|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.11.2011 13:18:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, to ja, saj si menda že razlagala, da ste zelo dolgo čakali. Te pa razumem, da te skrbi. Kaj bo ostala tam? Boš z njo?

Nismo dolgo čakali, ker ne bo v Lj operirana, Tu je čakalna doba 1 leto user posted image user posted image , v Celju pa dosti manj in greva tja. Bom z njo tam ja, imam pa tudi mamo blizu bolnice doma, tak da me bo zamenjala, če bom hotla kam skočit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.11.2011 13:56:29   
KOKICA32
Vem, da je čakalna doba 1 leto ja, tudi v MB! Super za CE in za mamo!user posted image user posted image user posted image

Valentina je zjutraj peljal ati v vrtec, ker se je Julija ravno hranila.
Rio sem jaz gledala po odsekih, tak, da niti ne vem za pravo zgodbo. Ve pa ati!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
24.11.2011 19:29:43   
Najaa
Čer...
Upam, da bo danes kera tu, ker mi tv ne dela.user posted image Ma sej moj bo popravu, ko pride, neki je z modemom se mi zdi...
Danes je bilo pa taaak dooolgoooo popoldne. Ma delale smo ni da ni-čestitke, se igrale, plesale, žogale z balonom, risanke, risale, pekle palačinke... Jutri gremo pa ven, sej vročine nima več Nika. Moramo it nabavit kozarčke in krožnike, balone za Tijino fešto. Pa sok in čips ipd...
Aja, iz čistega dolgčasa smo si še vse 3 nalakirale nohte.user posted image Pa jaz sem ful proti, da majo male punčke nalakirane nohte, ampak sem jima mogla, imamo pa itak enega prozornega z bleščicami in se skoraj nič ne vidi. Sam tak so bile hecne, ko so držale roke uluft, da se lak posuši.user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
24.11.2011 21:17:44   
KOKICA32
Čer!user posted image

Jaz pa sem bila sama z Julijo to popoldne, sta ati in Valentin šla v AV v neko trgovino z modelčki letal,...Seveda sta si vsak kupila po enega.user posted image Baje je Valentin hodil po trgovini (je zelo velika) in govoril:" Glej to, glej to ati!" user posted image

Sem namignila "Dedku mrazu" danes, da bi potrebovala štedilnik, v prvi fazi samo zg. del, pečico pa kdaj drugič. Pa se je nekam strinjal. Sem že mislila, da bom slišala tisto:" Zakaj pa rabiš? Saj ga skoraj nič ne uporabljaš?!"user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
24.11.2011 21:19:05   
KOKICA32
Najaa, ve pa ste imele danes neke aktivnosti, res! Mene tudi ubija ta letni čas, megla, pa vsa sivina, hitra tema,...Sem tudi razmišljala kam hoditi ob popodnevih, da bomo lahko vsi 4 šli.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.11.2011 8:43:46   
Tulipan12
Dan!
Peteeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!user posted image
Nikjer nobene???

Danes pa ima moj bratec rojstni dan.user posted image  Ampak je trenutno v Beogradu in gre danes na koncert svojega najljubšega pevca Merlina in ga ne morem polupčkat.user posted image  V glavnem, živo se še spomnim, kako je teta dvignila pri nas doma telefon in začela skakat: sin je, sin!!!user posted image  To je bilo pred 32. leti, pa tudi ne bom pozabila kako so ga prinesli domov v oni porodnišnični škatli, bil je full kosmat, jaz pa sem samo gledala, zakaj delajo tak big deal iz nečesa kar samo leži.user posted image  No, danes sem najsrečnejša sestrica na svetu, tak da ni panike, tudi naši otroci bodo ljubosumni in bodo tudi to prerasli in kasneje imeli največje zaupnike poleg sebe!user posted image

Grem si čaj skuhat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.11.2011 8:59:02   
Tulipan12
Včeraj sva si šla s T.-jem po pršut za večerjo, pa je videl neke poceni bobe in enga kupil in zdaj imamo ta bob sredi dnevne sobe!user posted image
No, danes sem videla eno dobro idejo za adventni venček in če bom imela čas, ga bom naredila.
Zdaj pa peljem Luko na randi k deklici, ki je 17 dni starejša od njega.user posted image  Aja, deklica nosi št. 86!!! Ne morem verjet, da nosi bodije, ki jih je Lia nosila to poletje!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.11.2011 9:16:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!
Peteeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!user posted image
Nikjer nobene???

