Tulipan12
|
Jutro! Moški del moštva spi drugo rundo, mi2 z Lio sva zložili kup perila, dala sem nekaj prat, pomila posodo od zajtrka, spraznila koš, spila kavo, zdaj pa malo tu gor vedrim, ker Lia gleda Živ žav. Na pico gremo tudi mi skupaj, imava v avtu kar en zvezek in barvice, da se Lia malo zamoti, če je prevelika gužva, Luka pa tudi že kak rob gloda in je srečen. Midva si ob večerih navadno privoščiva kak pršut, olive in sir ali biftek ali lososov karpačo. Če greva na večerjo, greva na ribe ali v Žajfo, ampak tam navadno jeva kak fingerfood, ker pijeva zraven. Joj, tudi meni je Gin full dober, čeprav ga imam bolj za poletno pijačo. Zdaj pozimi navadno pijem Martini ali Penino, če pa smo kje, kjer tega ni, pa pijem kar pač imajo. Edino, kar mi je najtežje pit, je rdeče vino, ker mi je full težko za želodec, ostalo gre vse skozi! Nisem pa se napila... hmmmmmmmm... nazadnje, leta 2008 na koncertu Seke Aleksič. Bil je maj, takrat sem delala še 2 službi, po službah imela spoznavnega s T.-jevo celo familijo, potem pa na koncert. No, julija pa sem zanosila in je bilo teh hecov konec. Pa si zdaj ne predstavljam kaj takega, razen, da bi bila otroka drug dan v varstvu, ker mi je mačkasto stanje najhujše stanje, kar obstaja. Sploh, če ga ne moreš prespat. Fotografiranje: obstaja en par, ki ima profesionalno fotografiranje otrok po trgovskih centrih in je cenovno kar ugoden, če nimaš ravno 100evrov, da greš nekam po kolekcijo fotografij. Se že dolgo spravljam po kaki 2 fotografiji, pa danes tut ne vem, kak se bo razpletlo, ker huligana spita, potem pa ne vem kaka gužva bo.
|