Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:44:31
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pa sej imaš lahko bergle s sabo.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:45:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pa sej imaš lahko bergle s sabo. Saj jo bo imela - na dveh nogah.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:48:07
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pety saj dobiš lepe salonarje do max 8 cm . Pa res se oziraj za čimbolj klasičnimi, ker men osebno je na svetlečo obleko ful "grdo", da se dajo ne vem kaki ful ekstravagantni čevlji. Ampak to je res moje mišljenje. Pa kot sem ti že napisala, ne pretiravaj z dodatki. Ponudba za torbico in prtsan še vedno velja
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:49:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zara, tvoji sandali na prejšnji strani so sicer super, ampak potem v kombinaciji najlonk zgleda nekako takole... http://good-times.webshots.com/photo/2741891690034569666mECiWQ U, to pa res ni privlačno. Zgledajo kot noge s posebnimi potrebami.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:52:47
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zara, tvoji sandali na prejšnji strani so sicer super, ampak potem v kombinaciji najlonk zgleda nekako takole... http://good-times.webshots.com/photo/2741891690034569666mECiWQ U, to pa res ni privlačno. Zgledajo kot noge s posebnimi potrebami. Pri tebi se večkrat vprašam, če imaš kakšne angleške ali še bolj severne prednike.... ta njihov humor ti ni tuj Se pa strinjam, tole z najlonkami zgleda obupno. Sama še nisem pogruntala, zakaj delajo odprte zimske gležnarje (z odprtim prstkom, da ne bo pomote).... potem imaš spodaj štrikane štumfe al kaj?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:54:02
|
|
|
|
pety78
|
Aaaaa, Zara!
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:55:11
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tile bi pa bili ok. http://www.olala.si/cevlji/389-elegantni-zenski-cevlji-3831113013185.html Yp, lepa oblika, lepa postavitev pete.... danes okoli poldneva grem mimo Slovenj Gradca. Sem včeraj čekirala in je ta trgovina v Slovenj Gradcu. Če želiš ti preverim kvaliteto čevlja....
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:56:17
|
|
|
|
pety78
|
Pa kot sem ti že napisala, ne pretiravaj z dodatki. Ponudba za torbico in prtsan še vedno velja user posted image O, ful hvala. Torbica je srebrna, če se ne motim? No, bom videla, kake šuhe bom danes dobila. Če bodo malo bolj opazni, bom imela črno torbico (imam že ponudbo od prijateljice od Nike v službi ), v kolikor bi pa kaka srebrna bolj pasala, te bom pa res prosila. S kod pa si?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:57:45
|
|
|
|
pety78
|
Yp, lepa oblika, lepa postavitev pete.... danes okoli poldneva grem mimo Slovenj Gradca. Sem včeraj čekirala in je ta trgovina v Slovenj Gradcu. Če želiš ti preverim kvaliteto čevlja.... Če ti je na poti, drugače si pa nikar ne delaj dodatnih opravkov zaradi mene in enih čevljev. Sem pa preverila, pa žal poslovalnic v naših koncih ni.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 21.10.2011 8:58:37 >
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 8:58:56
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa kot sem ti že napisala, ne pretiravaj z dodatki. Ponudba za torbico in prtsan še vedno velja user posted image O, ful hvala. Torbica je srebrna, če se ne motim? No, bom videla, kake šuhe bom danes dobila. Če bodo malo bolj opazni, bom imela črno torbico (imam že ponudbo od prijateljice od Nike v službi ), v kolikor bi pa kaka srebrna bolj pasala, te bom pa res prosila. S kod pa si? Gorenjske .Dost bliz tebe, tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:00:03
|
|
|
|
pety78
|
Aja? No, super, soseda. Najboljša soseda!
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:00:03
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Yp, lepa oblika, lepa postavitev pete.... danes okoli poldneva grem mimo Slovenj Gradca. Sem včeraj čekirala in je ta trgovina v Slovenj Gradcu. Če želiš ti preverim kvaliteto čevlja.... Če ti je na poti, drugače si pa nikar ne delaj dodatnih opravkov zaradi mene in enih čevljev. Sem pa preverila, pa žal poslovalnic v naših koncih ni. Saj mene tudi zanima zaradi mojih nagledanih... tako da če bom našla trgovino bom počekirala....brez problema..
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:01:01
|
|
|
|
pety78
|
Saj mene tudi zanima zaradi mojih nagledanih... tako da če bom našla trgovino bom počekirala....brez problema.. No, potem pa le poročaj. Bodo ostale punce tudi vesele. Ker modeli so res luštni, cena pa tudi zelo dostopna.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:02:20
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: ZARA U, to pa res ni privlačno. Zgledajo kot noge s posebnimi potrebami. Pri tebi se večkrat vprašam, če imaš kakšne angleške ali še bolj severne prednike.... ta njihov humor ti ni tuj A res? Severni humor? Mogoče, ker sem iz gornje gorenjske. Sever in to...
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:08:04
|
|
|
|
ZARA
|
< Sporočilo je popravil ZARA -- 21.10.2011 9:09:58 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:09:03
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: ZARA U, to pa res ni privlačno. Zgledajo kot noge s posebnimi potrebami. Pri tebi se večkrat vprašam, če imaš kakšne angleške ali še bolj severne prednike.... ta njihov humor ti ni tuj A res? Severni humor? Mogoče, ker sem iz gornje gorenjske. Sever in to...
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:10:58
|
|
|
|
ZARA
|
Kam je pa Nika v službi šla zdaj, ko potrebujemo eno modro mnenje?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:11:52
|
|
|
|
pety78
|
U, tile so res hudi. Sicer ne za k moji obleki, ampak h kakšnim črnim oprijetim hlačam in ultra sexy topu.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:12:23
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kam je pa Nika v službi šla zdaj, ko potrebujemo eno modro mnenje? V službo!
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:12:50
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?