|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki
21.10.2011 9:14:10   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image

U, tile so res hudi. user posted image
Sicer ne za k moji obleki, ampak h kakšnim črnim oprijetim hlačam in ultra sexy topu.

JA-HA! user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.10.2011 9:42:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kam je pa Nika v službi šla zdaj, ko potrebujemo eno modro mnenje?

V službo!

user posted image

Tukaj sem, tukaj, chatam z enim poslovnim partnerjem iz Koreje na Skypu. Ne morem tako hitro folgat vaših objav.user posted image

Oboji črno-srebrni in tisti pernati so krasni - za k črni obleki ali hlačam brez bleščic.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.10.2011 9:44:09   
Nika v službi
Sicer pa, Tutan, če se ne motim, krasno, da greš pogledat tiste Olala čevlje. Meni so všeč tisti z rdečo peto... daj, naredi res en pregled, kaj je za obut in tudi hodit nekaj časa (dobro, ne pričakujem, da bom s takimi čevlji opravljala daljše pohode, ampak takole za poslovni namen bi bile pa zanimive).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.10.2011 9:50:45   
benika
7 strani? 7 strani zaradi enih čevljev, pa še zdej se niste uskladile, kaj rabi?????

< Sporočilo je popravil benika -- 21.10.2011 9:53:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 154
21.10.2011 9:55:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

7 strani? 7 strani zaradi enih čevljev, pa še zdej se niste uskladile, kaj rabi?????

Veš kaj, slike zavzamejo veliko prostora. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
21.10.2011 9:59:43   
Nika v službi
Mi vemo, kaj rabi - čevlje! Torbico, nakit... user posted image

Kakšne čevlje, kakšno torbico, kakšen nakit.... - to pa zdaj diskutiramo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.10.2011 10:39:43   
Nika v službi
No, kam ste pa zdaj mrknile ostale?!user posted image

Tutan, a boš preverila tudi glede velikosti pri čevljih - pač na svojem primeru - a gre za primerljive številke ali so mogoče manjše (večje)? Jaz nosim 39...

Pa tole dekliško trenirko mi, prosim, poglej, kako izgleda, ker cena za 10€ je res ugodna. In vprašanje je enako tudi tu - dejanska velikost številk - so realne, majhne, velike?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 157
21.10.2011 11:10:50   
ronja
čaki mal - ne mešat neumnosti in artizma/stilizma. to sta čisto dve različni stvari. kar poglej John Gallianota - bedak, ampak dela lepe obleke

pojma nimam. Ampak tudi moda od Ludvika XIV mi glih ne potegneuser posted image , tak da mava verjetno različen okususer posted image .

hehe, sej ti nikol ne bomo dale na nogo petk - no worries user posted image se jih niti ni tok branila, 8 cm ni glih mal (tok je dala limit)..

Ja, saj pravim - upoštevajte želje - do 8 cm, ne več. Saj nisem proti petam, če si jih kdo želi - celo mam kakšneuser posted image - samo take nosljive, da lahko tečeš v njihuser posted image .

in še nekaj; če pety peče torte, še ne pomeni da se ji da delat tudi čevlje user posted image tko da, kdo je tukaj "eager"?

kdo pa pravi, da jih mora sama poslikat? Zamenja za torto - ti bi ji verjetno porisala podplate za eno dobro torto, ne?

ronja, daj še ti kak dizajn predlagaj

Saj veš, da sem modni analfabetuser posted image . Vem, o čem nimam pojma, pa tam ne pametujem (preveč)user posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
21.10.2011 12:42:52   
Paštetka
Kaj še niste nabavile čevljev?

Mora, da je to ena super druper zabava user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
21.10.2011 12:43:29   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Kaj še niste nabavile čevljev?

Mora, da je to ena super druper zabava user posted image user posted image

Bo zabava, bo. Ob 14:30 greva v lov.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
21.10.2011 12:45:57   
Anonimen
Hočem videt rezultat te zabave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
21.10.2011 12:47:54   
ronja
Hehe, Nika, ko se tole dete enkrat odloči ločit od mene (ne prekmalu, upam) in dobim nazaj svoje telo, te povabim enkrat z mano v šoping, če boš za - da vidim, kako bi to zgledalo, če bi bla zrihtanauser posted image . Pa da vidim lubijev izraz na obrazu, da pridem vsa zrihtana domov, hahauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 162
21.10.2011 12:48:17   
ronja
Hočem videt rezultat te zabave
user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
21.10.2011 12:49:14   
Nika v službi
Ronja, pa nisem ti jaz nek modni svetovalec, no. Sicer pa brez problema kakšna kavica in sprehod po trgovinah, sploh če gre za čevlje in torbice. Jaaaaa.

F. Lainšček

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.10.2011 12:53:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hočem videt rezultat te zabave
user posted image ?

