|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.12.2011 12:51:13   
KOKICA32
Oba otroka spita, no Julija še ne čisto. Kaj češ lepšega?user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes greva z Valentinom na vlakca, ki vozi po B. No, vsaj upam,d a ne bo kaj vmes prišlo. Beri, Julija!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.12.2011 12:51:35   
KOKICA32
Sedaj pa že res dolgo nisem bila PRVAAAAA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.12.2011 13:03:02   
KOKICA32
Tulipan, povej malo kako je bilo v KG? Ste se kopali? Smučali se ziher niste, ne?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.12.2011 16:51:14   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tija za korajžouser posted image user posted image , mami pa user posted image user posted image user posted image . Ne bom komentirala, ker bi bila sedaj na naslednjih 10 straneh prva. Samo to, da so Julijo naročili zaradi one bakterije, ki jo je imela v urinu (pa je bilo to takrat takooo strašno) komaj meseca marca 2012. user posted image user posted image user posted image

Pol veš, kako se počutim. Ni dober filing, da se špilajo s tvojim otrokom. To je taka rutinska operacija, da si res samo št. za doktorje, HB pa za sestre, ki so res zlata vredne in znajo z otroci. HB, ker se bova verjetno vrnile. user posted image Sej zdaj sem že malo bolj mirna, sam včeri sem bila pa res ful žalostna.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.12.2011 21:22:23   
trezika
ČER!
Eh, o našem zdravstvu je pa škoda izgubljat besed.... NAJAA upam, da vendarle ne bo treba še na eno operacijo user posted image

Kaj pa tole... moj ata že skoraj tri mesece čaka na odločbo od komisije, da bi ga invalidsko upokojili (trenutno je še vedno upokojen 4 ure)... in kaj so zdaj v Ljubljani na tej usrani komisji sklenili?? da ata ni invalid in da ga ni treba invalidsko upokojiti za polni čas user posted image user posted image user posted image user posted image ker baje čez čas s protezo lahko normalno funkcionira.... kateri idioti.... pa so zdravniki že rekli, da dvomijo, da bo sploh lahko kdaj protezo uorabljal, ker je za to potrebne ful telesne moči, ati pa je po vsej verjetnosti glede na vse prestano ne bo imel.... mislim ej.... no, zdaj čakata, da dobita papirje v roke (ker to je mami povedal tisti stric, s katerim je po telefonu govorila), potem pa bosta vse skup dala v cajtnge... banda hudičeva user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa še eno veselo novičko..... Maruša se je uspela navadit kakat na kahlico oz. školjko user posted image user posted image user posted image user posted image prejšnji vikend smo porabli zadnji paket "sralnih pleničk" (to je M. izrazuser posted image ), pa sva rekla, da bomo probali in jih nisva kupila... v ponedeljek se je v vrtecu v hlače, v torek pa že v kahlico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.12.2011 23:18:02   
Tulipan12
Kokica najprej hvala za vse slikice, ki jih pošiljaš, se nikoli ne uspem zahvalit, se jih pa vedno zeloooo razveselim!user posted image
V KG je bilo res kičasto fajn.user posted image  Kopali smo se vsak dan, ati in Lia 2x na dan, jaz sem dobila M, pa sem se hodila le popoldan, se mi dopoldan ni dalo. Onadva pa sta lepo po zajtrku oblekla šlafroke, kopalke, rokavčke v roke in sta šla. Lia je začela celo plavat z rokavčki drugi dan, upam, da jo bo držalo do naslednjega kopanja, ker se naju drugače drži kot cek v velikih bazenih. Luka se je kopal samo en dan, ker je ostale dneve ure kopanja prespal.user posted image  Snega je bilo za vzorec, nekaj umetnega, kar so pač lahko delali, ampak dovolj, da smo se vozili z bobom, Lia pa s smučkami. Ni ji še nekak prišlo v noge, da bi se sama spustila. Komaj čakam glavno smučanje, ali pa vsaj sneg na Pohorju. Midva sva imela vsak dan 2 urci zase in sva se savnala in uživala v miru in tišini!user posted image  To je to na kratko, drugače pa dolgi sprehodi, norenje po hotelu, druženje... ne vem, če sem že napisala, ampak smo imeli vsi 4je polne roke dela z Lio in Luko. Spet mi ni uspelo izrečt besedic: dolgčas mi je!user posted image  Tasa, nisem si spočila, ta užitek si šparam za službo!user posted image

Danes smo bili na Dedku Mrazu, srečali Lijo in njenega atija.user posted image  Lija in Lia se nista nekaj družili, po mojem se je preveč dogajalo, noro dosti otrok, igranje na igralih, zunaj tema, grrrrrrr, samo sem čakala, da bo kje dol zletela iz kakih igral, ker je bila prevelika gužva in tavečji otroci sploh ne upoštevajo teh malih!user posted image  Čeprav se mi zdi Lia že velika, predvsem zaradi Luke najbrž, sem jo danes gledala, kako je v bistvu še čisto mičkena, ker ko se nek 6-letnik mimo zapodi, jo zruši ko šus.

