|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
9.12.2011 20:03:50   
Niri
Kliki, Helenčica...valda je čist normalno, da vama je hudo, jaz to tudi razumem...vem kako sem jaz tulila že večkrat. Izjokajta se potem pa pogumno naprej!me smo z vama!

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.12.2011 21:18:19   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: PinaColada

Jst pa rabim en nasvetuser posted image : povejte mi, kaj menite o kopanju v bazenu? Vem, da v nosečnosti zelo odsvetujejo, zato sem v dvomih al skočit notruser posted image al rajši ostanem na suhemuser posted image ? Zdaj je par dni po ovulaciji in če nama je slučajno uspelouser posted image ne bi rada tvegala raznih okužb in še kaj hujšega, kar sem prebrala na forumih.. hmmm, a mal kompliciram?user posted image

Jaz sem se normalno kopala .moraš se pa sama odločit ,ker je odvisno od vsakega posameznika odvisno
srečnooooooo

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.12.2011 22:04:20   
bejbibu
Čer babike...ste kr pridne čvekice, sem si mogla malo časa vzet, da sem vse prebrala  user posted image
GregUr pa ne no....user posted image user posted image user posted image
Zewa tudi zate držim pesti...mogoče je pa to to, čeprav mislim da je za znake še prehitro! Upam da sta z user posted image že ok!
Kliki user posted image user posted image user posted image ...sedaj bova pa skupaj trepetali 31.12. user posted image ! Upam da sta se z user posted image pobotala in da si že boljše volje!
dspela držim pesti da je res user posted image ....držim pesti tudi za očeta, naj se vse izteče tako kot se mora!!
HeLenčica user posted image user posted image user posted image ....ne obupaj...zjoči se, potem pa optimistično naprej! Ampak saj se še user posted image ni prikazala, torej je še upanje!!!
PinaColada eni G pravijo da se lahko kopaš, drugi ne priporočajo...hm, res e boš mogla sama odločit, čeprav jaz se v prvi user posted image nisem kopala v bazenih,
v morju pa! Moj G ni lih najbolj navdušen nad bazeni v user posted image ....tako da sem ga ubogala user posted image

Najin mali škratek ima pa v nedeljo 2. rojstni dan in imamo jutri feštico....tako da grem še pogledat če je vse pripravljeno, potem pa
še malo se pocartat k user posted image in spančkat user posted image

Punce dejmo še nalulat veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je pa res lepo take novičke prebirat, ti dajo kr malo zagona!
Držim pestke za vse nas in smo na linijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem in sladke sanje user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.12.2011 22:30:47   
curly
HeLenčica, moji kolegici je tudi najprej pokazalo samo eno črtico pa sploh ni vedela, da je noseča in potem je čez 1 teden spet naredila test, ker ji ni bilo jasno, zakaj user posted image še ni in test je pokazal user posted image . Ni mogla verjet, zato je naredila še enega in spet user posted image . V tretjem krogu jima je uspelo. Včeraj je imela NS. Vse ok z user posted image . Noseča je 12t in čist happy.
Torej, ne obupaj! Dolker še nisi dobila user posted image si lahko še noseča.
Še vedno stiskam pesti zate in tudi za ostale, ki še lahko postanejo user posted image .
P O Z I T I V N O  R A Z M I Š L J A T, ne se vdat!  user posted image

Dajmo pluski!!!!!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 9.12.2011 22:31:45 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.12.2011 7:11:32   
lunica 85
bejbibu:A je tvoj G v Šentjurjuuser posted image Vse naj za rojstni dan in čim lepše upihnite ta 2.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.12.2011 8:07:28   
Zewa
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje jeuser posted image

Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat.

upam da bosta tvoj in moj narmalne vole.user posted image

huh, moj je pršu.. gremo gledat kaj bo user posted image

Sporočim jutriuser posted image

ok upam da je trma popustila.user posted image

Ja trma je popustila.. Hvala boguuser posted image

Drugače pa dobro jutro punce! Kako ste? Jaz sem danes ponoči tako slabo spala.. skoz se mi je nekaj sanjalo-in to kar neki.. Ampak sem se nonstop zbujala... Danes oddelam še malo službe, potem je pa na vrsti učenje.. in bom misli preusmerila na snov, namesto da skoz razmišljam da me prsa bolijo, pa da mi je slabouser posted image (tle bi mogu bit un smeško ki se po glavi poči user posted image )...

bejbibu želim vam fajn zabavo za sončka, uživajte!