Danes pa ima moj bratec rojstni dan.user posted image  Ampak je trenutno v Beogradu in gre danes na koncert svojega najljubšega pevca Merlina in ga ne morem polupčkat.user posted image  V glavnem, živo se še spomnim, kako je teta dvignila pri nas doma telefon in začela skakat: sin je, sin!!!user posted image  To je bilo pred 32. leti, pa tudi ne bom pozabila kako so ga prinesli domov v oni porodnišnični škatli, bil je full kosmat, jaz pa sem samo gledala, zakaj delajo tak big deal iz nečesa kar samo leži.user posted image  No, danes sem najsrečnejša sestrica na svetu, tak da ni panike, tudi naši otroci bodo ljubosumni in bodo tudi to prerasli in kasneje imeli največje zaupnike poleg sebe!user posted image

Grem si čaj skuhat.
IIIIIII kako si lepo napisala user posted image

Ko se je rodil sin, ateja ni blo domov, so ga v službi fajn nacedili, drug dan ko pa je prišo pa je prišel tak "utrujen", da je na obiskih v P zaspal user posted image user posted image user posted image , ko pa se je rodila seka, pa je naju z Žanom pr teti pozabo, ker je on samo kao po pijačo k nam šel user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.11.2011 9:17:40   
tasa_m

Včeraj sva si šla s T.-jem po pršut za večerjo, pa je videl neke poceni bobe in enga kupil in zdaj imamo ta bob sredi dnevne sobe!user posted image
No, danes sem videla eno dobro idejo za adventni venček in če bom imela čas, ga bom naredila.
Zdaj pa peljem Luko na randi k deklici, ki je 17 dni starejša od njega.user posted image  Aja, deklica nosi št. 86!!! Ne morem verjet, da nosi bodije, ki jih je Lia nosila to poletje!user posted image
user posted image user posted image če pa mamo mi še kar nekaj stvari 86. Aleleluja... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.11.2011 9:22:26   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem se nasmejala bobu, dobra sta! Ne bom vprašala kaj bo delal z njim, sam kak dolgo ga boste meli sredi dnevne sobe? user posted image user posted image user posted image

Jaz bom tudi danes delala adventni venček. In sicer enega čisto na izi, s epravi sveče in nekaj dekoracije okoli. Sita se tistih standardnih, prav grdi so mi ratali.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.11.2011 9:24:25   
Najaa
Pa še dober dan.
Glede številk, no mi smo pa 86 dali dokončno stran, zdaj je na 92, pa tudi že kaj 98.

Tulipan si na luni danes? Jaz ne, ker greva z mojim zvečer na en RD pa nima smisla... Tako da smo za zajtrk jedle palačinke. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.11.2011 10:12:45   
tasa_m
Pa dober dan.

Joj, sem jezna. Sem klicala G da bi se naročila, tak z preventive da mi pove če je z nami kaj narobe al kaj, pa itak nisem bila pr G že od leta 2009, tak da je po mojem čas. In se mi gospa ne oglasi, pol kličem še enkrat mi zasedeno stisne, ko kličem še tretjič pa mi tajnica se vklopi user posted image user posted image user posted image

SDrugače pa nič novega. Danes grem na šiht ob 16h. Sem malo prej klicala, da mi je povedala al od 16h al od 14h. Sem imela na kolendarju in tistem žepnem rokovniku, drugače napisano user posted image user posted image Sem se mogla zazihrat, da nena pol 2 urci brezveze tam stojim.

Naslednji teden pa imam fency urnik: pon, tor. prosto, sreda od 20.30 -1h, čet in pet. prosto ter v sob od 6-11 in ned od 6-14h.
Tak da Trezika, videle se bove komaj v soboto user posted image Bom pa danes pogledala tvoj urnik in ti javim preko smsa, samo nič nisi od mene zvedela okej? user posted image user posted image   Kaj bom te z dnarom, ko bom kuj 3 urce nočne vsekala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.11.2011 10:13:43   
tasa_m
adventni venček. .. mi ga nimamo, ker nas tak ob nedeljah ni doma. Te pa mi je brez veze da ga imamo, itak mamo premalo mizo še za toto kramo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.11.2011 12:34:38   
KOKICA32
Dan!user posted image

Zjutraj ni bilo časa, da se oglasim, pa zato komaj sedaj, ko sva iz sprehoda, Julija pa še aja v košari vozička. Glede na to, da je termometer ob 11h kazal nekaj čez 3 stopinje, sva šli m mesto peš a je takoooo mrzlo, da me zebe v ličnice, ušesa in še kam.user posted image
Valentinu sem kupila Zlate pravljice, ekr mi gre na živce pri tostih iz knjižnice, da ko se jih navadi jih je pa treba vrniti. Sedaj pa ima svoje.

Tasa, važička si za drug teden, da veš. Se bomo spet kaj videli? Tulipan? Imaš še ti kaj časa? Še katera?

Najaa, vidva pa nekam pogosto ven zahajata. Prav je tako. Jaz pa bom danes sama, ker gre D. že popoldan na neko podelitev, potem pa bodo tak al tak zabluzili.user posted image

Kuhala ne bom nič, ker samo zame se ne splača. Pospravljala pa tudi ne. Prala sem včeraj, tak da mam čas.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.11.2011 12:35:50   
KOKICA32
Dan!

