Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem jutri Julijo ob 07.30 naročila pri P, ker kašlja, pa me je strah, da se ne razvije v kaj hudega...Tak, da če je ona okej (mislim, če bodo pljuča čista, pa počutje itd...) pridem jutri tudi jaz. Tasa te/vaju poberem? Javi mi na sms, jaz pa ti/vam javim, če bova sploh prišli. Ura pa mi odgovarja okrog 10-ih ja, ker prej ne vem če bova zmogli (zdravnik, hranjenje, pot do MB).... Aaaaaaaaaaaaaa, pa joj!!! Upam, da je Julija ok in da pridete! Lia koooooooomaj čaka!!! Je rekla: mami, kaj Lija stanuje v MB? Ja. In jutri pride k nam na obisk? Ja. Kaj bo živela pri nas? Kdo še pride? Julija. Kdo je Julija? Dojenčica. Kdo je njena mamica? Kokica. Nje pa ne poznam. Poznaš, ona je tudi od Valentina mamica. Jaaa, njega pa poznam. Če bova z Lijo sedeli na stolčkih, bom Valentinu posodila svojega. Valentin ne pride, ker je v vrtcu. Mami, kaj če bi ti njegovi mamici rekla, naj ga ne pelje v vrtec, pa to ji zašepetaj, če bo slučajno dojenčica spala takrat. Taki pogovori danes celi dan. Je rekla Luki: midva se jutri zamenjava, greš k babici, jaz pa ostanem doma, ker dobim obisk. Saj je pri babici tudi fajn, pa z mamico prideva po tebe. Eh, faca! Aja, da ne pozabim: v petek ob 18h je v Plesnem parku Pižama party za otroke in lahko pride kdorkoli, ne samo člani. Vstopnina 3 evre. Predvidoma traja do 19.30, ker še vmes nekaj malcajo, pa pijejo, če pa vidi, da so preveč utrujeni, pa prej zaključi. No, če katero zanima in se nima kam dat...
|