PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, danes sem na luni. Še katera? Dobra ura mi je, pa prazniki so pred vrati, vem, da se ne bom mogla odrečt dobrotam, pa moram še kako luno vzdržat, da mi ne bo januarja žal. Sem vam že povedala, da obooooooooožujem biftek in se vedno veselim teh praznikov, ker je skoraj pri vsaki hiši in vedno planem nanj? Itak si ga dostikrat kupim, ampak med prazniki ima večji čar! Kokica kaj Julija ni imela nič krčev al samo ne jamraš nič o tem? Kak ponoči spite? Mi je danes kolegica rekla, da so morali posteljo od starejše (junij 2009), odnest v spalnico, ker imajo take probleme z njo. Bratec bo zdaj star 6 mesecev, 4 mesece je bil mir, zdaj pa se je začelo... Da še povem svojo včerajšnjo prigodo, če se slučajno kateri preveč lušta drugi otrok. Čebela, ne brei, ni poti nazaj! Se zmenim z babami gremo v kino. Uspavam Luko, poštimam Lio, ji rečem, da grem, da bo šla z atijem spat. Ok, zmenjeno. Ob 20.30 sem že pila svoj Martini. Film ob 20.50, do 22.30. Telefoni tiho, pa gremo (3 mamice) še na eno pijačo. Srkamo odličen ananasov koktejl, čvekamo... ura 00.15, gremo domov. Pridem, slišim Lukin jok (jok je milo rečeno, kričanje v eno!!!). T. mi celi nervozn da raport: Lia zaspala ob 23h , Luka joče že pol ure. No pa sva se igrala do 3h. EEEEEEEEHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! Zjutraj pa mi T. reče, da gre še malo spat nazaj, ker je zaspan. Mogoče sem sama kriva, ker prevzemam večino odgovornosti, ju uspavam, ko sem doma (VEDNO???), ampak joj, enkrat grem ven, pa taka štala. Še dobor, da me ni klical! Tulipanček privoščim ti ,da si uživala. Glede moških ,pa NIMAJOOOOOOOOOOOOO POJMA .Če mene vprašaš vsak večer bi mogli oni dežurat zraven otrok ,me bi ,pa vstale ,pa rekle kolk smo izmozgane .Jaz ti nebom niti začela raje o našem moškem svetu ,ker lahko kako elepsijo fašem . Sem se včeraj s svakinjo pogovarjala no bolj je ona govorila ,o njenem (beri brat od mojega),kako sedaj funkcionirata ko imata malo leto in pol staro naspidiranko.Prej sta bla oh in sploh ,pa drugim pametovala ,sedaj sta ,pa sama cele razvaline.Al kak bi rekla .Prej je blo samo športanje,kako kuhanje redko se je kuhalo.Sedaj,pa služba ,kuhanje,animiranje otroka ,kje so še vsa ostala gospodinjska dela.In on je ful zmatran po šihtu ona ,pa cela znervirana ,ker ko pride ob 18 domov jo čaka doma naspidiranka in vse ostalo.Tolko o tem ko so imeli za naju skoz veliko za povedat zdaj so ,pa sami v dreku ,pa jaz na nikogar ne kažem.Samo pst na tiho ,pa se smejem . Glede na to ,da moj res ni ded kakšnega sem si želela ,sem za druge carica.Eni so ,pa celi slinavi od vse ljubezni ,pa jim glih tak ne gre vse po maslu . Zadnjič je tudi moja svakinja šla ven s kolegicami ,pa je mala ob pol dvanajstih tako štalo naredla,da je babica mogla posredovat ,ker je ati ni obvlado ,pa drugače ful pameten odkar je naredo diplomo . Tak,da tulipanček dont vory So še eni v večjem dreku.
|