Madonca, smo me postale ene čveke.. Kadar pridem gor, mam za prebrat ene 2 strani-pridneuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.12.2011 8:09:25   
crtek
jutro punce!

vidim, da ni blo nobenih roza novič več user posted image kaj je zdej to? december bi mogu bit roza user posted image

Kliki in GregUr user posted image punce ne obupat, res, se ne splača. Vem kako vam(a) je, ko spet priteče user posted image in pol zgleda, kot da nikoli ne bo ratalo in, kot da je čisto brezveze se trudit, ampak ni res. Sm še ena, ki lahko potrdi, da takrat, ko vzameš bol na izi rata. Do tega mesca sm namreč pazla na vse: (skoraj) nič alkohola, če že lih kšn glaž vina, fuuul pazla kaj jem, kdaj jem, zakaj jem in vsakič, ko je pritekla itak user posted image , tko da sm se odločla, da tokrat ba se ne bom šparala, da če ma za ratat, bo itak ratalo...in je ratalo. Fuuuul držim pesti, da vama uspe v naslednjem poskusu in bo silvestrovanje tolko bol sladko user posted image

Helenčica user posted image upam, da je bla samo O kasneje in te vseeno pričakajo user posted image , v drugem primiru pa, da vsaj user posted image hitro pride, da veš pri čem si. user posted image

Pina Colada v nosečnosti plavanje zeeeeelo toplo priporočajo, samo ne v pretoplih bazenih zaradi glivic in drugih bakterij. Ampak, če si mela namen it plavat v olimpijski bazen v vsakem primiru ne bo nič narobe. Ti pa lahko povem, da za se šparat boš še mela dovolj časa in, če že zdej študiraš kaj vse bi potencialno lahko škodlo zarodku, ki se mogoče razvija, boš končala na zaprtem oddelku norišnice, ker boš ugotovila, da škodi lahko vse, varno ni nikjer in itak karkoli boš nardila ne bo pomagalo nič. Poznam eno tako mamico in vrjemi mi, tašna nočeš bit. To bo samo obremenjevalo tebe, potem tvojega otroka in še vse bližnje. Take it easy, če ti paše se it kopat, se pejdi, če bi počela nevemkaj, počni...če se ti dobro počutiš, škodit ne more.

curly moji znaki...limonada je še vedno najbolj zakon pijača nasploh, nonstop sm žejna in zato nonstop obiski wc-ja, ugotavljam, da se je začela pojavljat slabost, sicer zaenkrat še blaga in občasna, ampak sumim, da se bo poslabšalo (upam, da ne, ma bomo vidli user posted image ) in utrujena sm. Ostalo nič posebnega. Prsi take kot vedno, malo večje in malo bolj mehke, občasno občutljive, v trebuhu me občasno kej špikne, ampak res ni omembe vredno...tko...vse po starem user posted image

čene pa...včiraj popoldan sm mojemu user posted image nardila presenečenje in sm mu povedala veselo novico...škoda, da ga nisem posnela! Sm mu dala un paketek in sm rekla, da je Miklavž pustu to pr meni, ampak da mu nism smela prej dat. In on vrti uno škatlco po rokah, se smeje, kaj da je zdej to, me praša da če ga bom zaročila user posted image odvije trakec, odpre pokrovček in začne ugotavljat kaj je not. In pobere najprej vn 1nogavičko in jo gleda, pa še drugo in vidi na dnu listek...in ga vzame vn in prebere in nasmeh čez cel obraz, me pogleda, prebere še 1x, pol me začne spraševat, če je res, da bova mela dojenčka in js valda ja. Me je tko lepo stisnu in pobožal po trebušču in tko nardi: "moj moj trebušček" user posted image me je ganlo prou do solz

