|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
9.12.2011 16:09:30   
mladika
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, crtek,kaj jst to berem........ČESTITKE PUNCA NOSEČA SI!!!!!!!!!Ful sem vesela zate res,sem prou solzne očke dubla tut jst ko sem te brala,upam da se ti druge kmal pridružmo.Dejmo punce,še pluskov!!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.12.2011 16:29:26   
SILVA
Romare in crtek bravo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.12.2011 16:35:23   
GregUr
user posted image user posted image
moje user posted image še ni user posted image
sem pa zdele čekirala mal tole stran www.countdowntopregnancy.com. kliknla sem 12 dan po ovulaciji in spremljala malo znake zgodnje nosečnosti. med komentarji je velikokrat napisano, da doživljajo žive sanje. Ni hudič, da sem u zadnjih dneh parkrat sanjala TKOOO žive sanje, k že dolg ne. Vedla sem, da jih morm z nečem povezat, ampak do zdejle mi ni ratalo ugotovit s čim, upam, da testek v nedeljo razjasni user posted image me pa zanima, če je ktera od vas k ste noseče/ble noseče, mele kakšno podobno izkušnjo?
mi je zlo žal, ampak dejansk mam še približno 40 ur do testa če ne pride prej user posted image in pač preberem vsako norijo k jo pišejo po svetu user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.12.2011 17:10:21   
Zewa
Ja, Gregur mogoč je pa to touser posted image DRŽIM PESTI!!user posted image user posted image

Meni pa že 2 dni kar skoz nekej slabi, zdej ne vem, a sem kaj takega pojedla, al bo user posted image . Dvomim, da bi bilo to možno en teden pred pričakovano user posted image , ali pač? Ne vem kdaj se začnejo kazati znaki.. Bom mogla malo prečekirati uno spletno stran..
Je pa mogoče, da tudi psiha dela svoje.. Čeprav me prsa tko neki čudno bolijo oz. me žgečka v njih.. saj sploh ne znam povedati kaj je z njimi..user posted image No, ja upajmo na najboljše!user posted image

Bliža se vikend-končno! Kaj boste kaj počele?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.12.2011 17:48:02   
Kliki
hvala ponce da me spodbujate.

pred mano je spet zelo težek mesec. vse mi roji po glavi zakaj ravno nama ne rat , koliko časa se bo to še vleklo, bom sploh kdaj imela otroke skratka obupana se čisto za vse povrhu sva se pa še z mojim skregala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem meša se mi že skoraj.user posted image user posted image

user posted image se pa tudi še ni čisto zjasnila kdaj se bo vlila.

še enkrat hvala ker me poslušate nekomu sem morala povedat.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.12.2011 17:50:40   
Zewa
Kliki polna luna dela svoje, midva sva se že včerej skregala.. Pa sploh ne vem zaradi česa.. Bomo videli kakšna bo situacija ko pridem domovuser posted image

Sej bo.. Jaz mislim, da bo vsaka prišla na svoj račun, ena prej druga kasneje.. Smo ti pa tukaj v oporouser posted image Tako da kar pojamraj..

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.12.2011 17:57:53   
Kliki
Zawa hvala. ja tale luna ma res močn vpliv tu jest ne vem zakaj sva se kregala. Upam da k bo domov prišel da bo bolje.

pa drugače kako si?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.12.2011 18:02:16   
alysa
crtek user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.12.2011 18:16:31   
dspela
Katte, ja jaz tudi upam, da so pravi znaki. Pri tebi pa tudi upam, da so znaki pravi in ti pokažejo user posted image . Držim pesti.

crtek, iskrene pestitke! user posted image

Gregur, jaz sem pri obeh zanositvah velikokrat sanjala da sem noseča in da me bolijo bradavičke...sem bila potem res. Sedaj pa sem tudi že začela sanjat da sem noseča.

Zewa, pri meni se isto dogaja v prsih kot tebi. Pri meni to napoveduje user posted image . Držim pesti, da tudi tebi.

Jaz sem pa spet danes user posted image user posted image . Sem govorila z mojim očetom in z njegovim očimu je še huje. Zdaj ima v glavi en velik rak ima pa še polno majhnih tvorb tumorja. Mu vse raste. Zdravnica je rekla, da lahko že letos umre ali pa na začetku leta. Lahko pa še 1 leto ali več živi. user posted image user posted image
Ko sva nehala govorit sem se tako zjokala. Še zdaj ko pomislim mi gre na jok.
Ko bi saj čez praznike, še bil z nami.

