|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.12.2011 22:23:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

čer
Preden se muzika odvrti vas še lepo pozdravim.
Moram ,pa vam povedat ,da tako kot sta sedaj bavca navezana na mene še živ bog ni vido.Če sem iskrena me je tega malo strah.
Sedaj ko delam popoldan,ko pridem domov me tako vlačita kot ,da me sto let nista videla.A so vsi taki al  samo pri nas mamomanija???

Kaka muzika?user posted image
Pri nas je tudi mamomanija!!! Zdaj imam kak dan doma Luko, kak dan Lio, kak dan oba. Včeraj je bila Lia, ko je prišel Luka, sem seveda imela željo po cartanju z njim, o pa z mano, pa je skoz na meni visela. Je moral parkrat T. posredovat, da me nista zadušila!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.12.2011 22:24:36   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa sem si zaslužila, ne????user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.12.2011 22:25:36   
Tulipan12

tulipanček - v dom lizike jančar lahko greš po kosilo ,kupiš bone in greš ko imajo kaj za vas user posted image

Kake bone?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.12.2011 8:18:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidiš, ko jaz kaj napišem, pa nobenga odgovora... user posted image

S Tijo sva bile na dedku Mrazu... poraz. Tak se ga je veselila pol pa ni hotla h njemu, ko jo je poklical. Zvečer mi je pa tako štalo doma naredila, da sem šla v kopalnico se zjokat. user posted image Zdej sta v postelji, kazensko brez risanke.

Uh, sem mislila, da to sčasoma zgine. Lia je tut jokala na DM, no, na koncu pa je edino njej dal roko, pa se je sprijaznila.
Kaj ti je ušpičila?

Kaj pa vem, ne mine... Čudna je, ker h eni kravi v mercatorju (Milka maskota) leti ko zmešana in jo objema al pa Lumpije... dedek Mraz pa je strah in trepet. Mogoče je bilo krivo to, da je 3 tedne ni blo v vrtcu pol jo je pa drugo že poklical. Bi moral malo kasneje al kaj.
Nisem ji dovolila več slik gledat, ker je bila večerja in se je začela dret, po tleh metat, ugriznila me je user posted image in čeprav ve, da se ne sme dret, se je nalašč. eh...

Lia se boji VSEH maskot razen Lumpijev, ki jih je imela priložnost srečat ene 3x. Tudi Ribiča Pepeta se boji!user posted image  Ko pa kaj vidi na TV, pa je cela nora. Ma, brezveze, na vseh slikah, ki je s temi maskotami, joče, oz. saj ni z njimi, ker ne upa bit blizu. No, sem upala, da mine, pa zgleda, da ne.
Aja, izpad ipike. Zakaj pa je morala tudi Nika v posteljo brez risanke? Vprašam...

saj on pa je malo strašljiv user posted image user posted image user posted image ko je Maruša letos prvič videla Miklavža je tudi bil jok, potem, ko pa je prišel domov, skupaj s parklji, pa ni bilo več panike... ampak je pa res, da smo jo v drugo malo bolj pripraviliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.12.2011 8:37:40   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa dober dan!user posted image

Vreme je bljak a sedaj počasi vseeno greva do mesta in po kosilo, ker se mi ne bo dalo kuhati. Ne smem pozabiti prevleke za dež za na voziček, pa bo.user posted image

Čuj, kaj ti rečeš za B. mesto, ko praviš, da greš v mesto?user posted image  Pa kam to hodiš po kosilo, jaz bi si tut nekaj takega omislila, da bi tu pa tam šla po kaj že pripravljenega... zdaj razumem mamo od bivšega, ko je po kosilo v šolo hodila in je bil mir doma.
V MB pa je bila pomlad!user posted image

Ja, B. mislim, ko rečem, da grem v mesto, ker ne stanujem v centru. Do tja imam 4km.user posted image

