Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 16:09:30
|
|
|
|
mladika
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, crtek,kaj jst to berem........ČESTITKE PUNCA NOSEČA SI!!!!!!!!!Ful sem vesela zate res,sem prou solzne očke dubla tut jst ko sem te brala,upam da se ti druge kmal pridružmo.Dejmo punce,še pluskov!!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 16:29:26
|
|
|
|
SILVA
|
Romare in crtek bravo, čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 16:35:23
|
|
|
|
GregUr
|
moje še ni sem pa zdele čekirala mal tole stran www.countdowntopregnancy.com. kliknla sem 12 dan po ovulaciji in spremljala malo znake zgodnje nosečnosti. med komentarji je velikokrat napisano, da doživljajo žive sanje. Ni hudič, da sem u zadnjih dneh parkrat sanjala TKOOO žive sanje, k že dolg ne. Vedla sem, da jih morm z nečem povezat, ampak do zdejle mi ni ratalo ugotovit s čim, upam, da testek v nedeljo razjasni me pa zanima, če je ktera od vas k ste noseče/ble noseče, mele kakšno podobno izkušnjo? mi je zlo žal, ampak dejansk mam še približno 40 ur do testa če ne pride prej in pač preberem vsako norijo k jo pišejo po svetu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 17:10:21
|
|
|
|
Zewa
|
Ja, Gregur mogoč je pa to to DRŽIM PESTI!! Meni pa že 2 dni kar skoz nekej slabi, zdej ne vem, a sem kaj takega pojedla, al bo . Dvomim, da bi bilo to možno en teden pred pričakovano , ali pač? Ne vem kdaj se začnejo kazati znaki.. Bom mogla malo prečekirati uno spletno stran.. Je pa mogoče, da tudi psiha dela svoje.. Čeprav me prsa tko neki čudno bolijo oz. me žgečka v njih.. saj sploh ne znam povedati kaj je z njimi.. No, ja upajmo na najboljše! Bliža se vikend-končno! Kaj boste kaj počele?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 17:48:02
|
|
|
|
Kliki
|
hvala ponce da me spodbujate. pred mano je spet zelo težek mesec. vse mi roji po glavi zakaj ravno nama ne rat , koliko časa se bo to še vleklo, bom sploh kdaj imela otroke skratka obupana se čisto za vse povrhu sva se pa še z mojim skregala. uglavnem meša se mi že skoraj. se pa tudi še ni čisto zjasnila kdaj se bo vlila. še enkrat hvala ker me poslušate nekomu sem morala povedat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 17:50:40
|
|
|
|
Zewa
|
Kliki polna luna dela svoje, midva sva se že včerej skregala.. Pa sploh ne vem zaradi česa.. Bomo videli kakšna bo situacija ko pridem domov Sej bo.. Jaz mislim, da bo vsaka prišla na svoj račun, ena prej druga kasneje.. Smo ti pa tukaj v oporo Tako da kar pojamraj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 17:57:53
|
|
|
|
Kliki
|
Zawa hvala. ja tale luna ma res močn vpliv tu jest ne vem zakaj sva se kregala. Upam da k bo domov prišel da bo bolje. pa drugače kako si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:02:16
|
|
|
|
alysa
|
crtek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:16:31
|
|
|
|
dspela
|
Katte, ja jaz tudi upam, da so pravi znaki. Pri tebi pa tudi upam, da so znaki pravi in ti pokažejo . Držim pesti. crtek, iskrene pestitke! Gregur, jaz sem pri obeh zanositvah velikokrat sanjala da sem noseča in da me bolijo bradavičke...sem bila potem res. Sedaj pa sem tudi že začela sanjat da sem noseča. Zewa, pri meni se isto dogaja v prsih kot tebi. Pri meni to napoveduje . Držim pesti, da tudi tebi. Jaz sem pa spet danes . Sem govorila z mojim očetom in z njegovim očimu je še huje. Zdaj ima v glavi en velik rak ima pa še polno majhnih tvorb tumorja. Mu vse raste. Zdravnica je rekla, da lahko že letos umre ali pa na začetku leta. Lahko pa še 1 leto ali več živi. Ko sva nehala govorit sem se tako zjokala. Še zdaj ko pomislim mi gre na jok. Ko bi saj čez praznike, še bil z nami.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:23:34
|
|
|
|
Kliki
|
dspela upam da bosta oba še zelo dolgo z vami. ti se kar da ti bo lažje. lahko pa se nam potožiš pa se bomo bodrile ena drugo da nam bo lažje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:33:54
|
|
|
|
GregUr
|
a veste to, da bo mislim da točna ko urca?? zdele sm šla na wc in zvlekla vn une prve "šnerlce" eh!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:37:07
|
|
|
|
Kliki
|
