Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:27:11
Tutan
Tale slikca je ekstra slaba - zgleda kot bi bil spredaj odlepljen podplat - pa ni, v bistvu je tak trakec, samo sem smešno slikala - na drugem čevlju se vidi - tak črn rob... Nosljive, fajn se hodi v njih. Cifra je točno takšna kot jo imam - 38.
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:32:17
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan
Tale slikca je ekstra slaba - zgleda kot bi bil spredaj odlepljen podplat - pa ni, v bistvu je tak trakec, samo sem smešno slikala - na drugem čevlju se vidi - tak črn rob... Nosljive, fajn se hodi v njih. Cifra je točno takšna kot jo imam - 38.
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:34:12
Nika v službi
Hudiča, Tutan, celo poročilo! Super, hvala. Vsaka informacija šteje.
Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!!
In ja, na eventu, kamor gre Pety, pa res ne sme biti rezultatov v tej obliki, ki jo insinuirate tukaj!
Zdaj pa šibam na kufe z možem, potem pa s Pety v šoping. Ajd!
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:37:13
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!!
ooo, tvoj mož je isti kot moj. moj si pravi da je "shopping whore"
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:37:39
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Hudiča, Tutan, celo poročilo! Super, hvala. Vsaka informacija šteje.
Ronja, jaz imam srečo, da imam moža (ja, gospoda, moškega spola, z lulčkom, ja, dobro slišite), ki zelo rad hodi po trgovinah, ki rad probava, kupuje, ki je - tako kot jaz - mahnjen na čevlje, kravate, dodatke. Skratka - POEZIJA!!
In ja, na eventu, kamor gre Pety, pa res ne sme biti rezultatov v tej obliki, ki jo insinuirate tukaj!
Zdaj pa šibam na kufe z možem, potem pa s Pety v šoping. Ajd!
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:48:44
ronja
A ste nore?!?!?!? Moj dragi bo doma ostal!
Ja, za koga se pa ti tok rihtaš? Sicer bi lahko vedela - za moža imaš verjetno opravo iz avatajra .
Zate - jaz bi pa znorela zraven, da mi pol ure kravato zbira . (lubi jih sploh ne nosi - jih je moral v prejšnij službi, pa je bil čist nesrečen ). zdaj je še za na poroko ne da gor (tujo poroko, če bi se midva morala poročit, bi bil itak v kavbojkah, ker ve, da mi je v njih najbolj seksi - no, v bistvu na poroki ne bi mogel bit samo v kavbojkah, ampak ajde... )
To je tak fajn, da vsaka dobi takega, kot ga rabi .
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 14:07:15
ronja
Torej ti trdiš, da se boš dobro in udobno počutila v tistih vrtoglavih petah ? Po moje se nobena ne ureja samo zase, ker potem bi se urejale za doma, kadar smo same doma - pa se ne. S tem ni nič narobe.
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 19:22:52
Nika v službi
Punce, midve sva nazaj. Samo toliko, da povem.
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:24:16
pety78
Kar se mene tiče je super, Nika bi me pa sicer dala v višje štikle, ampak ni bilo nič zame, kar bi mi bilo prav, ali pa bi imeli številko. Zato sem se pač z enimi drugimi zadovoljila. Meni so lepi, pa še fini so za nosit, kar je skoraj najbolj pomembno.