|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.11.2011 12:57:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midve sma zdaj ble eno urco zunaj. Stanovanje sma spreluftale tak, da mamo 15.1°C not user posted image .
Lorika pa tak zamazana, da sem ji kuj sms poslala naj se pripravi, da ma tačke tak zamazane, kot da ma škornje črne gor user posted image

Pa si tako v vstanovanje spustila? user posted image Jaz sem mojega Giocota vedno kar v bano nesla in ga umila, ko je bil tak. Kar je tak blo vsak dan v tekem vremenu.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.11.2011 12:58:57   
KOKICA32
Ov JEEEEEE!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.11.2011 12:59:35   
KOKICA32
Natka23 bova kakšno rekli?user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.11.2011 13:09:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Midve sma zdaj ble eno urco zunaj. Stanovanje sma spreluftale tak, da mamo 15.1°C not user posted image .
Lorika pa tak zamazana, da sem ji kuj sms poslala naj se pripravi, da ma tačke tak zamazane, kot da ma škornje črne gor user posted image

Pa si tako v vstanovanje spustila? user posted image Jaz sem mojega Giocota vedno kar v bano nesla in ga umila, ko je bil tak. Kar je tak blo vsak dan v tekem vremenu.user posted image

Kaj pa naj, saj ima samo kuhno odprto. Itak jih pričaka pod mizo, tak da upam da bo res samo tam ostala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.11.2011 13:09:53   
tasa_m
Na  strehi hotela Lev sedijo in pijejo pivo Virant, Pahor, Janša in Janković.

Virant eksa pivo in se zadere: "Živela Slovenija" nato skoči s strehe.

Pahor  to gleda in reče: "Če je on to storil za Slovenijo, moram tudi jaz nekaj  storiti."
Tudi  on eksa pivo se zadere: "Živela Slovenija" in skoči s strehe, direktno na glavo.  Na vrsto pride Janša in si misli... če sta onadva to storila moram tudi jaz nekaj storiti za našo Slovenijo. Tudi Janša eksa pivo, se zadere: "Živela Slovenija" in porine Jankovića s strehe. 

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.11.2011 20:17:22   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.11.2011 21:22:41   
tasa_m
Čer.
Katera tu?
Moram dat iz sebe.
Ko sem rekla, da naju je bingec pustil na cedilu...prej smo ga prišlepali do doma, in pol do mehanika. Preko ceste (od sosede sorodnika). In kak je se vsedo v avto in ga hotel zagnat je reko: šel je zobat jermen, pumpa, ventili. V glavnem cel velik servis je potrebno naret. Cena okoli 300€. Ki jih bom vzela nimam pojma, ker je T. dobil še destimulacijo in je ta mesec res grozen.
Tak, da... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.11.2011 21:39:17   
KOKICA32
Tasa, joj! Bogi Bingec!user posted image user posted image user posted image

Mogoče ti lahko Tulipanček kako pomaga.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.11.2011 22:03:31   
Najaa
tasa joj smola...user posted image user posted image user posted image

Čer... kaj naj rečem, takle čas pred 5-imi leti sem že predihavala popadke.user posted image Jutri zjutraj bo pa moja velika princeska dopolnila 5 let, kako gre hitro čas... res ne morem verjet...
Lahko noč, grem spat ker jutri dobimo obiske, dela imam veliko... se javim kaj ob priliki.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.11.2011 23:00:43   
Tulipan12
Čer!user posted image
Tasa, če boš kaj rabila, OBVEZNO pokliči! Si dobila avtoelektričarja? Moj brat je fullllllllllll šparovn (user posted image kak se to napišeuser posted image ) in on ti bo vedno res najboljšo alternativo svetoval. On našim strankam, ki jih ne pozna (jih zeloooo malo takihuser posted image ), pač proda kaj rabijo/hočejo, če pa je kak znanec, pa ti kar svetuje, če pozna kako cenejšo opcijo. Če moraš vse menjat, pokliči. Oz. vprašaj mehanika, kaj ti je nujno, ker jaz se reeeeeees nič ne spoznam na dele, poznam jih po imenih, v večini niti ne vem kak zgledajo, razen, če moram res it kaj v kak katalog pogledat. Popust mam jaz 30-40%, če dobiš kje ceneje, normalno vzameš tam, ampak mislim, da nam po cenah sam ena firma konkurira (vsaj tako je bilo pred zadnjo porodniško)!

Mi pa imamo pred sabo non-stop nekaj. Jutri plesne, četrtek bratov RD, petek Miklavž in Lia pižžama party, sobota - smo sami, ati službeno odsoten, jaz pakiram, otroke bodo pa si babice razdelile!user posted image  V nedeljo pa pičimo!user posted image user posted image  Kokica, ne nimajo še snega. Bil je napovedan glih za te dneve, ko bomo mi tam, ampak zdaj se je napoved spremenila v dež. Mi je čisto vseeno. Bilo bi sicer kičasto, da bi snežilo, ampak predvsem pričakujem od te KG en sproščen dopust tako za naju s T.jem, kot za otroka in babico in dedija. Smo v enem fajnem hotelu, ki ima igralnico, full fajne bazene in savne. Tudi če ne gremo nič ven, bom zadovoljna!user posted image user posted image user posted image

Ne vem, kdaj se dobimo, nobena nič ne reče. Kokica, te pa pridita vidve z Julijo kaj na kavo?

