curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek jutro punce! vidim, da ni blo nobenih roza novič več kaj je zdej to? december bi mogu bit roza Kliki in GregUr punce ne obupat, res, se ne splača. Vem kako vam(a) je, ko spet priteče in pol zgleda, kot da nikoli ne bo ratalo in, kot da je čisto brezveze se trudit, ampak ni res. Sm še ena, ki lahko potrdi, da takrat, ko vzameš bol na izi rata. Do tega mesca sm namreč pazla na vse: (skoraj) nič alkohola, če že lih kšn glaž vina, fuuul pazla kaj jem, kdaj jem, zakaj jem in vsakič, ko je pritekla itak , tko da sm se odločla, da tokrat ba se ne bom šparala, da če ma za ratat, bo itak ratalo...in je ratalo. Fuuuul držim pesti, da vama uspe v naslednjem poskusu in bo silvestrovanje tolko bol sladko Helenčica upam, da je bla samo O kasneje in te vseeno pričakajo , v drugem primiru pa, da vsaj hitro pride, da veš pri čem si. Pina Colada v nosečnosti plavanje zeeeeelo toplo priporočajo, samo ne v pretoplih bazenih zaradi glivic in drugih bakterij. Ampak, če si mela namen it plavat v olimpijski bazen v vsakem primiru ne bo nič narobe. Ti pa lahko povem, da za se šparat boš še mela dovolj časa in, če že zdej študiraš kaj vse bi potencialno lahko škodlo zarodku, ki se mogoče razvija, boš končala na zaprtem oddelku norišnice, ker boš ugotovila, da škodi lahko vse, varno ni nikjer in itak karkoli boš nardila ne bo pomagalo nič. Poznam eno tako mamico in vrjemi mi, tašna nočeš bit. To bo samo obremenjevalo tebe, potem tvojega otroka in še vse bližnje. Take it easy, če ti paše se it kopat, se pejdi, če bi počela nevemkaj, počni...če se ti dobro počutiš, škodit ne more. curly moji znaki...limonada je še vedno najbolj zakon pijača nasploh, nonstop sm žejna in zato nonstop obiski wc-ja, ugotavljam, da se je začela pojavljat slabost, sicer zaenkrat še blaga in občasna, ampak sumim, da se bo poslabšalo (upam, da ne, ma bomo vidli ) in utrujena sm. Ostalo nič posebnega. Prsi take kot vedno, malo večje in malo bolj mehke, občasno občutljive, v trebuhu me občasno kej špikne, ampak res ni omembe vredno...tko...vse po starem čene pa...včiraj popoldan sm mojemu nardila presenečenje in sm mu povedala veselo novico...škoda, da ga nisem posnela! Sm mu dala un paketek in sm rekla, da je Miklavž pustu to pr meni, ampak da mu nism smela prej dat. In on vrti uno škatlco po rokah, se smeje, kaj da je zdej to, me praša da če ga bom zaročila odvije trakec, odpre pokrovček in začne ugotavljat kaj je not. In pobere najprej vn 1nogavičko in jo gleda, pa še drugo in vidi na dnu listek...in ga vzame vn in prebere in nasmeh čez cel obraz, me pogleda, prebere še 1x, pol me začne spraševat, če je res, da bova mela dojenčka in js valda ja. Me je tko lepo stisnu in pobožal po trebušču in tko nardi: "moj moj trebušček" me je ganlo prou do solz ben to sm vam mogla povedat, zdej grem pa še k avgustovkam uredit seznamček in pisat diplomo lepo bodte, pa se pišemo. Navijam za Bravo, crtek! Te spoštujem že zato, da si lahko zdržala do večera in vse to pripravila. Jaz ne vem, če bi lahko bila tiho, ker ne poznam boljše novičke od te. Super si to zrihtala. ;) HeLenčica kako si pa bila kaj z ovulacijo? Se spomniš, kdaj si jo imela? Po tvojih opisihj sodeč, se ti je ciklus zamaknil oz. podaljšal. Mogoče pa je bila to vgnezditvena krvavitev! Držim pesti, da je to to. GregUr bova šli skupaj v nove boje, če pride. Enkrat mora ratat! Dajmo kje ste ?
|