Po kosilo pa hodim v restavracijo, kjer dela moja mama.user posted image Sem si rekla že med nosečnostjo, da ne bom kuhala, da bom bolj uživala kot prvič, ker sem zadnjič na porodniški.user posted image

Tudi v B. je bila potem pomlad. Pa danes je tudi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.12.2011 8:40:14   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Včeraj, ko sem pa jaz izginila, pa ste se načvekale.user posted image

Kokice, nutela, muzika pa take....user posted image user posted image user posted image Prav je tako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.12.2011 9:53:45   
PERSIDA

tulipanček - v dom lizike jančar lahko greš po kosilo ,kupiš bone in greš ko imajo kaj za vas user posted image

Kake bone?user posted image

Za vsako kosilo moraš kupit bon v vrednosti enega kosilo.Pol,pa kolko kosil imaš toliko bonov daš.Boš razumela al moram prevajalnik vklopituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.12.2011 9:54:56   
PERSIDA

čer
Moram ,pa vam povedat ,da tako kot sta sedaj bavca navezana na mene še živ bog ni vido.Če sem iskrena me je tega malo strah.
Sedaj ko delam popoldan,ko pridem domov me tako vlačita kot ,da me sto let nista videla.A so vsi taki al  samo pri nas mamomanija???

Kaka muzika?user posted image
Pri nas je tudi mamomanija!!! Zdaj imam kak dan doma Luko, kak dan Lio, kak dan oba. Včeraj je bila Lia, ko je prišel Luka, sem seveda imela željo po cartanju z njim, o pa z mano, pa je skoz na meni visela. Je moral parkrat T. posredovat, da me nista zadušila!user posted image

Da ti moram vse prevajatuser posted image .Na youtubu sem si rolala muzikouser posted image .Zadovoljnauser posted image

Nena mi še v glavi špila ,če to mislišuser posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 14.12.2011 9:55:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.12.2011 9:57:22   
PERSIDA
Dober dan mimogrede.
Malo še tračkam preden padem v akcijo čiščenja zmzovalnih skrinj.
Drugač ????? vse pod kontrolo????
lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.12.2011 11:24:17   
Najaa

Lia se boji VSEH maskot razen Lumpijev, ki jih je imela priložnost srečat ene 3x. Tudi Ribiča Pepeta se boji!user posted image  Ko pa kaj vidi na TV, pa je cela nora. Ma, brezveze, na vseh slikah, ki je s temi maskotami, joče, oz. saj ni z njimi, ker ne upa bit blizu. No, sem upala, da mine, pa zgleda, da ne.
Aja, izpad ipike. Zakaj pa je morala tudi Nika v posteljo brez risanke? Vprašam...

Nika se tudi boji vseh. Se me drži kot klop, kadar gremo na Lumpije ali ko je kakšna druga maskota kje in pol še par dni govori, kdo je bil tam. user posted image Tija se pa na splošno ne boji. Gre takoj plesat z Lumpiji, Smrkci,... se mi zdi, da ji večji problem delajo ljudje, oblečeni v d.Mraze ipd.
Nika je dobila pravljico. Sem pozabla napisat včeri. Sej to je največja kazen, da mora ena v posteljo, druga pa ostane v dnevni in ji berem. Se mi zdi, da si to bolj zapomneta kot vzrok ZAKAJ je tako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.12.2011 11:24:22   
Najaa

čer

Tudi pri nas je tako. Pride tak dan. pride pa tudi dan, ko me sploh ne pogledata,ko pridem od kje. To je sicer redko, dogaja pa se.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.12.2011 11:25:08   
Najaa

Da ti moram vse prevajatuser posted image .Na youtubu sem si rolala muzikouser posted image .Zadovoljnauser posted image

Nena mi še v glavi špila ,če to mislišuser posted image

Mojega svaka je poslušala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.12.2011 17:02:14   
KOKICA32
Ojla!

