curly
|
coris, HeLenčica in Katte, H V A L A . Saj booooooo, moramo razmišljati pozitivno, sam kaj ko nas lahko ena zamuda M tako vrže iz tira in potem najprej je ali ni, pol že misliš, da je pa narediš test pa ni in če en teden pride M in sledi ogromno razočaranje - SPET. Moram povedat, da sem, ko sem izvedela, da itak ne morem zanosit s previsokim prolaktinom, bila tako sproščena, da... zdaj prav ne morem verjet, kakšna sem bila. Prav ful dobre volje sem bila skoz in kar smejalo se mi je, nič me ni moglo vrečt s tira. Najboljše pa je bilo to, da nisem mislila na to, ali se je prijelo ali ne, ker sem itak vedela da se ni moglo. Taki mali dopust je bil to za moje možgančke. No, po kontroli sem izvedela, da zdaj pa imam možnost in od takrat naprej se obremenjujem. Sicer je to šele 1 teden, ampak se mi zdi, da se vleče že pol leta... coris, ja, Bromergon dobro prenašam, le prvi večer sem grozno bruhala. Občasno me boli glava, malo sem utrujena, ampak se nimam kaj za pritoževat, sem brala da imajo punce še hujše učinke. HeLenčica, tudi mene je "šraufalo" prejšnji teden - približno 4 dni, ampak ne skoz, občasno. Jaz bi to bolj opisala, da sem imela rahle krče, tako kot pri M, sam da je to najmilejša oblika teh krčev. Drugače so moji M krči obupni in ponavadi prvi in drugi dan večinoma prespim - če le lahko. No, to "šraufanje" mi je dalo upanje in sem že mislila, da zdaj pa bo... No, bomo vidli, nisem še izgubila upanja za ta mesec, ker M še vseeno ni. Držim pesti, da bo pri tebi. Katte, hvala bogu, mi je prolaktin uspelo znižat, ampak... Čakam zdaj, ali bo M ali ne. Nekje sem brala, da imajo punce s previsokim PRL neurejene cikluse, ampak da se po jemanju Bromergona uredijo. Upam, da se mi vsaj to zgodi kmalu, če že ne . Punce, se še kaj oglasim in upam, da ve tudi - PREDVSEM Z DOBRIMI NOVIČKAMI!
|