|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.11.2011 9:25:49   
Najaa
tasa user posted image user posted image user posted image Joj kak bi mela eno tako mašinco! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.11.2011 9:27:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Njena 5ka se približuje s svetlobno hitrostjo.

še malo user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.11.2011 9:27:44   
tasa_m

tasa user posted image user posted image user posted image Joj kak bi mela eno tako mašinco! 
to si zdaj tolk napisala, da si glavna na vasi, ha? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.11.2011 9:28:24   
tasa_m
Moj otrok je auf user posted image
se grema cartat, zdaj je 2 dni nebom mogla user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.11.2011 9:29:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

to si zdaj tolk napisala, da si glavna na vasi, ha? user posted image user posted image user posted image

Seveda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.11.2011 9:30:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Njena 5ka se približuje s svetlobno hitrostjo.

še malo user posted image user posted image

Ja... Si si zapomnila, kdaj ima? Ko je ravno 2 dneva pred tabo, zato mislim. user posted image

Lepo se cartajta z Lio. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.11.2011 10:34:37   
Najaa
Nika še kr spi. user posted image Grem jo zdaj pogledat...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.11.2011 15:10:08   
tasa_m
Dan,dan...

Lijica je šla. Je bruder že prišo po njih. user posted image Ma sem jo mogla prav pripravit, je imela ruzak zraven noter pa obe pupi-Julijo in Valentina user posted image user posted image Nimamo več Nin imamo zdaj Julijo in Valentina user posted image ter vlakec in flaško ter dudo za Julijo.
Zdaj pa pečem skutino pecivo po receptu Perside oz. njenega atija.

Persida, jutri te bo verjetno mami poklicala, da ko greš po tamala, da jima poveš, ker bi Lija rada Anžeta in Tomaža objela. Pa teto Persido tudi...
Nekak sem ji mogla obljubit da ju vidi, če je že v Lenart šla. user posted image

Najaa kak dolgo je Nikica spala?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.11.2011 19:13:48   
Najaa
Da ne boste dol padle - zbudila (sem jo jaz v bistvu z ropotanjem posode) se je ob 12.30. user posted image Seveda to ni bil normalen spanec, imela je vročino. Pa cela apatična, kar nazaj na kavč s eje ulegla, jokasta... ob 14.30 je pa spet zaspala. user posted image Smo že misli h P šibat sam sem rekla, da počakamo vseeno do jutri. Zdej se je mal razživela in čeprav nima zdej vročine zgleda ful zdelana. user posted image Kaj bi to bilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.11.2011 20:37:10   
tasa_m

Da ne boste dol padle - zbudila (sem jo jaz v bistvu z ropotanjem posode) se je ob 12.30. user posted image Seveda to ni bil normalen spanec, imela je vročino. Pa cela apatična, kar nazaj na kavč s eje ulegla, jokasta... ob 14.30 je pa spet zaspala. user posted image Smo že misli h P šibat sam sem rekla, da počakamo vseeno do jutri. Zdej se je mal razživela in čeprav nima zdej vročine zgleda ful zdelana. user posted image Kaj bi to bilo?
Uf, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa bi to lahko bilo pa nimam pojma. user posted image

Upam,da boste čimprej okej.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.11.2011 20:39:57   
tasa_m
Drage moje, tak sem utrujena da šibam pod tuš pa kar via spalnica...
Se slišimo jutri, ko pridem iz službe.
Jutri nebom nil kuhala, samo zame se ne splača...

