LittleSun
|
romare lepo ti želim Takole po večini sem naredila kar sem imela v službi najnujnejše, sedaj me čaka še vse ostalo,ampak lahko malo bolj na izi. Kako je to grozno, ko mora bit delo celega tedna ko te ni, potem takoj narejeno Doma imamo celo štalo, smo imeli poplavo in je v 3 sobah uničen parket, namočene stene in strop...katastrofa, kaj vse nas čaka sedaj, da mi je kar grozno. Sploh ne vem kako in kaj, vsi smo malo zgubljeni, veliko dela nas bo čakalo in ravno pozimi in pred prazniki bemti nisva že menda 2 tedna, ker mene tako boli roka, zarad tiste bule, hodim od zdravnika do zdravnika, mah vse se je v teh 10 dneh nabralo. Jutri še pogreb, potem pa ima da se malo umiri in lahko začnemo po malem uživati veseli december, koliko bo pač škoda v stanovanju dopuščala. Sploh ne upam pomisliti kaj bo, ko se bo vse kar je mokro dvignilo...ah Moja se še kar noče posloviti, tako tudi če bi želela v akcijo, ko ne gre, ker kar lije. Upam da se izlije in lahko gremo v akcijo. Ne bom pa nič žalostna, če ta mesec ne bo uspelo, pri vsem tem kar se nam dogaja, res nisma niti razpoložena, da bi se lotitla. Tudi pikec čuti, da je doma nerzova v zraku in da nekaj ni vredu, je zadnje čase zelo neposlušen, ob enem pa potreben cartanja in pozornosti, ker mu občutek daje vedeti, da je nekaj narobe. Je kar naporen in tako utrujena in zmozgana ko sem porabimo še zadnji kanček energije zanj. Sem se včeraj ko je zaspal kar sesedla, v jok in konec...lubi me je tolažil, pa bi morala jaz njemu stati ob strani zarad dedka....ah narobe svet To leto res ni bilo naše leto, sicer vem da to kar tako ne gre, ampak res upam, da bo naslednje leto malo bolj nam prijazno. Danes gremo do prijateljice ki je rodila in komaj čakam. Se bom malo razvedrila in nacartala romare je lepo začele, crtek bo za njo, potem pa se kar zagrebite za rozo Držim pesti za vse, tiste ki ste okoli O hitro v akcijo, tiste ki čakate da se M izteče tudi, tiste ki pa čakate pa pluske, pa vso srečo!!!
|