Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vidiš, ko jaz kaj napišem, pa nobenga odgovora... S Tijo sva bile na dedku Mrazu... poraz. Tak se ga je veselila pol pa ni hotla h njemu, ko jo je poklical. Zvečer mi je pa tako štalo doma naredila, da sem šla v kopalnico se zjokat. Zdej sta v postelji, kazensko brez risanke. Uh, sem mislila, da to sčasoma zgine. Lia je tut jokala na DM, no, na koncu pa je edino njej dal roko, pa se je sprijaznila. Kaj ti je ušpičila? Kaj pa vem, ne mine... Čudna je, ker h eni kravi v mercatorju (Milka maskota) leti ko zmešana in jo objema al pa Lumpije... dedek Mraz pa je strah in trepet. Mogoče je bilo krivo to, da je 3 tedne ni blo v vrtcu pol jo je pa drugo že poklical. Bi moral malo kasneje al kaj. Nisem ji dovolila več slik gledat, ker je bila večerja in se je začela dret, po tleh metat, ugriznila me je in čeprav ve, da se ne sme dret, se je nalašč. eh... Lia se boji VSEH maskot razen Lumpijev, ki jih je imela priložnost srečat ene 3x. Tudi Ribiča Pepeta se boji! Ko pa kaj vidi na TV, pa je cela nora. Ma, brezveze, na vseh slikah, ki je s temi maskotami, joče, oz. saj ni z njimi, ker ne upa bit blizu. No, sem upala, da mine, pa zgleda, da ne. Aja, izpad ipike. Zakaj pa je morala tudi Nika v posteljo brez risanke? Vprašam...
|