Tulipan12
|
Evo, jaz sem tu. Še katera? No, da se prvo javno opravičim, ker sem mislila, da bomo kavico pile pri meni, pa sem si potem malo prekalkulirala št. velikih ljudi in malih ljudi (ne, Persida, ti si med velikimi šteta ), pa je bolje za male ljudi, da se dobimo nekje zunaj, ker imamo mi doma totalno neuporabne prostore in vem, da bi morala zaradi Luke cel čas v kuhinjo vandrat, ker bi mu bilo preveč ljudi na takem malem placu... eh, na kratko: Planet Tuš ob 9h. Pa mislim, da ste že obveščene, ker sem prosila Persido za piarovko, ker sem bila cel dan letečA in sem se komaj zdaj vsedla. Ne samo na računalnik, na rit tudi. V službo grem načeloma januarja, tak kot je bil dogovor že lani, če pa jim pride kak dan panika, pa me lahko en dan prej pokličejo in grem rade volje delat. Tak da je vse super. Vam opišem današnji dan?? Noč je trajala od 23h (po moji krivdi ) do 5h, s 6imi vmesnimi bujenji. Os 5h do 8h akcija z obema, potem je prišla tašča, da bi odpeljala Lio in ni hotela it z njo, sem ji na hitro Luko spakirala, potem sebe porihtala in odpeljala še Lio gor. Ob 9.45 Europark, 10.05 nohti, 10.45 služba (pogovor), 13h domov pospravit, da lahko stopimo not, ko se vrnemo, 14h po otroke, 15h prihod domov, priprava na plesne (beri: preoblačenje obeh, priprava malice za Luko...), ob 16.30 prihod druge babice, 16.35 šibamo na plesne, 18h konec plesnih, spet celo bando v avto, 18.30 priprava večerje (beri: dva menija za otroka), jaz sem celo uspela 3 žlice pasulja pojest, hranjenje Luke (po novem to traja 1 uro, sem skrajšala danes na pol ure, ker nisem imela več energije), PRIHOD ATIJA!!!, tuširanje (otrok, jaz še dolgo ne bom na vrsti ), uspavanje Luke, prihod v dnevno sobo, ATI SPI!!!, Lia pižamica, razčesavanje, umivanje zob, spanje. To je bilo ob 10.30. Mogoče se vam ne da brat, pa nič hudega, meni se tut ne bi dalo, samo sem si morala obnovo naredit, ker se mi zdi, da ne smem kave spit v več kot 4ih minutah, ker mi gredo te 4 minute potem navzkriž. Grrrrrrrrrrrr! Naja tja na tvoj konec!
|