ben to sm vam mogla povedat, zdej grem pa še k avgustovkam uredit seznamček in pisat diplomo user posted image lepo bodte, pa se pišemo. Navijam za user posted image user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 807
10.12.2011 8:24:33   
LittleSun
crteeeeeeeeeeeeeeeeek jupijeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako sem pa vesela te novice. Iskreno iz srca ti čestitam, te močno virtualno stisnem k sebi in ti zaželim prečudovitih preostalih 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Pupe moje nimam časa da čitam, zelo mi je žal user posted image . Doma je štala, včeraj na pogrebu niso pripeljali vencev kot je bilo dogovorjeno, takšne nevšečnosti...groza, popoldan pa mini operacija moje bule user posted image auuu bolelo ko user posted image . Zdaj pa upam, da se stvari umirijo. Danes gre pikec k babici in upam, da se bova kljub moji poklumpani roki lahko sprostila in spravila zraven. Moja M se je včeraj poslovila, tokrat je traja 7 dni, upam, da se mi je sedaj res sluznica odebelila, da se je dobro sščistila in da kmalu pridelamo +. Če ne ta mesec ni hudega, dvomim da bomo v tem napetem vzdušju uspešni, pa nič zato, če bom zanosila januarja bom imela rok okoli svoje rojstnega dneuser posted image

stiskam pestke za vse ki lulate. Lep vikend pupe

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.12.2011 8:53:34   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: curly

HeLenčica, moji kolegici je tudi najprej pokazalo samo eno črtico pa sploh ni vedela, da je noseča in potem je čez 1 teden spet naredila test, ker ji ni bilo jasno, zakaj user posted image še ni in test je pokazal user posted image . Ni mogla verjet, zato je naredila še enega in spet user posted image . V tretjem krogu jima je uspelo. Včeraj je imela NS. Vse ok z user posted image . Noseča je 12t in čist happy.
Torej, ne obupaj! Dolker še nisi dobila user posted image si lahko še noseča.
Še vedno stiskam pesti zate in tudi za ostale, ki še lahko postanejo user posted image .
P O Z I T I V N O  R A Z M I Š L J A T, ne se vdat!  user posted image

Dajmo pluski!!!!!!!!!!! user posted image

Hehe, hvala curly, po eni strani maš prav! user posted image Drugače pa sem zdaj vesela ker sem včeraj naredla test, bom vsaj lažje zdržala še par dni. Normalno to ziher ni, mislim da bi počasi res morala priti.... Če je ne bo, bo pač treba teste še naprej delat, ni druge user posted image   Hvala tudi tebi, Niri. Kaj bi brez vas res ne vem.

Crtek, kako lepo si ga presenetila! Zdaj bosta pa uživala naslednjih nekaj mesecev. Ful sem vesela zate!!! Kako dolgo je trajalo?

LittleSun...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , objem tudi tebi GregUr. dspela, komaj čakam da nam javiš user posted image !Bejbibu....2 letnega škrata imaš user posted image lepo praznujte!

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 10.12.2011 8:56:26 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.12.2011 9:43:42   
crtek
LittleSun hvala za čestitke in objeme. Vračam veeeeliiik virtualen objem tudi tebi, pa res upam, da se kamlu vse postavi nazaj na pravo mesto user posted image

Helenčica kaj si misnla kolko časa sva delala na user posted image , preden je ratalo? če si to misnla, je odgovor oz sredine junija. Takrat sm nehala jemat kt, pa se mi je nekako zdelo, da ne bo čisto takoj, ampak vseeno upala, pol pa takoj ko je iwa predlagala nov način štetja, je blo vse drugo in je ratalo takoj user posted image v tretje gre rado tudi pri nas user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.12.2011 10:41:44   
GregUr
waaaa crtek ful lepo si mu povedala najnajnajnovičko!! user posted image ijooj, res me je ganl, mam jst tut neki takšnega v mislih ušpičit user posted image čestitke obema, itak! bomo poskušale vse it po vajinih stopinjcah user posted image MA DA RATA! user posted image

