|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
7.12.2011 11:27:08   
HeLenčica
Sa.je, upam, da nas kmalu zapustiš in en velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.12.2011 11:34:45   
curly
Sa.je, pozdravljena. Jaz te sicer še ne poznam, ampak ti pošiljam en velik user posted image .
Upam, da bomo 20.12.2011 skakale od veselja za tebe, ker bo user posted image !
Veliko sreče ti želim in dobrodošla nazaj.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.12.2011 11:49:46   
LittleSun
Sa.je dobrodošla nazaj user posted image user posted image res je, da smo tukaj druga drugi bolj podpora, kot pa kaj druga. Držim pesti, da vama uspe in se vam novi član pridruži, naj se novo leto začne zate polno veselja in radostiuser posted image

pridem pokukat med vas pupe moje in zelo vas že pogrešam, ampak žal res nimam časa, da bi malo ostala tukaj in čvekala. December je pri nas vedno pester in vsi želijo končati delo do novega leta, tako da norimouser posted image

moja user posted image se počasi poslavlja, tako da gremo v akcijo, tokrat bolj na izi, ker je polno nekih čag in bomo bolj malo doma, pa nič zato, bomo pa januarja zagledali + user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.12.2011 11:53:15   
srečki
Sa.je user posted image user posted image user posted image dobrodošla. Držim pesti, da 20.12. zagledaš user posted image

Bobika hm zanimivi so tile testi...rada bi povedala, da sem jaz v obeh nosečnostih uporabila CB in imam doma oba shranjena in se še na obeh vidi +. Je pa bil prvi test narejen 28.02.2011.

Neposredna povezava do sporočila: 679
7.12.2011 12:47:57   
crtek
Sa.je dobrodošla nazaj in upam, da je to tvoj zadnji krog z nami in boš v novo leto vztopla srečka user posted image

*bobika*, mmojka in oreh hvala vam punce, res ste zlate user posted image sej ponavadi nism tko zmešana in nimam takih obsesivno-kompulzivnih motenj, to je osamljena epizoda, obljubim user posted image sm šla na en dooooolg sprehod, sm se zluftala, sm spakirala smeti vn v kontejner, tko da ne morem testa pod nobenim pogojem še enkrat pogledat, kr je zakopan pod kuuupom smeti in zdej je bolše. 
oreh sej fora je to, da js dobro vem kdaj je pametno delat teste in zakaj takrat in zakaj ne prej, ampak nevem ti povedat kaj me je pičlo, nism se mogla prepričat, da to pa ni pametna ideja user posted image in najbolj me je zuser posted image to, ker 2dni nazaj une črtice res skoraj ni blo, tokrat pa se je pojavla raho močnejša, ampak js sm upala, da bo še močnejša...nevem...sej ni kej za filozofirat, bom vidla v petek kaj bo, če do takrat ne priteče user posted image .

hvala punce ker prenašate moje izpade user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.12.2011 13:27:51   
mladika
Crtek kaj ko bi pa raje lulala na CB DIGITAL....user posted image user posted image user posted image -sam moje razmišljanje,boš bolj pomirjena,ker tam ni ugibanja o črticah,maš samo dve opciji al + al pa -!!Pa ne skrbi za svoje izpade,tule gor smo punce tak vajene vse živo...Stiskamo pestke zateuser posted image user posted image

Mi mamo pa sm še 9 dni do dneva D,sm pa že od O dalje napihnjena kot balonček...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.12.2011 13:33:28   
Katte
Dobrodošla nazaj, Sa.je. Seveda se te še spomnim, stara soborka. Veš, da smo vse tukaj za to, da vzpodbujemo ena drugo. Pa na žalost je na teh temah tudi kar nekaj punc, ki jih je doletel že vsaj en SS.

crtek, jaz sem prepričana, da je to to. Čestitala ti bom pa takrat, ko boš sporočila, da je črtica močna in nedvoumna user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.12.2011 13:35:00   
crtek

