|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
9.12.2011 9:06:09   
coco22
o testov res še nisem delala sm pa spremlala sluz in bi lahko rekla da nj bi bla o 12, 13 dan.  na menstruacija.si mi tud kr dobr zračuna 13 in 14 dan ker mam zlo kratke cikluse 26 al 27 dni... upam da bo ta mesec še velik user posted image user posted image user posted image user posted image in bomo vse user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 751
9.12.2011 9:15:15   
curly
Ta mesec, grem tudi jaz na O teste! ;)
Sem jih že delala in pokurla 5 pa nisem ugotovila O in nato obupala. Ampak bomo še 1x poskusili. user posted image Poskusili bomo tudi z merjenjem balzalne in s krvomočnico. Da ne bo kdo rekel, da nismo dali vse od sebe. ;)))

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 752
9.12.2011 9:21:21   
Maat
Romare in Crtek, čestitkeeee user posted image user posted image user posted image Vztrajno a počasi se bomo vse ta stare spokale na sosednji forum user posted image

Romare, res ti želim, da tokratno nosečnost pripeljete do konca user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.12.2011 9:25:31   
Zewa
Crtek BRAVO!!! Sem vedela da bo to to, sem bla tolk radovedna, da sem zjutraj še v postelji na telefonu šla na forum in gledala, če si se že kaj javila.. Jaz ti želim brezskrbno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj ostale? Gregur ti si naslednja ane? V ponedeljek... Držim pesti!!

Jaz sem danes v popoldanski izmeni, tako da bom danes dopoldne se malo učila, ker imam izpit naslednji teden, pa kosilo skuhala, pa bo že čas za v službo... Samo je danes tako turoben dan, zvečer bom še sama, ker gre moj s kolegi ven.. Ah bo že..

Lepo se mejte punce!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.12.2011 9:31:42   
crtek
punce hvala vam, res ste zlate! res hvala hvala hvala za držanje pesti in navijanje in tolažbo in, da se me niste naveličale z mojimi izpadi user posted image

Helenčica ne morem ti točno opisat kašn je občutek...kot nič drugega na svetu! user posted image sm se prou bala test delat, kr včiraj nism dobila digitalnega in me je blo strah, da bo treba spet une črtice dešifriravat in sm že ob misli skoraj ošpice dobila, pol pa pomočim v urin in... +! nism mogla vrjet, sm takoj slikala in poslala kolegicam in sestri, da so mi še one povedale, da nimam prividov user posted image tako sm vesela, da sploh ne morem povedat user posted image res navijam za vsako posebaj in držim pesti na rokah in nogah, da to vse dočakate čimprej, kr je izkušnja za dol past.

iwa hvala neštetokrat tudi tebi za to štetje krogov...sploh nevem zakaj, ampak ta številka mi je dala ful optimizma in res nekako se mi je zdelo, da zdej mi bo pa ratalo user posted image hvala ful in JA se moreva videt obvezno user posted image samo povej kdaj prideš, pa sm že dol user posted image

itak bom ševedno vas spremljala in vam poročala kako in kaj, zaenkrat morem poklicat mojo G in se naročit na pregled, danes zvečir bom presenetla mojega user posted image z mini paketkom in nogavičkami, pod nogavičke pa bom dala listek in gor bo pisalo: tata boš user posted image komaj komaj čakam in upam, da prej ne uničim vsega in mu že prej zblebetam user posted image
hvala hvala vsem še 1x in upam, da se kr vse preseliste z mano v avgust user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.12.2011 9:58:33   
*bobika*
crtek in romare ...BRAVO...kar solze imam v očeh ..tako sem vesela za vaju.. aaaaaaaaaaa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

crtek kako lepo presenečenje za tvojega, upam da boš zdržala , jaz nisem, sem mu kar lepo testek pokazala takoj, brez paketka, pa tako sem si vse naštudirala kako bom... upam da bom vsaj staršem in tašči lahko presenečnje pripravila pod božično drevesce..

romare tebi pa želim da tokrat donosiš.

Jaz sem včeraj klicala za NS in jo imam 5.1. , prej pa še pregled 15.12. ...aaaa me je kr strah..

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.12.2011 10:01:46   
oreh
jupi ja, ja, jupi, jupi, ja!!!!
Kok sem vesela. Črtek, romare  končno uspelo. To pa je spodbudno, tudi starinam uspe (no po iwinih izračunih nisi ravno starina). Ej, super, kar žurat bi šla za vaju, tok sta mi polepšale dan!!!

