|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.11.2011 15:45:03   
tasa_m
Zaspala na kavču, nardila čist nič... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.11.2011 20:23:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa sušilec je neprecenljiv v zimskem času. user posted image Res, to je bil najin najbolj praktičen nakup. Sploh v teh dneh, ko je bilo veliko za prat, super je ko je hitro suho. Meni se na štriku tud suši celo večnost.

a si dobila to, ko si rodila otroka ?? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa daj, pusti tisto... Kar tekmujejo katero bo bolj pametna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.11.2011 20:25:56   
Najaa
Hojla punce, kaj naj rečem, cel dan sem bila notri zaprta in višek dneva je bil, ko je pozvonilo in je dimnikar prinesel koledar.user posted image Kaj naj rečem, trga se mi... komaj čakam, da grem jutri s Tijo na ORL, si predstavljate? user posted image Vsaj ven bom šla!!!
Nika je boljše, cel dan sva se igrale, gledale risanke, se cartale,-..ma vsega po malem, ležerno. Opa, dopoldan sva mele čistko, mi je pomagala in je posesala dnevno. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.11.2011 20:57:33   
KOKICA32

Zaspala na kavču, nardila čist nič... user posted image

Sedi 5!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.11.2011 20:58:55   
KOKICA32

tasa sušilec je neprecenljiv v zimskem času. user posted image Res, to je bil najin najbolj praktičen nakup. Sploh v teh dneh, ko je bilo veliko za prat, super je ko je hitro suho. Meni se na štriku tud suši celo večnost.

a si dobila to, ko si rodila otroka ?? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa daj, pusti tisto... Kar tekmujejo katero bo bolj pametna.

Translation, please!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.11.2011 20:59:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.11.2011 21:06:08   
KOKICA32
Čer!user posted image

Otroka spita, ati dela, jaz pa čakam, da se mi speče kruhek in šibam jesti. Slike bi morala v album zložiti, sem jih danes dvignila v DM-u in bila prijetno presenečena, ker so bile -30%. Pri 300 slikah pa se pozna. user posted image

Bila sva na telovadbi, ni kaj prida sodeloval, ko je ona obroče postavljala po tleh, da bodo kasneje vanje skakali, jih je on že pospravljal. Pa najbolj je bila zanimiva alpinistična stena, kot pa da bi si žogo kotalil po telesu. user posted image Ati je vse zmogel z Julijo, sem pa si za vsak primer prej sčrpala 80ml mleka, če bi bila panika. Pa ji ga je tudi dal in potem se mu je konkretno pokalala in ji je ravno čistil ritko, ko sva se z Valentinom vrnila. user posted image

Danes so me klicali iz službe, če pridem na novoletno zabavo. Pa sem jih vprašala, če je lahko Julija zraven. user posted image user posted image Letos bomo tudi prvič imeli Dedka mraza v službi, pa so vsi otroci vabljeni. Tudi v službi pri atiju bo tako, že naslednjo soboto. Ful fajn. user posted image

Je katera tukaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.11.2011 21:36:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Na čvekanje v pričakovanju je tema, kaj sta si podarila ob rojstvu otroka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.11.2011 21:51:23   
KOKICA32

Na čvekanje v pričakovanju je tema, kaj sta si podarila ob rojstvu otroka.

aha....sem slišala, da si eni kar neka darila kupujejo, ja!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.11.2011 22:08:29   
Najaa
Pa sej lepo, sam ok, ravno v P ne bi nesla. Jaz mojemu nisem nič, niti nisem pričakovala od njega. En dan, ko je bila Tija stara že kak mesec se je spomnu, pa itak je bil takrat cel meden ene pol leta. user posted image Niso bili sam uhani, veliko več mi je pomenilo, da je vstajal sredi noči, da je previjal tamalo, da je kuhal... ah, kje so ti časi? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
23.11.2011 7:58:15   
Tulipan12
Good morning!
Včeraj sem se nekaj trudila gor prit, pa mi ni ratalo, sem pobrala grabljice in lopatke in šla spat.user posted image
Kokica super šoping in bravo za kg, oz. prednosečniško št.!user posted image  
Tasa toti home alone ti zavidam!!! Samo en dan in bila bi prerojena!!!user posted image
Naja kdaj greste na operacijo?
jaz že mam rezervirano Sneguljčico, ker je full hitro to treba, s tem, da je bila predstava ob 10h že polna in sem dobila za ob 16h. Sem že poslala sms za še dve karti, pa ti javim kar po sms-ju, ker si tu gor bolj na vsake kvatre! Če pa si zdaj kje blizu, javi, če ti ob 16h sploh paše!