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Crtek kaj ko bi pa raje lulala na CB DIGITAL....user posted image user posted image user posted image -sam moje razmišljanje,boš bolj pomirjena,ker tam ni ugibanja o črticah,maš samo dve opciji al + al pa -!!Pa ne skrbi za svoje izpade,tule gor smo punce tak vajene vse živo...Stiskamo pestke zateuser posted image user posted image

Mi mamo pa sm še 9 dni do dneva D,sm pa že od O dalje napihnjena kot balonček...

sej vrjetno ga bom šla kupit, pa ga bom v petek nardila skupi z navadnim CB, ki ga že mam, če bo bil rezultat kakorkoli dvomljiv user posted image

user posted image da vam je tokrat ratalo user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.12.2011 13:35:00   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)
Sa.je (7. krog/3. krog po SS)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (16. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.12.2011 15:38:36   
iwa
crtek jest tud mislim da je to to! Tud pri meni je bilo, na začetku zelo rahla in po parih urah je skor čist izginila, čez 2 dni pa že debelejša! Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 685
7.12.2011 16:10:58   
dspela
HeLenčica, ja takoj po vrnitvi.
Znakci: boleče in srbeče prsi, pikanje v prsih, polne imam bolj, moderc sem se že prestavla za dva , da si zapnem, špikanje v maternici, rahlo boleče bradavičke, rahla slabost in občutek, da bom bruhala ko sem lačna, ko ležim v sp. delu trebuha, kot bi imela kar nekaj kg na trebuhu.
Doma smo imeli koline, in mi je bilo od vonja slabo in šlo na bruhanje, ko je ata spušal mast. V soboto, sem možu pomagala držati lestev, mi je kar naenkrat poslalo "slabo" in se mi začelo vtret, sploh nisem mogla spat. Sanja se mi da sem noseča,... bi se še našlo kaj.

Danes sem mi je že 3 krat zgodilo, da mi nekaj ven priteče...sploh ne vem kaj bi bilo to.

helenčica, meni tudi ne šravfa fejst, vsasih me malo...sem pa tudi jaz zvečer napihjena. Mogoče pa je res user posted image . Močno držim pesti.

bejbibu, jaz upam, da bo obarvala december roza..po znakcih zgleda da ga bom.
Pri meni bodo šele nasednji teden novičke...upam, da vesele.

srečki, hvala

cartek, močno držim pesti, da je to to!

Jaz sem danes čist user posted image . Sem včeraj od mame zvedala, da je od očeta očima delna kap in da mu leva/desna roka ne gre. In je urgetni zdravnik rekel,da je dela kap in ga je odpeljal v bolnico SG. Včeraj so mu še naredili neke preiskave, kaj več več pa nismo izvedeli.
Danes pa mi mama reče, da so ga odpeljali v LJ v klinični center in so ugotovili, da ima polno majhnih rakov na glavi, da lahko pričakujemo, da bo v roku 1 leta umrl ali pa še prej. Pri tem se ne,da napovedat kdaj bo, lahko je danes,jutri čez 1 mesec , čez pol leta,...
Je pa bil septembra operiran v MB na srcu,je dobil bajpas in še na pljučah ,kjer so mu odstanili pol raka...zdaj se pa prestavil na glavo.
Je preveč tega na glavi, da je prepozno da bi ga zdavili.user posted image user posted image

Bi mogla za šolo iti delat, pa sploh ne moram razmišlat, ko sem to zvedela.

< Sporočilo je popravil dspela -- 7.12.2011 16:11:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 686
7.12.2011 18:36:49   
bejbibu
dspela ojoj....drži se in upam da se bo vse vredu izteklo user posted image user posted image user posted image (sploh ne vem kaj naj ti rečem da ti bo lažje, tu smo da ti stojimo ob strani)!!!

Sej boš kmalu boljše volje ko boš zagledala user posted image user posted image

crtek močno držim pesti, da je to to....upam da nas kmalu razveseliš s user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale čvekice....kej novega?

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.12.2011 19:56:59   
mladika
dspela,ti že čutiš znakce...user posted image Jst mam še 9 dni do M,pa razen napihnjenosti nimam nobenga znaka,ne pravega ne namišljenegauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.12.2011 20:10:38   
srečki
Dspela ne vem, kaj naj rečem ne najdem besed....vem, da je težko ne sekirati se, vendar se probaj čim manj. Me smo tu če nas boš rabila. user posted image user posted image drugače pa držim pesti, da vas še dolgo ne bo zapustil. Drži se!