Tak da,...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.11.2011 20:44:22   
trezika
Dober večer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.11.2011 21:18:45   
KOKICA32
Dober večer še od mene!user posted image

Trezika, welcome back!user posted image

Nika user posted image user posted image user posted image

Tasa, saj bo hitro minilo, pa bo Lija že spet s tabo.  Si si pobarvala lase?
Midva sva tak v šopinh padla, da sem pozabla na uro in da je čas za dojenje, Julija pa jokala pa nisem porajtala takoj zakaj joče.user posted image

Sem se odločila, da še ne bom šla na Zumbo, ker je še prehitro po porodu in se res bojim za mleko, ker se mi zdi, ko kak dan ful hodim (hodim pa jaz zelo hitro) oz. sem čez cel dan ful aktivna, da ga je kar manj. Tak, da ne pred spomladjo.user posted image

Imeni za pupi, ki ju je poimenovala Lija pa sta 1A!user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.11.2011 10:47:40   
Najaa
Dober dan.
Včeri je Nika še enkrat bruhala. Ni mi jasno, kako to... Zvečer je bila živahna, pojedla je kos skuha namazan s sirom (to si je sama izbrala da bi), povrhu pa kakav in po moje je to bilo preveč. Takoj je letelo vse ven.user posted image Spala je dobro, danes se je pa zbudila dobre volje in ni videt, da je kej boga.user posted image Zdej gleda pujs Pepo in ima na glavi božičkovo kapo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
22.11.2011 12:15:29   
tasa_m
Daaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

sssssssssaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaa dooooommmmmmmmmaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
22.11.2011 12:22:25   
tasa_m
Pa še dober dan v normalnem slogu user posted image

Svoje sem že oddelala - 5 urc, zdaj sem si skuhala beli čajček, da se mal segrejem, ker sem mela vsa okna na steržaj odprta, pol si bom nekaj na hitro za jest skuhala, pol pa mam namen Lijici omaro posravit in speglat 2 stroja. Zdaj noter sušim in se mi tak slabo suši, da bom vsak čas popi*la user posted image Če sušim v sušilnici, mi smrdi po dimu in sp perilo in to mi res ni še pol za enkrat za prat.

Nič, grem si malo naret božični seznam za darilca.
Letos bo nš božiček bolj bogi user posted image user posted image samo kakšna malenkost, ker se mi zdi da tak mamo puno rit vsega in da se zdaj nekaj preseravam ker je pač božič, ne vidim smisla.
Tomaž je včeraj izrazo željo, da rabi nove copate, Lija dobi tisto abecedo, jaz pa ne rabim nič. Itak sovražim božič in te božične praznike! Tak,...

Grem zdaj, saj se bom še kaj javla, itak!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.11.2011 12:34:57   
MalaČebelica
Ojla.

kako? spet nič na tekočem....

enkrat vmes je tulipan omenila sobotno lutkovno predstavo Sneguljčica. Midve bi šle. Kaj to je treba fejst gnjavit za karte? Nisva še nikoli ble...

pri nas nič novega. zaenkrat vsi zdravi - že trkam. ne da se mi nič več, kje je še april...

uživajte...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.11.2011 12:57:51   
KOKICA32
Dan!user posted image

Midve sva že nazaj. Sem se že prav navadila na to meglo, ker ko me je zjutraj sodelavec klical sem mu kar rekla, da pri nas ni megle, čeprav je bila, ko sem dobro pogledala.user posted image Sem bla v Vogele (tam še zase nisem nikoli nič kupila, mi nekak ne potegne ta švicarska moda) in sem videla bundo, ki bi mi prav lepo pasala v škornjem. Si jo probam in že maširam proti blagajni (kljub ceni 100,00 EURuser posted image ), pa me ustavi poslovodkinja (je ne poznam tak ji je pisalo na ploščici) in mi pove, da bo od ponedeljka ta bunda 50% znižana in mi jo lahko rezervirajo.user posted image user posted image user posted image Vauuu, tega še nikoli nisem doživela.user posted image user posted image user posted image Sem potem gledala že rdečo, pa sem rekla ne, sem si raje v sosednji trgivini črne kavbojke kupila, številke kot pred porodom.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa kuham, nahranim Julijo, se sama najem in spet ven. Ob 17h pa imava z Valentinom telovadbo, pa bomo videli, če nama bo ratalo, da greva brez Julije (ker v tem času je ponavadi tečna in bi samo na zizi visela, kar pa ji ati ne more ustrečti. user posted image ).

