Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pssst, Julija še spi v jajčki, da še kaj napišem preden bo lakotaaaaa! Skratka sva iz sprehoda, je bil kar dolg, trajal pa skoraj 2 urci. Vse sem prehodila, sedaj sem se že najedla. Čakam še čaj. Joj koliko tega čaja spija na dan, kake 4 litre, od onih za dojenje do sadnih, zeliščnih,... Ja, Tulipan, prav ugotavljaš, da želim ohraniti eno čisto "najino" dejavnost. Pa na kakšno plezanje bi še ga rada vpisala ali pa nekaj kot je nogomet ali podobno, da bi spravil iz sebe vso to obvečno energijo (čez zimo mislim, ko smo bolj hendikepirani pri gibanju). Moram malo poiskati a v Bistrici tak verjetno ni nič za tako male, ker te bi nam že tako v vrtcu omenili ali ponudili. Ne morem pa ga voziti v MB, sedaj, ko je Julija še tako majhna, ker bi mi vzelo vse skupaj preveč časa. Kaj kuhate? Jaz nič, sem šla kar v menzo po kosilo. Jedli pa bomo joto. Jaz tudi spijem malo morje čajev!!! Se mi zdi, da se škatla s čaji kr naprej prazni, pa grem, kupim kak novi zavitek, napolnim škatlo, pa spet usahne! Če pa so dobriiiiiiiiii!!! Drugo leto ga lahko daš v Alpsko šolo. Imajo od septembra do marca, s tem da imajo do decembra, oz. do snega suhe treninge 2x na teden, ki dejansko ne spadajo v to, pa je T.-jeva dobra volja in jim prireja res dobre treninge. Ob sredah so v telovadnici, ob sobotah pa se probavajo v raznih športih in imajo treninge na drugih področjih... npr. nogomet, ples, drsanje, aikido, bowling... res dobro zorganizirano. Ko je sneg, pa smučanje 2x na teden... Ti bom drugo leto razložila, če te bo zanimalo... starši, ki jih poznam so full navdušeni, sploh nad tem jesenskim delo, ker gre dejansko vsem za to, da je otrok nekam vključe, da se zabava, sprošča energijo, ne pa za to, da se bo naučil smučat, ker to ga lahko vsak stric pa teta.
|