Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:59:05
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, pa glede nogavic. A morajo biti nujno kožne ali si razmišljala o črnih? To da se sveti, je res meni +, ker je malo bolj svečana. Zato sem se tudi odločila zanjo. V nasprotnem primeru bi bila čisto ena klasična obleka, ki bi jo lahko tudi v službo oblekla. V bistvu razmišljam o črnih nogavicah, ne o kožnih. Super, potem sem površno brala.... Glede obleke, mislila sem zgolj v tem smislu, da če bi bila ne svetleče, potem bi imela pri čevljih dosti več izbira - od vzorcev do barv.... recimo temno modre čevlje na peto, temno modro zapestnico in temno modro torbico.... zgolj v smislu kombiniranja. Kakšna bo pa frizurca?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 14:02:32
|
|
|
|
mateyka
|
lej shakiro - ma glici črno oblekco in škornje
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 14:04:31
|
|
|
|
pety78
|
Škornji odpadejo. Je vseeno več izbire pri čevljih.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 14:10:44
|
|
|
|
mateyka
|
as you wish. vseen ti pa ne gre ful dobr upam pa, da ti bo neki res potegnilo in boš zadovoljna
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 14:15:24
|
|
|
|
ronja
|
as you wish. vseen ti pa ne gre ful dobr A daj jo no rugat . Boljše lepe noge, pa grdi čevlji (tudi če zbere kake za "modno izobražene" grde čevlje) kot obratno .
< Sporočilo je popravil ronja -- 20.10.2011 14:16:16 >
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 14:25:01
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja as you wish. vseen ti pa ne gre ful dobr A daj jo no rugat . Boljše lepe noge, pa grdi čevlji (tudi če zbere kake za "modno izobražene" grde čevlje) kot obratno . Evo, najboljši stavek do sedaj
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:01:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pety, kot sem ti rekla, za tak gištel morajo biti štikle. Ene hude. Boš že preživela ta večer, saj ne boš celo noč plesala. Pa tudi če boš, se lahko sezuješ, izgleda tudi povsem sexi. Sorči, za na tak event preprosto morajo biti štikle. In to ne take za stare mame. Pika. Jutri nadaljujeva...
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:22:42
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pety78, res hude nogice . In na to oblekco bi jaz obula edino, ampak res edino črne salonarje (da ne bi pomislila na kakšne čevlje z bleščicami, al pa s čipko ) z res visoko peto. Tvoja višina je samo en velik plus. Boš tako zažigala, da se bojo potem druge bejbe lahko samo slinile . Bi si pa jaz zraven omislila srebrno torbico (jaz imam res hudo in ti jo z veseljem posodim). Pa najverjetneje se ne bi odločila za zapestnico, ker imaš rokave tričetrt in potem še zapestnica, ne vem meni to ne sede. Skrajša roko. Rajši kakšen hud prstan (ti ga tud lahko posodim ). S kakšnimi večjimi dodatki pa ne bi pretiravala, ker je že sama oblekca dost svetleča. P.s. Sam maš res hudo postavo, ob tvojih tortah da ti to uspe
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 20.10.2011 15:26:11 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:24:10
|
|
|
|
ronja
|
Sorči, za na tak event preprosto morajo biti štikle. pety, zdaj me pa res zanima, kam greš .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:34:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Sorči, za na tak event preprosto morajo biti štikle. pety, zdaj me pa res zanima, kam greš . He, he, vem, pa ne povem. Strawberry, se strinjam s tvojo pripombo glede nakita oz. prstana in torbice. Daj poslikaj, da vidimo ta prstan in torbico.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:41:36
|
|
|
|
ronja
|
Aja, nika, sem ti dolžna še hvala za nasvete za obleke za simpozij. Sicer si optimistka, če misliš, da jaz premorem črne hlače (ki niso cargo ) in belo bluzo (ki ni hipi style, da jo imam lahko samo za pusta ), ampak sem po tistem pogledala in kar je bilo najbolj blizu predlaganemu oz. najbolj fensi, so bile temne kavbojke in vijoličast puli . No, ampak ker so na koncu tam predavali nekateri tudi dejansko v cargo hlačah ali gojzerjih . Tak da sem bila kar ok za naše razmere .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:49:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Pety78, res hude nogice . Kje si pa videla njene noge? Še COtika nam mora prej joške pokazat. Ane, Otika?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:51:01
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Pety78, res hude nogice . Kje si pa videla njene noge? Še COtika nam mora prej joške pokazat. Ane, Otika? Glej temo ženska z žensko.....
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:52:00
|
|
|
|
ZARA
|
Te so j.ebačke In teeeeeee
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:52:04
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Aja, nika, sem ti dolžna še hvala za nasvete za obleke za simpozij. Sicer si optimistka, če misliš, da jaz premorem črne hlače (ki niso cargo ) in belo bluzo (ki ni hipi style, da jo imam lahko samo za pusta ), ampak sem po tistem pogledala in kar je bilo najbolj blizu predlaganemu oz. najbolj fensi, so bile temne kavbojke in vijoličast puli . No, ampak ker so na koncu tam predavali nekateri tudi dejansko v cargo hlačah ali gojzerjih . Tak da sem bila kar ok za naše razmere . Malenkost, Ronja, rada pomagam, če je v moji moči. Če že postave nimam, da bi se z njo lahko kaj veliko afnala, pa vsaj takole potešim svoje modne apetite.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2011 15:52:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:52:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zara, neeeeee.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:57:14
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 15:58:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zara, neeeeee. Kaj? A te ne?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.10.2011 16:01:05 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 16:01:09
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zara, neeeeee. Kaj? A te ne? Tele zadnje črne in sive pogojno ja, one prej pa ne. Mileenine oz. Zarine so mi bolj všeč.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2011 16:08:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!