|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
4.12.2011 19:11:26   
Katte
Pa je nedelja. Veliko ste napisale ta vikend, ne morem slediti.
chungalunga, bravo za user posted image in skorajšnjo ponovno akcijo :). Jaz upam, da bo user posted image kmalu. Mogoče še v decembru user posted image .
LittleSun, objemčke zate. Nesramna je ta user posted image , da te tako grdo zafrkava. Upam, da bo naredila popravni izpit konec meseca in je sploh ne bo.
GergUr, upam, da se že bolje počutiš. Moj dragi je bil že dvakrat ali trikrat ful ubogi to jesen. Ne veva, zakaj. Ima pa precej občutljiv želodec. Jedel je iste stvari kot jaz.
klopek, objemček tudi zate. Za silvestrovo je pa rezervirana samo roza barva.
Jaz pa sem očitno ovulirala že v petek, ker se je O sluz posušila, O test je pa šel nazaj na negativno. Na seznamu se bom pustila na istem datumu, ker prej ne bom delala testa.
Držim pesti za vse, ki boste v prihodnjih dneh delale testke.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.12.2011 19:31:12   
srečki
Čer pupe moje,

najprej naj vam sporočim lepo novičko, bratcu se stanje izboljšuje, tako da najlepša hvala vsem za lepe želje in seveda za podporo.

LittleSun neeeeee no, mater me je razkurlo, sem bila 100% da bo ratal :( amapk ne obupaj bo pa na silvestrovo. Če sem slučajno katero spregledala pošilajm vsem user posted image user posted image user posted image

Ostalim, ki je še ne pričakujete pa pošiljam user posted image in držim pesti.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.12.2011 19:42:34   
tarinca
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

tarinca, dobrodošla tudi tukaj. Naj se roza barva zlije tudi nate.
Tudi mene že kakih 7 let boli prvi dan user posted image , da vzamem 2 Nalgesina. Nikoli nisem pomislila na endometriozo, ker sem mislila, da to še bolj boli. No, jaz sem jo imela. Ti se še ne ukvarjaj s to možnostjo, sploh ni nujno, da jo imaš ti tudi. Kakorkoli, meni so jo odstranili in zdaj upam na user posted image .

Hvala vsem za dobrodošlico!

Katte, če smem vprašati, me zanima kako si prišla do informacije, da jo imaš? Si bila na rednem pregledu pri ginekologu ali si "pojamrala" da te boli. Jaz sem že povedala ginekologinji, da me ful boli, pa je rekla samo to, da nisem edina. Skratka ne bu ne mu o kakšni drugi možnosti zakaj bi me lahko bolelo. Ali to operirajo ali je kakšen drugačen poseg? (lahko tudi na privat)

Tudi mene boli že kar nekaj časa in samo prvi dan. user posted image pa imam samo 4 dni. Pa nikoli močne. Boli pa me že od srednje šole, včasih ful včasih manj.

Sem pa zelo razočarana nad mojo prijateljico, no če ji lahko sploh še tako rečem.
Nisem ji povedala, da se "trudiva" (ker je to intimna zadeva, ki se tiče samo naju) a verjetno ker sva poročena že dve leti, vsi mislijo, da ne moreva imeti otrok. Ker to je pa dandanes že zelo "čudno" če se ne poročiš že noseč. user posted image

Skratka ona to razlaga naokrog, to pa sem izvedela od moje mame. KAR ME NAJBOLJ BOLI! Njej pa je bilo zelo neprijetno to meni povedati, saj če si zamislite kako to, da tega mami ne povem prej, (z mamo sva namreč zelo blizu) da mora izvedet od drugih.

Skratka razočarana sem nad njo, saj bi še kaj več napisala samo obstaja možnost, da me prepozna in bo spet kakšna nova informacija po vasi krožila. Z njo pa se še nisem pogovorila, če je le mogoče se jo izogibam.

Tudi jaz držim pesti, da ne dočakate(mo)  user posted image ampak user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.12.2011 20:04:55   
chungalunga
Srečki, juhu! Samo, da se izboljšuje, sem zelo vesela. user posted image  Poskusi se čim manj sekirati, vem, da je v taki situaciji to res zelo težko, ampak misli zraven še na malo pikico, ki jo imaš pod srčkom, ki vse te občutke deli s tabo. Vso srečo še naprej in da se bo vse dobro izteklo!

