|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
4.12.2011 8:33:32   
LittleSun
Dobro jutro

Žabica držim pesti, da M vseeno ne priteče in zagledaš user posted image

chungalunga sem vesela, da si na decemberskem seznamčku, bova skupaj čakali na user posted image user posted image

crtek to je tako lepo od tvojega, da mu je mar, kako se počutiš ko on gre sam na čago user posted image pravi zaklad imaš doma, res manjka samo še mali sončekuser posted image user posted image

mmojka držim pesti, da zagledaš user posted image včasih so znaki enaki za user posted image kot za user posted image

bejbibu user posted image user posted image za sončka, naj se hitro pozdraviuser posted image

rozi še malo in akcija, bomo fejst mislili nate in stiskali pestke

Izabelina user posted image user posted image mi je zelo žal, december bo pester in mogoče ob tem sproščenem vzdušju le rata pridelat user posted image

Helenčica mislim nate in ti pošiljam user posted image naj prinesejo user posted image user posted image

Rose Bay kakšno je stanje??

polivam ROZO, punce nalulajte user posted image !!!user posted image user posted image

Jaz sem vsa zalimana, ta user posted image me vedno znova tako zdela. Tokrat sem se pa odločila, da december ostane prazničen, brez planiranja seksa, razmišljanja o O in tako naprej. Ne bom se obremenjevala s temi stvarmi, ampak bom samo uživala v veselem decembru. Imamo pester program z našo družbo, pa še kak kuhanček bo prav pasal ob tem. Tako da ta mesec na IZIuser posted image user posted image Če ne bo letos user posted image dobim pa januarja tako ali tako napotnico za nadaljnje preglede, tako da nekako nam bo že uspelo pridelati te čudežne user posted image .

Lepo nedeljo pupe moje

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.12.2011 8:54:46   
crtek
jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

crtek to je tako lepo od tvojega, da mu je mar, kako se počutiš ko on gre sam na čago user posted image pravi zaklad imaš doma, res manjka samo še mali sončekuser posted image user posted image

ja, to pravim tudi js user posted image upam, da tudi sončka kamlu pridelamo, pol bo pa res super user posted image

lunica user posted image navijam, da bo pa začetek novega leta tolko lepši user posted image

Žabica, mmojka, Helenčica, Kliki, Rose Bay in Anonimnauser posted image kako kaže? user posted image ni je tako? samo še malo malo, pa boste zagledale user posted image user posted image navijam user posted image

navijam tudi za vse ostale, ki ste user posted image lih dale skozi, ste med ovulacijo, ali čakate na testek. Naj vam december prinese sama lepa darilca user posted image

lep dan

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.12.2011 9:06:44   
GregUr
punce z mano verjetn ne bo nč, čist nobenga znaka ni, tut v glavi ne user posted image (no sej vem da ni rečen da bi že mogla met kakšne znake, ampak vseen). user posted image

sem pa mela ful "fajno" noč. Lilo je iz vseh luken. dobesedno user posted image user posted image in nimam pojma kaj naj bi to blo. Verjetno kak virus že ni, če ne bi to trajalo, a? tko je pa zdele kot da nebi blo nč ponoč. Trebuh me je bolu za znort, tko da sem pol noči preždela v kopalnici na wc-ju, s keramičnim loncem za ta velko palmo (glih tuširala sem jo pa je ostal še tam user posted image ) v naročju - je prišu prav user posted image user posted image

pa to ni prvič, in sem že tuhtala če bi blo to zarad Elevit, tut piše notr da so stranski učinki takšni. Ampak ZAKAJ 2 meseca nč, pol 1x, pa spet 1 mesec nč... user posted image . pričakovala bi na začetku, ko sem jih začela jemat.

je ktera bolj iz te stroke?

user posted image user posted image user posted image za vse! user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.12.2011 9:15:41   
HeLenčica
Punce moje, kako ste fajne! Človeku kar srce zaigra, ko vidi, da navijate user posted image Hvala, LittleSun, Crtek, KAtte, Mladika, Bobika, Bejbibu, Chungalunga, Rozi55 in vse, ki sem vas izpustila. Zakon ste!