Tasa user posted image  za dudo, upam, da se je znebite za vedno!
trezika user posted image  za slovo sralne pleničke!user posted image
Naja user posted image  za dobro Tijino okrevanje in user posted image  za naše zdravstvo!
Persida user posted image  da si prišla spet malo med ludi!user posted image
Kokica user posted image  za prvo mesto!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.12.2011 23:36:57   
Tulipan12
Aja, danes sem na luni. Še katera? Dobra ura mi je, pa prazniki so pred vrati, vem, da se ne bom mogla odrečt dobrotam, pa moram še kako luno vzdržat, da mi ne bo januarja žal.user posted image  Sem vam že povedala, da obooooooooožujem biftek in se vedno veselim teh praznikov, ker je skoraj pri vsaki hiši in vedno planem nanj?user posted image  Itak si ga dostikrat kupim, ampak med prazniki ima večji čar!user posted image

Kokica kaj Julija ni imela nič krčev al samo ne jamraš nič o tem? Kak ponoči spite? Mi je danes kolegica rekla, da so morali posteljo od starejše (junij 2009), odnest v spalnico, ker imajo take probleme z njo. Bratec bo zdaj star 6 mesecev, 4 mesece je bil mir, zdaj pa se je začelo...

Da še povem svojo včerajšnjo prigodo, če se slučajno kateri preveč lušta drugi otrok. Čebela, ne brei, ni poti nazaj!user posted image  Se zmenim z babami gremo v kino. Uspavam Luko, poštimam Lio, ji rečem, da grem, da bo šla z atijem spat. Ok, zmenjeno. Ob 20.30 sem že pila svoj Martini. Film ob 20.50, do 22.30. Telefoni tiho, pa gremo (3 mamice) še na eno pijačo. Srkamo odličen ananasov koktejl, čvekamo... ura 00.15, gremo domov. Pridem, slišim Lukin jok (jok je milo rečeno, kričanje v eno!!!). T. mi celi nervozn da raport: Lia zaspala ob 23huser posted image user posted image user posted image , Luka joče že pol ure. No pa sva se igrala do 3h. EEEEEEEEHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! Zjutraj pa mi T. reče, da gre še malo spat nazaj, ker je zaspan.user posted image user posted image  Mogoče sem sama kriva, ker prevzemam večino odgovornosti, ju uspavam, ko sem doma (VEDNO???), ampak joj, enkrat grem ven, pa taka štala. Še dobor, da me ni klical!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.12.2011 23:42:06   
Tulipan12
Tasa, za kovčke poglej v Planetu Tuš v oni trgovini s torbicami, imajo vedno pred prazniki full znižanja, jaz sem že 2x zadela full ugodne popuste za res dobre kovčke... saj vem, da si zdaj nekaj drugega izbrala, ampak mogoče ti pride informacija za drugič prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.12.2011 15:58:06   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, danes sem na luni. Še katera? Dobra ura mi je, pa prazniki so pred vrati, vem, da se ne bom mogla odrečt dobrotam, pa moram še kako luno vzdržat, da mi ne bo januarja žal.user posted image  Sem vam že povedala, da obooooooooožujem biftek in se vedno veselim teh praznikov, ker je skoraj pri vsaki hiši in vedno planem nanj?user posted image  Itak si ga dostikrat kupim, ampak med prazniki ima večji čar!user posted image

Kokica kaj Julija ni imela nič krčev al samo ne jamraš nič o tem? Kak ponoči spite? Mi je danes kolegica rekla, da so morali posteljo od starejše (junij 2009), odnest v spalnico, ker imajo take probleme z njo. Bratec bo zdaj star 6 mesecev, 4 mesece je bil mir, zdaj pa se je začelo...

