|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
5.12.2011 11:56:53   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

crtek ti si še posebej sumljivauser posted image user posted image se ti še lušta limonada?? i like ituser posted image user posted image

še vedno, samo meni pa to ni všeč, kr mi je limon zmanjkalo! user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 5.12.2011 11:57:14 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.12.2011 12:03:29   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Helenčica kaj je zdej s tabo? si že delala testek?

Nisem delala testa in ga ne bom, ker bo itak prej pritekla user posted image Sem jih v teh 14 poskusih že kar nekaj skurila user posted image user posted image user posted image
Sej ne...če je ne bo do srede recimo bom naredla, al pa četrtek. Bojim se gauser posted image
Je pa hecno. Zjutraj me je zvijalo, zdaj je pa nehalo. Razen napihnjenosti in občasnega zvijanja se še ne napoveduje...mogoče bo malo pozna.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.12.2011 12:05:57   
Katte
Žabica86 - user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.12.2011 12:08:08   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.12.2011 12:19:39   
PinaColada
Žabica86 user posted image user posted image verjamem, da si razočarana. Tudi jaz se bojim tega, da bom preveč razočarana če ne bo nič, ker sem si vtepla v glavo, da 22.12. zagledam user posted image .. ampak ne pusti se, danes ti je dovoljeno jutri pa naprej s pokončno glavo user posted image .. Hitro bo minil ta december in prazniki, potem pa boš spet na poteziuser posted image
Crtek tudi meni si sumljiva user posted image .. Če se spomnim svoje prve ( na žalost neuspešne user posted image ) nosečnosti sem tudi jaz ves čas stiskala limone in pila limonadouser posted image user posted image user posted image
Upam, da z roza barvo čimprej polepšamo te deževne, sive dni.. stiskam pesti za vseuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
5.12.2011 12:56:35   
srečki
Žabica 86 user posted image user posted image user posted image

Pa hvala Katte, Oreh in Žabica 86 da držite pesti za mojega brateca. No pa tudi vsem ostalim user posted image

Naj še jaz malo poročam kako je pri meni...jaz še vedno nimam nobenih nosečniških znakov razen tega, da trebušček se mi zdi pa že kar velik. No juter zjutraj sem naročena na pregled, bom pa itak poročala.
Pa dejmo punce polivam roza in modro barvo in upam, na kakšno lepo novico!!!

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.12.2011 13:43:10   
Žabica86
Hej punce !!

Hvala za user posted image ! Zlate ste ! user posted image

Mimogrede ! Kot rečeno ne vem točno kdaj naslednjič NE pričakujem user posted image - in mogoče sem veliko, veliko prehitra - ampak glede na to, da je bilo sedaj na 35.dan, naj bo tudi naslednjič tako !!! Torej 9.1.2011 pa bodo user posted image user posted image !!!user posted image

Ko bo nov seznamček pa hop gor z menoj !!! Boste me še pač morale 1 mesec prenašat ! user posted image

Vsem ki še čakate veliko -  user posted image user posted image user posted image

In pa vsem ostalim : Akcija - user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.12.2011 13:50:16   
HeLenčica
Žabica, je že nova tema user posted image pričakujemo januarja, tako da kar pogumno tja. Seveda bo to srečen mesec zate! 

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.12.2011 13:51:58   
LittleSun
srečki, da te malo potolažim, tudi jaz prvo nosečnost sploh nisem imela nobenega znaka, pa je bilo s pikecom vse okuser posted image

Žabica za junauar je že odprt seznamček:

http://www.ringaraja.net/forum/ii-pricakujemo--januar-2012/m_5838811/mpage_1/tm.htm#5839494

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.12.2011 14:02:56   
mmojka
Žabica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 560
5.12.2011 14:13:53   
alysa
žabica user posted image user posted image user posted image  držim pesti zate naslednji mesec.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.12.2011 14:25:19   
bejbibu
oooo Žabica user posted image user posted image user posted image pa ne no! Bp pa v januarju user posted image  user posted image !

crtek močno stiskam pesti da je to to, čeprav jaz vem da si user posted image ...tale limonada je res zelo prepričljiva, tak
da čimprej lulat na testek, da bomo vesele user posted image !!
Moja user posted image se je danes poslovila, tako da zdej pa veselo na delo user posted image (ne bo nama hudga...heheheuser posted image )

No, midva z mišekom sma pa bila danes na pregledu pri kirurginji (ima že od rojstva tako "bradavičko" na
vratu) in gre v torek 13.12. na operacijo user posted image ...strah me je, ker bo operiran v splošni anesteziji....joj samo da bo enkrat mimo in da bo vse ok user posted image user posted image user posted image !