LittleSun....prav je tako! Sproščeno v december, komot lahko kaj spiješ, slišala sem, da ravno tak odnos prinese plusek user posted image Tudi jaz sem zadnje mesece tako na izi, ker sem, ko smo začeli delati na user posted image skoraj postala živčni bolnik, ko sem se hotela držati vseh priporočil za zanositev. Zdaj pa živim, kot sem do zdaj, kar pomeni tudi kak kozarček tu in tam, pa se ne obremenjujem. No, je pa res, da meni še ta attitude ni prinesel pozitivnih rezultatov, ampak morda pa imava kakšno fizično oviro za user posted image . To bomo videli v naslednjem letu.

Chungalunga, zdaj pa svečke, glasba in romantika na polno user posted image
MMojka in Žabica, držim pesti! Saj sem že rekla, 5.12. mora biti vsaj en plusek! Enako velja za Anonimna  in Rose Bay! Kakšno je stanje? Kakšen PMS, kakšni znakci? Pri meni stanje zaenkrat nespremenjeno, seveda še vedno sklepam da bo pritekla. Da se bo to zgodilo jutri še sicer nič ne kaže, ampak kot vemo se zadeva lahko hitro obrne/prikaže. Testa seveda nimam namena delat, razen če bo res zamujala do srede ali četrtka. No, tako mislim zdaj, kako bom pa zdržala pa je druga stvar.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.12.2011 9:21:06   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

punce z mano verjetn ne bo nč, čist nobenga znaka ni, tut v glavi ne user posted image (no sej vem da ni rečen da bi že mogla met kakšne znake, ampak vseen). user posted image

sem pa mela ful "fajno" noč. Lilo je iz vseh luken. dobesedno user posted image user posted image in nimam pojma kaj naj bi to blo. Verjetno kak virus že ni, če ne bi to trajalo, a? tko je pa zdele kot da nebi blo nč ponoč. Trebuh me je bolu za znort, tko da sem pol noči preždela v kopalnici na wc-ju, s keramičnim loncem za ta velko palmo (glih tuširala sem jo pa je ostal še tam user posted image ) v naročju - je prišu prav user posted image user posted image

pa to ni prvič, in sem že tuhtala če bi blo to zarad Elevit, tut piše notr da so stranski učinki takšni. Ampak ZAKAJ 2 meseca nč, pol 1x, pa spet 1 mesec nč... user posted image . pričakovala bi na začetku, ko sem jih začela jemat.

je ktera bolj iz te stroke?

user posted image user posted image user posted image za vse! user posted image

Sicer nisem iz te stroke, ampak dvomim, da je to zaradi Elevita. Ga jemljem že 1 leto, pa nisem imela nobenega najmanjšega problema še. Je pa vse možno, mogoče ne bi bilo slabo če bi povprašala v lekarni. Ampak meni se bolj sliši kot da si fasala kak virus?

Skratka, držim pesti, da boš boljše, vem kako hudo je to, sploh če te muči ponoči!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.12.2011 9:24:11   
GregUr
Helenčica, sploh tuhtala nebi da ni virus če bi se to zgodil in trajal cel dan po presledkih ali pa magari 2 dni. tko pa en mesec bp, pol pa brez razloga popade za umret.

sej se tut men zdi da ne more bit zarad Elevita, ker ne vem s kakšnim razlogom bi po tolkem času to pršl. razumela bi na začetku...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.12.2011 9:30:28   
HeLenčica
Hm, res hecno! Pa si zdaj v redu? Mogoče ne bi bilo neumno, če bi šla k zdravniku in mu razložila situacijo.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.12.2011 9:36:40   
crtek
GregUr mogoče si pa kaj pojedla, da ti ni pasalo. Meni se je to enkrat zgodilo z eno pašteto...celo noč na wc-ju, bruhala, driska, trebuh bolel za se obesit, zjutraj pa kot da bi odsekal - in vse tiho je bilo...nevem, če se ti zgodi vsakotolko, poskusi malo po spominu pobrskat, da ti tega ne povzroči vedno ena in ista hrana, ki jo ješ bol poredko...težko, da bi blo zaradi elevita, ki ga ješ vsak dan user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 4.12.2011 9:37:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 508
4.12.2011 10:24:35   
Zewa
Dobro jutro, punce moje!
Kako ste?