LOL ... ma ne ... šoping zabave mislim ... razen če sta Nika pa Pety sposobni skupaj user posted image  sproducirat, pol pa nič ne rečem  user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
21.10.2011 12:54:47   
ronja
Ronja, pa nisem ti jaz nek modni svetovalec, no.

Hehe, meni se zdiš kar en modni guruuser posted image . Če bi videla mojega običajnega "svetovalca", bi razumelauser posted image - pri naju to gre - piči miki v prvo nepredrago trgovino: rabim to in to (kavbojke ali superge;), cifra- prava, cena - sprejemljiva, probam - ok - gremo. Zadnjič sva šla po tatami v btc in po moje bi vsaka druga punca znorela z njim - on to piči skozi tisto gužvo do te štacune, da sem ga komi dohajala (pa sicer baje zelo hitro hodim, samo s tem trebuhom mi ni glih fajn šprintat med gužvo, ker se potem vsi zaletavajo vame)user posted image . Levo, desno - ne obstaja - marš naravnost, hehe. Sem mu povedala, da bi tole s kako drugo precej dlje trajalo, ker bi si morala vsaj kakšno izložbo pogledat (samo toliko da bo vedel, kaj mauser posted image ), pa je rekel, da mi je neizmerno hvaležen, da nisem takauser posted image . No, to je "moj običajni modni svetovalec", če imam koga s sabouser posted image . Tak da - si guru al nisi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 166
21.10.2011 12:56:51   
ronja
Aha, sem mislila, da misliš rezultat zabave, za katero se pety picani trenutnouser posted image . Od tam morajo pa vsaj dvojčki prit, da bo ves tale trud upravičenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
21.10.2011 13:09:39   
Tutan
Nika, žal sem prepozno videla tvojo objavo. Sem šla že prej.... sem pa gledala otroške cunjice, pa so luštkane, kvalitetne, tako da brez problema naročiš. Sem pa vsebi vzela en spodnji del trenirke, sivo haremsko in je na otip precej kvalitetna.
Zdaj mi povejte - jaz mam čeveljčke poslikane, a to tuki gor naredim kar album ali se da kako naložit drugače?
Čevlji so kvalitetni glede na ceno - so usnjeni, kopita so na ceno presenetljivo dobra. Seveda me je 'firbec matral' in sem prodajalko (očitno lastnico) malo povprašala, kako je s tem in je rekla, da čevlji niso njihova prioriteta in na njih skorajda nimajo marž oziroma ni nikoli višja od 10%. Kar nekako pojasni ceno.
Imajo na zalogi vse številke, razen pri enih so ostale še samo 36-39 (z mašnico).
Zdaj pa mi razložite, kako naj to naložim user posted image .... pa prosim - nogavičke sem imela pač take za pod uggice user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.10.2011 13:18:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aha, sem mislila, da misliš rezultat zabave, za katero se pety picani trenutnouser posted image . Od tam morajo pa vsaj dvojčki prit, da bo ves tale trud upravičenuser posted image

Samo res user posted image  ... drugače te pa čist razumem ... midva z mojim sva ravno ena taka kompaniona ... no saj jaz bi še kaj pogledala po kakih štacunah, ampak odkar tamala ni več v vozički je to bolj ko ne mišn imposibl ... samo itak že v taprvi trgovini ratam čisto živčna, ker nisem po JUSu ... velika, joškata in ritasta z ozkim pasom in velikimi stopali ... res nočna mora za v tgovino ... tako da ko mi res že voda v grlo teče greva ponavadi z mami vkup, pa si nekaj kupim ... prej pa ne, ker nimam živcev user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
21.10.2011 13:18:40   
Paštetka
Meme ste čisto zmedle s temi zabavami. Nič več mi ni jasno.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.10.2011 13:19:02   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan
Zdaj pa mi razložite, kako naj to naložim user posted image ....

www.mypicx.com (tukaj jih lahko daš gor več naenkrat)
www.shrani.si
http://tinypic.com/

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 171
21.10.2011 13:19:12   
Tutan
Ok ene mi je uspelo naložit...gremo dalje...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17128
tile so bili 16,99, če se ne motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
21.10.2011 13:21:11   
pety78

A ste nore?!?!?!? Moj dragi bo doma ostal! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tutan, pejt na www.shrani.si pa tam naloži slike in link prilimaš sem gor.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 173
21.10.2011 13:22:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Ok ene mi je uspelo naložit...gremo dalje...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17128
tile so bili 16,99, če se ne motim.

O, kul, sam pismo, visoka peta. Kako se pa kaj hodi v njih? So trdi, mehki?

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 174
21.10.2011 13:25:06   
Tutan
Tele so bile najbolj nosljive....res ko putrček
user posted image
Slikca je slaba, samo žal sem sama s seboj bolj težk slikala user posted image
Cena mislim da je bila okoli 30€

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!