|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.11.2011 9:19:33   
Tulipan12
Evo. Čisto preprosto, domače in otrokoma zabavno!user posted image

Drugi teden sem fraj, komot se dobimo. Edino v torek ne morem, ker imava z Luko še plavanje. Potem pa gremo naslednjo nedeljo v Kranjsko goro, tak da me oni miklavžev teden ni. Če se strinjate, da se malo stisnemo na kavču al pa malo na tleh posedimo, se lahko komot dobimo pri meni. Julija bo pač v postelji od Luke spala, Luka pa v skrajni sili v prenosni, če bosta imela isti spalni tajming.

Danes greva z Lio na Sneguljčico. Se že veselim, ker je ona v takem pričakovanju. Upam, da naju ne razočara.

Naja res hodiš dosti ven, glede na moje povprečjeuser posted image ! In prav je tako, komaj čakam, da bodo tudi moji otroci tako veliki, da bom si lahko to privoščila. Luka je trenutno v fazi MAMA in včasih moram tudi izpod tuša stopit, da ga potolažim, če ne je ogenj v strehi.user posted image  Saj bo, a ne?user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.11.2011 9:20:17   
Tulipan12
No, pa je tut meni uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image  prit mimo in bit prva!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.11.2011 14:48:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image
iiii, HK adventni venček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.11.2011 14:50:55   
tasa_m
Kokica takoj sem za! user posted image

Persida
uživajta in HB da je že sobota. Javi kako je  presenečenje uspelo user posted image
In vse najboljše babici za roj.dan. Obilo zdravja, če bo zdravje ostalo tak bo
 user posted image

Za pijačko pa se zmenite, itak sem doma user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.11.2011 14:51:16   
tasa_m

No, pa je tut meni uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image  prit mimo in bit prva!user posted image
piflarkaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.11.2011 14:53:11   
tasa_m
Tak, zdaj pa spijem kapučin in šibam v službo. Imamo od danes naprej novo pekarno. Nebo treba več pakirat in vzel si boš lahko kolikor boš hotel user posted image
edini minus je da bo treba to pucat inimalno eno urco user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.11.2011 19:44:43   
Tulipan12
Naja, če prideš kaj mimo, mam spet eno vprašanje na temo onega fotografiranja v trgovskih centrih, ki je jutri v Mariboru v MercAtorju. Kaj oni najprej poslikajo otroke, potem pa se odločiš kaj boš vzela al moraš že vnaprej določit koliko slik želiš??? Hvala!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.11.2011 19:45:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image
iiii, HK adventni venček user posted image

Pa saj ni samo HK, ima Luka tudi svoje kužka gor, saj veste kako jih obožujeuser posted image  in avtek!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.11.2011 19:46:51   
Tulipan12

Kokica takoj sem za! user posted image

Persida
uživajta in HB da je že sobota. Javi kako je  presenečenje uspelo user posted image
In vse najboljše babici za roj.dan. Obilo zdravja, če bo zdravje ostalo tak bo
 user posted image

Za pijačko pa se zmenite, itak sem doma user posted image

Prav danes ga ima? Podpis!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
26.11.2011 19:48:22   
Tulipan12

Tak, zdaj pa spijem kapučin in šibam v službo. Imamo od danes naprej novo pekarno. Nebo treba več pakirat in vzel si boš lahko kolikor boš hotel user posted image
edini minus je da bo treba to pucat inimalno eno urco user posted image

user posted image user posted image user posted image  za novo pekarno v tem Lidlu! Mi je full fajna, ker ne bom rabila 3 kajzerc pojest, da Luka dobi eno!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
26.11.2011 19:50:56   
Tulipan12
Na Sneguljčici je bilo full fajn. Imeli sva sedeže v prvi vrsti in je bilo kot da bi bili zraven njih.user posted image  Na začetku je bilo sicer Lio malo strah, saj so bili 3je lutkarji, ki so imeli uvod in so bili zelo glasni, a ko se je dejanska predstava začela, je zelo uživala. Naslednja predstava, ki jo imam nagledano, je Pika Nogavička.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
26.11.2011 20:09:11   
Najaa
Čer... Se javlja ena zelo utrujena žurerka.user posted image Cel dan že komaj živim, ker otroci niso sočustvovali z mano in niso spali zjutri in tud popoldan ne... aaaaah... zdej sta že v posteljah in končno je malo miru.user posted image
Tulipan zelo lep venček imate. Kaj si dala corn fleks spodi al kej drugega?

aH ja, žurala ga nisem že 100 let, punce moje... greva pa dostikrat na kakšnp večerjo (ala pica, d ane bo kera misla, da so kake hude večerjiceuser posted image ), sam tega ne štejem kot žuranje. No včeri je bilo pa... do konca!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
26.11.2011 20:10:44   
Najaa

Naja, če prideš kaj mimo, mam spet eno vprašanje na temo onega fotografiranja v trgovskih centrih, ki je jutri v Mariboru v MercAtorju. Kaj oni najprej poslikajo otroke, potem pa se odločiš kaj boš vzela al moraš že vnaprej določit koliko slik želiš??? Hvala!!!