Jaz sem bila včeraj na babjem večeru, je blo prav fajn..user posted image Vendar sem prej mojga še začopatila, da sva malo user posted image , ker je zdaj glih pravi čas. Sicer sva v enem tednu, ko naj bi bila plodna samo 2x. Ma upajmo, da se je kaj prijelo ane.. držte pesti.. Sicer pa bomo videli to čez ene 14 dniuser posted image

coris bravo, bravo, držim pesti da bo vse v redu.. Kdaj imaš rok? A je zdej že avgust 2012 na vrsti? Madonca, kako leti ta čas...

Vsem ostalim, ki jih je obiskala user posted image pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da bo naslednjič res belina na hlačkah in črtice na testkih.user posted image

Nekej me zanima, a ve vse jeste folno? Katero pa? Jaz sem do zdaj kar b-kompleks, ker ma folne noter toliko kot razni eleviti in podobno, samo mogoče imajo pa katere kakšno prednost...

Sem pa naročena na novičke od kakaduja in sem ravno danes mail dobila, da majo neki vozičke znižane.. user posted image Tako da če katera rabi, ji lahko prepošljem mail user posted image Jaz nisem še v fazi, ko bi izbirala voziček.. čeprav se je ne bi branila...

No, punce, grem še kaj naredit, da se bomo popoldne lahko crklali... Lepo se imejte!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.12.2011 11:00:56   
crtek
Zewa js pijem tudi kr B-kompleks in ko se spounem še tifol, ampak ne prou pogosto user posted image sm pa gledala, da si bom (ko zanosim) kupla fembion1, ker ima folno kislino, ki jo lahko telo porabi takoj in je ne rabi prej prebavit zato, da jo ima na razpolago. Sicer pa js itak pojem fuuul špinače, pa solate pa brokolija itd, tko da zaenkrat nism mela nikoli problemov s pomanjkanjem bilokirih vitaminov.

jooooj sm danes cela čudna...prou sama s sabo se morem kregat, da se kej lotim delat, oz. da kej nardim. Po parih dneh se je spet pokazalo sonce in sm cela evforična user posted image Sm pa ugotovila, da mam nadnaravno željo po limonadi. Sm jo spila danes že cca 1liter in še vedno, takoj ko se spounem nanjo se mi začnejo prou sline cedit in si jo morem it nardit še 1kozarec...aja in dlesni so mi popokale danes zjutraj, ko sm si zobe umivala tko, da me zdej prou pečejo in skelijo, kr mam nonstop kislino po ustih (ampak useeno limonadekr ne morem in ne morem nehat pit user posted image ) Sm se prej že skregala sama s sabo, če bi test 3dni pred NEpričakovano user posted image že kej pokazal in glede na to, da bi za testek rabla prvi jutraji urin, sm se odločla, da ga ne bom nardila danes. Mogoče jutri alpa pojutrišnjem (enkrat, ko bo moj user posted image delal zjutraj, da ga lahko zvečir presenetim user posted image )

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.12.2011 11:45:27   
GregUr
ja ne vem kaj bo zdravnik nardil v mojem primeru? glede na to da se "spucam" in je dobro potem.

