Tulipan12
|
Dober dan! Mi nazaj, dopust mmmmmmmm lepo!!! Zdaj pa je že vsakdanjik tu, ati v službi, Lio imam doma, Luka je par ur pri babici, potem doma. Pa tak. Danes sva bili z Lio v mestu, sem ji obljubila, da ko bova sami, greva na zimski sladoled v Ilicha in sva šli danes. Sicer sem si predstavljala, da bi se peljali z avtobusom, ker si full želi, pa me je mami še v Lidla poslala in je z avtobusom malo mimo vse skupaj. Imeli sva se super, kavico sem spila v miru in čveku s svojo prijateljico - Lio! Še 2 tedna do Božiča!!! Drug teden grem v trgovine in se ne vrnem, dokler ne kupim vseh daril, ker potem ne bom več hodila. Mrzim praznično gužvo in brezglavo nakupovanje ljudi. Uuuu, ste pridni s keksi, midve se še nisva lotili, bova ko obdelam vsa darila, potem pa sproščanje doma. Edino božička in smrekico (svetlobne) smo dali na okna, enkrat drug teden postavimo jelko in se predamo prazničnemu decembru. Jutri gremo pričakat Dedka Mraza, pride s pohorja ob 17h. Upam, da ne bo deževalo, ker nekaj napovedujejo. Volitve: po mojem principu izpadanja, bi volila ZJ, pa nisem, ker smo odpotovali in sem pozabila. No, je vseeno zmagal, si pa ne obetam nič od nove vlade. Mi je bilo dejansko samo pomembno, da ne zmaga JJ, ker je en izmed 3 redkih ljudi, ki si jih ne želim srečat, ker so mi bljeeeek pokvarjeni. Kokica za plenice meni te Premium niso zadržale kakanja ponoči ali v vozičku, skratka v ležečem položaju, kar novorojenčki itak so. So mi všeč Mullerjeve plenice, zadnje čase pa tudi Sparove, ne vem kako se imenujejo, ker so nova znamka. Sem dobila vzorec in mi pri Luki full odgovarjajo. Lia je imele Mullerjeve al pa včasih Lidlove. Sem pa opazila, da recimo Luke ne brišem, če je samo polulan, Lio sem brisala vedno, sem porabila več denarja za krpice kot za plenice. Pa tudi mazala sem jo vedno. trezika meni je to tudi mimo! Pridna si bila danes! Grem. Kuham! pa-pa
|