a si lahk predstavlate to, da sm včeri dejansk na wc papirju zagledala tist rjav madež, pa niti ni bil madež. pač vidlo se je da se neki dogaja z mano. A NEEE, sm mogla dons zjutri test nardit, hudiča! ka sm jst nora user posted image ene utvare si delam, da sej mogoče pa ni user posted image (ker ulilo se še do zdele ni). JA itak je bila samo ena sama samcata uboga osamljena zapuščena ENA črtica. blaaah! user posted image pričakvala sem pa očitno najmajn 4 user posted image . ja nič punce, tut če se ulije danes, je NE bom pričakovala spet januarja, ne bo zneslo še decembra.

ostanem pa do zadnjega z vami tuki, glejte da lulate pluske še naprej!! user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.12.2011 10:42:44   
GregUr
waaaa crtek ful lepo si mu povedala najnajnajnovičko!! user posted image ijooj, res me je ganl, mam jst tut neki takšnega v mislih ušpičit user posted image čestitke obema, itak! bomo poskušale vse it po vajinih stopinjcah user posted image MA DA RATA! user posted image

a si lahk predstavlate to, da sm včeri dejansk na wc papirju zagledala tist rjav madež, pa niti ni bil madež. pač vidlo se je da se neki dogaja z mano. A NEEE, sm mogla dons zjutri test nardit, hudiča! ka sm jst nora user posted image ene utvare si delam, da sej mogoče pa ni user posted image (ker ulilo se še do zdele ni). JA itak je bila samo ena sama samcata uboga osamljena zapuščena ENA črtica. blaaah! user posted image pričakvala sem pa očitno najmajn 4 user posted image . ja nič punce, tut če se ulije danes, je NE bom pričakovala spet januarja, ne bo zneslo še decembra.

ostanem pa do zadnjega z vami tuki, glejte da lulate pluske še naprej!! user posted image

se opravičujem, pojma nimam zakaj je dvakrat objavlo isto stvar user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 10.12.2011 10:43:24 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.12.2011 17:14:01   
chungalunga
Romare in crtek, čestitkeeee! user posted image  Da bo le vse ok in bo minilo brez težav. Lepo, da se dogaja tule gori. user posted image
Vas spremljam, ampak za kaj napisat imam pa zelo malo časa, tako da se javim, ko le utegnem.
Pri nas smo malo boljše volje zadnje dni, smo sprostili vso napetost, ki se je nabirala skoraj en mesec. user posted image  Zvečer greva v mesto malo lučke pogledat, pa ne vem, če ga ne bi prej spet malo izkoristila, tako nedolžno dremucka tamle... Hihi. Boste še rekle, poglej jo babnco, kako je usekana. user posted image  Eh, j..i ga, treba nadoknadit zamujeno. user posted image
Helenčica, tole zamujanje pa verjamem, da ti ob negativnih testih še bolj živčke najeda. Ampak nič ne obupuj. Dokler se tečka ne pokaže, je zmeraj upanje. Res pa je, da na daljših potovanjih tudi meni user posted image  malo pomeša štrene. Samo največkrat tako, da prej pride.
Crtek, lepo si mu pripravila presenečenje. Ob takih trenutkih lahko ženske vidimo, kako so tile naši medoti pravzaprav ena nežna in ranljiva bitjeca. user posted image
Objemčke za punce, ki vas je obiskala tečka rdečka. user posted image user posted image user posted image  Potem pa pogumno naprej.

Pozdravček od mene!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.12.2011 18:54:37   
bejbibu
Čer pupe...
naša feštica je super uspelo, smo sedaj vsi izmučeni do konca user posted image ....zdaj pa pod tuš in mali ajo, ajo, ati pa mami pa pred TV!

GregUr user posted image user posted image user posted image

Lunica 85
ja moj G je v Šentjurju...tvoj tudi? A se poznava? Pa hvala za čestitkeuser posted image

Lep sobotni večer

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.12.2011 1:02:20   
tarinca
Romare in crtek, bravooooo!!!!!  tudi jaz vama iskreno čestitam!user posted image user posted image user posted image Čim manj jutranjih slabosti in lepo ter mirno nosečnost vama želim.