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.12.2011 10:01:57   
mmojka
Crtek, sem vedela, da je limonada pravi znak user posted image
ČESTITKE, bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! user posted image user posted image user posted image

Se spomnim teh občutkov.... samo UŽIVAJ, UŽIVAJ, UŽIVAJ! Drži se nosečka user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.12.2011 10:04:02   
mmojka
Seveda čestitke tudi Romare user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.12.2011 10:07:30   
HeLenčica
Punce, našla sem eno ful zanimivo stran. Imate vse možne znake, marsikaj o ovulaciji pa še med nosečnostjo pride prav user posted image . http://www.countdowntopregnancy.com/

Je gor en izračun, kjer vpišeš datum zadnje M in povprečno dolžino cikla, pa mi je povedal da bi že danes lahko naredla test in bi bil 99% natančen. Ampak bom res počakala do ponedeljka, če ne priteče prej user posted image . Mi pa lahko verjamete, da sem kar nervozna, ker mi toliko pa še res ni zamujala user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.12.2011 10:23:08   
Izabelina
o čestitke za vse nalulane user posted image user posted image ... lepo se štimite pa uživite vsako sekundico nosečnosti, ker je res eno tako blaženo obdobje to!!

za vse ostale držim pesti, da enkrat bo!!! user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 761
9.12.2011 10:32:26   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce, našla sem eno ful zanimivo stran. Imate vse možne znake, marsikaj o ovulaciji pa še med nosečnostjo pride prav user posted image . http://www.countdowntopregnancy.com/

Je gor en izračun, kjer vpišeš datum zadnje M in povprečno dolžino cikla, pa mi je povedal da bi že danes lahko naredla test in bi bil 99% natančen. Ampak bom res počakala do ponedeljka, če ne priteče prej user posted image . Mi pa lahko verjamete, da sem kar nervozna, ker mi toliko pa še res ni zamujala user posted image

zakaj pa šele v ponedeljek, na seznamčku ti piše, da 5.12 pričakuješ kar pomen, da ti zamuja že 4 dni... al kako?

je pa res, da sm js bol neučakana...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 762
9.12.2011 10:35:26   
Katte
Katte, te znake najbrž kar ignoriraš, kaj? Me, ki smo "fosilke" ne verjamemo več nobenemu znaku, je pri tebi tudi tako?

Ja, itak. No ja, prej kot da bi verjela, da znaki prinašajo user posted image , verjamem, da pomenijo user posted image . Ker so mi jo doslej še vedno prinesli. Od bolečih prsi, špikanja, slabosti,... Imam ponavadi kar močen PMS. Da bo prišla, pa ponavadi sklepam po tem, da me okrog popka nežno ščegeta, bolj na površju, ne v trebušni votlini. Ne vem, v čem je fora. Ene pa po tem prepoznavate nosečnost. Več kot očitno so znaki identični in se na njih ne smemo zanašati. Ampak je včasih to težko...

curly, po svoje je kar super, da je user posted image  prišla, če je že morala sploh priti. Dolgo te je zafrkavala. Držim pesti za januar. Če boš delala testke, jih boš rabila skoraj sigurno več kot 5, ker pač nimaš rednih ciklusov. Zato si jih res raje naroči preko spleta, ali pa si pomagaj kar z merjenjem bazalne temperature. Je sigurno ceneje. Čeprav ti O pokaže (če se ne motim) šele takrat, ko se je že zgodila.

HeLenčica, držim pesti, da ti user posted image  zamuja zato, ker boš zagledala user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 763
9.12.2011 10:38:45   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog
)user posted image
user posted image  crtek (3. krog/test 12.12.) user posted image

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)user posted image
curly (16. krog)user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

NOSEČK: 3

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*, Niri

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.12.2011 11:01:51   
HeLenčica
Izabelina...4 dni zamuja...sem delala v torek test pa je bil minus. Se prepričujem, da zamuja zaradi potovanja. Včasih upam, da zamuja z razlogom user posted image

Katte, tudi jaz mislim tako. Znaki niso fajn user posted image Hvala!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.12.2011 11:06:17   
coco22
helencica ful dobra stran user posted image sm mal pogledala slike testov in sm kr presenečena kok je lažnih pozitivnih testov od CB-ja... mislm da bom prvi test delala naslednji petekuser posted image upam da bo user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
9.12.2011 11:08:15   
romare
joj,punce še enkrat hvala za čestitke in hvala za oporo,zdele ko sem vas brala so spet hormončki udarl ven-so mi kar solze začele tečt.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
9.12.2011 11:13:21   
Izabelina

Izabelina...4 dni zamuja...sem delala v torek test pa je bil minus. Se prepričujem, da zamuja zaradi potovanja. Včasih upam, da zamuja z razlogom user posted image

Katte, tudi jaz mislim tako. Znaki niso fajn user posted image Hvala!

dobra si da zdržiš!! seveda držim pesti da zagledaš user posted image ... tko kot za vse ostale...

romare, hormončki pa divjajo skoz... js sm bla non stop na robu solz prvih par tednov user posted image  od sreče se razume!!

