crtek
|
eko mene po celem dnevu, ki je pa ful hitro minil LittleSun in Izabelina pa ne že spet no upam, da razočaranje kmalu mine in se spremeni v veselo pričakovanje. Bi blo lepo in bi bil že čas. LittleSun res sm čarala in sm ful upala, da je bil uni izcedek pr tebi samo vgnezditvena krvavitev, pa mi na žalost ni uspelo kaj je zdej to? zakaj moje čarovnije ne pomagajo več? Žabica če si rekla, da je ne pričakuješ med 1. in 5., maš še par dni časa. Če neveš kolko maš dolgo lutealno fazo, pol težko zračunaš kdaj je že čez normalno dolžino. Baje da edine zanesljive rezultate lahko dobiš takrat. Sicer testirat na prvi dan izostanka NAJ BI dalo točen rezultat, ampak še takrat je možno, da je hormona še premalo, tko da...počakaj do 6., pol pa (ker ne bo od nikoder) lulat na testek Helenčica držim pesti na nogah in rokah in res navijam, da sta s sabo prnesla slepega potnika Zdej sm prou žalostna, kr sm bla sigurna, da danes, ki nism mela časa brat, da bojo lepe novičke kr padale in boste posledično načvekale enih 5strani, da bi si rabla jutri uzet fraj, da bi vse prebrala, ve pa tko Danes je moj dragi na službeni "božični" fešti prou zabavno mi je, ki me je vsaj 50x prašal, če mi je prau, da gre, pa da če me RES niti malo malo ne moti...kot, da sm mu še kdaj branla, oz. se bunla, če je kam šou prou hecen mi je, kako se tako sekira, če dela prav, pa da nebom si misnla, da noče bit z mano...sej ok, zdej pozimi nima dosti časa zame, ker so koline in pač delo okoli tega, ampak mene čisto niti minimalno ne moti, če gre vn. Sej grem tudi js, samo da js ponavadi za več časa ala grem js brat malo knjigo, lih ki nimam nobenega za se crtat lahko noč in čimveč