Ne crtek, nič takega nisem pojedla, pa tut če bi, a nebi slabost in krči v želodcu nastopili max pol - ene ure po zaužitju? nazadnje sem jedla 19.30 in to zelenjavno juhico, potem pa nič več. ves kraval pa se je začel okrog ene ure zjutraj. Prej pa kot po navadi, počutje čisto vredu.

sem za k housu user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.12.2011 13:12:19   
lunica 85
crtek:hvala ,se vidimo med nosečkamiuser posted image user posted image user posted image ti boš tudi

Vsem bolančkim objeme in zdravlja.
Vsem nosečkam veliko božanja bušija,
Vsem čakajočim  da zagledate plusek in
Vsem ki vas je obiskala user posted image pozitivno energijo za naprejuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.12.2011 13:15:00   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

Ne crtek, nič takega nisem pojedla, pa tut če bi, a nebi slabost in krči v želodcu nastopili max pol - ene ure po zaužitju?

Ne, prebavne motnje se lahko zgodijo tudi več kot tolko časa po zaužitju, ker je lahko problem v tem, da določeno hrano samo težje/slabo prebaljaš, ker dejansko povzroči prebavne motnje. Hrana se prebavlja kar dolgo in, če si jedla v istem dnevu še kaj razen zelenjavne juhice zvečer, je lahko razlog za te motnje tudi nekaj kar si pojedla za kosilo, zajtrk ali katerokoli malco/prigrizek vmes.
Če pa je bla zelenjavna juhica "iz vrečke" te mogoče moti kšn konzervans, ki ga dodajajo dehidrirani hrani.
In razlog za kraval okoli 1ure zjutraj je definitivno povečana aktivnost prebave v času spanja...vsa hrana, ki jo zavžijemo čez dan, se namreč prebavi šele ponoči, ko spimo  (zato obvezna mala in velika potreba zjutraj), tko da...
Lahko ti povem za primer mojega prijatelja, ki ima blažjo obliko celjakije. Ko poje karkoli škrobnega se počuti super, do približno sredine noči, ko se začnejo prebavljene beljakovine (ki jih njegovo telo ne tolerira), vsrkavati v kri in prebavne motnje, ki sledijo precej spominjajo na tvoj kraval.

Upam, da si zdaj bolše in res ti predlagam, da poskušaš analizirat svoj jedilnik za tiste dneve, ko si imela podobne opizode, ker je lahko odgovor banalen. Verjetno lahko to uganko rešiš tudi sama in ne rabiš zdravnika. Zelo verjetno ni krivo katero od živil, ki jih ješ vsak dan, ampak lahko je nekaj kar ješ vsakotolko, npr: ribe, gobe, določena vrsta mesa (svinjina, jetra, ledvica...), določena vrsta zelenjave, kakšna pijača, lahko je samo kombinacija živil...opcij je tolko ko je različne hrane, tko da pobrskaj po spominu, mogoče najdeš kakšen vzorec.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.12.2011 14:23:41   
Žabica86
Hej punce !

Pri meni user posted image še ni !!! user posted image

Jo pa kmalu pričakujem !!! user posted image

2.12.2011 me je zvečer nenormalno bolela glava
3.12.2011 me je proti zvečeru rahlo zvilo - kot rahli menstrualni krči
4.12.2011 me je začelo kuhat - kiham, "smrkam", pa vmes spet kak krč

Kaj pa vem?! Ni še nič zgubljeno, dokler ni user posted image !

Vsem vam, ki ste zagledale user posted image user posted image - ČESTITAAAAAAAAAAAAM !!!!
Vsem , ki jih je user posted image grdo razočarala - user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image za vnaprej !
Vse, ki z mano čakate na +, pa prav tako user posted image user posted image user posted image

Prav user posted image se počutim, da sem tukaj med vami ! Mi paše, ko me potolažite in nasmejite !!!