Kliki in GregUr, res čim manj mislit na to, oz. če že naj bodo misli pozitivne. user posted image user posted image user posted image

Helenčica ne še obupat, dokler ni user posted image še vedno obstaja možnost, da zagledaš user posted image .

LittleSun, user posted image user posted image user posted image

Pri nama je tako da sicer user posted image , a ne prav pogosto.... veseli december je tukaj in ga fantje raje pijejo zunaj kot pa da čas preživljajo s svojimi boljšimi polovicami. ah moški....user posted image

Tudi jaz razmišljam o O-testih, sicer niti ne vem katere, kje ne kako. Če nama tokrat ne uspe, pa sem se odločila da še malo shujšam, ker imam res preveč kg, in morda se tudi zaradi tega ne prime. Pa še kri za ščitnico si morm it pregledat, ker sem se res nenormalno zredila v 1,5 letu.

Kupila sem si macino travo, nisem še probala ali to lahko ješ tudi če slučajno zanosiš, ali moraš prenehat?

V dm-u sem si nabrala kar nekaj stvari od macine trave, do chia semen in lanenega olja, pa še kaj bi se našlo. Zdej pa sam še res to jest in verjet, da bo res nucal.

Dajmo punce, še kakšen plusek ta mesec, navijam za vse nas, da bomo postale srečke nosečke, če ne ta mesec pa v januarju.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.12.2011 9:11:20   
HeLenčica
Jutro drage moje! Kako smo kaj? Katera je zdaj na vrsti za lepo novičko?

Včeraj zvečer po user posted image sem opazila roza izcedek. Tu se že vidi da je nekaj zmešano, ker roza izcedka pa še nikoli nisem imela. Imela sem rjave izcedke. Kakorkoli...verjetno je napovedal user posted image , ki je zdaj sicer še ni, izcedka pa tudi ne več, ampak po vseh pravilih (če upoštevam izcedek, drugače tak že 6 dni zamuja) bi morala priti danes ali jutri. Se mi je zdelo, da ne morem biti taka srečnica. No, morda pa januarja. Sem vesela, da se bo začel novi krog.

Lep preostanek vikenda punce!

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.12.2011 10:06:42   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

jutro punce!

vidim, da ni blo nobenih roza novič več user posted image kaj je zdej to? december bi mogu bit roza user posted image

Kliki in GregUr user posted image punce ne obupat, res, se ne splača. Vem kako vam(a) je, ko spet priteče user posted image in pol zgleda, kot da nikoli ne bo ratalo in, kot da je čisto brezveze se trudit, ampak ni res. Sm še ena, ki lahko potrdi, da takrat, ko vzameš bol na izi rata. Do tega mesca sm namreč pazla na vse: (skoraj) nič alkohola, če že lih kšn glaž vina, fuuul pazla kaj jem, kdaj jem, zakaj jem in vsakič, ko je pritekla itak user posted image , tko da sm se odločla, da tokrat ba se ne bom šparala, da če ma za ratat, bo itak ratalo...in je ratalo. Fuuuul držim pesti, da vama uspe v naslednjem poskusu in bo silvestrovanje tolko bol sladko user posted image

Helenčica user posted image upam, da je bla samo O kasneje in te vseeno pričakajo user posted image , v drugem primiru pa, da vsaj user posted image hitro pride, da veš pri čem si. user posted image

Pina Colada v nosečnosti plavanje zeeeeelo toplo priporočajo, samo ne v pretoplih bazenih zaradi glivic in drugih bakterij. Ampak, če si mela namen it plavat v olimpijski bazen v vsakem primiru ne bo nič narobe. Ti pa lahko povem, da za se šparat boš še mela dovolj časa in, če že zdej študiraš kaj vse bi potencialno lahko škodlo zarodku, ki se mogoče razvija, boš končala na zaprtem oddelku norišnice, ker boš ugotovila, da škodi lahko vse, varno ni nikjer in itak karkoli boš nardila ne bo pomagalo nič. Poznam eno tako mamico in vrjemi mi, tašna nočeš bit. To bo samo obremenjevalo tebe, potem tvojega otroka in še vse bližnje. Take it easy, če ti paše se it kopat, se pejdi, če bi počela nevemkaj, počni...če se ti dobro počutiš, škodit ne more.

