Tulipan12
|
Čer! Tasa, če boš kaj rabila, OBVEZNO pokliči! Si dobila avtoelektričarja? Moj brat je fullllllllllll šparovn ( kak se to napiše ) in on ti bo vedno res najboljšo alternativo svetoval. On našim strankam, ki jih ne pozna (jih zeloooo malo takih ), pač proda kaj rabijo/hočejo, če pa je kak znanec, pa ti kar svetuje, če pozna kako cenejšo opcijo. Če moraš vse menjat, pokliči. Oz. vprašaj mehanika, kaj ti je nujno, ker jaz se reeeeeees nič ne spoznam na dele, poznam jih po imenih, v večini niti ne vem kak zgledajo, razen, če moram res it kaj v kak katalog pogledat. Popust mam jaz 30-40%, če dobiš kje ceneje, normalno vzameš tam, ampak mislim, da nam po cenah sam ena firma konkurira (vsaj tako je bilo pred zadnjo porodniško)! Mi pa imamo pred sabo non-stop nekaj. Jutri plesne, četrtek bratov RD, petek Miklavž in Lia pižžama party, sobota - smo sami, ati službeno odsoten, jaz pakiram, otroke bodo pa si babice razdelile! V nedeljo pa pičimo! Kokica, ne nimajo še snega. Bil je napovedan glih za te dneve, ko bomo mi tam, ampak zdaj se je napoved spremenila v dež. Mi je čisto vseeno. Bilo bi sicer kičasto, da bi snežilo, ampak predvsem pričakujem od te KG en sproščen dopust tako za naju s T.jem, kot za otroka in babico in dedija. Smo v enem fajnem hotelu, ki ima igralnico, full fajne bazene in savne. Tudi če ne gremo nič ven, bom zadovoljna! Ne vem, kdaj se dobimo, nobena nič ne reče. Kokica, te pa pridita vidve z Julijo kaj na kavo? Greste kaj Miklavža gledat? V petek je v Europarku in Tušu, se mi zdi... Naja dihaaaaaaaaaj! Glavna nagrada je na poti! Kr kurjo kožo dobim, ko se spomnim teh občutkov... Grem spat, ker si nobena ni z mano!
|