mmojka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Mmojka...kako dolge cikluse pa imaš sicer? Mogoče je res prezgodaj za test in upam, da je ne bo! Ja, saj to! ti ciklusi so meni ena velika neznanka. Pred 1. nosečnsotjo sem bila 10 let na tabletkah, potem sem zelo hitro, nevede zanosila. No, po porodu sem dojila in šele 8.mesec dobila . Potem je pa blo od 24 do 36 dni. Sem pa dojila leto in pol. Takoj, ko sem nehala dojit pa hop spet na te tabletke, ki pa sem jih septembra nehala jemati. In imela en ciklus 24 dni, zdaj pa teče drugi, očitno daljši. Tako, da pri meni je možno, da bom še kar čakala na . Sem si pa vzela ciklus 28 dni in postavila datum 5.12, sem pa seveda vedela, da je lahko popolnoma napačno predvidevanje. Jah, test sem pa morala naredit, iz firbca, hehe No za vas Anonimna, Rose Bay, Žabica, HeLenčica je tudi the day, tako da navijam, da ne pride in da katera preseneti z dobro novico. Crtek NAVIJAM, da je to to . Žabica, jaz sem tudi na začetku, kar se teh poizkusov tiče in razumem, da je želja močna in morda smo na začetku še bolj zagnane... Jaz tudi mislim, da če je prvič mimogrede ratalo, zakaj ne bi drugič prav tako hitro, če se bova pač malo potrudila. Pa ni nujno tako. Sem slišala že kar nekaj zgodb, ko parom v drugo ni tako hitro uspelo. Malo so leta, nekaj pa je drugačen stil življenja. Prvič mi na kraj pameti ni padlo, da bi računala plodne dni, zdaj pa si ne predstavljam, da bi ob tem tempu življenja slončkala vsak drugi dan in to večino ciklusa, ker so ciklusi neredni. Punce, še kakšen pričakujem od vas. Dajmo, dajmo!!!
|