|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.12.2011 12:42:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn user posted image

Sonček je... user posted image

Jaz sem si glih stnovanje spreluftala, ko sem sama doma stalno šparam pa mam radiatorje pozaprte user posted image

Kokica...men je tud Lija stalno bla preko pokakana. Ne vem kak to user posted image Kaj pa če probaš katere druge pleničke?

Bom ja. Sem ravno včeraj dobila od DM kupončke in so njihove pleničke gratis.

Jaz pa sedaj luftam. Sva prišli iz sprehoda, Julija še spi zunaj v vozičku, jaz pa kuham. Danes bova z Valentinom spekla prvo rundo keksov. Sva včeraj nabavila surovine in je mali škrat že kar včeraj hotel pečti.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.12.2011 12:45:54   
KOKICA32
Sem na sprehodu srečala dve mamici in smo šle na pijačko na eno sončno teraso. Neprecenljivo!user posted image Dokler nas niso otroci spodili.No, moram povadati, da je Julija spala.

V Hoferju sem Valentinu kupila posteljnino, ker je imel le eno in sem vedno imela problem jo oprati in takoj posušiti. Sedaj pa imamo rezervo, če se umaže (bruhanje,...).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.12.2011 13:13:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem na sprehodu srečala dve mamici in smo šle na pijačko na eno sončno teraso. Neprecenljivo!user posted image Dokler nas niso otroci spodili.No, moram povadati, da je Julija spala.

V Hoferju sem Valentinu kupila posteljnino, ker je imel le eno in sem vedno imela problem jo oprati in takoj posušiti. Sedaj pa imamo rezervo, če se umaže (bruhanje,...).

user posted image user posted image

Ja, full so lepe. Jaz pa grem zdaj v Hofer, grem za sosedo pogledat če majo še tist mlinček...

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.12.2011 13:18:23 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.12.2011 13:32:05   
KOKICA32
Samo jo nesem nazaj, menjati, ker je na prevleki za odejo zadrga poškodovana.user posted image   So pa zelooo debele, tople.

Kaki mlinček?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.12.2011 13:34:01   
tasa_m

Samo jo nesem nazaj, menjati, ker je na prevleki za odejo zadrga poškodovana.user posted image   So pa zelooo debele, tople.

Kaki mlinček?
user posted image škoda.
Mlinček za sol/poper. Baterijski.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.12.2011 13:34:41   
KOKICA32

Kaki mlinček?
user posted image škoda.
Mlinček za sol/poper. Baterijski.

Aha!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.12.2011 13:36:10   
KOKICA32
Julija mi še kar spi zunaj, sem že vse lustre spucala. Sedaj pa sem tasta poslala po Valentina, ker bi Julija morala že ob 12.30h jesti, pa če bi šla z njo bi bil alarm ravno, ko bi prišla v vrtec.user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.12.2011 13:36:43   
tasa_m
Kak pa piha zunaj? Tu v 12 nads. se tak sliši kot da bomo vsak čas odleteli user posted image

Še sreča da sem včeraj avtek dobila, da lahko grem po Lijico z avtekom user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.12.2011 13:37:53   
tasa_m

Julija mi še kar spi zuna
j, sem že vse lustre spucala. Sedaj pa sem tasta poslala po Valentina, ker bi Julija morala že ob 12.30h jesti, pa če bi šla z njo bi bil alarm ravno, ko bi prišla v vrtec.user posted image  
user posted image bravo miška...
Saj ve da se mora zdaj naspat, da bo polj pomagala kekse pečt user posted image

Kaj maš kaki vredi recept? Da vidim, če bi midve z Lijico tudi pekle...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.12.2011 13:38:07   
KOKICA32
Pri nas pa se je že pred kakima 2 urcama popolnoma umirilo in je tak lep jesenski, bolj pomladen dan. Sem s kratkimi rokavi okrog bajte skakala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.12.2011 13:45:42   
KOKICA32

j, sem že vse lustre spucala. Sedaj pa sem tasta poslala po Valentina, ker bi Julija morala že ob 12.30h jesti, pa če bi šla z njo bi bil alarm ravno, ko bi prišla v vrtec.user posted image  

