|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
2.12.2011 15:38:15   
crtek
zdravo pupe!

coris user posted image user posted image user posted image božaj bušija, mirno user posted image in zdeavo user posted image ti želim. Ma ke lep začetek decembra, moram rečt user posted image prav vzpodbudno deluje. Upam, da se v tej smeri tudi nadaljuje user posted image

mladika
user posted image se popolnoma strinjam user posted image čeprav js sm jo zdej pila tretji mesec, tko da čakam na rezultate user posted image

tle pr nas še kr vztraja creepy megla, ki je vedno gostejša user posted image res se ne predstavljam ene same pozitivne lastnosti, ki bi jo lahko mela...edino je pa res, da me definitivno mine volja vnih bit, ko je tašno, tko da tudi to je za nekaj dobro user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.12.2011 15:45:24   
alysa
coris vse čestitke user posted image user posted image user posted image

tako punce, sedaj pa kar pogumno za njo ... imate dober zgled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.12.2011 18:59:02   
lunica 85
coris:čestitke in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image
vse ,ki vas je obiskala  user posted image user posted image user posted image pa veliko user posted image in pogumno v mesec januar.MI mislim da se bomo ta mesec tuzdi kar selili tja.Hja potem pa začnemo štartat s klomifenomuser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.12.2011 19:41:03   
tarinca
No, da se javim še tukaj, sem nova na forumu. Stara sem 25 let, poročena pa že 2 leti.

Moja user posted image se je ravno danes končala, tako da bomo decembra še bolj pridni, da nam Božiček kaj lepega prinese. user posted image

Zanima me ali mate boleče user posted image , mene boli samo prvi dan, včasih tako hudo, da moram vzeti 2 Nalgesina + termofor na bušija.

"Trudiva se že" 4 mesece, pa se malce bojim, da ni kaj narobe tam spodaj zaradi bolečin. (npr. Endometrioza)

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.12.2011 19:50:19   
Anonimen
oooo, sm vedla da bo december roza!! čestitam coris!! user posted image user posted image user posted image

mene že zelo mika testek...čeprav ni nobenih znakov user posted image

tarinca ne obremenjuj se preveč...4 mesece še ni panike. mogoče bo pa ravno decembra user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu crtek)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
2.12.2011 20:05:02   
Katte
tarinca, dobrodošla tudi tukaj. Naj se roza barva zlije tudi nate.
Tudi mene že kakih 7 let boli prvi dan user posted image , da vzamem 2 Nalgesina. Nikoli nisem pomislila na endometriozo, ker sem mislila, da to še bolj boli. No, jaz sem jo imela. Ti se še ne ukvarjaj s to možnostjo, sploh ni nujno, da jo imaš ti tudi. Kakorkoli, meni so jo odstranili in zdaj upam na user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.12.2011 20:08:47   
Katte

user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

31.12.

rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
LittleSun (11. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.12.2011 20:10:31   
iwa
Punce navijam za vas in mislim na vas vse zelouser posted image

Velikokrat vas berem ni pa nobenega časa za pisat....

Tako zelo bi vsem v tem mesecu privoščilauser posted image !

Little sun in stare borke, držte se!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.12.2011 21:11:43   
rozi55
Juhuhu, 1. nosečka (od 35) je tu user posted image Čestitke Coris, lepo nosečnost, pa najlepšo štručko.
Ženske, men se bo pa scufal. Že 3 tedne sem doma doma. Nobene štacune, kave, civilizacije, samo dohtarji. Moja 2 fanta se pa izmenjujeta, mali, mož, mali in danes pride mož spet z vročino domov. Mene pa tudi nekaj grlo boli, pa glava pa sinusi. Cel luxuz, sploh mi ni treba nikamor it, virusi in bacili kar sami pridejo na dom user posted image Da ne omenjam suše user posted image Obup. Pa vse feštice in Miklavžki bodo odpadli. Še sreča, da imam za malega nabavljeno, čeprav ne vem, če ne bo kar palica user posted image Lep vikend vam želim, jaz se grem pred tv zabavat user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.12.2011 8:00:32   
crtek
jutro pupe!

js bom mela danes rahlo nagužvan dan, tko da se vam samo nahitro javljam...

