|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.12.2011 20:27:22   
PERSIDA
Kopiram od nekod drugod ,ker mi ni dvakrat za pisat user posted image

Evo preden grem gledat kmeteke še nekaj napišem.
Danes imam večer malo za sebe ,ker gospodiča nebi več spala čez dan pol ,pa zvečer čisto izčrpana norita kot pri norcih tak ,da sem jima ob 19 naredila kar zaključek večera ,naredila temo in v 10 minutah ni bilo nobenega.Ne vem od kod energija ,ampak ok.No ,da povem danes smo pekli prve božične kekse za na smreko no več ali manj sta jih bavca izrezovala s svojimi modelčki za plastelin :)))) ,še pomagala dajat v pekač tak,da jaz nisem mela ravno dela :) Moram povedat ,da smo jih delali za na smreko ,ker jaz vsako leto prej postavim smrekico in od vseh keksov je ostala ena žirafa ,en slon ,pa ena zvezdica na vrvici vse ostalo sta pohamsala :)))) Tisti v sklečki niso bili dobri kot tisti na drevesu :)))) Tak,da enih 20krat še jih bomo mogli pečt do božiča :))))
Če,pa katero zanima recept za naše prve kekse je naslednje:
25dag moke mehke,10dag margarine,pol pecilnega praška,2mali jajčki,1žlica limoninega soka,5ml natrena
Vse skupaj zmešaš pustiš počivat eno uro,razvaljaš po želji mi smo na 3mm,izrežeš,daš na peki papir ,pečeš pri 180stopinj tako dolgo ,da zarumenijo in vola :))))
V glavnem ustvarjamo na polno.Še dobro ,da je taki čas :)
Drugač,pa po dveh dneh vrtca Anže spet driska in bruhanje jaz,pa takoj za njim in sedaj sem tako prehlajena da komaj migam ,ampak se trudimo prebrodit naše viruse.
Za jutri,pa tudi gremo malo v družbo tako,da se nekaj dogaja :))) Danes smo bili pozno popoldan zunaj in je bilo tako fajn ko ni pihalo in ni tako mrzlo.
Aha še nekaj za včeraj sem prebrala ,da pod pohorje prihaja dedek mraz .Nakar je Tomaž v avtu spal ,ati telefoniral midva z Anžetom ,pa sva bila edina na dedku mrazu :)))))))Nakar greva vprašat v Areno kdaj pride deda mraz in on v soboto.No,pa smo se pa malo na nočni izlet peljali na pohorje:)))))
Vidite ,da nm dogaja:))))))))

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.12.2011 20:33:53   
tasa_m
Čer, kako ste?
Mi smo hodli danes gledat lučke v mesto. V bistvu smo iskali kovček za seko, ampak amak nismo kupli, ker seka tak nea zna cenit neke firme in da ji Samsonite kupim ampak dam nek kavček ki stane 60€, pol pa ga nebo čuvalo. Pol bo mene bolelo...
Tak,da zdaj bom sam neko šalčko kuplo, katero si želi, noter vroe čokolade nabasane pa eno rožico in je to to... Nebom komplicirala.

Jutri popoldan delam, Tomaž in Lija pa gresta pod Pohorje. V nedeljo imamo pa mi Lidlovci DM. Tak da bo lušten vikend.

Tulipan, si se spočila? user posted image

Persida ti pa maš rdeč karton. Če se na FB javljaš maš, da se še sem user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.12.2011 20:39:38   
tasa_m
Aja, pa še ena cvetka od Lije danes:
Greve proti Mercator centru, ko se postavi pred menoj in reče naj jo nesem. Pravim, da je nebom ker je težka in mi reče, da ne more hodit, ker jo ritka boli. In jo vprašam kako da jo boli in mi odgovori, da jo boli ker je morala za zajtrk jest kruh user posted image Pa jo vprašam, če jo v vrtcu ritka nič ne boli, ko je kruh. Ker vem da ga. Mi odgovori,da ne, ker v vrtcu ona je boljši kruh user posted image . In vprašam, kak je tist boljši kruh in mi reče,da s korenčkom in peteršilom. user posted image

Mislim ej, kje jih jemljejo? user posted image user posted image

Aja, Tulipan, vsaka čast. Tvoja Lia je že tak "odrasla". Moja Lija Že nebi šla z mano na sladoled in da bi jaz v miru lahko spila kofe. Po mojem no, mooče pa bi me presenetila...user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.12.2011 20:40:31 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.12.2011 21:26:15   
PERSIDA
No mati kaki kruh te otroku daješ za jest user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.12.2011 21:28:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No mati kaki kruh te otroku daješ za jest user posted image
navaden s semeni.- Očitno bom mogla na Žito pisat naj tud za navadne smrtnike začnejo pečt kruh s korenjem in peteršiljem user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.12.2011 21:29:07   
tasa_m
Ojej, komaj zdaj sem videla, da je Persida pisala sem gor.

OPROSTI MAMI user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.12.2011 21:32:48   
tasa_m
Aja, mi smo teden dni že brez dude user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ma sem ponosna, je šlo res na izi.
. En dan sma samo iz spalnice klicale miško, da če ji je res vzela dudo, miška v dnevni se je oglasila in rekla, da ji bo zjutraj nastavila 2 bombončka, ker je vzela 2 dudi. In naslednjo jutro je mama pozabla skrit še eno dudo (oz.sploh nisem vedela,da jo ima med igračami ) in jo je našla...bombone pa kljub temu pojedla user posted image Ampak sem prišla iz službe, vzela še tisto tatretjo (Persida vašo) in od sobote je mir. Mela je neke prebliske še 2 krat da bi imela dudo ampak to je bilo tudi vse... 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.12.2011 21:33:13   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ojej, komaj zdaj sem videla, da je Persida pisala sem gor.