Mladika
....nič se ne sekiraj, ker nimaš znakov, jaz bom jutri polnih 6t in tudi sama nimam nobenih znakov. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.12.2011 20:16:46   
LittleSun
Čer babike.
Sem spet malo zmedena, ponavadi imam 4,5 dan user posted image še čist malo, danes imam pa ful in to tako svežo kri?? Malo čudno. Ima katera kakšno izkušnjo?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.12.2011 22:07:47   
crtek
ejla!

se vam še js malo javim user posted image

LittleSun meni se je to zgodilo enkrat...ponavadi mi user posted image trajajo samo 3-4 dmi, če je 5 je to že fuuuul, pa še to je zadnja 2dni samo neka rjava sluz (js temu niti krvavitev ne rečem) takrat se mi je pa zgodilo tko, da sm 2dni krvavela ful, pa 3dan skoraj nič pa spet 4 in 5dan fuuul, pol pa čisto nič več. Nevem pametnega razloga zaka bi se to zgodilo, mogoče je pač debelejša sluznica pa več časa rabi user posted image sklepam, ker drugega razloga ne najdem (oz. ga nism našla). Upam, da ti hitro mine in se lahko kmalu spustiš v nove boje za roza december user posted image

dspela user posted image boš vidla, da bo vse dobro. Upam tudi, da čimanj boleče za vse vpletene. Je res, da je kr nemogoče se ne obremenjevat al ne mislit na to, ampak poskusi se vsaj zamotit, ti bo malo lažje. Boš vidla, da bo tudi zate posijal sonček user posted image

pri meni pa nič novega...user posted image ni od nikoder, vsakotolko me kej špikne al zvije al kaj, ampak do zdej se je še vedno izkazalo, da je zaradi prebave, tko da ne morem rečt, da me jajčniki špikajo al da mam krče...občutek je podoben, ampak ni lih čisto isto...nekako se mi dozdeva, da user posted image tudi jutri ne bo (upam vsaj ful), tko da pride v petek spet testek na vrsto, če me ne bo pol strah ga nardit user posted image ma sm ena perša user posted image

ala pupe grem js počasi pod tuš pa še malo brat. Lepo bodte pa se beremo jutri

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.12.2011 7:23:00   
oreh
Dobro jutro,
črtek, ti dolgujem še odgovor od včeraj. Niti malo se ti ni treba opravičevat, jaz to doživljam skoraj vsak mesec, ker se spravim test predčasno delat. Kar sem pa napisala glede delanja testa včeraj pa je bila bolj kritika name. Tako, da te čist razumem in ni to nič takega, pač čustva nadvladajo razum. In ti brskanje po smeteh postane čist ok, ko pa ne zdržim več pa test zakopljem globoko v tavelke smeti, tako kot si ti napisala, no in tja pa pod nobenim pogojem ne grem čekirat testauser posted image
Si pa napisala, da je bila črtica enake debeline že na začetku in mislim, da je to lahko to, saj jutri zjutraj bo pa tudi kmalu. Ni bila pa še takooo močna, ker mogoče hormon počasneje narašča oz. je močnejša šele po 2-3 dneh.

Littlesun moje user posted image  so čist različne, enkrat blage in se hitr poslovijo, enkrat pa se že skor neha in postanejo močne tudi proti koncu. Upa, da se ti stvari v službi skulirajo in se nam pridružiš pogosteje.