greva skupaj v nov boj upam da te ni preveč potrlo. jokam s tabo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:49:03
|
|
|
|
Kliki
|
sem sedaj ravno štela in pogruntala da moje tečke ponovno NE PRIČAKUJEM 31.12 tako da padem še enkrat med vas upam da tokrat nama pa res rata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:57:08
|
|
|
|
lunica 85
|
helenčica:hvala res ,upajmo na drugo leto .številka 2012 je res lepa.Srečno tudi tebi katte:hvala ,upajmo da bo drugič roza barva crtek:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 18:58:28
|
|
|
|
GregUr
|
hvala Kliki. Potrlo? hmm.. tko bom rekla. NORO JEZNA sem sama na sebe, ker sem delala načrte v oblakih, kako bo, ker zdej pa BO (pa čeprav je bil to prvi krog - odšteti so trije po KT). in... utvare s strani mojih možganov, ne da bi imela lažne simptome, so bili vsi takšni kot so dejansko resnično bili, ampak očitno premalo za nosečnost. jbg, bom pa septembra rodila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:10:42
|
|
|
|
Kliki
|
želim ti da res rodiš septembra.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:14:45
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ah punce, naj me nekdo poči po glavi,ko sem tako neumna! Ni in ni mi dalo mira, ker me spet tako križ boli da hodit ne morem pa o M ni nekega sluha pa sem šla zdaj delat test ki sem ga mela doma pa valda ni blo ne sluha o drugi črtici!!!!!! Čisto sem na tleh, saj ne bi blo panike če nam spet ne bi uspelo ampak ker zamuja daje upanje! Še nikoli mi ni bilo tako hudo, kar na jok mi gre... Naj že priteče...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:19:35
|
|
|
|
Zewa
|
Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje je Gregur škoda.. pa tako sem držala pesti.. pa drug mesec :) Oz. še ta mesec-le ostani z nami, čeprav ti res želim, da bi se selila na drugo temo Helenčica kar ne vem kaj na rečem.. Ti se kar zjoči, to pomaga.. vsaj meni.. Potem pa v nove boje.. Me smo tu zate...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:20:58
|
|
|
|
Kliki
|
navijam da je ne bo. mogoče še nimaš dovolj hormonov saj bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:23:00
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje je Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat. upam da bosta tvoj in moj narmalne vole.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:24:04
|
|
|
|
Zewa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Zewa Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje je Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat. upam da bosta tvoj in moj narmalne vole. huh, moj je pršu.. gremo gledat kaj bo Sporočim jutri
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:25:38
|
|
|
|
GregUr
|
Zewa hvala. upam da res. Helenčica tko kot je rekla Zewa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:41:44
|
|
|
|
PinaColada
|
Bravooo Romare in Crtek VAU iskrene čestitke! Uživajta v teh lepih občutkih s svojim malim pikicam, kmalu se vama pridružimo še ostale dspela bodi močna in verjemi, da je res, da po čisto vsakem dežju, nevihti.. posije sonček! GregUr, Kliki zdaj lahko izkoristita in se napijeta kuhanega vinčka Jst pa rabim en nasvet : povejte mi, kaj menite o kopanju v bazenu? Vem, da v nosečnosti zelo odsvetujejo, zato sem v dvomih al skočit notr al rajši ostanem na suhem ? Zdaj je par dni po ovulaciji in če nama je slučajno uspelo ne bi rada tvegala raznih okužb in še kaj hujšega, kar sem prebrala na forumih.. hmmm, a mal kompliciram? Lep predvsem roza vikend vsem.. papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:54:47
|
|
|
|
Kliki
|
če si že tko občutljiva na to se je boljš mal pazit drugače pa kar pogumno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 9.12.2011 19:55:43
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Zewa Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje je Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat. upam da bosta tvoj in moj narmalne vole. huh, moj je pršu.. gremo gledat kaj bo Sporočim jutri ok upam da je trma popustila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
avto motometalord666ali zbirate avto moto?da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!