Izabelina (oz. Anonimnauser posted image ) kako kaže pri tebi? se je od predhodne beline na testu črtica že narisala?

Kliki pa ti? je že kšn znakec na obzorju? ali mogoče kar pozitiven test? user posted image

rozi55 vem kako ti je, ki si ceučas doma...js sm na istem user posted image sicer po lastni izbiri (diploma) ampak vseeno morem priznat, da mi prou pašejo tiste urice, ko grem na zbor al kavice s kolegicami user posted image drži se, bo kmalu bolše user posted image

LittleSun pa tebi kako kaže? izcedek se je že umiril, je tako? user posted image

js pa zdej šibam, ki morem še v trgovino po sestavine za kosilo in pecivo preden pride moja sestra na poskusni poročni makeup in urejanje nohtov, tko da vas lepo pozdravljam.

Imejte čudovit dan, neglede na to, al je sončen, oblačen, meglen, deževen...uživajte!

< Sporočilo je popravil crtek -- 3.12.2011 8:03:46 >

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.12.2011 8:40:13   
Rose Bay
Jutro punce

Najprej čestitke coris za user posted image , tako se to dela! user posted image . Prav lepo je videti, da se je december tako roza začel.
Jaz sem včeraj mislila da se bouser posted image vlila, ker sem imela vse značilne znake, napete prsi, topa bolečina v spodnjem delu trebuha... no ampak potem je bolečina popustila user posted image .
Tako da jaz še vedno čakam user posted image . Dokler user posted image ne pride imam še upanje.

Vsem, ki v teh dneh čakate na + želim veliko sreče

Uživajte v toplem deževnem vremenu pa lep dan

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.12.2011 9:25:22   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

LittleSun pa tebi kako kaže? izcedek se je že umiril, je tako? user posted image

a si ga ti začarala?user posted image user posted image tako je, čisto čisto, nič izcedka, včeraj malo rozkast, danes pa zjutraj sploh ne. Ampak sem naredila danes še en test (če sta bila pa dva pakirana) pa je spet -, tako da mislim da bo pritekla, me pač malo heca.

Pa tak sem včeraj malo preveč spila, če bo + bom mela kar slabo vest.

Pošiljam pikepoke za vse ostale.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.12.2011 9:41:22   
Žabica86
Hej punce !!!

Da se malo javim ! user posted image

Kot rečeno imam neredne user posted image in sem si za test dala nekaj dni v rezervo . Torej delat bi ga morala 5.12, ampak ne bi bila jaz če se ne bi premamila in ga nardila že včeraj ...

In ja - na testu sem opazla za las tanko črtico ! Ampak, se mi je že od začetka zdel v "difektu", ker je ta črta prenizko in niti ni obarvana roza ampak bolj sivkasto ! Že testna črta je bila vsa razpacana in razlita ! In danes zjutraj sem test ponovila in nič ! user posted image

Sicer, še user posted image ni in še nimam krčev, tako da če nisem čist obupala ! Ampak vseeno dvomim da je ta mesec uspelo ! Verjetno bom krče dobila proti večeru ali zjutraj, potem pa samo, da se vlije in je to to !

No ! 2 dni še imam ! Če misli naj že pride ta user posted image , da lahko skočim v akcijo !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Vsem veliko user posted image user posted image user posted image !!!

Nosečki pa ČESTITKE !!!! Upam, da te kmalu dohitimo in se preselimo na drug forum !!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.12.2011 11:08:52   
HeLenčica
Žabica86, jaz ne bi tako hitro sklepala! Počakaj še kak dan in ponovi test, upam, da bosta med tistimi srečnimi 25%, ki jim rata v prvem krogu!

LittleSun...hm, hm, hm! Ne vem kaj si naj mislim (ti pa najbrž še manj), ampak vse skup je čudno! Upam, da ne priteče v teh dneh....saj poznaš zgodbe o premajhni vrednosti hormona in poznem pozitivnem testu.

