|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.12.2011 9:42:25   
KOKICA32
Pa dober dan!user posted image

Vreme je bljak a sedaj počasi vseeno greva do mesta in po kosilo, ker se mi ne bo dalo kuhati. Ne smem pozabiti prevleke za dež za na voziček, pa bo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.12.2011 9:45:00   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.12.2011 12:08:21   
KOKICA32
Pa kje ste vse?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.12.2011 12:11:16   
Najaa
Tukaj okoli sam nimam kej za pisat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.12.2011 12:30:42   
KOKICA32
te pa nekaj brezveznega napišiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.12.2011 13:04:39   
Najaa
user posted image user posted image Si pa res obupana.user posted image

eh sej ni kaj. Tija gre danes na dedka Mraza v vrtec popoldan, to je edino kar se nama bo aktivnega dogajalo, ker sva pač vezane na dom. Včeri je mel pa moj RD, ampak ker je imel izpit se je skor cel dan učil in šele zvečer smo mu dale darilo pol sva pa šla na pijačo. To je to, praznovanje sledi za vikend, ko bo tud Tija lahk torto jedla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.12.2011 20:39:03   
Najaa
Vidiš, ko jaz kaj napišem, pa nobenga odgovora... user posted image

S Tijo sva bile na dedku Mrazu... poraz. Tak se ga je veselila pol pa ni hotla h njemu, ko jo je poklical. Zvečer mi je pa tako štalo doma naredila, da sem šla v kopalnico se zjokat. user posted image Zdej sta v postelji, kazensko brez risanke.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.12.2011 20:46:15   
KOKICA32
Čer!

Hahahaha, kako me je Najaa prečitala! Sem ja!user posted image Bila!
Saj potem sem si zadala pomembno nalogo in sicer počasiiii (kolikor mi bodo otroci dopuščali) bom prebelila kuhinjo (tiste, ki ste že bile pri meni veste kaj to pomeni, glede na stil moje kuhinjeuser posted image user posted image ).user posted image user posted image user posted image Moram je že nujno potrebno. Nekaj elementov sem že prej odstranila, potem sem že hotela "abdekati" pa nisem imela "abdek" papirja. Pa jutri.user posted image

Drugače pa, naša pijačka danes je odpadla, ker kolegica ni utegnila. Gremo pa sigurno drug teden in to zvečer, ko bodo otroci spali in bom mogoče lahko celo dve pijački spila. user posted image

Danes sva z Valentinom navesila lučke (zvezdice) na okna ter še nekaj dekoracije sva izobesila. Sedaj pa grem barvati moje novoletne okraske, tiste z barvami za na steklo. Po smrečko pa je treba iti na podstrešje, kar pa mora ati narediti.

Jutri bova verjetno pekla novo rundo keksov. Katere pa še ne vem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.12.2011 21:10:50   
tasa_m
Čer.
Kako ste?
Pr nam sem glih šefico spat odpelala, ata gleda film na kanalu A, jaz pa imam svojih 5 minut.

Danes smo imeli v vrtcu predstavo naših malčkov. Kak so bili posrečeni user posted image in lepi...

Kako ste ostale?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.12.2011 21:15:28   
KOKICA32
Oooo, Tasa! Kako si?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.12.2011 21:19:18   
Najaa
Helou.
Jaz sem ok s svojo nutelo... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.12.2011 21:19:58   
KOKICA32
UUuu, lušte!!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.12.2011 21:32:57   
Tulipan12
Ste še tu? Jaz se pridružujem s svojimi kokicami in čajem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.12.2011 21:34:05   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa kje ste vse?user posted image

Me G. RR ni gor spustil dopoldan. Zgleda, da nisem bila pridna al kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.12.2011 21:37:41   
Tulipan12

Pa dober dan!user posted image

Vreme je bljak a sedaj počasi vseeno greva do mesta in po kosilo, ker se mi ne bo dalo kuhati. Ne smem pozabiti prevleke za dež za na voziček, pa bo.user posted image

Čuj, kaj ti rečeš za B. mesto, ko praviš, da greš v mesto?user posted image  Pa kam to hodiš po kosilo, jaz bi si tut nekaj takega omislila, da bi tu pa tam šla po kaj že pripravljenega... zdaj razumem mamo od bivšega, ko je po kosilo v šolo hodila in je bil mir doma.
V MB pa je bila pomlad!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.12.2011 21:40:04   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

S Tijo sva bile na dedku Mrazu... poraz. Tak se ga je veselila pol pa ni hotla h njemu, ko jo je poklical. Zvečer mi je pa tako štalo doma naredila, da sem šla v kopalnico se zjokat. user posted image Zdej sta v postelji, kazensko brez risanke.

Uh, sem mislila, da to sčasoma zgine. Lia je tut jokala na DM, no, na koncu pa je edino njej dal roko, pa se je sprijaznila.
Kaj ti je ušpičila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.12.2011 21:40:54   
Tulipan12

Helou.

