Felicita
|
uuuu, čevlji! no, jest osebno bi k tej oblekci, ki je pač relativno preprostega kroja, obula kake odštekane/opazne čevlje. ni nujno da so glih fluorescentno roza, ampak pač... res pa, da to lahko ful dobro zgleda če znaš nosti, lahko pa čist mimo. jest mam ful rada tako kombinacijo (npr črno klasično krilo pa pikčaste čevlje s pentljo zraven) - upam da tok dobro zgleda kot mislim da kakorkoli, jest bi se odločila za kej takega: (zadeva ma sicer 9 cm pete in, če je tako kopito kot pri mojih iste firme (drug model) tut odlično kopito... aaaaampak, so v angliji tko da ti bolj ne koristijo) potem recimo kaka mal bolj klasična: teli so hudi, če ne bi bli odprti (meni najlonke in peep toe... no-no) kakorkoli, jest bi tko zbirala - če bi bli črni bi izbrala take bolj okrašene; če bi se pa za kako barvo odločla (npr sivo, rdečo,...) bi pa vzela bolj klasičen model brez okraskov pa potem kombinirala (npr z lakom za nohte ). aja, glede višine pa tko - men stara mama skoz govori da jest sm pa velika pa ne smem pet nosit. pa mi potem ne zna povedat zakaj. sem 2 cm nižja od tebe in od začetka me je blo pet strah bolj v smislu da ne bi znala hodit v njih, kot pa kaj si bojo ljudje mislili če bom 'tok velika'. ja no, moji rekorderji majo trenutno 12 cm (sicer platforma, pa še vedno je to velik na višino), pa me še noben ni zmerjov s stolpom. poleg tega pa, na tvojo postavo... absolutno ene lepe pete. tanke, če znaš hodit v njih
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|