Za ponedeljek nas je na seznamu kar nekaj. Le glejte punce, da bo (minimalno) ena rozika! Drugega sploh ne sprejmemo, prav? No, pri meni ni nekih znakov razen standardnega pikanja tu in tam spodaj ter težkih prsi. Tokrat me tudi prsi ne bolijo, kar je super. Očitno mi je topla klima pomagala pri PMSju, pa še ena zanimivost: navadno me user posted image boli prvi dan tako, da nisem za nikamor. Zdaj, ko sem jo imela na dopustu pa če ne bi teklo, sploh ne bi vedela da jo imam. NIČ bolečin! Tropska klima dela čudeže, vam rečem...zdaj pa še upam, da je prinesla še kak čudež user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.12.2011 11:45:22   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Izabelina (oz. Anonimnauser posted image ) kako kaže pri tebi? se je od predhodne beline na testu črtica že narisala?

js mam user posted image , čakam da mine ker jo res ne maram...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.12.2011 13:28:02   
Katte
Izabelina  - user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.12.2011 13:29:55   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

31.12.

rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
LittleSun (11. krog)

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.12.2011 17:45:42   
chungalunga
No, da se še jaz malo javim po dolgem času. Je tako pestro te dni, da žal nimam časa redno prebirat vsega tule gor. Moja user posted image  je tudi včeraj prišla, sem je bila kar vesela in želim da čim prej mine, da grem potem spet malo user posted image , juhu! user posted image  Mojemu se že meša, ker zdaj zaradi operacije nekaj časa nisva imela akcije. Sva že oba malo sitna. user posted image  Čez par dni bo pa potres, hihihi. user posted image
Ja, nič... Jaz navijam punce, da bo ta mesec vsaj tako uspešen kot prejšnji, ko je bilo kar nekaj rozik.
Katte, nate pa zelo zelo mislim, res upam, da rata v kratkem. Zdaj ko sva obe "poštimani", bi pa lahko kaj bilo, kaj praviš? user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.12.2011 19:35:26   
LittleSun
Dober večer

Moja user posted image je pritekla, imam strašen glavobol in to zadnje dni me je čisto potrlo. Bom spet potrebovala nekaj časa, da se malo poberemuser posted image
navijam za vse vas.

Katte daj me prosim na seznam 31.12. Upam da je tokrat res naš zadnji krog in se naslenje leto začne lepšeuser posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.12.2011 20:19:26   
rozi55
Izabelina in Littlesun user posted image user posted image user posted image , ampak Littlesun, vsaj malo požingala si ga. 31. pa potem skupaj vriskamo, a ne user posted image
Helenčica - držim pesti za slepega potnika. Če nam ne bo ratal ta mesec, gremo pa kar v Azijo januarja user posted image Za1x kaže na potovanje, ker z mojim dečkom ni N.I.Č. Al je zmatran al pa bolan... Ampak saj že dolgo nisem bila na unem koncu, se ne bi branila user posted image
Chungalunga, sočustvujem za sušo in posledično sitnobo. Nama se je zdelo takrat po prvem posegu obupno, kolk časa ne smeva, samo so prišla potem obdobja, ki so bila preeeecej daljša user posted image
Pupe, uživajte

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.12.2011 20:55:02   
crtek
eko mene po celem dnevu, ki je pa ful hitro minil user posted image

LittleSun in Izabelinauser posted image pa ne že spet no user posted image upam, da razočaranje kmalu mine in se spremeni v veselo pričakovanje. Bi blo lepo in bi bil že čas.