curly moji znaki...limonada je še vedno najbolj zakon pijača nasploh, nonstop sm žejna in zato nonstop obiski wc-ja, ugotavljam, da se je začela pojavljat slabost, sicer zaenkrat še blaga in občasna, ampak sumim, da se bo poslabšalo (upam, da ne, ma bomo vidli user posted image ) in utrujena sm. Ostalo nič posebnega. Prsi take kot vedno, malo večje in malo bolj mehke, občasno občutljive, v trebuhu me občasno kej špikne, ampak res ni omembe vredno...tko...vse po starem user posted image

čene pa...včiraj popoldan sm mojemu user posted image nardila presenečenje in sm mu povedala veselo novico...škoda, da ga nisem posnela! Sm mu dala un paketek in sm rekla, da je Miklavž pustu to pr meni, ampak da mu nism smela prej dat. In on vrti uno škatlco po rokah, se smeje, kaj da je zdej to, me praša da če ga bom zaročila user posted image odvije trakec, odpre pokrovček in začne ugotavljat kaj je not. In pobere najprej vn 1nogavičko in jo gleda, pa še drugo in vidi na dnu listek...in ga vzame vn in prebere in nasmeh čez cel obraz, me pogleda, prebere še 1x, pol me začne spraševat, če je res, da bova mela dojenčka in js valda ja. Me je tko lepo stisnu in pobožal po trebušču in tko nardi: "moj moj trebušček" user posted image me je ganlo prou do solz

ben to sm vam mogla povedat, zdej grem pa še k avgustovkam uredit seznamček in pisat diplomo user posted image lepo bodte, pa se pišemo. Navijam za user posted image user posted image

Bravo, crtek! Te spoštujem že zato, da si lahko zdržala do večera in vse to pripravila. Jaz ne vem, če bi lahko bila tiho, ker ne poznam boljše novičke od te. Super si to zrihtala. ;)

HeLenčica kako si pa bila kaj z ovulacijo? Se spomniš, kdaj si jo imela? Po tvojih opisihj sodeč, se ti je ciklus zamaknil oz. podaljšal. Mogoče pa je bila to vgnezditvena krvavitev! Držim pesti, da je to to. user posted image

GregUr bova šli skupaj v nove boje, če pride. Enkrat mora ratat! user posted image

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje ste user posted image ? user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 817
11.12.2011 10:54:12   
Niri
Heh punce jaz pa se sprašujem zakaj sploh si tako želim otroka če pa enega že mam... (=mož)...  user posted image Je našel novo igrico in drugo ne obstaja več ...user posted image

Evo je ena rekla, da če naših moških ne šimfamo se nič ne dogaja, pa sem dala en povod user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.12.2011 11:12:33   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: curly

HeLenčica kako si pa bila kaj z ovulacijo? Se spomniš, kdaj si jo imela? Po tvojih opisihj sodeč, se ti je ciklus zamaknil oz. podaljšal. Mogoče pa je bila to vgnezditvena krvavitev! Držim pesti, da je to to. user posted image

Jah, saj to je čudno. Bila sem prepričana, da je bila 11. dan ciklusa (21. novembra), glede na izcedek in bolečine (imam "boleče" ovulacije). Ker imam lutealno fazo 15 dni, bi torej danes moral biti že 20 ali kateri dan LF....2 možnosti sta, ali se je LF podaljšala zaradi potovanja ali pa je bila ovulacija kasneje. Čakam da priteče, fajn me zafrkava tokrat!