Zjutraj ni bilo časa, da se oglasim, pa zato komaj sedaj, ko sva iz sprehoda, Julija pa še aja v košari vozička. Glede na to, da je termometer ob 11h kazal nekaj čez 3 stopinje, sva šli m mesto peš a je takoooo mrzlo, da me zebe v ličnice, ušesa in še kam.
Valentinu sem kupila Zlate pravljice, ekr mi gre na živce pri tostih iz knjižnice, da ko se jih navadi jih je pa treba vrniti. Sedaj pa ima svoje.

Tasa, važička si za drug teden, da veš. Se bomo spet kaj videli? Tulipan? Imaš še ti kaj časa? Še katera?

Najaa, vidva pa nekam pogosto ven zahajata. Prav je tako. Jaz pa bom danes sama, ker gre D. že popoldan na neko podelitev, potem pa bodo tak al tak zabluzili.

Kuhala ne bom nič, ker samo zame se ne splača. Pospravljala pa tudi ne. Prala sem včeraj, tak da mam čas.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.11.2011 12:37:48   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.11.2011 13:23:40   
Najaa
Se ti zdi, da pogosto ven hodima? user posted image Kje pa, vsake tolko, proti prej preden sva mele otroke to ni nič. Sploh pa ni to žuranje...ok danes mogoče mogoče bo, sam ne verjamem. Ne morem ga žurat, če zjutri ne morem spat.

Evo me smo nabavle vse potrebno, zdej kuhamo kosilo pol pa bomo mal počivale.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.11.2011 14:00:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.11.2011 14:03:18   
tasa_m
Moj dragi že doma, tečn kot user posted image . Še sreča da grem v službo user posted image
MA znorela boma, vsako zimo je enako! Vlaga, vlaga, vlaga,upravitelj pa se izgovarja. user posted image
Kokica mi lahko kako pomagaš, pa bi kaki dopis napisale, pa poslale? Namreč oni so upravitelji in se kuj izgovarjajo da to ni na njih. Ja, da bi si sama naredla nama niso dovolili, oni pa ne naredijo nič. Naj pridejo nekak zaščitit saj nemrem niti nobenega na obisk povabit kako je. user posted image user posted image Saj pucama dol pa vse, samo vseeno me moti, ker jaz vem da je tam gori user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.11.2011 15:19:12   
PERSIDA
Dober dan.
Otroka spita ,pripravljeno imam vse za obiske,tako kot za jutrišnjo praznovanje Rd .Dobro ,da je že petek ,ker drugač se bo mojemu tatiju spelalo doma user posted image .Mamica se odloča na sto in en način in kar naprej vse spreminja.Na vse kako bi naj jutri potekal dan mami fantazira (beri ,ker vsega ne more mamici povedat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bogi tati kaj naj rečem drugauser posted image .
Drugač,pa otroka lezeta na zeleno vejo z zdravjem.
Če bo vse po planu pol imam naslednji teden čas ,da kako rečemo.Ne bom se silila ,ker je še dolg vikend pred nami in kaj veš kaj je še lahko do ponedeljka.Tako ,da recimo,da sem zravenuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.11.2011 15:21:13   
PERSIDA
tasa ko bo vikend mimo bom vprašala mojadva kako je s tem popravilom,ok.Smo imeli podoben primer.Nam je zatekalo .Tako,da javim ko izvem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.11.2011 20:14:59   
KOKICA32
Čer!user posted image

Persida, super, da vam gre na bolje, in ne ne bo se stanje poslabšalo.
Mi smo okej, tudi ati je že boljši, je pa že prišel domov iz podelitve (že ob 18h!).

Tasa, super za nočne urice, pa veš, da lahko kaj napiševa skupaj. Ni problema, se lahko kaj pri tebi oglasim, ko boš dopoldan doma, pa imaš ti Julijo, jaz pa ti napišem.user posted image

Najaa, ja proti meni vidva kar hodita ven ja. No, saj midva sva tudi, ko še nisem bila noseča in sem imela le Valentina. Pred njim pa itak. user posted image

Zdaj pa greva z D. film pogledati, pa da mu potem še enkrat na uho povem za Dedka mraza.user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.11.2011 20:15:44   
KOKICA32
Sem pozabila rečti LAHKO NOČ, če bo sličajno katera brala še danes!user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.11.2011 9:09:06   
Tulipan12
Dan!
Bom zdaj probala naložit naš adventni venček.user posted image
Persida, pa je prišel veliki dan tvoje mame!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.11.2011 9:12:58   
Tulipan12
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

nagradne igre
Lelly28 RR

Zanima me ali igrate oz. sodelujete v nagradnih igrah?

da / redno (17%)

ne / nikoli (22%)

občasno / odvisno od nagrad (61%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!