>Eh, neke simpl sem na Kulinariki našla, samo skupaj zmečeš in jih iblikuješ in je to to. Saj mali tak ne bo imel nekega potrpljenja. Ti lahko "moje" po mailu pošljem, če želiš.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.12.2011 13:46:26   
tasa_m

>Eh, neke simpl sem na Kulinariki našla, samo skupaj zmečeš in jih iblikuješ in je to to. Saj mali tak ne bo imel nekega potrpljenja. Ti lahko "moje" po mailu pošljem, če želiš.

prosim,..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.12.2011 13:48:38   
KOKICA32
Evo, poslala.user posted image

Danes bova probala tiste druge spečti.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 8.12.2011 13:49:04 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.12.2011 13:54:32   
tasa_m

Dobila user posted image   Hvala.
Tisti ta drugi pa so res ajnfoht. Ne vem če nebove tudi midve to danes pekli... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.12.2011 19:02:57   
trezika

Dobila user posted image   Hvala.
Tisti ta drugi pa so res ajnfoht. Ne vem če nebove tudi midve to danes pekli... user posted image

midve pa sva prvo rundo keksov že za Miklavža spekli... no, sem jih bolj jaz sama delala, ker Maruša se ful hitro naveliča user posted image sem pa tudi s Kulinarike potegnila en recept in so bili vsem dobri user posted image črno -beli user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.12.2011 19:08:11   
trezika
No, ko sem že tu, pa me zanima še vaše mnenje glede ene zadeve... namreč, v vrtecu so se prejšnji teden slikali (portret) in so od M. bratranca sineku na sliki zobe popravli... kar tako, brez privoljenja... namreč mali ima dvojkico in trojkico odlomljeno in malo črno.... in ženska, ki jih je fotografirala, je sliko popravila, da ima mali na sliki oba zobeka ravna in bela... ne vem no, ve bi bile za to? M. bratranec se je doma sicer razburjal.... če bi bila jaz na njegovem mestu, bi šla do te fotografinje in ji povedala svoje.... jaz bi hotela, da ima na sliki zobe takšne kot jih ima.... da bi tudi čez 30 let vedela kako in kaj je bilo.... itak pa so to mlečni zobje.... ne vem no, malo sem zabluzila, se vidi, da je Maruša na obisku v spodnjem štuku user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.12.2011 8:52:15   
KOKICA32
>Dober dan!user posted image

Trezika, meni bi to tudi motilo in bi ziher kaj rekla. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.12.2011 8:58:27   
KOKICA32
Keksi uspeli, Valentin je lepo sodeloval! Tudi v čokolado jih je namakal in posipal z barvimi mrvicami.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.12.2011 9:13:13   
tasa_m

>Dober dan!user posted image

Trezika, meni bi to tudi motilo in bi ziher kaj rekla. user posted image

podpis!
Tudi jaz bi šla do nje in ji povedala... saj pa nimam slike za določeno leto zato, ker je blo vse perfektno ampak to da se čez 20 let spominjam kakna sem bila v tistem času! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.12.2011 9:15:39   
tasa_m

Keksi uspeli, Valentin je lepo sodeloval! Tudi v čokolado jih je namakal in posipal z barvimi mrvicami.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Suuuuupppppeeeeeerrrr !!

Midve pa jih nisma delali, ker sma šle ven pred blok, kjer mi je T. naredil nov avtoradio v bingeca pa vrata mi je popravo. So mi neke štekala user posted image Te pa sma mogle cuj, ker imam v avtu skrito darilce za T.te pa da mi ne štofira, sem mogla bit nadzorna user posted image

Ej, trezika kaj sem jaz tebi poslala sms, za čago? Velja, velja tak da 17.12 si rezerviraj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.12.2011 9:39:45   
KOKICA32
Darilce za Božička že imaš? Pridna!

