|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
8.12.2011 11:03:08   
Kliki
Samo tiliko da sporočim moja ne povabljena gostja že nekaj najavljala. In po izkušnjah ne gre za vgneznitev ampak se bo vlila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj čmo gremo z vsem upanjem dalje.

NAVIJAM za vse ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.12.2011 11:09:26   
oreh
O, tole pa je zatišje, bo morala kaka odpret temo ;šimfanje mojega; takrat si imamo največ za povedat.user posted image
Bobika, a tvoj zdaj, odkar si srečka nosečka, kaj večkrat odnese smeti?

kliki, žal mi je, ampak spet boš zbrala pogum in čakala čas , da odteče in da v naslednjem krogu res pridelatauser posted image .

Helenčica, zgolj prezgodaj narejen test je bil!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.12.2011 11:13:47   
srečki
Kliki user posted image user posted image user posted image držim pesti za naprej.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.12.2011 11:19:54   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Helenčica, zgolj prezgodaj narejen test je bil!

Haha, iz tvojih ust v božja ušesa! user posted image user posted image user posted image Res je zatišje, meni je kr malo tečno brez čvekanja tu gor. user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.12.2011 11:28:56   
crtek
Kliki user posted image upam, da boš kmalu bolše in greš z optimizmom v nov krog user posted image

oreh fajn ideja, zna bit, da bi načvekale po 100strani v enem tednu user posted image

Helenčica tudi moj test v pondeljek je bil negativen po vseh standardih in, če pogledaš malo okoli statistiko, boš ugotovila, da tudi tej testi, ki trdijo, da zaznajo nosečnost pri 25bhCg zelo pogosto pokažejo dvomljive rezultate tudi tistim, ki imajo na krvnih testih potrjeno vrednost že okoli in tudi nad 100...nobenemu ni jasno zakaj in povsot piše da naj bi ble črtice šibkejše, ko je hormona še malo, pa očitno ni tako in tudi pri prevelikih količinah lahko pokaže - (nad 300 t.i. prozorni efekt). Nevem...kaj pa če bi poskusla z digitalnim?

js se pa ful bojim to napisat, da me nebi štrafalo in bi user posted image zdej pritekla, ampak zaenkrat je še ni in tudi ne zgleda, da bi mela namen pritečt! user posted image krčev nobenih, občasno me neki ne lih špikne, ampak občutek je podoben nekje v spodnjem delu sredine trebuha (recimo med popkom in jajčniki user posted image ) in to definitivno niso krči, ki bi napovedovali user posted image (upam upam upam). Tko da zdej se zrihtam in grem do DM po maske za obraz in sproti še mimo lekarne po digitalni test za jutri. Punce držte pesti, da je to TO, ker js si nekako niti ne upam več upat in malo me je strah...kaj pa če je res to TO? sploh si ne znam predstavljat, da bi RES lahko blo to tisto na kar sm tolko časa čakala in upala...
držte pesti zame, js mislim na vsako od vas in upam, da se ta mesec vse selimo med user posted image user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.12.2011 11:36:41   
romare
Pozdravljene ženskice,
zadnje čase sem bila bolj malo tu,ste pa veeeelik napisale-priznam sem bolj preletela kot prebrala.Ker sva bila toook pridna,sem že v ponedeljek delala test-nekje 10 dni po O-itak da je bil -
ampak danes na Ddan (mi ni dal mira drugi testek v omari)
sta se pa izrisale user posted image ,sicer ni enako močna kot kontrolna ampak se vidi brez mikroskopauser posted image ,komaj se zadržujem da mojga ne pokličem in povem-morm zdržat do večera-si bom kar zasalotejpala ustauser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.12.2011 12:17:51   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Helenčica tudi moj test v pondeljek je bil negativen po vseh standardih in, če pogledaš malo okoli statistiko, boš ugotovila, da tudi tej testi, ki trdijo, da zaznajo nosečnost pri 25bhCg zelo pogosto pokažejo dvomljive rezultate tudi tistim, ki imajo na krvnih testih potrjeno vrednost že okoli in tudi nad 100...nobenemu ni jasno zakaj in povsot piše da naj bi ble črtice šibkejše, ko je hormona še malo, pa očitno ni tako in tudi pri prevelikih količinah lahko pokaže - (nad 300 t.i. prozorni efekt). Nevem...kaj pa če bi poskusla z digitalnim?