Onadva poslikata, pol ti pa pokažeta na hitro na rač. ali kar v fotkiču slike in ti si izbereš, kateri komplet boš vzel. Imajo od 2 slike/kom, 3,4,5... seveda so cene vedno višje. Jaz vzamem vedno 2, eno ti pa šoping center časti tak da dobiš pol 3.

Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.11.2011 21:25:53   
KOKICA32
Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image za venček. Super je! Tudi mene zanima na čem stojijo svečke?

Kdaj in kje se torej dobimo? Tasa in Persida povejta, Tulipan je pa rekla, da v torek ne more!? Še Trezika mogoče?

Kuham govejo župico za jutri. Otroka spita. Ati pa je šel na obletnico osnovne šole.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
26.11.2011 22:06:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer... Se javlja ena zelo utrujena žurerka.user posted image Cel dan že komaj živim, ker otroci niso sočustvovali z mano in niso spali zjutri in tud popoldan ne... aaaaah... zdej sta že v posteljah in končno je malo miru.user posted image

aH ja, žurala ga nisem že 100 let, punce moje... greva pa dostikrat na kakšnp večerjo (ala pica, d ane bo kera misla, da so kake hude večerjiceuser posted image ), sam tega ne štejem kot žuranje. No včeri je bilo pa... do konca!user posted image

user posted image user posted image user posted image  kak si te na cornflakes prišla?user posted image user posted image user posted image  Imam oni lesen krožnik in not sem dala okrasne kamenčke, da sem lahko dala svečke not, ker na venček jih nisem mogla, ker nisem imela nič tak praktičnega doma, direkt na venček pa ne bi bilo dobro, da se steka vosek. Če bi imela svečke v onih posodicah, kot jih imajo čajne svečke, bi jih dala gor. Ampak te sveče ne pridejo v tisto, pa sem improvizirala. Tako kot cel venček.user posted image

Uh, mami prej bi se morala oborožit s kako novo risanko, bi imela več mira danes!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.11.2011 22:08:58   
Tulipan12

Onadva poslikata, pol ti pa pokažeta na hitro na rač. ali kar v fotkiču slike in ti si izbereš, kateri komplet boš vzel. Imajo od 2 slike/kom, 3,4,5... seveda so cene vedno višje. Jaz vzamem vedno 2, eno ti pa šoping center časti tak da dobiš pol 3.

Aha, kul. Bo imel ati denarnico zraven.user posted image  Edino malo me gužva skrbi, so napisali na FB, da je full veliko povpraševanje za jutri... pa Luka tut ni vedno najbolj razpoložen za fotošuting.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
26.11.2011 22:10:35   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image za venček. Super je! Tudi mene zanima na čem stojijo svečke?

Kdaj in kje se torej dobimo? Tasa in Persida povejta, Tulipan je pa rekla, da v torek ne more!? Še Trezika mogoče?

Kuham govejo župico za jutri. Otroka spita. Ati pa je šel na obletnico osnovne šole.user posted image

Pridna. No, kar vsi štirje!user posted image  Joooooooj, Felix je rodila, že veš?user posted image user posted image user posted image  (glede na to, da nimaš FB...)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
26.11.2011 22:18:11   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Pridna. No, kar vsi štirje!user posted image  Joooooooj, Felix je rodila, že veš?user posted image user posted image user posted image  (glede na to, da nimaš FB...)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Vem!!!! Mi je poslala sms!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
26.11.2011 22:18:14   
Najaa

user posted image user posted image user posted image  kak si te na cornflakes prišla?user posted image user posted image user posted image  Imam oni lesen krožnik in not sem dala okrasne kamenčke, da sem lahko dala svečke not, ker na venček jih nisem mogla, ker nisem imela nič tak praktičnega doma, direkt na venček pa ne bi bilo dobro, da se steka vosek. Če bi imela svečke v onih posodicah, kot jih imajo čajne svečke, bi jih dala gor. Ampak te sveče ne pridejo v tisto, pa sem improvizirala. Tako kot cel venček.user posted image

Uh, mami prej bi se morala oborožit s kako novo risanko, bi imela več mira danes!user posted image

aha,,, slabo vidim danes.user posted image
Nove risanke... iz omare sem potegnila ene božične, ki jih nista gledali eno leto in je bilo kar nekaj mira.user posted image Sam če ti manjka spanca cele noči, je ena ura miru premalo.user posted image