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 768
9.12.2011 11:57:59   
coris
oooooo crtek ;=)))) user posted image user posted image juhuhuhuhuhuhu bravoooooo

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.12.2011 11:59:07   
coris
crtek, romare in srečki na avgustovkah mate en moj post kako priti do zastonj UZuser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.12.2011 12:26:04   
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image woooow punce, to pa je en superduper decembeer!! user posted image želim vama srečno user posted image in zdrave bejbijee! user posted image

Zewa ja, zdej sm pa jst na vrsti, držite pestii!! Ugotovila sem, da mam krajše cikluse, tako da naj bi prišla (upam da NE!) danes, oziroma jutri. Do sedaj me boli kot da bo prišla že od včeraj popoldne (ne skos), ampak ni še nič videt. Upam da ostane tam kjer je user posted image
- sej to da me špiklje po jajčnikih ni nujno da to pomeni da prihaja user posted image , ane? Zanimivo mi je to, da se prej nikoli ni "najavljala" vedno je bilo tako, da ko sem šla na wc, sem opazla na papirju. bolečin pa nobenih, razno potem, ko se je čez čas konkretno ulilo.

če imava SLUČAAAJNO to srečo da je ne bo, bom test delala v nedeljo. najbrž.

tuhtam na vas, dajte še ve na mene user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.12.2011 12:29:55   
curly
Katte:
curly, po svoje je kar super, da je user posted image  prišla, če je že morala sploh priti. Dolgo te je zafrkavala. Držim pesti za januar. Če boš delala testke, jih boš rabila skoraj sigurno več kot 5, ker pač nimaš rednih ciklusov. Zato si jih res raje naroči preko spleta, ali pa si pomagaj kar z merjenjem bazalne temperature. Je sigurno ceneje. Čeprav ti O pokaže (če se ne motim) šele takrat, ko se je že zgodila.

[/quote]

Hvala za spodbudne besede user posted image . Žalostna nisem - samo, da je prišla še v normalnem času in da vem pri čem smo. Glede na to, da jemljem tablete šele slab mesec, sem si mislila, da še ne bom tako hitro zanosila. Ampak, zdaj imam pa absolutno NAJVEČ možnosti, kot sem jih imela do sedaj, ker je prolaktin padel in lahko KONČNO pride do OVULACIJE, zato grem kar naročit teste! user posted image
Komaj čakam, da se user posted image poslovi in da začnemo sproščeno user posted image . Hihi.

< Sporočilo je popravil curly -- 9.12.2011 12:30:52 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.12.2011 13:24:20   
crtek
curly js ti predlagam cenejšo verzijo O testov...pejdi na stran fertilityfriend.com tm si ustvariš zastonj račun (prvih 30dni maš VIP membership, pol pa normalnega- vse je zastojn), kupiš en bolši digitalen termometer in si vsako jutro zmeriš temperaturo takoj ko vstaneš. Cela ta stvar te bo stala samo tolko, kot boš dala za termometer in enostavno boš spremljala dogajanje v ciklu, če pa ugotoviš, da nimaš O, al karkoli drugega, lahko karto sprintaš in neseš na pregled pokazat G...malo krajša procedura je pol pri vseh postopkih, ker je že nekako jasno kaj ne štima.

sicer pa sm se naročila na pregled in ga mam 9.1., takrat bom bla 9t3dni noseča, tko da mogoče se bom provala vključit v to raziskavo, ki je predlagala coris user posted image 3 brezplačni UZ-ji...je za razmislit user posted image čene pa punce hvala še enkrat. upam, da pridete vse še ta mesec za mano user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.12.2011 14:03:07   
Sa.je
Crtek in Romare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!! Lepih preostalih 8 mesecev vama želim!
Zdaj pa čuvajta in cartajta svoja trebuščka!user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.12.2011 14:06:05   
curly
Crtek, kakšne znake imaš trenutno? Opiši malo prooooosim.
Še piješ limonado? Še imaš tisti čuden okus? Pa kaj še?
Boš rekla, kako sem radovedna, sam si ne morem pomagat. Hihi.
Aja pa hvala za nasvete. Drugače pa digitalni termometer že imam in z merjenjem temparature sem začela s 1.12. in nadaljujem po M. :) Ovulacijo pa so strokovnjaki rekli, da imam, tako da januar bo naš! :P user posted image   O testi pa tudi ne morejo škodit. Bomo mal raskirali in sprobali še kaj, da le povečamo možnost za user posted image . user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!