js se pa ful bojim to napisat, da me nebi štrafalo in bi user posted image zdej pritekla, ampak zaenkrat je še ni in tudi ne zgleda, da bi mela namen pritečt! user posted image krčev nobenih, občasno me neki ne lih špikne, ampak občutek je podoben nekje v spodnjem delu sredine trebuha (recimo med popkom in jajčniki user posted image ) in to definitivno niso krči, ki bi napovedovali user posted image (upam upam upam). Tko da zdej se zrihtam in grem do DM po maske za obraz in sproti še mimo lekarne po digitalni test za jutri. Punce držte pesti, da je to TO, ker js si nekako niti ne upam več upat in malo me je strah...kaj pa če je res to TO? sploh si ne znam predstavljat, da bi RES lahko blo to tisto na kar sm tolko časa čakala in upala...
držte pesti zame, js mislim na vsako od vas in upam, da se ta mesec vse selimo med user posted image user posted image

Jaz se identično počutim! Ne upam si misliti na to, da bi lahko prišel tako dolgo pričakovani in želeni plusek!!! Me je preveč strah razočaranja, ki sem ga že doživela 13x s prihodom user posted image . Mene danes "žgečka" tukaj pod popkom, res hecen občutek in niti najmanj podoben krčem pred user posted image . Crtek, iskreno ti želim da vidiš +++++ user posted image user posted image user posted image potihem pa upam, da bova dalje klepetali na kakšni drugi temi user posted image

Romare tooooooooooooooooo!!! Č-E-S-T-I-T-A-M!!! Želim ti zdravo user posted image do konca, pa čimmanj nosečniških tegob. Pa le javi kako je reagiral bodoči očka.

Pa imamo lep začetek decembra!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.12.2011 13:01:23   
alysa
romare - user posted image user posted image user posted image  pa je uspelo, čestitamuser posted image , pa srečno do avgustauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
8.12.2011 13:03:54   
coris
user posted image čestitke romare ;)) jaz se tebe spomnim še iz tem ko sm jz upala na prvo nosečnost ;) sem vesela da ti je uspelo user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.12.2011 13:04:42   
coris
user posted image čestitke romare ;)) jaz se tebe spomnim še iz tem ko sm jz upala na prvo nosečnost ;) sem vesela da ti je uspelo user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.12.2011 13:23:42   
LittleSun
romareuser posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim

Takole po večini sem naredila kar sem imela v službi najnujnejše, sedaj me čaka še vse ostalo,ampak lahko malo bolj na izi. Kako je to grozno, ko mora bit delo celega tedna ko te ni, potem takoj narejenouser posted image
Doma imamo celo štalo, smo imeli poplavo in je v 3 sobah uničen parket, namočene stene in strop...katastrofa, kaj vse nas čaka sedaj, da mi je kar grozno. Sploh ne vem kako in kaj, vsi smo malo zgubljeni, veliko dela nas bo čakalo in ravno pozimi in pred praznikiuser posted image bemti

user posted image nisva že menda 2 tedna, ker mene tako boli roka, zarad tiste bule, hodim od zdravnika do zdravnika, mah vse se je v teh 10 dneh nabralo. Jutri še pogreb, potem pa ima da se malo umiri in lahko začnemo po malem uživati veseli december, koliko bo pač škoda v stanovanju dopuščala. Sploh ne upam pomisliti kaj bo, ko se bo vse kar je mokro dvignilo...ahuser posted image
Moja user posted image se še kar noče posloviti, tako tudi če bi želela v akcijo, ko ne gre, ker kar lije. Upam da se izlije in lahko gremo v akcijo. Ne bom pa nič žalostna, če ta mesec ne bo uspelo, pri vsem tem kar se nam dogaja, res nisma niti razpoložena, da bi se lotitla.

