|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
8.12.2011 15:58:05   
Rose Bay

Ojla

Kako lepo videt, spet ena nosečka! user posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke romare.

Gregur saj na tistem portalu si lahko tudi sama nastaviš dolžino cikla, v nastavitvah profila.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.12.2011 16:30:09   
srce77
Mojauser posted image je prišla 7/12....saj sem jo pričakovala,ker skoraj nič nismo user posted image .
Bomo pa drugo leto bolj pridni.....

vsem novim nosečkam čestitke...(raje ne bom naštevala,da ne bi katere izpustila)...to bodo lepi in čarobni prazniki.
Jaz pa danes pečem pecivo,jutri sem fraj,ker grem-o v mb na podelitev diplome od svakinje.

< Sporočilo je popravil srce77 -- 8.12.2011 16:33:24 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.12.2011 16:52:08   
klopek
Romare čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Ostalim, ki ste dobile pa user posted image user posted image user posted image .

Helenčica nočem ti sicer vzet upanja, pa vendar se je meni nazadnje, ko sem potovala čez ocean dogodilo, da mi je zamujala deset dni, čeprav je drugače vedno točna na 26 - 28 dni. Pa vseeno držim pesti, da je pri tebi drugače in da je user posted image user posted image , pa si prezgodaj delala test!

Crtek čakamo in navijamo!!! 

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.12.2011 18:03:52   
bejbibu
romare BRAVOOO....ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image To pa je super novička po takem zatišju! Lepih user posted image ti želim in upam da se ti kmalu pridružim user posted image
srce77 user posted image user posted image user posted image .... bo pa naslednjič user posted image !

Kliki ne obupaj....dokler se ne vlije je upanje...držim pesti!!

HeLenčica držim pesti da boš zagledala in čakam na veselo novicouser posted image

crtek komaj čakam na jutri, da ti bom lahko čestitala user posted image !

Lep večer vsem....

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.12.2011 18:18:29   
dspela
bejbibu,srečki,crtek... hvala za tolažbo. user posted image

mladika, ja jaz že čutim znakce in so kar konkretni. Držim pesti, da se kakšen znakec pokazal za user posted image . Mogoče pa si imela bolj pozno O.

Zewa, ti imaš tudi takšne znake...mogoče pa bo res user posted image . Držim pesti, da so pravi. Ja obe čakava user posted image na isti dan.

HeLenčica, ne sme pritečt user posted image . Jaz si tudi moram proti zvečeru hlače odpet, da lahko sedim. Če te žgečka, bo ziher user posted image .
Mene tudi žgečka in me je obakrat ko sem zanosila.

mažiga, držim pesti da je ne bo.

crtek, močno držim pesti, da jutri zagledaš user posted image

romare, iskrene čestitke! Srečno do konca!

coco22, dobrodošla!

srce77, žal mi je user posted image

Katte, imaš že kaj znakcov?

Mene danes včasih zebe včasih vroče. Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.12.2011 18:28:14   
GregUr
ufff, hvala, res nisem preveč brskala da bi to odkrila, se mi je pa zdelo blazno neumno da je to kar posplošeno na 28 in pika.
grem takoj uredit, hvalaa! user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.12.2011 19:06:06   
lunica 85
ojlaaaaaaaaaaaaaaaa

Joj odprem in kaj prvo vidim -romare čestitke in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo punce kot sem pričakovala sem imela prav.Točna kot ura .Včeraj sem jo pričakovala in včeraj sem jo dobila.Sedaj pa spet lepo oba z dragim pijeva krvomočnico,jaz vitaminčke in Klomifen.
Vem da bo moj mesec  januar ,če ne januar pa februar -vem da bo.

Punce dajmo obarvat user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.12.2011 20:38:04   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: klopek

Helenčica nočem ti sicer vzet upanja, pa vendar se je meni nazadnje, ko sem potovala čez ocean dogodilo, da mi je zamujala deset dni, čeprav je drugače vedno točna na 26 - 28 dni. Pa vseeno držim pesti, da je pri tebi drugače in da je user posted image user posted image , pa si prezgodaj delala test!

