|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.11.2011 15:11:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Grem. Luka že laja v spalnici!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.11.2011 19:26:11   
tasa_m
Nobene? Se vidi da je vikend user posted image

Lep preostanek vikenda.

PA glih danes ko sem sama in imam cajt ni nobene user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.11.2011 21:35:15   
Tulipan12
Tasa jaz sem tu in tudi pri meni se vidi, da sem sama!user posted image ¨Edino kaj sem te za 2 urci zamudila!user posted image

Mariborčanke, z Lio greva v soboto v Lutkovno gledališče Maribor na predstavo Sneguljčica, ob 10h. Če je slučajno katera zainteresirana, lahko zagnjavim še za 2 karti. Greva pa prvič v gledališče, drugače smo bili na kakih lutkah v trgovskih centrih, knjižnici in na festivalih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.11.2011 22:40:30   
Najaa
Čer, evo jaz sem tudi sama in prej sem od 20-21.30 dobesedno samo preoblačila Niko, jo umivala, dajala prat cunje, brisala po tleh... ker je mala ene parkrat bruhala. Izbruhala je vse kar je danes jedla, tak da je pol ostala sam še slina... boga no, upam sam da je od hrane, da ni virus. Zdej je komi zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 1004
20.11.2011 19:51:24   
KOKICA32
Čer!user posted image

Moja diagnoza: Gnojna angina!user posted image Po 3 dneh AB Hiconcil je že bolje. HB, ker me je uho ful bolelo, potem pa me je začelo še drugo boleti. Sedaj že laže požiram slino. Julija je okej, tak da je res to, da je zaščitena.

Valentin pa ima pod noskom otroške krastice- impetigo in je dobil antibiotično mazilo, pa je že tudi bolje. Je pa od zdravnice dobil za čas zdravljenja prepoved ljubčkanja Julije in redno umivanje rok ter razkuževanje.

Včeraj je ati imel RD zabavo, pa je V. bedel do 23h, zjutraj se je zbudil ob 08.00 h, prej pa je zaspal ob 16.30h in spi kot polh še sedaj. Verjetno do jutra, ker sem ga preoblekla v pižamo in se ni prebudil. user posted image

Hvala, Tulipan za info za Intersport. Grem jutri pogledati. user posted image Rabim sp. dele trenerk, trikoje,...

Aja dobila sem škornje, take prave za porodniško (sprehodeuser posted image ) in so ful fajni, topli, še bundica in sem oblečena za zimo.

Še nekaj? Kako je z miganjem v obdobju dojenja? Hodila bi na Zumbo, pa me zanima, če obstaja kakšna nevarnost, da izgubim mleko, če bom 1x tedensko 1h skakala na te ritme?user posted image Ful se mi dopade, ker je ob 21h zvečer, ko oba spita. Začne pa se že v sredo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
20.11.2011 22:31:05   
Tulipan12
Čer!user posted image
Ojoj, boga Nikica pikica!!!user posted image Upam, da je danes kaj bolje?

Kokica upam, da si tudi ti bolje, da zdravila pomagajo... joj, ta zima!!! Mam jo rada, ampak te bolezni...user posted image  Moj dragi je tut preležal večji del vikenda, njega pa vse boli, vročine pa nima. Kdo bi vedel. Sicer mi tisto trganje po kosteh in mišicah liči na gripo...
Faca, Valentin!user posted image  Me res zanima, če bo spal do jutri! Mami, pripravi se, po mojem bo sestradan!!!user posted image  Lia je tut v petek bedela do 23h, ker sva šla s T.-jem v nočni šoping v Europark (beri: meni po bundo in na martiniuser posted image ), pa sta imeli Lia in babi filmski večer, gledali sta risanko Medvedek Pu in zraven obvezno zobali kokice. Mala jo je tak obrnila, da sem jo nagnala jaz spat, ko sva prišla. Lisička!user posted image
Kokica, nalimaj slikico škornjev!user posted image  Kam greš zumbat? Tudi jaz grem naslednji teden na probno vajo, ker je Liina učiteljica plesa naredila licenco in začne naslednji teden. Komaj čakam.user posted image