Tarinca... Predlagam ti, da se prijateljice ne izogibaš, ampak se poskusi z njo pogovorit in ne odlašaj predolgo. Povej ji točno to, kar si povedala nam - da je to tvoja osebna stvar, o kateri trenutno ne želiš govoriti in ko bo trenutek pravi, bo že pravočasno vse izvedela. In da ji takih stvari ni treba nosit naokoli. Če je res tvoja prijateljica, se ti bo opravičila in bo razumela tvojo željo. V nasprotnem primeru pa je morda čas za nov krog ljudi. Tudi sama to spoznavam zadnje čase, na žalost.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.12.2011 21:16:27   
srečki
tarinca prvo naj se ti opravičim, ker ti nisem izrekla dobrodošlice (DOBRODOŠLA)! Se pa pridružujem Chungalunghi in svetujem enako kot ona.
Chungalungha hvala, no vrjamem da bo tudi z mojo pikico vse Ok, jutri pokličem svojo G in grem ta teden na pregled.

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.12.2011 7:11:56   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: tarinca

Katte, če smem vprašati, me zanima kako si prišla do informacije, da jo imaš? Si bila na rednem pregledu pri ginekologu ali si "pojamrala" da te boli. Jaz sem že povedala ginekologinji, da me ful boli, pa je rekla samo to, da nisem edina. Skratka ne bu ne mu o kakšni drugi možnosti zakaj bi me lahko bolelo. Ali to operirajo ali je kakšen drugačen poseg? (lahko tudi na privat)

Šla sem h G na redni odvzem brisa, ampak v resnici z namenom, da povem, da na user posted image  delamo neuspešno že več kot 1 leto. Ravno malo pred pregledom se je nakazala user posted image . Zato mi brisa ni vzela, mi pa je pogledala rodila z UZ. Tam je videla cistico na jajčniku, katerega sem vsakič ful čutila med O. Čez dva tedna me je spet naročila na UZ, če bi mogoče izginila. Ker ni, sem dobila datum za laparoskopijo. Omenila je sum na endometriom/endometriozo, ki jo je med operacijo tudi našla in odstranila. Zdaj imam pol leta, da zanosim, če ne uspe, grem pa v nadaljnjo obravnavo.

Jaz nisem povezovala bolečine z možnostjo endometrioze. Res je, da me do pred 7 leti sploh ni nič bolelo. Pa user posted image  je trajala samo 5 dni. Zadnja leta se je z rahlimi izcedki po user posted image  zavleklo na 7 dni. Saj še vedno ne vem, če je res bilo vse to povezano. Pri prvi user posted image  po laparo me je prav grozno bolelo prvi dan. Je pa trajala spet samo 5 dni.

Drugače pa je O za mano user posted image , zgodnja je bila. Že v petek, tako da user posted image  ne pričakujem že kak dan ali dva prej. Ampak dan za testek ostaja 16., če prej ne priteče.

Still hoping.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.12.2011 7:13:04   
mmojka
Dobro jutro!

Zewa Jaz jem Elevit.

Crtek Kaj, če ti povem, da je meni na začetku prve nosečnosti ful pasala limonada oz., da drugega sploh nisem mogla piti. Voda je imela tako zanič okus, limonada pa tako osvežilnega user posted image . Sumljiva si user posted image

Jaz sem danes (28. dan) naredila test in je neg. user posted image   user posted image  pa tudi še ni. Očitno sem pozneje ovulirala kot sem mislila ali pa sem noseča, hehe user posted image  No, upanje ostaja... Je pa zanimivo, da so še znaki za user posted image  odšli. Razen napetih prsi, ni nič. Pustimo se presenetit!

Lep začetek tedna.
Vsem, ki ste na istem kot jaz, upam, da kmalu zagledamo dve črtici.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.12.2011 7:42:23   
bejbibu
Dobro jutro...
samo en dan me ni bilo in vidim da ste bile zelooo pridne čvekice, tako da sem samo na hitro vse preletela.
Kje so user posted image user posted image ....dajmo punce, navijam in močno držim pesti user posted image user posted image user posted image !

Jaz pa zdaj šibam k pulmologu...neki me pljuča hecajo, ob vsakem prehladu ne morem dihat...tako da sumijo na astmo user posted image ...samo še tega je bilo treba!
Ko pa pa pridem čez par uric spet sem pokukat, pa upam da bom videla kakšno dobro novičkouser posted image user posted image
Pridne bodite in uživajte....

