ronja -> RE: Ženska z žensko (3.11.2011 11:47:57)
|
Nauci se brati Enako lahko svetujem nazaj. Če še 100_x_ obrneš moje besede, to še ne pomeni, da bojo pomenile kaj drugega: nikjer nisem napisala, da bi moje mnenje več štelo, ker imam več otrok - samo da "moja" skupina v naravi ne bi imela nekih težav s preživetjem, v civilizaciji pa še manj, ker je toliko več dejavnikov, ki vplivajo na št. otrok - to sem napisala že v prvem odgovoru mili, samo brez konkretnih primerov in te takrat ni nič motilo;). Število otrok priča samo o tem, da spolno nagnjenje, ki ni nujno striktno hetero ne zavira biološkega potenciala. In da taka skupina v naravi preživi. Kar se tiče % - 4% je odkritih homoseksualcev, ki tako živijo in to javno priznajo. Vseh, ki so vmes pa nobena raziskava ne more točno preštet, zato so to %, ki temeljijo na anonimnih anketah. link od Kinsleyevega inštituta sem pripopala že na spolnost, gor so povezave na raznorazne raziskave, da ne lepim tu 100 linkov. Kar se tiče bolestnosti homoseksualnosti pa je uradno stališče, da to ni bolezen, tudi na Who, če se ne motim. Ne, Ronja izgleda še ni prišla do te faze "bi", ko bi začutila, da jo ženska spolno privlači......ona bi bila "bi" zgolj pod vplivom določenih okoliščin, ko ne bi bilo primernih moških... Exactly. Pač bolj si predstavljam poljubljat z luštno žensko kot z odurnim moškim, that''s it. Zaenkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
|
|
|
|