|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
13.12.2011 8:04:59   
Zewa
Kratka user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno nosečnost! Evo, zdej se pa preseli tja k avgustovkam 2012user posted image

No, pa saj bo vesel december punce.. le tako naprej. Jaz grem danes v mesto (najprej na izpit, tako da držite pesti), malo darila kupovat za dedka mraza pa po en test bom šla, pa za vsak slučaj po ene štumfke al pa copatke, da jih bom mojemu naštimala, če bo slučajno plusek. Sem se pa zavestno odločila, da testa ne delam pred nedeljo.. V soboto mamo še eno žurko, tko da mi ne bo problem počakat.. Le še čez teden se moram malo zamotiti.. Saj bouser posted image

Kako ste ve punce?
Katera je sedaj na vrsti?

Pa lep dan vam želim, čeprav je tako turoben - bi šla kar nazaj spat...

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.12.2011 8:15:21   
oreh
Kako je lepo brati take novičke, čestitam kratka in mirno nosečnost želim!!!

Polno nas je še na seznamu, držim pesti, da kmalu še katera preseneti!!!

Jaz pa komaj čakam vikend, gremo po dolgeeeem času babe ven feštat, me to drži pokonci!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.12.2011 8:43:44   
lunica 85
zewa:srečno na izpitu.moja kolegica ga ima tudi danes user posted image
potem pa le plusek in leto bo popolno zaključeno.
oreh:uživajte user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.12.2011 8:51:59   
Kratka
Hvala punce! Ma jaz vas bom še naprej spremljala in navijala!!!

Chungalunga, sem gledala tudi jaz včeraj to zgodbo user posted image mi je bilo hudo. Pohvalno za tvojo akcijjo, upam, da bo čim bolj slišana user posted image

No, zdaj grem pa še avgustovke pozdavit, lep dan vam želim, predvsem čim manj turoben user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.12.2011 9:12:20   
crtek
Kratka čestitam tudi tu user posted image  user posted image  user posted image super, da vama je ratalo. To poletje bo pa res polno malih sončkov user posted image

kje ste še ostale, ni nas še dovolj na avgustovskem seznamčku user posted image

midva z user posted image sva pa včiraj že skoraj izbrala voziček za user posted image . Js sm na netu našla 4, ki so mi fuuuul lepi, od teh je on reku, da njemu se zdista 2ful fajn, tko da bova šla jih v kratkem pogledat in pol kupit. Mogoče se vam zdi prehitro, ampak itak ga ni treba sestavit takoj, ko ga prineseva domov. Lahko počaka na podstrešju do poletja in ga sestaviva pol user posted image Wiiii! komaj čakam! user posted image

Pri nas se dela sonce, tko da grem to izkoristit za bit vnih user posted image

Lepo bodte, pa čimveč user posted image in +, da bo avgusta gužva v porodnišnicah user posted image user posted image za vsako posebaj in vam držim pesti na rokah in nogah user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.12.2011 12:04:25   
Kliki
Kolk ste čvekale da sem mela kar nekaj dela da sem vse prebrala.

Vsem user posted image čestitam in jim želim lepih osem mesecev.user posted image user posted image

Jest sem bla pa včeraj čist šokirana ko sem user posted image kolegici poslala sms kako kaj je in mi nazaj napiše da je v porodnišnici in ima ob sebi svojega sinka. Rodila je pa v 33tednu. Ampak sta na srečo oba OK. Držim pesti da tako tudi vstane.

Za vse ki pa se še borimo pa držim pesti.

lep in čim manj depresiven dan.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.12.2011 12:38:15   
mladika
Ojla!!!

Se bolj na hitro javim...čestitke naši novi nosečki,kar lepo za njo punce...
Mi že odštevamo,še tri dni...včeraj me je desna joškica pa bradavica  cel dan tak pekla,dans pa nič...čudno vse skupajuser posted image  bomo videli kaj bo v petek...
Lep dan vsem,pri nas v Celju mamo mal sončka...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.12.2011 14:03:48   
HeLenčica
Močno stiskam pesti in ti fuuuul privoščim, Mladika!!!! 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.12.2011 16:42:15   
mladika
Hvala HeLenčica...user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
13.12.2011 20:07:58   
bejbibu
Čer babike...
operacija mojga srčka je za nami, zaenkrat vse ok, upam da tako tudi ostane!
mladika držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda za vse ostale!

Jaz pa grem zdej spat, je težek dan za mano, tako da se beremo jutri!

Lep večer vsem...

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.12.2011 21:16:11   
medenjak
Helou bejbe!

Evo mene od petka zelo bolijo prsi, v trebuhu me boli enkrat kot da bo zdej zdej pritekla user posted image  enkrat pa me nekaj notri žgečka oz. praska - tak čuden občutek. Že par dni sem taka brez energije in na momente me obide taka rahla slabost, če se do sitega najem še kar čutim neko lakoto in včeraj sem opazila, čisto malo, nek prozoren izcedek iz leve joškice. Pa še moj mi zadnje dni pravi, da sem nekako drugačna - mi ne zna razložit na kak način drugačna. In ko sva danes prišla s sprehoda mi ni dalo mira pa sem nardila test... Ne boste verjele... Se je izrisala roza črtica, svetla, ampak jo je bilo videt. Nisem mogla verjet in še sedaj ne morem verjet. Jutri ponovim zadevo, da vidim če je res.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.12.2011 21:22:54   
SILVA
Kratka in medenjak čestitke, uživajta v nosečnosti in božajta bušijauser posted image user posted image user posted image

mladika držim pesti, da je končno to touser posted image

Pri nas nič novega, nobenih znakov, sicer je pa itak za znake prehitro.Bomo videli čez en teden.V četrtek moram pa že poklicat za prvi postopek IVF, da se zmenimo za januaruser posted image