Pečem kekse, ki jih Valentin ni dokončal, saj se je šel z atijem kopati. user posted image Julijo sem imela ves čas v kengurjučku in je lepo spala.user posted image Delno sem že prebelila kuhinjo, nadaljevanje jutri.

Sedaj pa grem barvati okraske. Ni in ni jih konec.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.12.2011 9:01:15   
KOKICA32
Dobro jutro, pa čeprav deževno!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.12.2011 18:35:21   
trezika
Vse kaže, da letošnji prazniki ne bodo kaj ekstra lepi user posted image user posted image danes zjutraj so atija spet v bolnico peljali... mami ga zjutraj ni mogla zbudit user posted image user posted image v bolnici so ga potem spravili k sebi, ampak ima spet potrjeno sepso in bo v kratkem operiran.... torej bodo rezali še drugo nogo.... samo močno upam, da ne bo izgubil volje.... ker je vseeno upal, da bo za praznike doma, ampak žal ne bo tako.... sicer pa mi je itak vseeno... prazniki gor ali dol, samo da bo on vredu... 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.12.2011 20:23:23   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Otroka spita, ati je pri prijatelju, ki ju druži "nov" hobi, mama pa na off. Joj, me morijo ti dnevi, ko dežuje cel dan in ne moreš ven, na zrak. Še na otrokih se to pozna, se mi zdi. Jutri greva v Mb, če bo še vedno tako vreme, pa bova šli v Europark. Julija tak rabi pižamice. Vse ji je premalo. Nosi že št. 68!

Popoldan smo pa imeli obisk. user posted image MČ in Klara! Hvala za vse. user posted image MČ že ima tako velik trebušček.user posted image

Trezika- user posted image user posted image user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.12.2011 20:27:14   
Najaa
Čer.

trezika, en velik user posted image ...

Jaz sem tukaj sam sem danes tak neki zmatrana... Pa h knjigi me vleče, ko je tak zanimiva.  user posted image

Kokica lahko uporabiš za oblečz za Julijo kaj od Valentina?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.12.2011 20:38:11   
KOKICA32
Pa kaj ti je? Daj malo klepetaj z mano?user posted image   Kaj bereš?

Zelo malo lahko uporabim. Pa letni časi so navzkriž in Julija je težja in večja. Valentin je nosil št. 68 spomladi, ko je bilo že veliko bodijev s kratkimi rokavi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.12.2011 20:47:53   
Najaa
Čudna sem, ja. user posted image Berem pa Otrok džungle, super knjiga.

Joj meni je tudi marsikaj šlo navzkriž. Sploh ker je bila Tija tak velikanski dojenček, Nika pa čist tini mini. Se mi je pa dostikrat dogajalo, da kar je Tija nosila zelo malo ali nič, je Nika čist ponosila, vsaj to no.
In Kokica, a deca spijo?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.12.2011 20:49:21   
KOKICA32
Ja, poznano.

Spita ja. Pa tvoji dve?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.12.2011 21:09:31   
Najaa
Spita ja, pa ju skor ne upam pohvalit, da že 3. dan brez piska zaspita. Sej veš, sem razlagala, kako je Nika vedno mela tiste svoje "mami lulat, mami požirek vodice, mali objemček.." in pevske vaje,... aaaah, zdej pa mir sam ne smem preveč hvalit, da se ne bo spet začelo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.12.2011 21:11:07   
KOKICA32
Neeee, hvaliti ne. user posted image

Čuj, kaj nisi ti nekaj govorila, da začneš delati?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.12.2011 21:14:36   
Najaa
Ja, sej sem par dni pol se je pa nekaj zakompliciralo. user posted image Ti bom na štiri oke na mail. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.12.2011 21:24:22   
KOKICA32

Ja, sej sem par dni pol se je pa nekaj zakompliciralo. user posted image Ti bom na štiri oke na mail. user posted image

Okej!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.12.2011 21:26:50   
Najaa
Sem si zdaj odprla en radler pa mi sploh ne paše. user posted image Res sem čudna, staram se. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.