OPROSTI MAMI user posted image

Maš srečo ,da si komentirala preden sem jaz uspela sestavit stavekuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.12.2011 21:34:22   
PERSIDA
Modra ji ni bla všeč ,pa se je rajši poslovila od nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.12.2011 21:34:58   
PERSIDA
In drugače taši ?????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.12.2011 21:35:42   
PERSIDA
Ful pogrešam čvek samo kaj naj ,če nas skoz nekaj bašeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.12.2011 21:39:37   
PERSIDA
Dragi božiček,dedek mraz al kaj že si ne pozabi name user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.12.2011 21:50:38   
Najaa
Čer. user posted image

Najprej 2 komentarja:
Kokica po moje je normalno, da na začetku plenice mal puščajo, ko so drekci čist tekoči. Sem pa jaz mela DMove pri Niki od začetka in sem bila zelo zadovoljna.
trezika, jaz bi popenila, če bi mojemu otroku zobe popravljali. user posted image

No evo, mi smo spet doma. Bilo je pestro/dolgočasno/stresno/zabavno/strahljivo...ma ni da ni, ampak smo preživeli. Tija je carica, verjetno pa bova morali nazaj. user posted image Pa ne bi o tem, ker sem že itak cel dan slabe volje in žalostna zarad tega. Pač naše zdravstvo, ko ne morejo vse na enkrat naredit... eh.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.12.2011 21:54:25   
tasa_m

Dragi božiček,dedek mraz al kaj že si ne pozabi name user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
saj pa še ne hodi.... Kaj prehitevaš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.12.2011 21:55:24   
tasa_m

Ful pogrešam čvek samo kaj naj ,če nas skoz nekaj bašeuser posted image
Tud to bo minilo. Baje po tretjem letu user posted image tak da še malo!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.12.2011 21:56:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer. user posted image

Najprej 2 komentarja:
Kokica po moje je normalno, da na začetku plenice mal puščajo, ko so drekci čist tekoči. Sem pa jaz mela DMove pri Niki od začetka in sem bila zelo zadovoljna.
trezika, jaz bi popenila, če bi mojemu otroku zobe popravljali. user posted image

No evo, mi smo spet doma. Bilo je pestro/dolgočasno/stresno/zabavno/strahljivo...ma ni da ni, ampak smo preživeli. Tija je carica, verjetno pa bova morali nazaj. user posted image Pa ne bi o tem, ker sem že itak cel dan slabe volje in žalostna zarad tega. Pač naše zdravstvo, ko ne morejo vse na enkrat naredit... eh.

Bravo Tija user posted image

Aja? Kaj pa te? user posted image user posted image tote naše zdravstvo ej...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.12.2011 21:56:40   
tasa_m

In drugače taši ?????
Pa bo, kaj bom te jamrala... Ti?

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.12.2011 21:57:39   
tasa_m
Nič žabe babe, šibam. Me je dragi v posteljo povabo. Moram mal jamrat da me noge bolijo, da te kako masažo dobim.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.12.2011 21:58:14   
tasa_m
LAHKO NOČ, sladke sanje in se tipkamo še kaj, če nebom preveč v gužvi! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.12.2011 21:58:41   
tasa_m
Očitno nebom prva, ma sem se hotela poslovit v velikem slogu user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.12.2011 21:59:01   
tasa_m
Eh, brezveze..

Zdaj pa res grem! NOČKO user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.12.2011 8:56:33   
Najaa
tasa sej sem na fb napisala... Mandeljne ji bodo še morali dat ven verjetno. Kot da niso mogli vse na enkrat naredit. user posted image Ne bom pa prehitro govorila, ker možno, da ima zarad operacije mal povečane (reakcija) sam sem gledala, da že na prejšnjih izvidih piše, da so veliki in razbrazdani... user posted image Bomo vidli januarja, brezveze da se sekiram zdej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.12.2011 12:45:15   
KOKICA32

Aja, mi smo teden dni že brez dude user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ma sem ponosna, je šlo res na izi.
. En dan sma samo iz spalnice klicale miško, da če ji je res vzela dudo, miška v dnevni se je oglasila in rekla, da ji bo zjutraj nastavila 2 bombončka, ker je vzela 2 dudi. In naslednjo jutro je mama pozabla skrit še eno dudo (oz.sploh nisem vedela,da jo ima med igračami ) in jo je našla...bombone pa kljub temu pojedla user posted image Ampak sem prišla iz službe, vzela še tisto tatretjo (Persida vašo) in od sobote je mir. Mela je neke prebliske še 2 krat da bi imela dudo ampak to je bilo tudi vse... 

Bravo Lija!user posted image user posted image user posted image

Mi je pa bilo sedaj zelo smešno, ko sem o dudi brala. Sem pozavila, da jo je Lija še imela! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.12.2011 12:47:04   
KOKICA32

Nič žabe babe, šibam. Me je dragi v posteljo povabo. Moram mal jamrat da me noge bolijo, da te kako masažo dobim.user posted image

With happy ending? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.12.2011 12:49:38   
KOKICA32
Tija za korajžouser posted image user posted image , mami pa user posted image user posted image user posted image . Ne bom komentirala, ker bi bila sedaj na naslednjih 10 straneh prva. Samo to, da so Julijo naročili zaradi one bakterije, ki jo je imela v urinu (pa je bilo to takrat takooo strašno) komaj meseca marca 2012. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......