Punce moje, dejte nalulat pluske noooooo............

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.12.2011 14:25:51   
Žabica86
Punce hvala za user posted image in link na katerem vam bom sporočila user posted image user posted image !!! user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.12.2011 14:51:18   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

oooo Žabica user posted image user posted image user posted image pa ne no! Bp pa v januarju user posted image  user posted image !

crtek močno stiskam pesti da je to to, čeprav jaz vem da si user posted image ...tale limonada je res zelo prepričljiva, tak
da čimprej lulat na testek, da bomo vesele user posted image !!
Moja user posted image se je danes poslovila, tako da zdej pa veselo na delo user posted image (ne bo nama hudga...heheheuser posted image )

No, midva z mišekom sma pa bila danes na pregledu pri kirurginji (ima že od rojstva tako "bradavičko" na
vratu) in gre v torek 13.12. na operacijo user posted image ...strah me je, ker bo operiran v splošni anesteziji....joj samo da bo enkrat mimo in da bo vse ok user posted image user posted image user posted image !

Punce moje, dejte nalulat pluske noooooo............

saj bo vse OK..
A si ti mogoče iz Savinjskih koncev?

LP

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.12.2011 15:33:36   
Niri
jutri pa miklaaaaavž! Naj vsem prinese plodni december!!!

Jaz sem pa danes tak slabe volje...včeraj sem dobila preblisk, da kaj pa če bojo vse moje kolegice prej noseče kot jaz in me je to čisto prizadelo... eh user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še turoben dan. Upam, da bo jutri boljše, ko bo miklavž.

Jaz si želim samo upanja...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.12.2011 15:37:17   
Katte
Niri, če ti kdaj primanjkuje upanja, samo pridi na te teme. Imamo ogromno upanja tukaj na razpolago. Saj ima vsaka slabe trenutke, ampak gremo vse skozi iste zadeve in smo najboljše osebe za bodritev ena druge. user posted image
Jaz ne vem, kaj bi brez vas, punce user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.12.2011 16:30:05   
curly
Puuuunceeeee, jaz bi se vam pridružla.
user posted image čakam že leto in pol in sem že sita razočaranj. user posted image
Ravno danes sem delala test in je bil negativen, ker moja M mal "zamuja" - vsaj tako sem mislila. Zadnje čase je hodila med 27im in 38im dnevom.
Zadnja je bila 28.10. Sam pri njej se nikol ne ve, ker me rada jezi in pride včasih (sicer zdaj se že dolgo ni naredilo, ampak...) tudi po 45+ dneh. user posted image
Drugače sem pa na Bromergonu, ker so mi ugotovili povišan prolaktin na krvnih preiskavah. Ima katera izkušnje s tem?
Upam, da bo v veselem decembru največ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da vstopimo v leto 2012 user posted image . user posted image Veliko sreče vsem.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.12.2011 16:44:28   
bejbibu

saj bo vse OK..
A si ti mogoče iz Savinjskih koncev?

LP
[/quote]

Hvala za spodbudne besede *bobika*
Ja, sem iz Savinjskih koncev....ti tudi?

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.12.2011 17:17:29   
coris
Curly dobrodošla ;) ja visok prolaktin je lahko razlog za nezanositev kolikor sm jaz slišala. a pa to terapijo dobro prenašaš?? upam da ti čim prej uspe zanositio, sam jz bi na tvojem mestu kar ginekologinji težila in težila naj te fajn pogleda!!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.12.2011 17:22:25   
HeLenčica
Niri....saj bo prišel tudi tvoj čas! Tudi meni se zdi, da vsi pari okoli mene prej zanosijo, ne, ne zdi se mi, tako je! In prav nič ne morem, na srečo pa imam tukaj svoje drage sotrpinke, s katerimi se skupaj žalostimo in veselimo. Katte, res si lepo povedala, upanja na pretek!