Tudi pikec čuti, da je doma nerzova v zraku in da nekaj ni vredu, je zadnje čase zelo neposlušen, ob enem pa potreben cartanja in pozornosti, ker mu občutek daje vedeti, da je nekaj narobe. Je kar naporen in tako utrujena in zmozgana ko sem porabimo še zadnji kanček energije zanj. Sem se včeraj ko je zaspal kar sesedla, v jok in konec...lubi me je tolažil, pa bi morala jaz njemu stati ob strani zarad dedka....ah narobe svetuser posted image
To leto res ni bilo naše leto, sicer vem da to kar tako ne gre, ampak res upam, da bo naslednje leto malo bolj nam prijazno.
Danes gremo do prijateljice ki je rodila in komaj čakam. Se bom malo razvedrila in nacartalauser posted image

romare je lepo začele, crtek bo za njo, potem pa se kar zagrebite za rozouser posted image user posted image Držim pesti za vse, tiste ki ste okoli O hitro v akcijo, tiste ki čakate da se M izteče tudi, tiste ki pa čakate pa pluske, pa vso srečo!!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.12.2011 13:23:52   
coco22
pozdravljene punce sem nova tukj in upam da se bom hitr uklopla user posted image sm kr na tekočem prebrala sm use user posted image no tko da povem kj o sebi na user posted image delava z fantom že 8 mesec in vedno ko pomislm da bo dobim user posted image ta mesec jo ne pričakujem 19.12... pila sm macino travo zravn pa jem še elevit tablete mešaaa se mi že.... vsem ki vam je že ratal čestitam user posted image ostale bomo pa tudi kmalu zagledale user posted image user posted image ... no lep pozdrav vsem

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.12.2011 13:28:33   
LittleSun
coco22 dobrodošla med nas. Držim pesti, da vama sedaj uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.12.2011 13:29:19   
HeLenčica
Coco22, dobrodošla...upam, da ti prinesemo srečo in da bo kmalu user posted image . Poskušaj se malce sprostiti...saj 8 mesecev ni takoooo dolga doba, čeprav se nam zdi cela večnost, ko ne zanosimo takoj user posted image . Saj bo!

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.12.2011 13:37:48   
mladika
Romare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke še od mene,zdej pa božaj bušija,avgusta ti pa želim enga navihanega user posted image !!

Kje so še pluski,ajde babnce gremo,crtek,Helenčica...čakamo rezultate...

Kje pa se je naša Katte zgubla???-Katty,kok kej pri tebi kaže??

Coco22 dobrodošla,pa upam da greš čimprej na druge teme čvekat, Littlesun ti maš pa pomoj zdej močno M zato ker si Dabroston jemala,če je G rekla da se ti ne čisti dobro,se pa more zdej,da bo za naslednji mesec matrnica pripravljena na user posted image .Pa žal mi je da se je vse zgrnilo nad vas,ko ma user posted image  mlade jih ma ornk...ti pošiljam user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 8.12.2011 13:40:37 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 715
8.12.2011 13:42:07   
coco22
vem da me boste punce tukaj najbolje razumele in bomo lahko usak mesec skupaj upale na user posted image  user posted image sm že mislila da je zmano kj narobe šla na pregled use ok... no hvala bogu ampak kljub temu enostavno negre... ginekologinja mi je dala napotnico da greva naprej ampak se bojim da bo to preveč stresno zame tako da bova še kakšen mesec uztrajala brez zdravnikov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
8.12.2011 13:56:28   
srečki
Crtek držim pesti, da jutri pokaže user posted image

romare jeeeeeeej, čestitam. Sedaj se lahko še prestaviš med avgustovke 2012

littlesun o joj user posted image upam, da čim prej uštimate vse

coco22 dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.12.2011 14:00:36   
crtek
LittleSun sej veš kako je to: ko ma hudič mlade, jih ma ogromno in če gre ena stvar narobe, se jih zanalašč najde še enih 15, ki potegnejo zravn in na koncu si tolko globoko not, da se niti ne vidiš več kako prit vn...Boš vidla, da bo kmalu bo vseh teh sitnosti konec in ko se začnejo razlivat lepe stvari, se tudi ne ustavijo, tko da je pol naenkrat vse lepo in roza. Upam, da čimprej, že ta teden, če se da, ti želim, da bi se stvari obrnle na bolše in, ko bo manj napetosti v zraku, boš lažje zadihala in ugotovila, da ni vse tako črno, kot zgleda zdej, ampak, da je svet poln barv, ki čakajo, da jih odkriješ. In zapomni si, da ko se počutiš brez upanja in sama, je vedno nekdo, ki misli nate, da se sonce smeje, ko se ti smeješ, dež joka s tabo, ko je tebi hudo in zvezdice razsvetljujejo noči, da lažje najdeš pot in te ni strah v temi in ne pozabi: nikoli, ampak res nikoli se ne predaj. user posted image
romare TOOOOOO! tke se dela punca! user posted image čestitam res iz srca, pa mirno user posted image in zdravega user posted image user posted image