Super, da imaš sedaj muziko v avtu!user posted image user posted image Kako pa kaj napredujeta pri slončkanju?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.12.2011 12:01:54   
KOKICA32
Še nikjer nobene?

Sva že nazaj, joj kakšen veter. Sem komaj pripeljala voziček nazaj do hiše, tako piha.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.12.2011 14:41:17   
Tulipan12
Dober dan!user posted image
Mi nazaj, dopust mmmmmmmm lepo!!!
Zdaj pa je že vsakdanjik tu, ati v službi, Lio imam doma, Luka je par ur pri babici, potem doma. Pa tak.user posted image  Danes sva bili z Lio v mestu, sem ji obljubila, da ko bova sami, greva na zimski sladoled v Ilicha in sva šli danes.user posted image  Sicer sem si predstavljala, da bi se peljali z avtobusom, ker si full želi, pa me je mami še v Lidla poslala in je z avtobusom malo mimo vse skupaj. Imeli sva se super, kavico sem spila v miru in čveku s svojo prijateljico - Lio!user posted image
Še 2 tedna do Božiča!!!user posted image  Drug teden grem v trgovine in se ne vrnem, dokler ne kupim vseh daril, ker potem ne bom več hodila. Mrzim praznično gužvo in brezglavo nakupovanje ljudi.
Uuuu, ste pridni s keksi, midve se še nisva lotili, bova ko obdelam vsa darila, potem pa sproščanje doma.user posted image  Edino božička in smrekico (svetlobne) smo dali na okna, enkrat drug teden postavimo jelko in se predamo prazničnemu decembru.user posted image
Jutri gremo pričakat Dedka Mraza, pride s pohorja ob 17h. Upam, da ne bo deževalo, ker nekaj napovedujejo.user posted image
Volitve: po mojem principu izpadanja, bi volila ZJ, pa nisem, ker smo odpotovali in sem pozabila.user posted image  No, je vseeno zmagal, si pa ne obetam nič od nove vlade. Mi je bilo dejansko samo pomembno, da ne zmaga JJ, ker je en izmed 3 redkih ljudi, ki si jih ne želim srečat, ker so mi bljeeeek pokvarjeni.
Kokica za plenice meni te Premium niso zadržale kakanja ponoči ali v vozičku, skratka v ležečem položaju, kar novorojenčki itak so. So mi všeč Mullerjeve plenice, zadnje čase pa tudi Sparove, ne vem kako se imenujejo, ker so nova znamka. Sem dobila vzorec in mi pri Luki full odgovarjajo. Lia je imele Mullerjeve al pa včasih Lidlove. Sem pa opazila, da recimo Luke ne brišem, če je samo polulan, Lio sem brisala vedno, sem porabila več denarja za krpice kot za plenice.user posted image  Pa tudi mazala sem jo vedno.
trezika meni je to tudi mimo! Pridna si bila danes!user posted image
Grem. Kuham! pa-pa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.12.2011 18:52:39   
trezika

user posted image user posted image Suuuuupppppeeeeeerrrr !!

Midve pa jih nisma delali, ker sma šle ven pred blok, kjer mi je T. naredil nov avtoradio v bingeca pa vrata mi je popravo. So mi neke štekala user posted image Te pa sma mogle cuj, ker imam v avtu skrito darilce za T.te pa da mi ne štofira, sem mogla bit nadzorna user posted image

Ej, trezika kaj sem jaz tebi poslala sms, za čago? Velja, velja tak da 17.12 si rezerviraj user posted image

nisi mi user posted image ampak mi je rekla danes tako, da je že rezervirano user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.12.2011 18:53:32   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

trezika meni je to tudi mimo! Pridna si bila danes!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......