No, zdaj pa na kofe k prijateljici, vam pa želim lep dan, naj vam hitro mine v vedenju, da je nov vikend pred vratiuser posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.12.2011 8:15:09   
crtek
dobro jutro!

oreh sm razumela tvoj post in nism vzela za slabo al kej. Vsakotolko ti more to nekdo povedat (še 1x, kot da nebi že vedla, ampak...), da ma kej efekta user posted image Maš prau, je čisto iracionalno, ampak, ko vidiš tm uno črtico, neglede na to kolko je dejansko močna (al namišljena!), te razum popolnoma zapusti (vsaj mene). In ko sm pol gledala po netu kašne vse nikakve črtice, ki so dejansko popolna belina proti tistemu kar sm vidla js, majo punce za pozitivno, pol se začneš spraševat, kaj pa če kaj pa če ne itd itd in še ene 15x poiščeš test, js sm ga pol primirjala z unim od par dni nazaj, pa z unim na slikah... user posted image user posted image (tle manka uni smily, ki se udari po glavi user posted image ) ampak zdej je ok, ker sm se prepričala, da RES ne bo melo nobenega smisla testa ponavljat vsak dan in bom rajši počakala na ju3, čeprav je danes uradno prvi dan zaostanka in, če danes ne priteče...user posted image bom pa šla za vsak slučaj še po digitalen test, pa da vidim kaj ma uni za povedat user posted image

čene pa...user posted image (še) ni in nekako si ne upam razmišljat, če bo prišla al ne. Se morem zaposlit, da ne bom samo o tem tuhtala user posted image pri nas je posijal tak optimističen sonček, da to kar res ni še včiraj je blo tako bol kislo, danes pa, kot da bi nebo spucau - brez oblačka in meglice, tko da skoz okno od dnevne sobe gledam Alpe kako mi je ta pogled všeč.

Kaj nima nobena zdej za lulat? kako to, da ni nobenih novih user posted image in +?
ala punce uživajte, pa se pišemo.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.12.2011 8:15:45   
Zewa
Hejlaaa, babike, kako ste?

Se vam spet malo javim,.. Sej vas skoz berem, samo ne uhitim vam kaj napisati.. Ko sem te brala dspela sem se našla v tvojih znakih. Tudi pr nas so ble koline, in ko se je cvrla mast mi je blo tolk slabo-nikoli mi še ni blo.. Pa neki me prsa bolijo, predvsem bradavičke.. Eh, kaj pa vem.. Bomo vidli kaj bo.. Naslednjo soboto se dobim s prijateljico in grem spotjo po test, pol bomo pa čakali, če je v soboto ne bo, bom MOGOČE v nedeljo delala test. Če me ne bo premamilo in ga bom šla že v četrtek kupit.. user posted image Sicer pa mislim, da midve čakava + na isti dan..
Za očeta pa upam, da mu bo čim boljše. Jaz sem v letu in pol izgubila oba dedka.. K sreči ni bil noben kaj hudo bolan, vendar starost dela svoje.. Saj bo.. Človek mora biti optimist, ne glede na to, kako tečnega šefa imaš ipduser posted image

Crtek drgače pa držim pesti, da bo jutri plusek še bolj očiten, in da se končno začne veseli december tudi zate.user posted image

Tudi vse ostale pozdravljam in držim pesti za pluske.. Kdo je zdej na vrsti za lulanje? Crtek, Kliki, Helenčica in Romare.. Je že kej novga? Jaz sem tako vesela, ko preberem da katera ugleda magični plusek..

So pa pri nas spet vse noseče, sej sem ful vesela za njih, samo bi bila rada tudi zaseuser posted image

NIč, grem.. Danes mam zobarja-juhuhuuser posted image

Se slišimo še kaj popoldne. Lepo se imejte punce! SREČNO!!user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.12.2011 8:19:39   
HeLenčica
Jutro pupe moje! Crtek, crtek, jutri pa le prilimaj slikico testeka pa bomo skupaj ocenjevale user posted image

Mene že malo skrbi, da nimam kake ciste ali pa se mogoče pripravlja na ful močno user posted image . Dobro, pustimo to da zamuja 3. dan (se je najbrž malo zmešalo), hecno mi je to, da ne čutim v jajčnikih nobenega pritiska. Navadno me pred M kar fajn že boli, zdaj me pa mogoče zjutraj pa zvečer malo pikne, ampak to ne tam spodaj temveč bolj okoli popka imam taki hecn občutek. Pa križ me boli kot hudič, še posebej pa se moje težave stopnjujejo proti koncu dneva, ko sem tak napihnjena da ne morem met več nobenih svojih hlač gor, križ pa tud boli kot da bi na tekočem traku delala. Ah, spet me heca in me hoče napeljati na misel da sem noseča. Te misli nočem, ker sem potem vedno razočarana in sem prepričana da bo kolegica user posted image pritekla danes ali jutri. Samo da ni kaj narobe! Skratka, se beremo pupe, lep dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.12.2011 8:57:19   
mažiga
Živijo soborke user posted image