Tasa, ne biti preveč pridna.user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.11.2011 13:21:19   
Najaa
tasa sušilec je neprecenljiv v zimskem času. user posted image Res, to je bil najin najbolj praktičen nakup. Sploh v teh dneh, ko je bilo veliko za prat, super je ko je hitro suho. Meni se na štriku tud suši celo večnost.

Božična darila - tasa je že napisala, kaj boste pa ostale kaj dale mulčkom?
Mi bomo tud skromni letos, ker nema para. user posted image Nika bo dobila lego tržnico (jo imam že od avg v omari user posted image ), Tija pa še ne vem kaj... Itak bo za RD spet dobila celga hudiča in še nimam ideje za božič.

Kokica, ima Julija ure, ko na zizi visi? Jao men je Nika pd 18-22,23h kak teden pol sem pa ugotovila, da je problem v tem, da še ni mogla toliko vlečt da bi se v recimo 20min najedla, ampak je zaspala po treh minutah. In ko sem hotla odmaknit zizo in jo položit spat, se je takoj predramila, ker se ipak ni najedla dosti. In jovo na novo... No po kakem tednu sem si pa spumpala in ji dala po flaški, tu je pa teklo seveda in se je hitreje najedla in zaspala trdno. Sam ona je bila nedonošena pa pol sem tak mela tud premalo mleka... sem pa doktorirala iz dojenja in AM in vsega tega... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.11.2011 13:35:23   
KOKICA32
Oooo, Najči!user posted image

Ja, mi visi gor ponavadi dnevno od 17.30h do 20h (vmes je še kopanje). Samo jaz jo odstravljam, ko zaspi, pa ji dam dudo, ker enostavno nimam časa, da sedim na sedežni z  njo takl dolgo. Ko se zbudi (po kakih 15-20minut) pa jovo na novo.

Darila- pojma nimam. Sedaj sta se z atijem tak vrgla v modelarstvo avionov na daljinsko upravljanje in bo verjetno kar nekaj takega.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.11.2011 13:39:16   
KOKICA32
Jaz tudi sedaj zelo uporabljam sušilca. Res je zlata vreden!user posted image user posted image user posted image Pa ko eno rundo sušim, že naslednjo perem. Vanj ne dajem le otroških sp. delov trenirk (H&M preiskušeno se skrčijo), majčk s potiskom, pa še kaj otroška ne gre nikoli noter.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.11.2011 13:43:03   
KOKICA32
Aja, rabim en preprost recept za kekse, ki jih bova z Valentinom delala iz modelčkov! Če ima katera kaj preiskušenega, drugače bom pač na netu poiskala!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.11.2011 13:51:10   
Najaa
Jaz pa kar vse vržem not sam kake srajce ne pa kaj takega od mojega, kar ima za delo. Hlače, trenerke se mogoče mal skrčijo, sam jaz jih pol mal pogladim pa se raztegnejo.
Kekse bomo me tud delale, bodo del dariluser posted image . Na netu imaš veliko enostavnih receptov, nisem še izbrala po kerem bomo delale. Sam to bo pol, po bolnici, sredi dec, ko bo Tija tak skoz doma in bo treba zapolnit cele dneve. user posted image Pa delala bom kak likerček, verjetno teranov.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.11.2011 15:40:19   
tasa_m

tasa sušilec je neprecenljiv v zimskem času. user posted image Res, to je bil najin najbolj praktičen nakup. Sploh v teh dneh, ko je bilo veliko za prat, super je ko je hitro suho. Meni se na štriku tud suši celo večnost.

a si dobila to, ko si rodila otroka ?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.11.2011 15:41:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, rabim en preprost recept za kekse, ki jih bova z Valentinom delala iz modelčkov! Če ima katera kaj preiskušenega, drugače bom pač na netu poiskala!
Žal, pr nam je to bolj delo od babi Darke user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?