Glede vadbe in dojenja: ti bom kr strokovno mnenje podalauser posted image  - jaz sem se s tem full ubadala pri Lii. Začela sem, ko je imela Lia 5 mesecev, je pa res, da sem jaz hodila na hard šport - aerobox... če ti je znano... v glavnem, tolčeš na vreče in ne ljudi. Med samo vadbo sem spila 1,5l vode, pa pazit moraš, da ti pulz ne naraste preveč. Ampak to ti govorim res za trde treninge, ko daš vse od sebe, ker jaz drugače ne znam trenirat. In nisem izgubila mleka. Poznam punce, ki so ga. Je pa res, da sem imela vedno po treningu čisto prazne prsi, sicer pomaga tuš, da začne spet malo cirkulirat, pa fajn je, če ti kako uro po treningu ne pije, da pride tvoje telo k sebi in je ok. Ker finta je tak v tem, da se telo preveč utrudi in ne zmore proizvajat mleka. Meni se je lahko to zgodilo recimo po kakem 4 urnem sprehodu (hoja-brez postanka za kavico), pa po neprespani noči. To tak al tak že vidiš koliko je pomemben počitek, ko se zjutraj zbudiš, pa ti hoče joške raznest. Ker je telo spočito...
Kak je pa Zumba, pa ne vem? Ker ne poznam vadbe /razen kaj sem na računalniku videla), ti sploh ne znam povedat, če je preintenzivna vadba ali ne.
V glavnem, moje mnenje: greš, probaš, če ti je preveč, več ne greš, če ti je ok, hodiš!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.11.2011 8:14:44   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Valentin je spal do jutra!!!!user posted image user posted image user posted image Zbudil se je odlične volje, se oblekel in odšel z atijem v vrtec.user posted image user posted image user posted image Verjetno pa bo tam pojedel zajtrk od sebe pa še koga.user posted image

So bila velika znižanja v soboto v EP, Tulipan?

Za zumbo pa še res ne vem, če bom šla, ker kolegica ob tej uri ne more hoditi, ker mala takrat rabi zizo, pa še strah me je za mleko. Nekaj bi morala migati, ker mi gre na živce, da trebuh še ni btak kot bi moral biti a saj še imam šas do spomladi za to. Sedaj bo zima in "rezerve" so dovoljene, ne?user posted image

ALARM!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.11.2011 8:20:07   
tasa_m
user posted image

dobro jutrooooo

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.11.2011 8:23:08   
KOKICA32
OOOO, tasika! Si fraj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.11.2011 8:24:51   
tasa_m
Dobro jutro.

Ata v službi, tamala še spi. Pa je nisem niti budila, bo pač danes doma. user posted image Včeraj sta pr Tomaževih bla še moja dva in se je to zavleklo do 21.30, Lija popoldan nič spala, zaspala komaj ob 22h in spi logo še dosedaj.
Saj mi paše... user posted image

Naja, kako je Nikica? Upam, da že bolje? user posted image user posted image user posted image user posted image
kokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo Valentin... user posted image ga je mogla čaga res utrudit user posted image
Tulipan, je bila gužva v EP? Mene pa nekak ne potegne toti nočni šoping, kaj te vem.. user posted image saj vem da sem čudna, to mi še bolj to pove user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.11.2011 8:25:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OOOO, tasika! Si fraj?
Ja, danes sem celo prosta user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.11.2011 8:28:44   
KOKICA32
IN kaj boš počela? Lija je v vrtcu? T. dela?

No, že vem odg.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 21.11.2011 8:29:38 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.11.2011 8:31:34   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image
Joj, zdaj me je T. klical, da mora jutri v Dubrovnik in da pride domov komaj v sredo popoldan.
Zdaj pa ne vem al jo naj dam babi v Lenart za 2 dni ali jo naj ob 5.20 v vrtec vozim? user posted image user posted image Namreč v torek in sredo sem od 6h.

Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.11.2011 8:33:34   
KOKICA32
Sara je ne bi mogla peljati kasneje v vrtec? Drugače pa jaz bi jo peljala v vrtec. No, vsaj Valentina bi, kako se Lija zjutraj zbudi tako zgodaj ne vem...pač bi ga dala zvečer prej spat.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.11.2011 8:38:35   
tasa_m

Sara je ne bi mogla peljati kasneje v vrtec? Drugače pa jaz bi jo peljala v vrtec. No, vsaj Valentina bi, kako se Lija zjutraj zbudi tako zgodaj ne vem...pač bi ga dala zvečer prej spat.user posted image

Veš kak je Sarča, pol v šolo ne gre. Se ji kao ne da ker je itak zamudila že.
Sem zdaj mamo klicala, bo jo vzela do srede, v sredo pa jo bo Žan v vrtec pelal, pa grem jaz po njo.
Ne zbudi se zjutraj lahko, saj v tem je finta. user posted image
Pa še  zdaj se, videla da se vrtec odpre komaj 5.45, jaz pa moram bit ob 5.45 že pred Lidlom.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.11.2011 8:39:43   
KOKICA32
Torej je problem rešen!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.11.2011 8:48:21   
tasa_m

Torej je problem rešen!user posted image user posted image user posted image
Jop, hvala bogu user posted image

Itak mata mami pa Sara danes nekaj na sodišču v Mb pa Žan nima treninga in bodo kar po njo prišli....
Spet bom se cmerla ampak ****t ga, če drugače ne gre.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.11.2011 8:49:08 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.11.2011 8:53:25   
tasa_m
Mala še kuj spi...

