dspela
|
HeLenčica, ja takoj po vrnitvi. Znakci: boleče in srbeče prsi, pikanje v prsih, polne imam bolj, moderc sem se že prestavla za dva , da si zapnem, špikanje v maternici, rahlo boleče bradavičke, rahla slabost in občutek, da bom bruhala ko sem lačna, ko ležim v sp. delu trebuha, kot bi imela kar nekaj kg na trebuhu. Doma smo imeli koline, in mi je bilo od vonja slabo in šlo na bruhanje, ko je ata spušal mast. V soboto, sem možu pomagala držati lestev, mi je kar naenkrat poslalo "slabo" in se mi začelo vtret, sploh nisem mogla spat. Sanja se mi da sem noseča,... bi se še našlo kaj. Danes sem mi je že 3 krat zgodilo, da mi nekaj ven priteče...sploh ne vem kaj bi bilo to. helenčica, meni tudi ne šravfa fejst, vsasih me malo...sem pa tudi jaz zvečer napihjena. Mogoče pa je res . Močno držim pesti. bejbibu, jaz upam, da bo obarvala december roza..po znakcih zgleda da ga bom. Pri meni bodo šele nasednji teden novičke...upam, da vesele. srečki, hvala cartek, močno držim pesti, da je to to! Jaz sem danes čist . Sem včeraj od mame zvedala, da je od očeta očima delna kap in da mu leva/desna roka ne gre. In je urgetni zdravnik rekel,da je dela kap in ga je odpeljal v bolnico SG. Včeraj so mu še naredili neke preiskave, kaj več več pa nismo izvedeli. Danes pa mi mama reče, da so ga odpeljali v LJ v klinični center in so ugotovili, da ima polno majhnih rakov na glavi, da lahko pričakujemo, da bo v roku 1 leta umrl ali pa še prej. Pri tem se ne,da napovedat kdaj bo, lahko je danes,jutri čez 1 mesec , čez pol leta,... Je pa bil septembra operiran v MB na srcu,je dobil bajpas in še na pljučah ,kjer so mu odstanili pol raka...zdaj se pa prestavil na glavo. Je preveč tega na glavi, da je prepozno da bi ga zdavili. Bi mogla za šolo iti delat, pa sploh ne moram razmišlat, ko sem to zvedela.
< Sporočilo je popravil dspela -- 7.12.2011 16:11:30 >
|