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.12.2011 8:39:34   
HeLenčica
Tarinca...welcome!
Mmojka...kako dolge cikluse pa imaš sicer? Mogoče je res prezgodaj za test in upam, da je ne bo!

Jaz danes še najbrž ne bom dobila user posted image . Danes zjutraj me je začelo tudi malo zvijati, zato pričakujem da bo pritekla v teh dneh....ah, nimam sreče user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.12.2011 9:06:09   
crtek
jutro!

GregUr ja, tudi na sadje in zelenjavo moreš bit pozorna. Si vedla, da je namreč tudi med temi živili precej alergogenov (jagodičje, agrumi, kapusnice, stročnice...) in predvsem med oreščki? Tko da...ni se treba zafrkavat kako prasec brokoli, kaj da ti je naredu, ker mogoče je pa res kej na tem. In definitivno čisto VSAK zdravnik ti bo reku isto: bodi pozorna na to kaj ješ, mogoče opaziš vzorec.

mmojka
upam, da maš prau js sicer lahko pijem komot tudi vodo, ampak mi limonada dela tašne gušte, da prou si jo morem nardit. Ko malo čudna

sicer pa se je moj normalen kremast izcedek čisto spremenil in ga je zdej za izvoz in včeraj zvečer sm na dnevnem vložku opazla točno 3kaplice rahlo rjavkastega izcedka, zdej je pa vse belo in tudi na papirju nism opazla nobene spremenjene barve več sploh user posted image to se mi pa res še ni zgodilo. Sm se pa 100% odločla, da bom s testom počakala do petka oz. sobote, ker če pa do takrat ne priteče, bo to 5dni več od moje normalne LF, tko da...bi se že moglo kej videt, če naj bi se...

ala punce, uživajte ta deževen dan. Vas pridem kasneje kej prebrat

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.12.2011 9:09:18   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: crtek
sicer pa se je moj normalen kremast izcedek čisto spremenil in ga je zdej za izvoz in včeraj zvečer sm na dnevnem vložku opazla točno 3kaplice rahlo rjavkastega izcedka, zdej je pa vse belo in tudi na papirju nism opazla nobene spremenjene barve več sploh user posted image to se mi pa res še ni zgodilo. Sm se pa 100% odločla, da bom s testom počakala do petka oz. sobote, ker če pa do takrat ne priteče, bo to 5dni več od moje normalne LF, tko da...bi se že moglo kej videt, če naj bi se...

ala punce, uživajte ta deževen dan. Vas pridem kasneje kej prebrat

Upam, da boš prisiljena delat test v petek in da bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.12.2011 9:12:30   
Rose Bay

Najprej objemček za LittleSun, Klopek, Anonimna user posted image . Vem da si zelo želite zagledat plusek in kdor si močno želi ni vrag da ga ne zagleda kmalu.
Jaz se vedno tolažim da vse pride ob svojem času user posted image .

Tiste, ki ste delale testek pa vam je pokazal - , mogoče je bila ovulacija bolj pozno. Jaz sem se odločila da ne bom delala testa pred datumom za M, v bistvu bom raje še kakšen dan počakala.
Danes bi jo morala dobiti pa je zaenkrat še ni. V soboto sem bila že prepričana, da bo pritekla, ker me je tako "božalo" po spodnjem delu trebuha.
Včeraj in danes pa nič user posted image . No saj nočem da pride, ampak sem bila že čisto sigurna da bo user posted image .

Vse, ki še čakate, navijam za user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.12.2011 9:19:31   
Žabica86
Ej punce !

Da še jaz pojamram ! user posted image

Sicer user posted image še ni pritekla, a imam zelo močne krče, kar definitivno nakazuje, da bo prišla tetka !!! user posted image user posted image user posted image

In prav strah me je teh krčev, ker imam vsak mesec zelo boleče ! Pa jaz ko imam visok prag bolečine, ampak to me pa vsak mesec ubije ! Vročina, bruhanje, krči da se zvijam in jočem !!! user posted image Komaj čakam na user posted image user posted image , da se hkrati tudi tega rešim vsaj za nekaj časa !

Jaz upam, da niste hude, ker je to komaj prvi krog, jamram pa kot da se mučima že 1 leto !!! Z vami se sploh ne morem primerjat in verjamem da vam je hudo in ste vedno razočarane ! A vseeno sem upala, da sem srečka in nama uspe v 1. krogu ( čeprav nikoli nisma pazla in nimam zaščite že skoraj 2 leti ), a uradno je to 1. poizkus !!!