(odgovor članu medenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.12.2011 21:24:49   
iwa
Medenjak, bravo! Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.12.2011 23:06:43   
curly
Ja pa iiiiiiiiii. Še ena user posted image ! Kako lepo! user posted image user posted image user posted image
Čestitam Medenjak! Naj bo tvoja nosečnost lepa in brezskrbna! user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.12.2011 7:07:18   
Katte
Čestitam, medenjak!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročička.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 890
14.12.2011 7:08:25   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)user posted image

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
user posted image  Kratka (3.krog) user posted image

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
user posted image  medenjak (4. krog) user posted image

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

25.12.
Anonimna user posted image  (x.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)
Kliki (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

NOSEČK: 5

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*, Niri

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.12.2011 8:24:34   
mažiga
user posted image user posted image user posted image  Vauuuuu,koliko user posted image  user posted image  je ta mesec user posted image user posted image user posted image  Vsem želim lepih 8.mesecev.
ČESTITAAAAMMMM user posted image

Jaz čakam ali se bo prikazala user posted image ,imam pa napet občutek že cca.1 teden+prsi me bolijo+pomoči me je nekaj špikalo v levem jajčniku.....itak da pričakujem 16.12. - sem pa danes naredila test pa je bil - ....

Se beremo,pa hočem videt še več user posted image .Dajmo punce,akcija user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.12.2011 8:32:30   
HeLenčica
Medenjak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.12.2011 8:46:05   
oreh
Živjo, čestitke novi nosečki!!!

No tole je pa ponovljena zgodba iz meseca novembra, ko so nas nosečke kar obsipale in vlivale optimizma! še dosti nas bo decembra, a ne?

Se spomnim, da je ena spraševala kdaj je O po klomifenu, a ne najdem tega posta. nekje 7 dan po zadnji tabletki bi naj bila.

Imate kaj občutka, da je veseli december?jaz bolj malo, če je pa tako toplo zunaj, edino zvečer, ko se lučke prižgejo.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.12.2011 9:08:00   
Zewa
Dobro jutro punce, kako? Ste držale pesti zame včerej?user posted image
Mi je kar šlo.. Zdej pa samo še en user posted image pa smo zmagali letosuser posted image

medenjak bravo!! Ti bi mogla takrat dobit user posted image kot jaz, pa ti je test že pokazal.. Pismo, zdej pa že mene matra, ker mi je nonstop slabo.. Prsa me občasno bolijo oz. špikajo.. Ah kaj pa vem, bom poskusla počakat do sobote vsajuser posted image
Sem pa včerej kupla testek, in to 2 (baba zmešana). Sem bila v mullerju in so mel sam neke vijola teste, ki ti celo tedne pokažejo, pa sem kar vzela, brez da bi kaj prebrala kaj piše gor. In me je pol panika zagrabla, kaj če je ta test kr neki, in sem šla v dm-a še CB kupt.. Mater sem blesavauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Imate kaj občutka, da je veseli december?jaz bolj malo, če je pa tako toplo zunaj, edino zvečer, ko se lučke prižgejo.

Sploh ne, ampak včerej v Supernovi v Lj je bila taka gužva.. To mi je šele dalo vedet, da je veseli december.  Aja, pa ko bi moj kar naprej ga pil s kolegi tudi občutimuser posted image Groza.. So tudi vaši taki? Sicer moj ponavadi ni tak, ma zdaj je pa že 2 dni za njega vse bolj praznično...user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.12.2011 9:08:18   
LittleSun
Prišla samo na hitro pokukat

medenjak user posted image user posted image

vsem ostalim user posted image user posted image

Pri nas kar ni konca user posted image user posted image včeraj je imela teta hudo prometno nesrečo in se bori za življenje...jaz letam po bolnicah zarad moje bule (je že boljše), v službi pa NORIŠNICA. Ahuser posted image user posted image upam da tudi za nas čimprej posije sonček.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.12.2011 9:10:38   
Zewa
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Pri nas kar ni konca user posted image user posted image včeraj je imela teta hudo prometno nesrečo in se bori za življenje...jaz letam po bolnicah zarad moje bule (je že boljše), v službi pa NORIŠNICA. Ahuser posted image user posted image upam da tudi za nas čimprej posije sonček.

jooj, Litllesun.. Držim pesti za vse.. Ko ima hudič mlade jih ma res veliko...user posted image
Pošiljam ti en kup user posted image user posted image in držim pesti, da bo vse v redu..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 897
14.12.2011 9:10:52   
bejbibu
Živjo pupike...
medenjak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čestetam in ti želi mirno in zdravo nosečnost! Lepih user posted image mesecev!
Super je, ko prideš na forum in najprej prebereš tako čudovito novičko....res super user posted image
Ajde punce, šššeeeeeeee user posted image !

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.12.2011 9:23:34   
*bobika*
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Živjo pupike...
medenjak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čestetam in ti želi mirno in zdravo nosečnost! Lepih user posted image mesecev!
Super je, ko prideš na forum in najprej prebereš tako čudovito novičko....res super user posted image
Ajde punce, šššeeeeeeee user posted image !

medenjak user posted image user posted image user posted image user posted image

bejbibu.. dajmo no.. zate tud navijam, da bomo skup vozičkale... pa še s tvojo sestrico...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.12.2011 9:39:33   
oreh
Joj, Littlesun, pri tebi pa res ni ne konca ne kraja, ampak, enkrat pa se tudi mora nehati!

haha zewa, pri nam še ni tako hudo, sicer so prvi teden v decembru moški kar dobro zastavli, pa jih je zgleda mal minilo, tko da ta teden je mal zatišja, ampak višek še prideuser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?