Da še povem svojo včerajšnjo prigodo, če se slučajno kateri preveč lušta drugi otrok. Čebela, ne brei, ni poti nazaj!user posted image  Se zmenim z babami gremo v kino. Uspavam Luko, poštimam Lio, ji rečem, da grem, da bo šla z atijem spat. Ok, zmenjeno. Ob 20.30 sem že pila svoj Martini. Film ob 20.50, do 22.30. Telefoni tiho, pa gremo (3 mamice) še na eno pijačo. Srkamo odličen ananasov koktejl, čvekamo... ura 00.15, gremo domov. Pridem, slišim Lukin jok (jok je milo rečeno, kričanje v eno!!!). T. mi celi nervozn da raport: Lia zaspala ob 23huser posted image user posted image user posted image , Luka joče že pol ure. No pa sva se igrala do 3h. EEEEEEEEHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! Zjutraj pa mi T. reče, da gre še malo spat nazaj, ker je zaspan.user posted image user posted image  Mogoče sem sama kriva, ker prevzemam večino odgovornosti, ju uspavam, ko sem doma (VEDNO???), ampak joj, enkrat grem ven, pa taka štala. Še dobor, da me ni klical!

Tulipanček privoščim ti ,da si uživala.
Glede moških ,pa NIMAJOOOOOOOOOOOOO POJMAuser posted image .Če mene vprašaš vsak večer bi mogli oni dežurat zraven otrok ,me bi ,pa vstale ,pa rekle kolk smo izmozganeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz ti nebom niti začela raje o našem moškem svetu ,ker lahko kako elepsijo fašemuser posted image user posted image .
Sem se včeraj s svakinjo pogovarjala no bolj je ona govorilauser posted image ,o njenem (beri brat od mojega),kako sedaj funkcionirata ko imata malo leto in pol staro naspidiranko.Prej sta bla oh in sploh ,pa drugim pametovala ,sedaj sta ,pa sama cele razvaline.Al kak bi rekla .Prej je blo samo športanje,kako kuhanje redko se je kuhalo.Sedaj,pa služba ,kuhanje,animiranje otroka ,kje so še vsa ostala gospodinjska dela.In on je ful zmatran po šihtu ona ,pa cela znervirana ,ker ko pride ob 18 domov jo čaka doma naspidiranka in vse ostalo.Tolko o tem ko so imeli za naju skoz veliko za povedat zdaj so ,pa sami v dreku ,pa jaz na nikogar ne kažem.Samo pst na tiho ,pa se smejemuser posted image . Glede na to ,da moj res ni ded kakšnega sem si želela ,sem za druge carica.Eni so ,pa celi slinavi od vse ljubezni ,pa jim glih tak ne gre vse po masluuser posted image .
Zadnjič je tudi moja svakinja  šla ven s kolegicami ,pa  je mala ob pol dvanajstih tako štalo naredla,da je babica mogla posredovat ,ker je ati ni obvladouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa drugače ful pameten odkar je naredo diplomouser posted image .user posted image
Tak,da tulipanček dont vory user posted image user posted image So še eni v večjem dreku.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.12.2011 16:01:15   
PERSIDA
Mimogrede bavca počivata in imam preveč časa ,ker ne smem ropotatuser posted image
Testo imamo pripravljeno za kekse samo princa še čakam.Beri one od zadnjič sta vse s smreke pojedlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.12.2011 16:02:28   
PERSIDA
Malo sem naslednji teren pripravla ,da bo lahko glavna na vasiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.12.2011 16:08:54   
Najaa
Dan... Tulipan jaz nisem danes bila na luni, ker enostavno nisem mela moči. Bom pa vsaj na prazni še pred koncev leta, da naredim mal placa za božično večerjo. user posted image user posted image

Danes je en tak zaspan dan... Tija je pri babici na krajšem oddihu user posted image midve z Niko pa doma, lego kocke so danes aktualne.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.12.2011 19:55:38   
KOKICA32
Ojla,

pa je skoraj vikend že za nami. Valentin že spi od 17.30h, ker ga je vožnja z "vlakcom" preveč utrudila. user posted image Julija pa se še nekaj buni v spalnici.user posted image

Ne, Tulipan, Julija ni imela krčev. Niti Valentin ne. Že trkam in se ničl ne hvalim. Ji pa že res od 14 dneva starosti dajem Bio Gaia kapljice. Pa mogoče kaj pomaga, ker takrat so ji v bolnici začeli dajati, ko je bila na AB, potem pa mi je P rekla, da naj ji še kar sedaj pozimi dajem, potem pa naj postopoma neham. So drage, 10 EUR, pa jih porabiš v cca 14-20 dneh, pa dobro. Če so slučajno kaj pomagale pri krčih, se splača. So pa drugače za uravnavanje črevesne flore in še posebej jih priporočajo, ko jemo AB.