Kaj se kira tu okol našega bloka suka, da bi mi kruh prinesla? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.11.2011 8:56:11   
Najaa
Dobro jutro.

Kokica user posted image user posted image za tvoje zdravje, madonca gnojna angina je pa res kruta.user posted image Pa super za Valentina, da se je naspal. user posted image
Glede dojenja in miganja - če boš šla si nabavi en fajn moderček. Jaz sem mela take balone, da ni šans da tečem kaj šele skačem. user posted image

Nika je boljše, hvala. user posted image Včeraj je imela še vročino malo, sam zvečer ne. Zdej pa še spi. Neki se je prej že oglašala pa je šel moj po njo in jo mal pobožal in je nazaj zadrnjohala. user posted image Kar naj spi, čaka naju pestro popoldne. Moram it plačat žurko za Tijo pa v trgovino...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.11.2011 8:58:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mala še kuj spi...

Kaj se kira tu okol našega bloka suka, da bi mi kruh prinesla? user posted image

Moja tud še spi...
Ajde pridem jaz s kruhom, pristavi za kavo. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.11.2011 9:03:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mala še kuj spi...

Moja tud še spi...

sem dala gor. že... še malo pa bo zavrelo. Glej, da še kruh pravi čas dobim, da bove še kaj pojedle cuj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.11.2011 9:09:38   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mala še kuj spi...

Moja tud še spi...

sem dala gor. že... še malo pa bo zavrelo. Glej, da še kruh pravi čas dobim, da bove še kaj pojedle cuj user posted image

Seveda, še toplega bom prinesla. Pripravi nutelo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.11.2011 9:10:54   
Tulipan12
Pa daj, kake otroke te mate, da tolko spijo??? OZ. kake otroke mam jaz, da niso nič po meni in ne spijo???user posted image user posted image user posted image
Pa dobro jutro!user posted image
Nič se ne smukam tam, brez kruha jej!user posted image
Kokica po drugem porodu gre trebuh malo težje nazaj, tvoj pa še tak al tak ne more, če si komaj včeraj rodila!user posted image  Marca pa že lahko stopiš na pisto kot Charlijevi angelčki in promoviraš spomladansko kolekcijo Victorie Secret!user posted image
Nočni šoping: full je bila gužva, ogromno mladine in dosti takih mamic kot smo me, ko drugače ni časa v miru kaj pogledat. Mene je itak samo ena bunda mikala, ki pa ni bila znižana, ampak ker jo potrebujem, sem si jo kupila, potem sva šla na pijačo in domov. V bistvu je bil ta šoping izgovor, da malo pobegneva!user posted image  Ampak finta, ko sem bila v Zari, sem kar avtomatsko šla na otroški oddelek, ki pa je bil čisto prazen, kar mi je dalo mislit, da je treba malo tut za sebe poskrbet!user posted image  Drugače pa so imele nekatere trgovine popuste, nekatere pa ne. Različno. Čevlje se je splačalo kupit, ker je imel Humanic -20 na vse, kar se pri kaki 100+ evrov že kar pozna, pa tAK... Jaz drugače tudi nisem za množične šopinge, ker me brskanje nervira, zato so mi razprodaje čisto mimo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.11.2011 9:23:57   
Najaa
Jaz tudi avtomatsko zavijem vedno na otroški oddelek. user posted image Pa če je tak fajn te male cotike kupovat. user posted image Sicer sta moji dve preskrbljeni sam gledam pa še vedno lahko. user posted image Na sebe pa pozabim... Tako kot npr. z AB. Kadar jih jemljeta punci, si naredim alarm na telefonu, da ja ne pozabim, ko jih pa jaz jemljem zdaj, sem pa že 2x pozabla vzet... user posted image Ah ja, teli naši zakladki so na 1.mestu. In odraščajo... Ko gledam Niko ej... sploh ne morem verjet, kak je že velika. Včeri sva se igrali z dojenčki in sem ga mogla jaz pestovat pa gledam tisto punčko... 48cm je dolga, Nika ko se je rodila je bila pa 46. user posted image Zdej pa že ona svoje dojenčke hrani in neguje. Hitro gre čas ja... Da o Tiji sploh ne govorim. Njena 5ka se približuje s svetlobno hitrostjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.11.2011 9:23:57   
tasa_m
Najaa user posted image je kuhana.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?