Greste kaj Miklavža gledat? V petek je v Europarku in Tušu, se mi zdi...

Naja dihaaaaaaaaaj!user posted image user posted image user posted image  Glavna nagrada je na poti!user posted image  Kr kurjo kožo dobim, ko se spomnim teh občutkov...

Grem spat, ker si nobena ni z mano!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.11.2011 7:53:36   
tasa_m

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.11.2011 7:57:16   
tasa_m
Dobro jutro.
Noč slaba :( ga je Lijica nekaj sračkala ponoči.

Tulipan hvala za pomoč  user posted image user posted image . Zdaj sem dala tak njemu že vse preko, da mi porihta. Dela pa tud v eni trgovini z avto deli. Je pa to foter od pevca Sebastiana user posted image

Ja glede kavice pa se lahko jutri dobimo...meni je načeloma vseeno. Jaz sem tak prosta in imam čas, ve imate obveznosti user posted image

Aja, pa tamalo bom mela pa doma, ni mi v tem mrzlem 2km pešačit.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.11.2011 7:59:30   
tasa_m
Tija, vse najboljše za 5.svečk na tortici
user posted image

mamici pa en objemček user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.11.2011 8:12:09   
KOKICA32

user posted image

PODPIS!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.11.2011 8:38:35   
Tulipan12
Good morning!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.11.2011 8:40:09   
KOKICA32
Dobro jutro še od mene!user posted image

Spet megla!user posted image Spali odlično.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.11.2011 8:40:21   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image

PODPIS!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene!!!user posted image user posted image user posted image  
Sem zdaj nalagala na FB happy B-day pesmico od Štrumfov za Tijo, pa nikak ni šlo...user posted image  Nekaj mi vse tak počasi in šlampasto dela, da bo treba menjat to škatlo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.11.2011 8:41:36   
KOKICA32
Tulipan, torej greste letos v KG z babico in dedkom? Se mi zdi, da ste lani šli s prijatelji, ki imajo tudi male otroke? Seveda tudi bazen bo super, snega bomo imeli še dovolj. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.11.2011 9:37:01   
tasa_m
Kaj zdaj, se dobimo jutri ali ne?
Samo ne predaleč, nimam avteka...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.11.2011 11:09:43   
Najaa
Hvala hvala punce, zlate ste. user posted image Moja Tijica že od jutra uživa v polnem posvečanju samo njej, Nika je namreč prespala pri babici. Že od jutra pojemo, plešemo, mal pripravljamo še za eno žurko, kuhat grem počasi... in tako,... Takle čas sem že bila v sobi z njo pred 5imi leti. user posted image Ati je pa šel domov spat, ker je bil strašno utrujen od celonočnega rojevanja user posted image zvečer je imel pa svetovno žurko...
Lepo se mejte, babike, če se boste dobile se pa fajn načvekajte. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.11.2011 11:30:22   
Tulipan12
Aleluja!user posted image user posted image user posted image  Katastrofa tale RR!user posted image

Kokica, zdaj gremo samo mi, vzamemo pa dedka in babi za nagrado za njuno strpnost in pomoč in seveda, da si še tam malo porazdelimo naloge.user posted image  Februarja pa gremo s tistimi prijatelji, s katerimi hodimo, ja. Tak da kr rečem, da gremo zdaj v KG, februarja pa smučat!user posted image  (čeprav tudi v Kguser posted image )

Za jutri: Tasa, ti bos imela Lijo zraven? Mogoče bi jaz menjala Luko za Lio? Ne vem še... Jutri se odpira novi Mercator center, Tasa ti tak veš kje, ampak ne vem ob kolkih in kaka bo gužva. To je ena opcija. Ena je kafič SO, o katerem sem vam govorila, da ima igralnico, ampak igralnica je v 1. nadstropju in z vozički se mi zdi, da se ne da gor prit. Ena opcija je pri meni doma. Če pa izberemo še kaj drugega, Tasa, glede prevoza, imam 2 Tobija v avtu, tak da ni panike?! Če mi ne uspe spet gor prit, pošljite sms.

Naja uživajte danes!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.11.2011 12:03:41   
KOKICA32

Kaj zdaj, se dobimo jutri ali ne?
Samo ne predaleč, nimam avteka...user posted image

JAAAA!!! Te lahko jaz poberem!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.11.2011 12:08:37   
KOKICA32
Jaz v Mercator jutri ne bi hodla, ker bo nora gužva! Ona igralnica tudi odpade, ker ne morem z vozičkom gor....pa tak še to ni za Julijo!user posted image
Mogoče res pri tebi Tulipan, če že vabiš?  user posted image user posted image user posted image Saj ne bomo dolgo in bomo za sabo pospravile.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.11.2011 12:09:45   
KOKICA32
Super za tako nagrado, Tulipan! Verjetno bi še kdo hotel bit vaša babi in dedi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.11.2011 12:11:03   
KOKICA32
NIsva šli še nič ven, če pa je tak sivo in megleno vse.user posted image Sem taščo prosila, da mi je Julijo čuvala, da sem v mesto po kosilo skočila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!