Niri...klasika pri moških....kaj pa če se mu pridružiš pri igrci? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.12.2011 11:18:26   
Kratka
Ojla, punce, jaz sem še tu.user posted image Nekaj časa se nisem nič oglasila, ker nisem imela neta, zadnje dni sem pa bila zelo negativno razpoložena, ker je minilo dve leti odkar je moja punčka med angelčki in vam nisem hotela vse zamoriti tu gor. Zdaj je že mimo in se bolje počutim, spet je optimizem nazaj, tako da bi raje to širila kot pa žalost. Kar sem tiče znakcev...pojma nimam kaj pričakujem user posted image maternica me boli že cel teden, joškice so itak spet zrasle, čisto malo bolijo, to je pa tudi vse, tako da bo verjetno spet kar user posted image Mislim pa, da mi je ta mesec krvomočnica zelo pomagala pri izcedkih, ker sem ga imela samo dobra dva dni, pa čisto nič več!! Sem zelo vesela zaradi tega user posted image

BRAVO nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo še kakšno novo!! user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 820
11.12.2011 11:21:04   
Kratka
Helenčica, roza izcedek je ponavadi ugnezditvena krvavitev. Premisli še malo v tej smeri user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.12.2011 11:57:37   
lunica 85
crtek:iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo si ga presenetila ,res lepo.Lepo nosečnostuser posted image
littlesun:pošiljam ti veliko objemčkov ,ker jih res potrebuješ.Sedaj se bo vse uredilo ,boš videlauser posted image
bejbibu:Ne moj G ni v Šentrjurju ,ga pa poznam in moja kolegica ga ima.če se poznava-hmmmm mogoče pa .Ne vem ?!user posted image
Helenčica:Naredi test 20.12 in boš videla debel velik plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image
kratka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pogumno naprej in sept . 2012 te čaka lepo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem pa danes pričea s klomifenom pa da vidmo kaj bo vse to pokazalo čez mesec ,dva  ali tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pustim se presneetit

Dajmo punce rozkasto obarvat December kar ga je še ostalo.Mojauser posted image se počasi poslavlja in potem v akcijo.Ker je že kar 3 leta nazaj kar sem jemala klomifen me zanima če katera ve ,kdaj ponavadi nastopi O pri jemanju teh tabletk ,ker se nekakko uredi ,a ne -Če se prav spomnem ,ali sem mimo usekala.

hvala in lp,m.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 822
11.12.2011 14:19:56   
Sa.je
Hei!

Kako ste kaj punce? Tale pusta nedelja ni za nikamor...midva z mojim možekom se že drugo nedeljo odpravljava gledat lučke v Lj. pa nama dež že drugič meša štrene. Bova očitno kar malo doma poležavala, pa saj je tud to fino.user posted image

Jaz sem pa spet v tistem delu ciklusa, ko sem približno en teden pred dnevom, ko naj user posted image nebi pritekla.
kako vam rata, da tisti zadnji teden preusmerite misli kam drugam?? Jaz samo tuham - bo ali ne bo??user posted image in iščem, če so kakšni znaki na vidiku,... obup, resuser posted image

Kako zadnji teden ciklusa izklopiti glavo in si reči - če bo bo, če ne pa pač ne??user posted image
meni to iz meseca v mesec težje uspeva...

Neposredna povezava do sporočila: 823
11.12.2011 17:34:39   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Heh punce jaz pa se sprašujem zakaj sploh si tako želim otroka če pa enega že mam... (=mož)...  user posted image Je našel novo igrico in drugo ne obstaja več ...user posted image

Evo je ena rekla, da če naših moških ne šimfamo se nič ne dogaja, pa sem dala en povod user posted image

Ah, sploh ne govori. Moj ni toliko na igrice pač pa na TV in filme, ampak to še gre... Kaj pa tista fora, "Kje mam telefon?", "A si vidla kje moje ključe od avta?", "Kam si mi dala tisto majico?" in podobno.
Najboljše pri vsem tem je, da sploh ne išče, ampak samo mene pogleda in vpraša, brez da bi kamorkoli pogledal. Sem ugotovila da če kakšno minutko počakam, vse to sam najde. user posted image

Sa.je jaz bi ti svetovala, samo nimam ideje, ker sama vedno prehitro delam teste. Na dopust bi bilo treba it, tja kjer ni testov za dobit. user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.12.2011 7:14:52   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)
Kliki (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

NOSEČK: 3

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*, Niri

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?