Klopek, nisi vzela upanja, saj veš da upanje umre zadnje ha ha hauser posted image . Tudi jaz menim, da je potovanje vzrok (tudi tam se je zmešalo, le da je prišla 5 dni prehitro), vse te težave pa ta sprememba klime pač potegne za sabo. Bi blo pa fajn, da bi prišla čimprej, zato da lahko začnemo nov krog. Imamo ravno še enega pred prvim pregledom v ambulanti za neplodnost.

Srce77 in Lunica85 žal mi je! 2012 je tudi lepa številka, ki bo, sem prepričana, srečna za vse nas!

Mladika in Crtek, držim pesti! Še posebej zate, Katte, ki tudi že dolgo pričakuješ user posted image . Ampak do tvoje novičke imamo še nekaj dni. Pošiljam pozitivne misli v nebo za vse vas! Lep večer in lahko noč...se beremo zjutraj.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.12.2011 6:52:23   
romare
Hvala punce za čestitkeuser posted image t,upam da tokrat le pridemo do konca,
ko sem včeraj zvečer povedala mojmuuser posted image ,še zdej mi gre na smeh,je reku da bi šel pa mogoče on na porodniško oz.na dopust za varstvo otrokauser posted image user posted image user posted image

kar ne morm spat,glede na to da imam popoldanski šiht,bi loh mal potegnila ampak to bi prej takrat ko je jutranja smena -obupuser posted image

aja glede unga koledarčka na menstruacija.si,če je kera porajtala,izračun O je vedno 14dni od prvega dne m in ne od konca kot naj bi res bilo tako da se meni zdi boljši kalendar na roditelj portal.

no še enkrat hvala za čestitke vsem,aja znaka nimam pa nobenga razen dauser posted image ni,samo čustvena občutljivost že kakšen teden-bi za vsak d...padla v jokuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.12.2011 7:01:53   
Katte
Dobro jutro, punce.

Srce77 in Lunica85, za vaju na žalost objemček in modra barva. Naslednjič mora biti roza.

dspela, upam, da tvoji znakci pomenijo, da si user posted image . Jaz imam znake, ki lahko privedejo do user posted image  ali user posted image . Se bom pustila presenetiti. Saj mi kaj drugega ne preostane user posted image .

Še danes preživimo, pa bo vikend.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.12.2011 7:15:00   
crtek
dobro jutro!

nism mogla spat, spet sm sanjala same pozitivne teste in takoj, ko se je moj dragi odpravu v službo (beri:6:00, sm počakala tolko, da me nebi mogu presenetit v kopalnici user posted image ) sm nardila test....in se je TAKOJ ampak res TAKOJ, še pred kontrolno črtico narisal debel +!!!!! ponce js sm user posted image !!! sploh ne morem vrjet!!! to je dejansko TO!!! zdej mi lahko uradno čestitate, avgusta bomo pri nas meli user posted image  user posted image ne morem vrjet! Prej sm se zjokala, zdej sm govorila z eno kolegico in sm se zjokala še enkrat user posted image

Mladika in vse ostale, ki še čakate user posted image , da boste vse nalulale same user posted image in +, da nas bo v avgustu cela gužva!

imejte lep dan, js se grem med avgustovke javit user posted image vas pridem pol še kej prebrat

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.12.2011 7:18:20   
Katte
Itak, da je bil plusek!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
B  R  A  V  O!!!
Želim ti lepo do konca.
Zdaj grem pa popravit seznam, sem čakala na tvojo novičko user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.12.2011 7:20:27   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

NOSEČK: 3

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.12.2011 7:29:32   
romare
jeeee crtekuser posted image user posted image user posted image ,čestitkeuser posted image user posted image user posted image
no zdej pa še ostale,
da se vse skup preselmo na avgustovski seznam

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.12.2011 7:36:40   
Niri
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2 nova dojenčka na poti!!!! user posted image user posted image user posted image Bravo romare, bravo crtek!!!!