Lep preostanek vikenda !!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.12.2011 14:27:40   
LittleSun
Gregur točno tako je, kot je crtek napisala, jaz imam takšne težave po kozjem siru, se mi začne par ur po zaužitju. Ugotovila sem pa tako, da se mi je vedno znova ponavljalo ko sem jedla ta sir in sem nekako povezala, še enkrat naredila test in še zadnjič trpela. Odkar ga nisem več jedla se mi ni ponovilo.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.12.2011 15:09:04   
Anonimen
Moje user posted image še ni user posted image No...sej itak bi morala prit šele ju3. Malo me zvija v sp.delu trebuha, joške imam občutljive ob straneh in ful sm skoz lačna user posted image
Sem pa danes (seveda) naredila en testek, ampak je -... mogoče je pa še prezgodaj (optimistuser posted image )

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
4.12.2011 15:46:20   
Žabica86
Anonimna !!!

Ti držim pesti, sma na istem !!! user posted image user posted image user posted image ..........in v neskončnost !!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.12.2011 15:52:12   
GregUr
hmmm očitno bom morala postati pozorna na SADJE in ZELENJAVO user posted image
oba dneva do zdej sem čez cel dan zaužila samo to. Juha je bila skuhana doma, brez neobičajnih sestavin ali konzervansov iz sveže zelenjave.
Sumim brokoli. prasec user posted image očitno bo treba nardit ti. test, pa še enkrat trpet če je to res.

tega svet še ni videl. ko se bašem s čipsi, svinjarijo, sladkarijo,... magari 15 minut pred spanjem mi ni nič, ko pa se "postim" z zdravimi živili pa tkole... ijooj... user posted image

hvala za mnenja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.12.2011 15:58:29   
GregUr
a je možno da pride do slabosti zarad tega ker mam odkar jemljem Elevit dovolj folne kisline, fosforja, cinka... in mi brokoli naredi problem ker ma tudi povišane te zadeve v sebi, poleg vsega pa se spomnem še istega problema po tem, ko sem jedla kaki. kar je spet isti šmorn.

sem prebrala da predozirat se ne moraš z enkratnim prekoračenim vnosom, ampak bi to morala početi naprimer 1 teden, ampak očitno mam že sama po sebi dovolj teh snovi v sebi? user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.12.2011 17:12:59   
lunica 85
žabica:ti si meni sumljiva-držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.12.2011 17:28:52   
LittleSun
Jaz sem taka smotana smotanka user posted image

sem otroku pričarala pravo praznično vzdušje, ker sem mu cel dan govorila o miklavžu, predstavi, čokoladicah ki jih bo delil, potem pa sva še zamujala in ful tekava na predstavo...ki je bila včerajuser posted image
in kaj je mali potem ko se je malo pomiril izustil...mami mogoče pa je miklavžek pri meni doma pustil čokoladice pa ga bova še zdaj srečala ko bova prišla domovuser posted image SONČEK

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.12.2011 18:15:33   
coris
žabica86...kot jz v prvi nosečnosti....zbolela ob pozitivnem testu....lah da si nosečka ;)

Neposredna povezava do sporočila: 522
4.12.2011 18:18:23   
klopek

hoj,

Malo me je čas povozil...preberem vas sem pa tja, za komentirat pa zmanjka časa...

Ekola moja user posted image je spet tle... Ampak vseeno ostajam na seznamu kr na 31. za user posted image , pa recimo da bo to rojstno dnevno darilo in dedek mraz hkrati za mojga user posted image user posted image . Krogov pa sploh nebom več pisala, ker nima veze, tole bo itak zadnji user posted image

Se pač ne predajamo a ne punce!

Navijam, da bo preostanek decembra ena sama rozika!

p.s. Coris čestitke in hvala, ker si delila vzpodbudno zgodbo, LittleSun user posted image bomo pa zopet skupaj trepetali, ni hudič da nam gre vsaj en dobri mož na roke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
4.12.2011 18:29:56   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Chungalunga, zdaj pa svečke, glasba in romantika na polno user posted image

Haha, Helenčica, mislim, da po tejle suši vsaj par dni ne bo časa za nobene svečke in muziko, se nama bo preveč mudilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
4.12.2011 19:07:15   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Imena
diana 28

Katero ime vam je najbolj všeč?

Nik (34%)

Kris (8%)

Sebastjan (14%)

Luka (44%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!