Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:27:11
|
|
|
|
Tutan
|
Tale slikca je ekstra slaba - zgleda kot bi bil spredaj odlepljen podplat - pa ni, v bistvu je tak trakec, samo sem smešno slikala - na drugem čevlju se vidi - tak črn rob... Nosljive, fajn se hodi v njih. Cifra je točno takšna kot jo imam - 38.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:29:33
|
|
|
|
Tutan
|
tele so fajne, poceni, edin mal premal platforme za moje pojme...zato niso tako udobne, kot tiste ko imajo rdeč podplat brez tele srebrne rožice....
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:30:00
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Ok ene mi je uspelo naložit...gremo dalje... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17128 tile so bili 16,99, če se ne motim. lepo nogo maš vse mate neke lepe noge tuki.. same hude bejbe.. še ZARA mora svojo nogo pokazat, pa bo perfect
< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.10.2011 13:33:23 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:31:08
|
|
|
|
Tutan
|
tele so pa tudi fajne - je rekla tetica da so na netu tudi črne.... fajn za nosit pa cena je bla tudi nizka (mislim da 19€)
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Tale slikca je ekstra slaba - zgleda kot bi bil spredaj odlepljen podplat - pa ni, v bistvu je tak trakec, samo sem smešno slikala - na drugem čevlju se vidi - tak črn rob... Nosljive, fajn se hodi v njih. Cifra je točno takšna kot jo imam - 38. Hude
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:32:48
|
|
|
|
pety78
|
Kolk so to visoke pete?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:34:00
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kolk so to visoke pete? Nisem imela metra s seboj - ampak na uč 8-10cm .... so nižje od mojih Zarinih 12cm ....
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:34:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hudiča, Tutan, celo poročilo! Super, hvala. Vsaka informacija šteje. Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!! In ja, na eventu, kamor gre Pety, pa res ne sme biti rezultatov v tej obliki, ki jo insinuirate tukaj! Zdaj pa šibam na kufe z možem, potem pa s Pety v šoping. Ajd!
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:37:02
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Ok ene mi je uspelo naložit...gremo dalje... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17128 tile so bili 16,99, če se ne motim. lepo nogo maš vse mate neke lepe noge tuki.. same hude bejbe.. še ZARA mora svojo nogo pokazat, pa bo perfect Ah, tudi jaz navijam, da Zara pokaže svojo nogo
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:37:13
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!! ooo, tvoj mož je isti kot moj. moj si pravi da je "shopping whore"
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:37:39
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Hudiča, Tutan, celo poročilo! Super, hvala. Vsaka informacija šteje. Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!! In ja, na eventu, kamor gre Pety, pa res ne sme biti rezultatov v tej obliki, ki jo insinuirate tukaj! Zdaj pa šibam na kufe z možem, potem pa s Pety v šoping. Ajd! Kakšni obliki?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:39:25
|
|
|
|
pety78
|
vse mate neke lepe noge tuki.. same hude bejbe.. še ZARA mora svojo nogo pokazat, pa bo perfect user posted image Otika pa menda še joške. Nika v službi se kmalu prelevi v Niko v BTC-ju.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:48:44
|
|
|
|
ronja
|
A ste nore?!?!?!? Moj dragi bo doma ostal! Ja, za koga se pa ti tok rihtaš? Sicer bi lahko vedela - za moža imaš verjetno opravo iz avatajra . Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!! Zate - jaz bi pa znorela zraven, da mi pol ure kravato zbira . (lubi jih sploh ne nosi - jih je moral v prejšnij službi, pa je bil čist nesrečen ). zdaj je še za na poroko ne da gor (tujo poroko, če bi se midva morala poročit, bi bil itak v kavbojkah, ker ve, da mi je v njih najbolj seksi - no, v bistvu na poroki ne bi mogel bit samo v kavbojkah, ampak ajde... ) To je tak fajn, da vsaka dobi takega, kot ga rabi .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:51:37
|
|
|
|
pety78
|
Punce moje drage, dokler samo o čevljih sprašujem se ni za bati. Ok, tako....mimogrede...Kakšno spodnje perilo pa paše pod to obleko?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:52:45
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce moje drage, dokler samo o čevljih sprašujem se ni za bati. Ok, tako....mimogrede...Kakšno spodnje perilo pa paše pod to obleko? A nisi rekla, da mož ne gre zraven?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:54:33
|
|
|
|
ronja
|
A nisi rekla, da mož ne gre zraven? No, saj slekla se bo verjetno šele doma (upam - za petyjinega moža, če pač nista kako drugače dogovorjena )...
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 14:03:09
|
|
|
|
pety78
|
To je itak zgolj za moje dobro počutje. Urejam se samo zase!
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 14:07:15
|
|
|
|
ronja
|
Torej ti trdiš, da se boš dobro in udobno počutila v tistih vrtoglavih petah ? Po moje se nobena ne ureja samo zase, ker potem bi se urejale za doma, kadar smo same doma - pa se ne. S tem ni nič narobe.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 15:57:05
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pety, glede na to da smo naklofale 8 strani zaradi enih čevljev, upam, da nas boš razveselila s kakšno slikco. Da bomo potem lahko naprej komentirale
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 15:59:45
|
|
|
|
StrawberrY
|
.....
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 21.10.2011 16:00:15 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 18:14:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: mateyka vse mate neke lepe noge tuki.. same hude bejbe.. še ZARA mora svojo nogo pokazat, pa bo perfect Ah, tudi jaz navijam, da Zara pokaže svojo nogo Jst vam lahko pokažem sredinca.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 19:22:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Punce, midve sva nazaj. Samo toliko, da povem.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 19:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IN???!!!!!
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:24:16
|
|
|
|
pety78
|
Kar se mene tiče je super, Nika bi me pa sicer dala v višje štikle, ampak ni bilo nič zame, kar bi mi bilo prav, ali pa bi imeli številko. Zato sem se pač z enimi drugimi zadovoljila. Meni so lepi, pa še fini so za nosit, kar je skoraj najbolj pomembno.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:25:52
|
|
|
|
StrawberrY
|
Slikca, bo padla? Saj veš firbec.
|
|
|
pogrebLelly28 RRAli so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?da (
86%)
ne (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!