo to...zdaj pa priznam možu, najboljši prijateljici da mam krizo se  zjokam in potem gre lažje naprej!

kratka - pa si res kratka (na našem seznamu) user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!!

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 870
12.12.2011 20:33:19   
tarinca
Kratka iskrene čestitke!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.12.2011 20:41:29   
bejbibu
kratka user posted image user posted image user posted image user posted image bravooo, čestitam user posted image ! Lepo user posted image ti želim in čim mirnejšh user posted image mesecev!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.12.2011 22:24:59   
coco22
user posted image no je že bolše niri sm šla res k kolegici ki ma že dve majhne punčke in so me spravle v dobro voljo user posted image
tako da sm zdj spet v akciji user posted image še par dni pa bom vidla kaj se dogaja al bo user posted image al user posted image ...

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 873
12.12.2011 22:44:04   
chungalunga
Kratka, čestitke! user posted image  Juheejjj, bravo! user posted image  Vse lepo ti želim, pa pridnega in predvsem zdravega škratka.

Sicer pa je na splošno danes res bolj turoben dan. No, z izjemo Kratke, za katero se je izkazal za popolnega. user posted image
Danes sem namreč pri oddaji Tednik ujela tako žalostno zgodbo mlade mamice treh otrok, da sem jokala še dve uri po koncu. Kaj tako žalostnega pa še ne. Še dragi me je moral potolažit. Jutri bom šla vsa zabuhla v službo. user posted image  Ampak potem sem si rekla, da je dovolj, da jok ne bo pomagal nikomur in sem sklenila, da med bližnjimi organiziram eno tako malo akcijo zbiranja pomoči. Cel seznam stvari sem že napisala, ki bi jim (verjetno) prišle prav (poleg finančne pomoči) in tudi svoje omare sem že dodobra spraznila. Enostavno me je zagrabila tista "mrzlica", ki mi ni dala miru, da bi sedela križem rok. Tako da sem že poslala mail na Tednik in upam, da mi uspe pridobiti kakšen podatek od gospe. Če ne bom pa kar na RTV vse odpeljala. user posted image  Ja, očitno tale čustva še toliko bolj izbruhnejo v času praznikov, ko je vsem samoumevno, da otrok dobi vsaj kakšno čokoladico po smrekico. Ampak na žalost ni povsod tako. Tako da grem risat nasmeh na obraze treh malih škratkov, pa še na kakšnega zraven.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.12.2011 6:03:29   
lunica 85
krATKA:JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sem vedela da bo nekaj takega.Čestitke in lepo nosečnostuser posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?