LittleSun res sm čarala in sm ful upala, da je bil uni izcedek pr tebi samo vgnezditvena krvavitev, pa mi na žalost ni uspelo user posted image kaj je zdej to? zakaj moje čarovnije ne pomagajo več? user posted image

Žabica če si rekla, da je ne pričakuješ med 1. in 5., maš še par dni časa. Če neveš kolko maš dolgo lutealno fazo, pol težko zračunaš kdaj je že čez normalno dolžino. Baje da edine zanesljive rezultate lahko dobiš takrat. Sicer testirat na prvi dan izostanka NAJ BI dalo točen rezultat, ampak še takrat je možno, da je hormona še premalo, tko da...počakaj do 6., pol pa (ker ne bo user posted image od nikoder) lulat na testek user posted image

Helenčica držim pesti na nogah in rokah in res navijam, da sta s sabo prnesla slepega potnika user posted image

Zdej sm prou žalostna, kr sm bla sigurna, da danes, ki nism mela časa brat, da bojo lepe novičke kr padale in boste posledično načvekale enih 5strani, da bi si rabla jutri uzet fraj, da bi vse prebrala, ve pa tko user posted image

Danes je moj dragi na službeni "božični" fešti user posted image prou zabavno mi je, ki me je vsaj 50x prašal, če mi je prau, da gre, pa da če me RES niti malo malo ne moti...kot, da sm mu še kdaj branla, oz. se bunla, če je kam šou user posted image prou hecen mi je, kako se tako sekira, če dela prav, pa da nebom si misnla, da noče bit z mano...sej ok, zdej pozimi nima dosti časa zame, ker so koline in pač delo okoli tega, ampak mene čisto niti minimalno ne moti, če gre vn. Sej grem tudi js, samo da js ponavadi za več časa user posted image

ala grem js brat malo knjigo, lih ki nimam nobenega za se crtat user posted image lahko noč in čimveč user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.12.2011 21:50:33   
bejbibu
Čer pupike....
no po celodnevni odsotnosti, pridem sedaj na forum polna pričakovanj, ampak na žalost nisem dobila po to kar sem prišlauser posted image
LittleSun pa ne no....joj sploh ne vem kaj ti naj rečem, ker sem bila 100000% da si user posted image ....nimam besed, ampak tu sem za tebe (in za vse ostale)!!
Ampak boma pa skupi trepetale oz. veselile 31...user posted image !
Izabelina user posted image user posted image user posted image ...tudi zate mi je hudo!
Žabica in Helenčica upam da zagledata user posted image user posted image !

Moj sonček je pa imel včeraj cel dan 38 vročine, danes pa že cel dan 35,8user posted image Zanimivo tole...
tako da smo danes šli na Miklavža in parkle in je blo super!
Grem se zdej mal pocartat user posted image ...
Babike držte se pa upam da bomo jutri zagledala kakšen nov user posted image na seznamčku...držim pesti fuuuuuuuuulllllllll za vse nas user posted image user posted image user posted image

Lahko nočuser posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.12.2011 21:54:13   
chungalunga
Kako sem jaz ena smotka... Sem šele zdaj ugotovila, da tudi pašem na tale decembrski seznamček. user posted image  In sicer nočem tečke rdečke 30. 12. (če me ne bo spet kak dan prej presenetila), to pa je moj... khm... 24. krog. user posted image

Helenčica, kje pa si se ti potepala in lovila sončne žarke? (nisem nikjer vmes zasledila, ker sem bolj na hitro preletela poste)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.12.2011 7:45:45   
mmojka
Ojoj, punce. Sem mislila, da pri nekaterih pa bo...
Izabelina in Littlesun upam, da bo december super mesec za user posted image in da končno rata pa da vsaj eno leto ne vidita user posted image . Navijam!!!

Anonimnauser posted image , kako je pa s tabo. Si že zagledala user posted image ?

Žabica, upam, da si prekmalu delala test. Če imaš neredne potem sploh lahko upaš, da si imela ta mesec pozno O. Jaz sem pri moji prvi nosečnosti ful pozno zagledala user posted image . Tako, da možno je user posted image

Drugače pa tudi jaz še čakam... Jutri naredim test. Glava me ful boli, kar ponavadi napoveduje user posted image . Bomo vidli, kaj bo...

Lep dan user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.12.2011 8:29:16   
lunica 85
http://www.ringaraja.net/forum/m_5838811/mpage_1/key_/tm.htm#5838811

Evo nova tema odprta ,ker se bliža moja user posted image in ker z Janurjem pričnemo klomifenat sem pozitivna da v Januarju bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?