Curly, dobrodošla! Najbrž je tvoj prolaktin vzrok da še nisi zanosila, ampak glede na to da se zdraviš, držim pesti da bo to zelo kmalu!

Punce, jaz sem pa tako nervozna da bi najraje na ves glas kričala! Moje M še ni in tudi ni videti da bo prišla. Na trenutke (predvsem danes zjutraj) me šraufa, potem pa spet nič...vse skupaj je dokaj hecno...nočem razmišljati o tem, ker sem bila v zadnjem letu že enih 5x prepričana, da bi lahko bilo, pa je bila samo psiha. Ampak me muči! Naj še omenim, da se mi zadnje tri dni rahlo vrti, ne močno, najboljše lahko to opišem kot da bi bila rahlo "zadeta". Ah, mislim da bom jutri zjutraj nardila test. Bom vsaj bolj mirno dočakala user posted image , ko bom zagledala minus.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.12.2011 17:23:22   
Katte
Dobrodošla, curly. Ti pa približno toliko časa delaš na user posted image  kot jaz.
Nimam izkušenj s prolaktinom. Mislim pa, da ni tako problematičen, kot je razmerje FSH/LH. Se ga da znižati.
Držim pesti zate.

Still hoping.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.12.2011 17:27:34   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.12.2011 17:29:37   
Katte
HeLenčica in ostale, ki ste danes in v naslednjih dneh še neobarvane - naj se razlije roza barva!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.12.2011 17:38:26   
crtek
Helenčica user posted image da je to to!!! bi bil skrajni čas, da se tudi ti na nosečniške teme preseliš user posted image držim pesti zate, da bo jutri zjutraj en velik debel + ali user posted image !!

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.12.2011 17:47:23   
curly
coris, HeLenčica in Katte, H V A L A user posted image .
Saj booooooo, moramo razmišljati pozitivno, sam kaj ko nas lahko ena zamuda M tako vrže iz tira in potem najprej je ali ni, pol že misliš, da je pa narediš test pa ni in če en teden pride M in sledi ogromno razočaranje - SPET.
Moram povedat, da sem, ko sem izvedela, da itak ne morem zanosit s previsokim prolaktinom, bila tako sproščena, da... zdaj prav ne morem verjet, kakšna sem bila. Prav ful dobre volje sem bila skoz in kar smejalo se mi je, nič me ni moglo vrečt s tira. Najboljše pa je bilo to, da nisem mislila na to, ali se je prijelo ali ne, ker sem itak vedela da se ni moglo. Taki mali dopust je bil to za moje možgančke. user posted image
No, po kontroli sem izvedela, da zdaj pa imam možnost in od takrat naprej se obremenjujem. Sicer je to šele 1 teden, ampak se mi zdi, da se vleče že pol leta...

coris, ja, Bromergon dobro prenašam, le prvi večer sem grozno bruhala. Občasno me boli glava, malo sem utrujena, ampak se nimam kaj za pritoževat, sem brala da imajo punce še hujše učinke.user posted image

HeLenčica, tudi mene je "šraufalo" prejšnji teden - približno 4 dni, ampak ne skoz, občasno. Jaz bi to bolj opisala, da sem imela rahle krče, tako kot pri M, sam da je to najmilejša oblika teh krčev. Drugače so moji M krči obupni in ponavadi prvi in drugi dan večinoma prespim - če le lahko. No, to "šraufanje" mi je dalo upanje in sem že mislila, da zdaj pa bo... No, bomo vidli, nisem še izgubila upanja za ta mesec, ker M še vseeno ni. user posted image

Držim pesti, da bo user posted image user posted image pri tebi.

Katte, hvala bogu, mi je prolaktin uspelo znižat, ampak... Čakam zdaj, ali bo M ali ne. Nekje sem brala, da imajo punce s previsokim PRL neurejene cikluse, ampak da se po jemanju Bromergona uredijo. Upam, da se mi vsaj to zgodi kmalu, če že neuser posted image user posted image . user posted image

Punce, se še kaj oglasim in upam, da ve tudi - PREDVSEM Z DOBRIMI NOVIČKAMI! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!