Spanje- spi kot carica, če sem zunaj, torej v vozičku, če samo voziček prinesem v stanovanje se TAKOJ zbudi, ni šans, da bi spala dalje, pa čeprav je še pred minuto spala kot polhec. Če pa smo doma pa ne spi NIČ. Res nič, če slučajno zaspi na joški, se takoj zbudi, ko jo odložim. Tukaj jo še VAlentin prekaša s svojim 20 minutnim popoldanskim spancem. Skoz jo je treba nekaj animirati, včasih se mi zdi kot da je stara že 6 mesecev.user posted image Je velik dobrovoljček, res je veliko smeji, skoz ne dobre volje, če smo le vsi okrog nje.user posted image

Lepo ste se imeli kot si opisala v KG. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.12.2011 19:56:43   
KOKICA32
Moški----user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.12.2011 22:25:10   
Tulipan12
Evo mene naokoli, vse domače naloge opravljene, vsi trije uspavani, zdaj pa jaz in moj Teekanee!user posted image user posted image  Nedelja je bila kr kul in na izi. Zjutraj smo se nekaj vlekli doma, pili svoje napitke, jedli zajtrke (brez mene, mama na lunciuser posted image ), gledali Živ žav, plastelinali, se lovili, plesali... v glavnem vse bedarije. Potem smo šli v trgovino po stvari za kosilo, malo na ena zunanja igrala, domov, Lia spat, moška se igrat, mama kuhat. Smo pojedli, je Lia šla s T. jevo sestrično iz spodnjega štoka na sprehod, Luka je spal 2 uri, midva pa sva bluzila. Z užitkom!user posted image  Malo sva delala plane za rojstni dan od Luke, malo za smučanje, ideje za darila... v glavnem sva finance skupaj vlekla!user posted image  Potem pa je prišla spet mala banda, večrja, kopanje v dvoje (user posted image  otrokauser posted image , da ne bo kdo mislil, da imava lahko taki luksuz!user posted image )... pa je minila nedelja.user posted image  Zelo na izi. Mi je všeč.user posted image

Kokica Bio gaia sem jaz tudi dajala, obema, pa nam niso pomagala pri krčih, tak da verjetno tvoja2 sploh nista imela. Saj tudi jaz se ne bunim, Lia jih je imela 3 tedne, Luka pa mogoče malo več, čeprav se trenutno sploh več ne spomnim!user posted image  Luka je imel bolj težave s tem, da je kakal po 10x na dan in to je kar obremenitev za tako majhno črevo. Tudi zdaj kaka po 4-5x na dan in se mu prav vidi, da ga malo muči preden se olajša.
Spal pa je v vozičku tudi po 4-5 ur skupaj, jaz sem lahko spila vse kave tega sveta, pa je še drnjohal, tudi doma ni imel problemov zaspat kot novorojenček. Po 6. mesecu pa je začel štrajkat spanje doma, spal je samo v vozičku. To ga je tudi edino uspavalo. Zdaj pa sem ga spet nekak navadila, prehajava iz 3x spanja na 2x spanje čez dan in mi spi dopoldan kako urco, popoldan pa 2. Je pa res, da je vmes enkrat totalna koma in mu moram preprečit tisto spanje, če ne imamo katastrofalno noč. Mislim, še bolj kot običajno.user posted image

Eno zeloooooooo butasto vprašanje: je možno, da otrok bolje spi, če majn je čez dan??? Je lahko to kaj povezano? Ker bom diplomirala iz hranjenja svojih otrok. Lia: eh, itak imate same doma podobne primere. Luka: bil je neverjeten jedec, zdaj pa je postal izbirčnež, ki tudi po 4-5 ur noče dat niti grižljaja v sebe! Meša se mi!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.12.2011 7:34:44   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.12.2011 8:17:40   
Najaa
Dobro jutro, ste se naspale?
Nika je šla v vrtec po 10ih dneh, Tija je seveda še doma. Danes ima moj RD pa ne vem al naj delam torto al ne. Raje bi počakala do vikenda, ker Tija zdej še ne sme sladkega in sadja... No sej sem si že sama odgovorila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.12.2011 13:08:19   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Pa je spet ponedeljek. Mi kar paše, ker me vikendi res izmučijo, ko je vsa banda doma na kupu in s tem velikoooo dela.