Fotošuting - ja, plačat moraš tudi takoj.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
26.11.2011 22:18:45   
KOKICA32
Kako slikanje bo to jutri?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
26.11.2011 22:20:16   
KOKICA32
In kaj si pila Najaa včeraj? Daj mi malo lušte naredi!user posted image Smo bili prej na enem obisku in so eni pili Gin (meni ful ljuba pijača, že iz najstniških let), jaz pa nisem smela. Le ananasov sok.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
26.11.2011 22:26:21   
KOKICA32
Najaa, ko si rekla, da gresta večkrat na pizzo....midva jo pa zadnji 2.5 leti samo še doma jeva.user posted image ..ob večerih, ko otroka zaspita si jo naročiva..če pa gremo v pizzerijo pa tak gremo vsi....user posted image Eh, še malo pa bomo tudi me take važičke kot ti!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.11.2011 9:24:17   
Tulipan12
Jutro!user posted image
Moški del moštva spi drugo rundo, mi2 z Lio sva zložili kup perila, dala sem nekaj prat, pomila posodo od zajtrka, spraznila koš, spila kavo, zdaj pa malo tu gor vedrim, ker Lia gleda Živ žav.
Na pico gremo tudi mi skupaj, imava v avtu kar en zvezek in barvice, da se Lia malo zamoti, če je prevelika gužva, Luka pa tudi že kak rob gloda in je srečen.user posted image  Midva si ob večerih navadno privoščiva kak pršut, olive in sir ali biftek ali lososov karpačo.user posted image  Če greva na večerjo, greva na ribe ali v Žajfo, ampak tam navadno jeva kak fingerfood, ker pijeva zraven.user posted image  
Joj, tudi meni je Gin full dober, čeprav ga imam bolj za poletno pijačo. Zdaj pozimi navadno pijem Martini ali Penino, če pa smo kje, kjer tega ni, pa pijem kar pač imajo. Edino, kar mi je najtežje pit, je rdeče vino, ker mi je full težko za želodec, ostalo gre vse skozi! Nisem pa se napila... hmmmmmmmm... nazadnje, leta 2008 na koncertu Seke Aleksič.user posted image  Bil je maj, takrat sem delala še 2 službi, po službah imela spoznavnega s T.-jevo celo familijo, potem pa na koncert. No, julija pa sem zanosila in je bilo teh hecov konec. Pa si zdaj ne predstavljam kaj takega, razen, da bi bila otroka drug dan v varstvu, ker mi je mačkasto stanje najhujše stanje, kar obstaja. Sploh, če ga ne moreš prespat.

Fotografiranje: obstaja en par, ki ima profesionalno fotografiranje otrok po trgovskih centrih in je cenovno kar ugoden, če nimaš ravno 100evrov, da greš nekam po kolekcijo fotografij. Se že dolgo spravljam po kaki 2 fotografiji, pa danes tut ne vem, kak se bo razpletlo, ker huligana spita, potem pa ne vem kaka gužva bo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.11.2011 11:42:30   
Najaa
Kokica kaj sem pila? haha tole je starševski forum, ne bi o tem kaj in koliko...user posted image user posted image user posted image Recimo, da H2O pa dodaš še končnico-ka.user posted image Drugače pa najraje pijem rdeče vino (Tulipan, čisto nasprotje sva siuser posted image ), sam v petek smo že začeli z welcome drinkom v tej drugi smeri... tak da... haha
Midva pa rada greva ven na večerjo, pico, da vsaj malo zamenjava okolje, če ne druga.user posted image
No tako, zdej se pa pripravljamo na fešto od Tije.

Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.11.2011 12:46:53   
trezika
Dan!
Iam eno dobro novičko... v petek sva bili z Marušo na Koroškem, je imela mami rojstni dan in ko sva prišli domov, naju je čakalo eno super presenečenje... ata je doma  user posted image sploh nisem mogla verjet... sicer je vidno shujšan (poleti pred operacijo je imel 92 kg, zdaj pa jih ima 69), drugače pa sem se lahko normalno pogovarjala z njim, pravi, da se super počuti (no, tega ne verjamem najbolj), ampak sploh ni primerjave s tem, kakršnega sem nazadnje v bolnici videla... pa veselit se preveč tudi ne upam, ker kot pravi sama mami, je to lahko samo kakšno zatišje pred nevihto.... ampak njegovo trenutno stanje je skoraj čudežno... zdaj pa res verjamem, da VOLJA DO ŽIVLJENJA igra izjemno veliko vlogo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!