Kaj si padla v njo, da te ni več???user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.12.2011 21:42:40   
Tulipan12

Čer!

Hahahaha, kako me je Najaa prečitala! Sem ja!user posted image Bila!
Saj potem sem si zadala pomembno nalogo in sicer počasiiii (kolikor mi bodo otroci dopuščali) bom prebelila kuhinjo (tiste, ki ste že bile pri meni veste kaj to pomeni, glede na stil moje kuhinjeuser posted image user posted image ).user posted image user posted image user posted image Moram je že nujno potrebno. Nekaj elementov sem že prej odstranila, potem sem že hotela "abdekati" pa nisem imela "abdek" papirja. Pa jutri.user posted image

Drugače pa, naša pijačka danes je odpadla, ker kolegica ni utegnila. Gremo pa sigurno drug teden in to zvečer, ko bodo otroci spali in bom mogoče lahko celo dve pijački spila. user posted image

Danes sva z Valentinom navesila lučke (zvezdice) na okna ter še nekaj dekoracije sva izobesila. Sedaj pa grem barvati moje novoletne okraske, tiste z barvami za na steklo. Po smrečko pa je treba iti na podstrešje, kar pa mora ati narediti.

Jutri bova verjetno pekla novo rundo keksov. Katere pa še ne vem.

Tistega z barvanjem okraskov ne razumem, drugače pa pesto!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.12.2011 21:45:23   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.
Kako ste?
Pr nam sem glih šefico spat odpelala, ata gleda film na kanalu A, jaz pa imam svojih 5 minut.

Danes smo imeli v vrtcu predstavo naših malčkov. Kak so bili posrečeni user posted image in lepi...

Kako ste ostale?

Si sploh ne znam predstavljat, kako bi moja Lia reagirala na predstavi, če bi videla, da jo gledamo.

Jaz sem ok, deca spijo, mož na službeni poti, oz. vrača se iz Italije, še kake 3 urce pa bo doma. Za ostale ne vem!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.12.2011 21:46:07   
Tulipan12

UUuu, lušte!!!!user posted image

Pa je šla...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.12.2011 21:51:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Uh, sem mislila, da to sčasoma zgine. Lia je tut jokala na DM, no, na koncu pa je edino njej dal roko, pa se je sprijaznila.
Kaj ti je ušpičila?

Kaj pa vem, ne mine... Čudna je, ker h eni kravi v mercatorju (Milka maskota) leti ko zmešana in jo objema al pa Lumpije... dedek Mraz pa je strah in trepet. Mogoče je bilo krivo to, da je 3 tedne ni blo v vrtcu pol jo je pa drugo že poklical. Bi moral malo kasneje al kaj.
Nisem ji dovolila več slik gledat, ker je bila večerja in se je začela dret, po tleh metat, ugriznila me je user posted image in čeprav ve, da se ne sme dret, se je nalašč. eh...

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.12.2011 21:54:55   
Najaa

Helou.

Kaj si padla v njo, da te ni več???user posted image

ne, ona je v mene. user posted image Jaz bom pa v postlo padla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.12.2011 22:06:43   
Tulipan12

Kaj ti je ušpičila?

Kaj pa vem, ne mine... Čudna je, ker h eni kravi v mercatorju (Milka maskota) leti ko zmešana in jo objema al pa Lumpije... dedek Mraz pa je strah in trepet. Mogoče je bilo krivo to, da je 3 tedne ni blo v vrtcu pol jo je pa drugo že poklical. Bi moral malo kasneje al kaj.
Nisem ji dovolila več slik gledat, ker je bila večerja in se je začela dret, po tleh metat, ugriznila me je user posted image in čeprav ve, da se ne sme dret, se je nalašč. eh...

Lia se boji VSEH maskot razen Lumpijev, ki jih je imela priložnost srečat ene 3x. Tudi Ribiča Pepeta se boji!user posted image  Ko pa kaj vidi na TV, pa je cela nora. Ma, brezveze, na vseh slikah, ki je s temi maskotami, joče, oz. saj ni z njimi, ker ne upa bit blizu. No, sem upala, da mine, pa zgleda, da ne.
Aja, izpad ipike. Zakaj pa je morala tudi Nika v posteljo brez risanke? Vprašam...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.12.2011 22:14:21   
PERSIDA
tulipanček - v dom lizike jančar lahko greš po kosilo ,kupiš bone in greš ko imajo kaj za vas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.12.2011 22:20:55   
PERSIDA
čer
Preden se muzika odvrti vas še lepo pozdravim.
Moram ,pa vam povedat ,da tako kot sta sedaj bavca navezana na mene še živ bog ni vido.Če sem iskrena me je tega malo strah.
Sedaj ko delam popoldan,ko pridem domov me tako vlačita kot ,da me sto let nista videla.A so vsi taki al  samo pri nas mamomanija???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......