Da se po dolgem času malo javim...moja dva fanta sta v vrtcu- upam,da nas letos ne obišče več kakšen streptokok....bom kar 3x po lesu potrkala user posted image

Drugače pa pri nas nič novega-O je že mimo,mislim pa da ne bom zagledala user posted image ,ker sma včeraj z možem user posted image ,pa sem začutila pritisk v jajčnikih...vedno je tako,ko dobim user posted image ....tako da,mislim da ni upanja.
Sva pa se z možem menila,da nama ziher ne bo uspelo tak hitro-sma že v 4.krogu- prvič sem zanosila takoj v 1.krogu,drugič pa me je presenetila nosečnost user posted image
Čakam na 16.12.,ali pa me user posted image  obišče že kaj prej-mam zadnje čase ciklus med 24-28.dni....

Vsem želim lep dan,pa nalulajte čem več user posted image  user posted image user posted image user posted image

P.s. Zewa tud jaz mam zobarja....me že ščipa v trebuhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
8.12.2011 9:21:59   
LittleSun
Dobro jutro

samo na hitro pozdravim, sem prišla pokukat kako je crtek in če je kakšna nova user posted image .

Še vedno norimo...se javim ko se porihta in se malo potožimuser posted image

akcija naj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.12.2011 10:39:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Jutro pupe moje! Crtek, crtek, jutri pa le prilimaj slikico testeka pa bomo skupaj ocenjevale user posted image

Mene že malo skrbi, da nimam kake ciste ali pa se mogoče pripravlja na ful močno user posted image . Dobro, pustimo to da zamuja 3. dan (se je najbrž malo zmešalo), hecno mi je to, da ne čutim v jajčnikih nobenega pritiska. Navadno me pred M kar fajn že boli, zdaj me pa mogoče zjutraj pa zvečer malo pikne, ampak to ne tam spodaj temveč bolj okoli popka imam taki hecn občutek. Pa križ me boli kot hudič, še posebej pa se moje težave stopnjujejo proti koncu dneva, ko sem tak napihnjena da ne morem met več nobenih svojih hlač gor, križ pa tud boli kot da bi na tekočem traku delala. Ah, spet me heca in me hoče napeljati na misel da sem noseča. Te misli nočem, ker sem potem vedno razočarana in sem prepričana da bo kolegica user posted image pritekla danes ali jutri. Samo da ni kaj narobe! Skratka, se beremo pupe, lep dan! user posted image user posted image user posted image

no helenčica ampak glede na to, da ti drugače ne zamuja, bi jst kr imela misli pri pozitivnem testu.. kdaj pa boš delala test? Se opravičujem če si ga že, nisem bila ravn pozorna na vse poste..

Neposredna povezava do sporočila: 698
8.12.2011 10:50:56   
šaci
pozdravljene :)

da se tu vprasam malo za vase mnenje..

no mene zanima nekaj, prejsni mesec sem imela menstruacijo ki so jo sprozle tablete Primolut, menstruacija je bila tak ko treba ampak je bila prva po 6 mesecih...zdaj pa nevem ali je mozno da sem jaz imela po tej menstruaciji tudi ovulacijo in ali so bile kakšne moznosti zanositve? ker zdaj namrec spet nimam menstruacije, katera bi morala ze prit... Zdaj mi zamuja ze 5 dni, predvcerajsnim sem pa nardila test in je bil negativen... Z partnerejm pa sma 14. februarja narocena prvic v ambulanto za neplodnost MB.

LP :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.12.2011 10:54:24   
HeLenčica
Ja Bobika, saj v tem je problem, da je test v torek bil -! Tako da ga ne delam do nadaljnjega, ker ziher ne laže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!