Kerensa* -> RE: Ženska z žensko (4.11.2011 9:53:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ker se vedno drzi, da po naravni poti otroka lahko spocneta zgolj moski in zenska. Seveda to drži... ampak to nikakor ne pomeni, da še nobena lezbijka ni seksala z moškim (ali, bolj tehnično gledano - samo dala noge narazen) samo zato, da bi zanosila... ali obratno - to še ne pomeni, da še noben gay ni seksal z žensko samo zato, da bi jo oplodil in postal biološki oče. V bistvu s tem hočem povedati, da spolna usmerjenost nima nobene zveze z željo po biološkem starševstvu, še manj pa z biološkim starševstvom samim. In ker nekatere na tej temi trdijo (trdite?), da je edino normalno to, da imata otroka ženska in moški (saj biološko drugače ne gre, kajne?) - ja saj ga imata/naredita, a to še ne pomeni, da sta heteroseksualno usmerjena. Čisto konkreten primer... moja bivša pol-svakinja... pri 20-ih se je poročila (z moškim, seveda) in rodila dva otroka... poročena sta bila cca. 10 let, kar pomeni, da je dokaj neverjetno, da bi seksala samo 2x (ker imata pač 2 otroka)... po 10-ih letih pa je on oddal tožbo za ločitev... zakaj?... ker jo je dobil z žensko!... in takrat je ona priznala, da že od najstniških let ve, da je lezbijka, a se je za heteroseksualen odnos (+ poroka, + družina) odločila zaradi pritiska družbe... in s tem je "izpolnila" vsa normalna družbena pričakovanja - kar se pričakuje od normalne heteroseksualne ženske... poročila se je in rodila otroka - in 10 let celo seksala z moškim!... no, po ločitvi od moža se je pa poročila s to žensko, ta ženska je šla na umetno oploditev in ravno v teh dneh pričakujeta svojega prvega otroka... biološka mati bo sicer žena moje bivše pol-svakinje, ampak zakon pa pravi, da partner lahko posvoji otroka svojega partnerja... ker je bil otrok umetno spočet, drugega biološkega starša torej uradno ni in moja bivša pol-svakinja bo brez težav tudi uradno postala mama št. 2... ali oče (saj ne vem, no).
|
|
|
|