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.12.2011 18:23:34   
Kliki
dspela upam da bosta oba še zelo dolgo z vami. ti se kar user posted image user posted image user posted image da ti bo lažje. lahko pa se nam potožiš pa se bomo bodrile ena drugo da nam bo lažje.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.12.2011 18:33:54   
GregUr
a veste to, da bo mislim da točna ko urca?? user posted image user posted image user posted image user posted image

zdele sm šla na wc in zvlekla vn une prve "šnerlce" user posted image user posted image user posted image

eh!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.12.2011 18:37:07   
Kliki
greva skupaj v nov boj upam da te ni preveč potrlo. jokam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.12.2011 18:49:03   
Kliki
 sem sedaj ravno štela in pogruntala da moje tečke ponovno NE PRIČAKUJEM 31.12
tako da padem še enkrat med vas upam da tokrat nama pa res rata.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.12.2011 18:57:08   
lunica 85
helenčica:hvala res ,upajmo na drugo leto .številka 2012 je res lepa.Srečno tudi tebiuser posted image
katte:hvala ,upajmo da bo drugič roza barva user posted image user posted image user posted image
crtek:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.12.2011 18:58:28   
GregUr
hvala Kliki.
Potrlo? hmm.. tko bom rekla. NORO JEZNA sem sama na sebe, ker sem delala načrte v oblakih, kako bo, ker zdej pa BO (pa čeprav je bil to prvi krog - odšteti so trije po KT). in... utvare s strani mojih možganov, ne da bi imela lažne simptome, so bili vsi takšni kot so dejansko resnično bili, ampak očitno premalo za nosečnost. jbg, bom pa septembra rodila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.12.2011 19:10:42   
Kliki
želim ti da res rodiš septembra.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.12.2011 19:14:45   
HeLenčica
Ah punce, naj me nekdo poči po glavi,ko sem tako neumna! Ni in ni mi dalo mira, ker me spet tako križ boli da hodit ne morem pa o M ni nekega sluha pa sem šla zdaj delat test ki sem ga mela doma pa valda ni blo ne sluha o drugi črtici!!!!!! Čisto sem na tleh, saj ne bi blo panike če nam spet ne bi uspelo ampak ker zamuja daje upanje! Še nikoli mi ni bilo tako hudo, kar na jok mi gre... Naj že priteče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.12.2011 19:19:35   
Zewa
Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje jeuser posted image

Gregur škoda.. pa tako sem držala pesti.. pa drug mesec :) Oz. še ta mesec-le ostani z nami, čeprav ti res želim, da bi se selila na drugo temouser posted image

Helenčica kar ne vem kaj na rečem.. Ti se kar zjoči, to pomaga.. vsaj meni.. Potem pa v nove boje.. Me smo tu zate... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
9.12.2011 19:20:58   
Kliki
navijam da je ne bo. mogoče še nimaš dovolj hormonov saj bo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 794
9.12.2011 19:23:00   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Kliki v redu sem drugače.. Čakam, da moj pride domov, da vidim kakšne volje jeuser posted image

Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat.

upam da bosta tvoj in moj narmalne vole.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.12.2011 19:24:04   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja mojga še do mal čez devet ne bo upam da se bo pomiru in se bo dal normalno pogovarjat.

huh, moj je pršu.. gremo gledat kaj bo user posted image

Sporočim jutriuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.12.2011 19:25:38   
GregUr
Zewa hvala. upam da res.

Helenčica tko kot je rekla Zewa. user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.12.2011 19:41:44   
PinaColada
Bravooo Romare in Crtek VAUuser posted image iskrene čestitke! user posted image user posted image Uživajta v teh lepih občutkih s svojim malim pikicam, kmalu se vama pridružimo še ostaleuser posted image
dspelauser posted image bodi močna in verjemi, da je res, da po čisto vsakem dežju, nevihti.. posije sonček!
GregUr, Kliki user posted image user posted image zdaj lahko izkoristita in se napijeta kuhanega vinčkauser posted image
Jst pa rabim en nasvetuser posted image : povejte mi, kaj menite o kopanju v bazenu? Vem, da v nosečnosti zelo odsvetujejo, zato sem v dvomih al skočit notruser posted image al rajši ostanem na suhemuser posted image ? Zdaj je par dni po ovulaciji in če nama je slučajno uspelouser posted image ne bi rada tvegala raznih okužb in še kaj hujšega, kar sem prebrala na forumih.. hmmm, a mal kompliciram?user posted image
Lep predvsem roza user posted image vikend vsem.. papauser posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.12.2011 19:54:47   
Kliki
če si že tko občutljiva na to se je boljš mal pazit drugače pa kar pogumno. 

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.12.2011 19:55:43   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

huh, moj je pršu.. gremo gledat kaj bo user posted image

Sporočim jutriuser posted image

ok upam da je trma popustila.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (84%)

ne (16%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!