Helenčica
to je uno: great minds think alike user posted image mogoče pa je vseeno to TO in nama je uspelo in bova lahko še naslednjih 9mescou klepetali med avgustovkami user posted image držim pesti in navijam zate user posted image

coco22
naj se čakanje čimprej spremeni v lepe user posted image !

V lekarni nimajo CB digital! Očitno mi ne preostane drugega, kot ju3 zjutraj spet poskušat dešifrirat une črte in črtice user posted image user posted image upam, da bojo manj dvoumne, kot une včeraj...me je že zdej strah user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 8.12.2011 14:04:18 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 718
8.12.2011 14:05:22   
mladika
crtek,to si pa tak lepo napisala...ti znaš vedno ljudi tak potolažit in v dobro voljo spravit,pa naj si bo situacija še tak brezizhodna, sem/smo vesele da te mamo!!!!!!!!user posted image
že zdej držim pesti zate za jutri in mislim nate...nič grem kuhat babuške...
Lepo popoldne

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.12.2011 14:14:36   
Katte
Hej, punce. Do zdaj sem imela dve punci v pisarni in nisem mogla sploh pogledat, če je kaj novega. Vidim, da je user posted image . Čestitam, romare!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Želim ti mirno nosečnost z ravno toliko slabosti, da boš vedela, da si noseča. Čez 8 mesecev pa dišečo štručko v naročje.

kliki, zate pa user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat te še ne bom obarvala modro, sporoči, ko boš sigurna, da je res user posted image .

mladikica, lepo, da si me pogrešala user posted image . Pri meni nič posebnega. Upanja je veliko, če je upravičeno, bomo pa videli naslednji teden. Kako pa si ti?

šaci, na žalost ti ne more nobena tukaj pomagati. Želim ti pa, da se ti situacija izboljša in da čim prej zagledaš user posted image .

coco22, dobrodošla v našo druščino. Mislim, da ne boš imela problemov s tem, da se boš vklopila. Upam, da nam pomagaš tudi obarvati december roza. V novembru so bile punce kar pridne, v decembru jih moramo pa prekositi.
Dajmo, nosečke. Jutri zjutraj si na vrsti ti, crtek user posted image ! Pa mogoče še kakšna.

< Sporočilo je popravil Katte -- 8.12.2011 14:16:02 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.12.2011 14:16:08   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
user posted image  romare (x. krog) user posted image

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

19.12.
coco22 (8.krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (16. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 40

user posted image

NOSEČK: 2

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.12.2011 15:21:36   
GregUr
men je pa dons vse dol padl.
javla sem vam, da je ne pričakujem 12.12. ampak to je pobrano iz portala menstruacija.si, kjer ti avtomatsko računa ciklus 28 dni, jaz pa sem mela že 2x ciklus 26 dni, tko da je NE pričakujem jutri. Napetost je v zraku, ampak vse kar sem do zdele misla da je TISTA PRAVA bolečinkica, je očitno OBIČAJNA user posted image bolečina. eh...
vse kar prosim je, da te hudičevke v mojem življenju od vseh približno 420 mescov ni SAMO naslednjih 9!! Mislm, draga user posted image , a je to res tko težkoo??? user posted image (čez 2 leti bom spet fehtala da spoka kufre user posted image user posted image )

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.12.2011 15:32:14   
iwa
romare tako se dela! Bravo, bravo! Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.12.2011 15:52:22   
mojamura
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeej romare
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.12.2011 15:55:09   
mojamura
GregUr na menstruacija.si si lahko nastaviš dolžino menstrualnega cikla desno ko maš napisano MojProfil. Tam klikni in si nastavi, pa bo izračun točen user posted image

sicer pa ti držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!