Tulipan12
|
Čer! Ojoj, boga Nikica pikica!!! Upam, da je danes kaj bolje? Kokica upam, da si tudi ti bolje, da zdravila pomagajo... joj, ta zima!!! Mam jo rada, ampak te bolezni... Moj dragi je tut preležal večji del vikenda, njega pa vse boli, vročine pa nima. Kdo bi vedel. Sicer mi tisto trganje po kosteh in mišicah liči na gripo... Faca, Valentin! Me res zanima, če bo spal do jutri! Mami, pripravi se, po mojem bo sestradan!!! Lia je tut v petek bedela do 23h, ker sva šla s T.-jem v nočni šoping v Europark (beri: meni po bundo in na martini ), pa sta imeli Lia in babi filmski večer, gledali sta risanko Medvedek Pu in zraven obvezno zobali kokice. Mala jo je tak obrnila, da sem jo nagnala jaz spat, ko sva prišla. Lisička! Kokica, nalimaj slikico škornjev! Kam greš zumbat? Tudi jaz grem naslednji teden na probno vajo, ker je Liina učiteljica plesa naredila licenco in začne naslednji teden. Komaj čakam. Glede vadbe in dojenja: ti bom kr strokovno mnenje podala - jaz sem se s tem full ubadala pri Lii. Začela sem, ko je imela Lia 5 mesecev, je pa res, da sem jaz hodila na hard šport - aerobox... če ti je znano... v glavnem, tolčeš na vreče in ne ljudi. Med samo vadbo sem spila 1,5l vode, pa pazit moraš, da ti pulz ne naraste preveč. Ampak to ti govorim res za trde treninge, ko daš vse od sebe, ker jaz drugače ne znam trenirat. In nisem izgubila mleka. Poznam punce, ki so ga. Je pa res, da sem imela vedno po treningu čisto prazne prsi, sicer pomaga tuš, da začne spet malo cirkulirat, pa fajn je, če ti kako uro po treningu ne pije, da pride tvoje telo k sebi in je ok. Ker finta je tak v tem, da se telo preveč utrudi in ne zmore proizvajat mleka. Meni se je lahko to zgodilo recimo po kakem 4 urnem sprehodu (hoja-brez postanka za kavico), pa po neprespani noči. To tak al tak že vidiš koliko je pomemben počitek, ko se zjutraj zbudiš, pa ti hoče joške raznest. Ker je telo spočito... Kak je pa Zumba, pa ne vem? Ker ne poznam vadbe /razen kaj sem na računalniku videla), ti sploh ne znam povedat, če je preintenzivna vadba ali ne. V glavnem, moje mnenje: greš, probaš, če ti je preveč, več ne greš, če ti je ok, hodiš!
|