|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.11.2011 11:29:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Iam eno dobro novičko... v petek sva bili z Marušo na Koroškem, je imela mami rojstni dan in ko sva prišli domov, naju je čakalo eno super presenečenje... ata je doma  user posted image sploh nisem mogla verjet... sicer je vidno shujšan (poleti pred operacijo je imel 92 kg, zdaj pa jih ima 69), drugače pa sem se lahko normalno pogovarjala z njim, pravi, da se super počuti (no, tega ne verjamem najbolj), ampak sploh ni primerjave s tem, kakršnega sem nazadnje v bolnici videla... pa veselit se preveč tudi ne upam, ker kot pravi sama mami, je to lahko samo kakšno zatišje pred nevihto.... ampak njegovo trenutno stanje je skoraj čudežno... zdaj pa res verjamem, da VOLJA DO ŽIVLJENJA igra izjemno veliko vlogo.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.11.2011 11:29:41   
tasa_m
Pa še prva sem user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.11.2011 14:03:45   
tasa_m
Kaj te to neka pustinja tu gor?

Nobene nikjer?
Se vidi da je sonček... user posted image

No, naš dan se ni glih najbolje začel. Zjutraj ko sva se z Lijico peljali v vrtec nama je kar naenkrat Bingo crkno in ni več vžgal. Edina sreča da je crkno glih tam kjer je bil en parkplac, da sem lahko še noter zapelala.user posted image

Pol pa sem dobila pomemben obisk- Persido z baucama user posted image user posted image pa še kolegico.
Zdaj imam bratca tu, pol pa upam da bo me potegno da grem po Lijico, pol pa bi mogla še na sestanek v vrtec. Samo ne vem če bo mi uspelo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.11.2011 20:53:47   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem likala...čez dan pa smo bili skoz zunaj ja. Ker je bil tak lep sonček in končno brez megle.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.11.2011 20:54:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan!
Iam eno dobro novičko... v petek sva bili z Marušo na Koroškem, je imela mami rojstni dan in ko sva prišli domov, naju je čakalo eno super presenečenje... ata je doma  user posted image sploh nisem mogla verjet... sicer je vidno shujšan (poleti pred operacijo je imel 92 kg, zdaj pa jih ima 69), drugače pa sem se lahko normalno pogovarjala z njim, pravi, da se super počuti (no, tega ne verjamem najbolj), ampak sploh ni primerjave s tem, kakršnega sem nazadnje v bolnici videla... pa veselit se preveč tudi ne upam, ker kot pravi sama mami, je to lahko samo kakšno zatišje pred nevihto.... ampak njegovo trenutno stanje je skoraj čudežno... zdaj pa res verjamem, da VOLJA DO ŽIVLJENJA igra izjemno veliko vlogo.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PODPIS! Še od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.11.2011 8:42:20   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.11.2011 9:07:31   
trezika
Dobro jutro, dober dan!

Tako, pogodba je podpisana user posted image user posted image user posted image štartamo v petek user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.11.2011 9:07:49   
Najaa
Dobro jutro. Kako smo?
Mi smo dobro spali, zdej pa novim zmagam naproti. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.11.2011 9:09:32   
tasa_m

Dobro jutro, dober dan!

Tako, pogodba je podpisana user posted image user posted image user posted image štartamo v petek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.11.2011 9:09:57   
KOKICA32

Dobro jutro, dober dan!

Jeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.11.2011 9:11:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Kako smo?
Mi smo dobro spali, zdej pa novim zmagam naproti. user posted image

Mi smoi tudi odlično spali, sedaj šibava po opravkih...Kdaj pa ti začneš delati?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.11.2011 9:11:27   
tasa_m
Dobro jutro!
Midve z Lijico prespale vrtec, tak da je danes šefica doma!
Itak imave pomembno nalogo...morama kužeka od sosedov peljat na sprehod.

Drugače pa spali fajn user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.11.2011 9:13:27   
KOKICA32
Pa se Lija ne boji tega kužeka? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.11.2011 9:56:15   
Tulipan12
Jutro!user posted image
Včeraj me G. RR ni pustil tu gor, pa vidim, da nisem kaj dosti zamudila!user posted image
trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanje pri vas!

Mi smo imeli dobro noč, kar pomeni, da sem vsstala samo 2x!user posted image  Zjutraj pa je Lia začela z: ati, greva na kakav in kavo, on pa njej, da je noč, naj še spi. Luka nas je že veselo pozdravljal iz posteljice, pa grem pogledat na uro, 6.30!!! To je za nas full pozno!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa perem 2.stroj, sušim prvega, kuham piščančjo juho, torba za kopanje pripravljena, samo mali huligan noče zaspat!user posted image

No, naj mu bo, danes ima zadnjo mini svečko, pred uradno veliko prvo svečko!user posted image  Kak gre čas... še malo pa ne bom imela več dojenčkov doma, samo malčki bodo tekali tu okoli.user posted image user posted image  Se mi že malo kolca po onem vonju dojenčkov... prehitro gre!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.11.2011 9:57:06   
Tulipan12
Ma ta post sem napisala že ob 8h, pa ga do zdaj nisem mogla objavit.user posted image  Človek kar volj zgubi.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
29.11.2011 9:57:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa se Lija ne boji tega kužeka? 
Ja, če se ji Lori preveč ne prebližuje je okej, če pa hoče Lori mal bližje k njej, pa začne tamala kar cepetat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.11.2011 9:59:27   
tasa_m
Tulipan, vidim da imaš full voljo, daj pridi še do nas mal bajto v red spravit user posted image  user posted image

Kaj bote pa druge kuhale? Mi bomo imeli kar špinačo in pire... To Lija obožuje, men pa je tud kul ker je takoj nareto user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.11.2011 10:01:24   
tasa_m
Aja, hvala bejbe za smse user posted image user posted image user posted image user posted image Rada vas mam.