Ampak, gledam pozitivno naprej in nam vsem držim pesti !

Še vedno imam mickeno upanja in nam držim pesti ! Konec koncev še user posted image ni !!!

Pa ravno včeraj sma se pogovarjala s srčkom, kako lepo bi bilo končno imeti neko malo žabico, ki bi nama delala sive lase in skrbela za neprespane noči !!! Moj je kar žarel !!!

Upam, da se kmalu preselimo na drug forum!!!

Srečki... to je pa super novica za brateca... držimo pesti še naprej !!!

Vsem ostalim pikicam pa seveda user posted image user posted image user posted image

Joj kak smešno ! Kar na jok mi gre ko se spomnim na to grdo user posted image !!! user posted image

Hehhehehe čustva mi nihajo, kot da sem res noseča !!! user posted image user posted image user posted image

Mimogrede !!!! Je pa vsaj nekaj dobrega na tem : še naprej bom lahko klepetala in upala z vami !!! user posted image user posted image

Lep dan še naprej

( upam da se danes ne javim s kako slabo novico )

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.12.2011 10:08:35   
oreh
Pozdravljene punce!
tako, prvi decembrski vikend je za nami, upam, da ste se imele lepo.

žabica seveda nismo hude. sploh ne vem kaj bi moral človek gor napisat, da bi me postale hudeuser posted image

črtek upam da rjav flekec pomeni najlepše kar lahko.

littlesun všeč mi je tvoj pogled na mesec december in vem, da boš zdržala biti optimistična vsaj večino časauser posted image

novinkam eno veliko dobrodošlico in upam, da boste posnemale tiste, ki so prišle in odšle v šusu!

na koncu pa hvala črtek in katte, sem si mislila že čez vikend test it kupit, pa me je misel na vajine besede opogumljala, da se nisem obula in švignila do lekarne!
Tko, da ga delam jutri! no, seveda sem ga delala že v petek - neuradno (ampak vmes pa neuser posted image ), in je bil majhen plusek, a takih je blo pri men že miljarda, pa je pol prišlauser posted image . tko, da bomo vidli kaj bo jutri. čeprav imam danes že tak roza izcedek na trenutke, mislim da bo prišla proti večeru, a si bom teh par ur še pustila sanjati. Puško lahk tut jutri v koruzo vržem- črtek nisem s primorske se ti kombajn ne bo pokvaruuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.12.2011 10:09:12   
Anonimen
Žabica86, tudi z mano je isto... user posted image še ni, ampak že čutim, da me nekaj zvija, tako da ne upam preveč... no - če se zgodi čudež in je ne bo, delam test na miklavža..

Kako ste pa kaj ostale?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
5.12.2011 10:09:48   
oreh
srečki, vesela sem, da je bratec uredu in tudi pikica je!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.12.2011 10:14:34   
Žabica86
Anonimna ... user posted image ! Upam ,da imama srečo in se čudež res zgodi ! user posted image

Naj še zdrži danes ! Ju3 pa user posted image user posted image !

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.12.2011 10:16:09   
Katte
srečki, vesela sem za vas.

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.12.2011 10:25:26   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Mmojka...kako dolge cikluse pa imaš sicer? Mogoče je res prezgodaj za test in upam, da je ne bo!

Ja, saj to! ti ciklusi so meni ena velika neznanka. Pred 1. nosečnsotjo sem bila 10 let na tabletkah, potem sem zelo hitro, nevede zanosila. No, po porodu sem dojila in šele 8.mesec dobila user posted image . Potem je pa blo od 24 do 36 dni. Sem pa dojila leto in pol. Takoj, ko sem nehala dojit pa hop spet na te tabletke, ki pa sem jih septembra nehala jemati. In imela en ciklus 24 dni, zdaj pa teče drugi, očitno daljši. Tako, da pri meni je možno, da bom še kar čakala na user posted image . Sem si pa vzela ciklus 28 dni in postavila datum 5.12, sem pa seveda vedela, da je lahko popolnoma napačno predvidevanje. Jah, test sem pa morala naredit, iz firbca, hehe user posted image

No za vas Anonimna, Rose Bay, Žabica, HeLenčica je tudi the day, tako da navijam, da user posted image  ne pride in da katera preseneti z dobro novico.

Crtek NAVIJAM, da je to to user posted image user posted image user posted image .