Valentin je spal do jutra, je pa res da je zeloooo malo pojedel čez dan, Pa mogoče drži tvoja teorija, Tulipan.user posted image Za kosilo je pojedel le en toast z maslom in biftekom, pa ni bilo to za kosilo, da ne bo katera mislila.user posted image

Spala sem odlično, Julija je spala trdo od 21-03h!user posted image user posted image user posted image Potem pa ziza, pa ob 05, pa ob 07h, pa spanje do devetih. Tudi jaz.user posted image

Bili na sprehodu, pijački, v trgovini, sedaj se je najedla a mislim, da bi še, ker se še nekaj buni. Kuham, potem pa pride tašča, da popazi Julijo, grem po Valentina in na kontrolo k P zaradi prstka in uhice. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.12.2011 15:27:26   
Tulipan12
Uh, Kokica, Valentin že spi kot en najstnik!user posted image  Ja, mogoče pa res drži moja teorija, čeprav pri sebi vem, da ko sem imela eno krizo in nisem bila najbolj lačna na svetu, nisem mogla spat. Sem mislila, da zaradi čustev, pa se je izkazalo, da ko sem jedla, sem spala kot polh.user posted image  Ne vem, čudni so ti naši malčki. Lia ima glih totalno neješče obdobje. Me kr srce boli, ko mečem vsak dan hrano proč.user posted image  Se je pa danes tehtala in ima točno 14kg.user posted image
Julija pa je prava spalka!user posted image

Midve z Lio pa greva danes v kino gledat Božička Arturja. Sva bili v Tušu, pa me je prosila za kino in je to edino sinhronizirano kar igra. Upam, da ne bo čisto mimo. Aja, v soboto ob 11h je Božiček v Tušu, če je katera zainteresirana.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.12.2011 15:28:16   
Tulipan12
Joj, Kokica, si mi mogla lušte z biftkom naredit, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.12.2011 21:27:19   
KOKICA32
Čer!user posted image

Valentina so stehtali pri zdravniku in ima 13,5kg, velik pa je 96cm.

Hrana- če ne bi jedel sladkarij (keksev  ali čokoladice ob kavici, pa še kaj, ko smo na obiskih, ker doma jih ne dobi, le kekse, ki jih sam speče lahko jeuser posted image ) ne bi čez vikend pojedel nič. Sem kar srečna, da hodi v vrtec, ker drugače bi bil že tak podhranjen in slabokrven. Tam pa je baje vse. Celo krompir. Najraje pa ima tako omake, raznorazne, samo da lahko kruh namaka. Julija pa je kot velika, sedaj že ima 4700g, velika pa je 56cm, pa še ni stara 3 mesece.user posted image

Če mi bo jutri ratalo (če ne bo kolegica skenslala) grem ven. Sicer le na eno pijačko. V takih primerih si načrpam nekaj mleka, ker je D. potem bolj pomirjen in ni tako živčen, če se začne jokati. Imel pa bo tudi Valentina, ki tak ni neki problem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.12.2011 21:27:35   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.12.2011 22:06:10   
Tulipan12
Uuuu, bravo mami, kar privošči si večerni izhod! Pašeeeee!user posted image  Jaz grem menda v sredo... bomo videli. Pa sprejme Julija flaško? Velika punca, bravo za mere!user posted image
Valentin je tudi velik. Lia je manjša. Mislim, da ima okoli 92cm. Nisem je merila, ampak je med manjšimi. Se ne sekiram pretirano, če ne bo ravno velika punca, za Luko pa bi mi bilo všeč, da bi bil malo večji, no. Čeprav sem bila jaz do 6. razreda zadnja v vrsti pri telovadbi, tak da še imajo vsi čas!user posted image

Z Lio sva bile v kinu. Risanka je tak tak, ne morem rečt, da je slaba, ni pa neki vrhunec. Zgodba je full lušna, če bi naredili lepše like, bi bila pravljica za pojest. Ampak verjetno je tudi smisel vsega, da je malo drugače in futuristično. Tokrat so Lio malo 3D očala zafrkavala, so ji skoz dol padala, medtem ko pri Smrkcih ne.user posted image  Pa so tudi ta imela gumico. Ni mi jasno. Ampak je tudi šlo. Ji je bilo interesantno in sva lepo pogledali celo risanko.user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.12.2011 22:07:16   
Tulipan12

Tebi je smešno, meni pa sline tečejo tu gor. Spet. Ker sem spet prebrala!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.12.2011 9:41:06   
KOKICA32

Tebi je smešno, meni pa sline tečejo tu gor. Spet. Ker sem spet prebrala!user posted image

Saj ga tudi nisem jedla..Saj veš, da dojim.

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......