Tok sem vesela, da so mi šle kocine pokonc pa na jok mi gre. Res sem vesela za vaju punce! Zdaj pa 9m ne smeta nazaj pridt!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.12.2011 7:45:15   
iwa
Bravo crtek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno! Pa si le user posted image !!!!!!!!!! A vidiš kolk je pomagalo moje drugačno štetje mesecev, takoj si bla user posted image !!!!!!Evo to je to! Aprila pa jest z mami in tamalo spet pridem na obalo, pol se morva pa obvezno dobit da se srečava s trebuščki!!!!! OK?????!!!!!! Super, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.12.2011 7:47:59   
srečki
Crtek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, user posted image čestitke. Zdaj lahko prideš še klepetat h avgustovkam!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.12.2011 8:36:18   
mažiga
Crtek in romare BRAVO,BRAVO,BRAVO user posted image  

Evo punce,zdaj pa smo na vrsti še ostale - AKCIJA lulanja se začne user posted image

Ostale,ki vas je že obiskala user posted image ,pa  user posted image   user posted image in čim več pozitive za naprej. Leto 2012 bo rodno user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.12.2011 8:36:26   
bejbibu
crtek juuuupppppiiiiiiiiii.....bravo punca, tako se dela!!! Komaj sem čakala tole novičko in splačalo se je.........iskrene čestitke inlepih user posted image ti želim!!! Upam, da se ti bom še ta mesec pridružila in prav tako vse ostale!!

Dejmo punce...res je lepo take novičke prebrat....še še še še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.12.2011 8:51:29   
HeLenčica
Crtek! Jooooj, sem kar solzne oči dobila! Kako sem vesela!!! Uspelo ti je! user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM! Kakšen je občutek? Najbrž ga je težko opisat.... Želim ti prijetnih 8 mesecev, do takrat ko boš prvič v rokah držala svojo dišečo štručkouser posted image . Srečno Crtek!

Katte, te znake najbrž kar ignoriraš, kaj? Me, ki smo "fosilke" ne verjamemo več nobenemu znaku, je pri tebi tudi tako?

Kratka, Mamabear, Tammyv, Katte in ostale...katera bo naslednja user posted image ?

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.12.2011 8:52:11   
sontschica
vsak dan vas spremljam, da vidim če je kaka nova user posted image in so sedaj kar 2.
čestitke romare in crtekuser posted image user posted image user posted image kok sem vesela za vaju.
želim vama čim manj slabosti in prelepih nadaljnih 8 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.12.2011 8:52:59   
coco22
aaaaaaa crtek kok sm veselaaaa zate user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v nosečnosti user posted image user posted image
HMMMM a je to res da je ovulacija 14 dan od zadnje menstruacije??? morm priznat da midva po ovulaciji ful mal... mogoce pa zato negre????
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.12.2011 8:54:20   
coco22
mislm če se res šteje od dneva zadnje menstruacije? jst sm bla prepričana da se šteje od prvega dne...

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.12.2011 8:59:25   
curly
Uauuu, en dan ne pridem gor pa sta kar dve user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz sem dobila solzne učke, crtek, ko sem te brala. Iz srca čestitam obema bodočima mamicama in vama želim predvsem zdravo in brezskrbno nosečnost.
Pa glejta, da se bosta še kaj javili in poročali o tem, kako se počutita in kako stvar poteka. Nas to zanima! user posted image
Kdaj bosta klicali ginekologa?
No, jaz pa sporočam, da sem dobila user posted image in se zato selim med januarke. user posted image   Komaj čakam, da se user posted image konča in da gremo v nove boje.user posted image user posted image To bo moj 17. krog in če ne uspe, grem pod nož, odstranit pregradico in na pregled maternice in prehodnosti jajcevodov, mogoče bodo naredili še laparoskopijo, tako da bomo imeli potem vsaj 2 meseca prekinitev, ampak jaz še vedno upam, da bo v januarju uspelo. user posted image

Upajm, da se nam nobena več ne pridruži - kar tu ostanite vse. ;)
Čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim pa se javim kasneje, v upanju, da še katera razveseli z lepo novičko.
En velik user posted image vsem in lepo se imejte!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.12.2011 9:00:10   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: coco22

mislm če se res šteje od dneva zadnje menstruacije? jst sm bla prepričana da se šteje od prvega dne...

Coco22, ciklus se šteje od 1. dne M naprej. Ovulacije so čisto različno, jaz jih imam na primer okoli 11., 12. dne, enkat sem imela tudi že na 17. Zato pa je najboljše da kak mesec ali dva delaš O teste, pa boš približno vedela.

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Število partnerjev
danuska

koliko partnerjev ste že imeli?

1 (25%)

2-5 (48%)

5-10 (13%)

več kot 10 (13%)

Število vseh glasov: 460

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!