Tulipan, ko si mi tako lepo voščilo napisala ti moram povedat da imam nov šal v barvah NK Maribora ter novo mikico za na fizbal-en klub ena čast user posted image user posted image Sosedi so full friki na fuzbal in sem dobila to od njih user posted image user posted image Zdaj pa nebom mela izgovorov, da nemrem na tekme. V nedeljo po šihtu že grem na fuzbaaalll user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.11.2011 10:06:14   
Tulipan12

Tulipan, vidim da imaš full voljo, daj pridi še do nas mal bajto v red spravit user posted image  user posted image

Kaj bote pa druge kuhale? Mi bomo imeli kar špinačo in pire... To Lija obožuje, men pa je tud kul ker je takoj nareto user posted image

Da spravim doma vse v red, rabim 3 dni, to je pač za sproti, ker če zjutraj kaj ne naredim, se mi vleče čez celi dan in počaka do naslednjega dneva, ko je itak že spet novo zraven in sem v začaranem krogu. V nedeljo grmo na počitnice v KG in mi pride mama en dan malo sčistit, sem ji hvaležna dozvezd in nazaj za take usluge!user posted image
Otroka bosta kurjo juhico, Lia tak ima pri babici kosilo, to ji je za pop. malico ali za večerjo, jaz bom tut verjetno kar na juhi, ati bo pa kake pečene hrenovke zraven, pa bo. Ne da se mi vsak dan nekaj cmarit, kar se potem tak poje, da en enega animira, drugi drugemu prigovarja... eh! Pa saj sem rekla prej, da prehitro mine!user posted image

Kje pa Persidič hodi? Utrujena od mama-čage? Me zanima kak je bilo!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
29.11.2011 10:07:56   
Tulipan12

Aja, hvala bejbe za smse user posted image user posted image user posted image user posted image Rada vas mam.

Tulipan, ko si mi tako lepo voščilo napisala ti moram povedat da imam nov šal v barvah NK Maribora ter novo mikico za na fizbal-en klub ena čast user posted image user posted image Sosedi so full friki na fuzbal in sem dobila to od njih user posted image user posted image Zdaj pa nebom mela izgovorov, da nemrem na tekme. V nedeljo po šihtu že grem na fuzbaaalll user posted image

user posted image user posted image user posted image  prava Vijolica!user posted image
Čuj, kaj Lija bo trenirala nogomet? Lia skoz guši, ko vidi tamale, da bi igrala, pa pri nas ni noben taki frik kot ti!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
29.11.2011 10:11:27   
trezika
TAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAA..... še tukaj oprosti, da ti nisem včeraj čestitala.... sem bila od 8.00 do 18.00 v Komendi, domov sem prišla pa tako crknjena kot da bi cel dan nekaj fizično delala... in mi je res čist iz glave šlo.... upam, da mi je oproščeno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.11.2011 12:12:15   
tasa_m

TAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAA..... še tukaj oprosti, da ti nisem včeraj čestitala.... sem bila od 8.00 do 18.00 v Komendi, domov sem prišla pa tako crknjena kot da bi cel dan nekaj fizično delala... in mi je res čist iz glave šlo.... upam, da mi je oproščeno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
of kors! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.11.2011 12:13:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  prava Vijolica!user posted image
Čuj, kaj Lija bo trenirala nogomet? Lia skoz guši, ko vidi tamale, da bi igrala, pa pri nas ni noben taki frik kot ti!
jaz sem takoj za, da bi hodla. Samo ata pravi da ne, da naj na atletiko hodi user posted image al pa tenis. Se vidi da je naš ata vratar, da zarad tega noče, ker laufat tak nemre za njo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.11.2011 12:14:48   
tasa_m
Midve sma zdaj ble eno urco zunaj. Stanovanje sma spreluftale tak, da mamo 15.1°C not user posted image .
Lorika pa tak zamazana, da sem ji kuj sms poslala naj se pripravi, da ma tačke tak zamazane, kot da ma škornje črne gor user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
29.11.2011 12:56:49   
KOKICA32
Kaj zdaj kdaj se dobimo babe žabe?

Jaz danes ne kuham, sem šla kar v menzo po kosilo in sem se že tudi najedla....sedaj greva spet ven, ker je tak lep sonček. Moram na avtu felne spucati, da jih bo ata konzerviral (na letnih gumah)...dve mi je že prej ratalo, potem pa je bil alarm....še dve pa bo...

Tasa, super za take sosede, to je zlata vredno, da se štekate!user posted image

Tulipan, važička, da greste v KG! Sneg že imajo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Starost ob rojstvu prvega otroka
sashy

Koliko ste bile stare, ko ste prvič rodile?

pod 20 (9%)

od 20 do 23 (20%)

od 24 do 27 (33%)

od 28 do 31 (27%)

od 32 do 35 (8%)

več kot 35 (3%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!