Žabica, jaz sem tudi na začetku, kar se teh poizkusov tiče in razumem, da je želja močna in morda smo na začetku še bolj zagnane... Jaz tudi mislim, da če je prvič mimogrede ratalo, zakaj ne bi drugič prav tako hitro, če se bova pač malo potrudila. Pa ni nujno tako. Sem slišala že kar nekaj zgodb, ko parom v drugo ni tako hitro uspelo. Malo so leta, nekaj pa je drugačen stil življenja. Prvič mi na kraj pameti ni padlo, da bi računala plodne dni, zdaj pa si ne predstavljam, da bi ob tem tempu življenja slončkala vsak drugi dan in to večino ciklusa, ker so ciklusi neredni.

Punce, še kakšen user posted image  pričakujem od vas. Dajmo, dajmo!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
5.12.2011 10:28:35   
HeLenčica
Žabica, jaz sem tudi na začetku, kar se teh poizkusov tiče in razumem, da je želja močna in morda smo na začetku še bolj zagnane...

O ja, na začetku smo 1000x bolj zagnane, verjemi!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
5.12.2011 10:58:17   
Katte
Jaz sem pa po letu in pol še vedno enako zagnana. Prej bi celo rekla, da sem zdaj še bolj user posted image .
Drugače pa vsak cikel jemljem kot nov začetek.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 546
5.12.2011 11:51:13   
Žabica86
Punce ... user posted image user posted image user posted image

V službi sem in so me zagrabli nenormalno boleči krči !!! Grem na wc in user posted image !

Kakšne bolečine in kakšno razočaranje !!! user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 547
5.12.2011 11:51:47   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz sem pa po letu in pol še vedno enako zagnana. Prej bi celo rekla, da sem zdaj še bolj user posted image .
Drugače pa vsak cikel jemljem kot nov začetek.

Jaz sem bila prvih, recimo 10 mesecev, izjemno zagnana oz. bolje da rečem obremenjena. Zdaj sem pa ful na izi, ne da se mi spremljat vsakega znakca in bolečine ki se pojavi...in se boljše počutim. Če pa govorimo o želji po otroku pa seveda ni nič manjša. Morda še večja. Le ne obremenjujem se tako s plodnimi dnevi in pričakovano user posted image . No, razen zdaj, ko bi danes morala priti pa je še ni, nekak ne morem pozabiti na to. Naj že priteče če misli!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 548
5.12.2011 11:51:51   
LittleSun
Samo na hitro, da me ne boste pozabileuser posted image user posted image mi je ostalo vso delo od prejšnjega tedna in sem v kupihuser posted image user posted image kar je dobro, ker mine časuser posted image user posted image

Moja M je močna, vendar manj boleča kot drugačeuser posted image user posted image vsaj to, ali pa sem tako zaposlena, da nimam časa misliti na to.

Pike poke moje držim pesti za vas, da kmalu nalulate user posted image user posted image

crtek ti si še posebej sumljivauser posted image user posted image se ti še lušta limonada?? i like ituser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 549
5.12.2011 11:55:34   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Puško lahk tut jutri v koruzo vržem- črtek nisem s primorske se ti kombajn ne bo pokvaruuser posted image

ne, ne smeš! kaj pa ti veš kje vse js žanjem s svojim kombajnom? user posted image v vsakem primiru sm sigurna, da ti ne bo treba puške kamorkoli metat, kr bojo lepe velike debele user posted image , ok? user posted image

srečki super za tvojega brata user posted image si ivdla, da se vse lepo poštima user posted image tudi tvoja pikica je sigurno super in zdrava. Kaj pa ji če falit, če se tko lepo greje? user posted image

žabica kaj si že vidla glede česa vsega ostale jamramo? vsem je kristalno jasno, da si user posted image ful želiš, čene nebi bla na tem forumu in logično je, da se ti čas vleče, ker bi rada, da bi že blo. Ne sekiraj se kaj si bomo mi misnla, kr si ne bomo sigurno nič slabega. Če bomo lahko kako pomagale, pa itak...veš kje nas najdet user posted image

Helenčica kaj je zdej s tabo? si že delala testek? user posted image da bojo user posted image user posted image

lahko bi blo že kej novih user posted image in + da bi lahko spet kiri čestitale in se veselile...dejmo dejma kaj čakaste? user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Katero ime vam je boj všeč?
pikica01

Martina (8%)

Mateja (6%)

Nika (28%)

Tina (15%)

Lana (43%)

Število vseh glasov: 516

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!