Prvič v življenju me je vsekalo v križu, imam take bolečine, da komaj sedim!user posted image  Zgleda, da bo Luka moral shodit, ker ga ne morem dvignit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
23.11.2011 8:01:39   
Tulipan12
Sušilni stroj sva dobila lani od moje mame kao za Božič. Kao sem napisala zato, ker si ne podarjamo takih daril, mama mi ga je želela kupit in bilo je decembra!user posted image  Zdaj si ne predstavljam življenja brez njega, vsaj pozimi ne. Darilo ob porodu: zdrav otrok!!! Najlepše in edino darilo!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
23.11.2011 8:23:52   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

user posted image user posted image user posted image za Tulipan!
Najaa- kakšna operacija?

Pa kakšno vreme je danes? Je to dež al kaj to pada, da je vse mokro?

Spala kot top, Julija tudi, se mi zdi, da ponoči več ne poje toliko. Pa saj ne rabi, ko pa ima toliko "rezerve".user posted image

Tudi midva si nisva ne prvič ne drugič nič kupila ob rojstvu.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.11.2011 8:28:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1062
23.11.2011 8:45:56   
Tulipan12
Kokica pa si zadovoljna z Dm-ovimi fotografijami? Jaz sem prej pri Foto Tabor naročevala, pa nisem najbolj zadovoljna. Predvsem me moti to, da če sem imela več naročil, je bila opazna razlika, npr. celo naročilo je imelo rdečkast lest, drugo pa ne. Če bi naročila samo enega, tega ne bi opazila, pri toliko slikah pa je bilo očitno. Zdaj pa sem si naložila Hoferjev program, a še nisem nič poslala.

Neposredna povezava do sporočila: 1063
23.11.2011 8:50:06   
Tulipan12
Za vreme se tudi jaz sprašujem kakšno je, mi ni jasno, zakaj je tako mokro. V glavnem, vidim, da ni za sprehod. V kak šoping center pa se mi tut ne da. Edino po meso za juho bi morala, pa mi tudi to ni. Luka zdaj maže sirove palačinke od včeraj, potem bo imel še sadno malico, za kosilo pa si moram nekaj namislit, če ne bom kurje juhice kuhala. Za naju itak nič, ker je sreda in ob sredah se prvič vidiva ob 20h.

Neposredna povezava do sporočila: 1064
23.11.2011 9:48:28   
KOKICA32
Ja, jaz večinoma naročam pri DM-u. Zadovoljna? Kaj pa vem, večina slik je tak na računalniku, te so pač za v album in da jih pokažem komu, ki pride na obisk. Naročam pa tiste PREIMIUM kvalitete, so dražje a res kalitetnejše. Drugače pa ti zelo priporočam tudi razvijanje pri Comtronu.

Neposredna povezava do sporočila: 1065
23.11.2011 11:37:26   
Tulipan12
Luka spi, jaz pa se ubijam s tem križem.user posted image  Niti spat ne morem. Sploh nisem vedela do zdaj kaj pomeni, ko kdo reče, da ga je vsekalo. Zdaj vem!!!user posted image  Pa glih danes, ko sem mislila it na Zumbo, pa zgleda še z Lio ne bom mogla na plesne.user posted image
Kokica fajn, da sta z Valentinom ohranila eno vajino dejavnost, pa čeprav praviš, da ni bil za akcijo.user posted image  Jaz se Lii na plesnih tolko posvetim, kot se ji nikjer drugače ne bi mogla, ker je Luka vedno prisoten. Pustimo zdaj uspavanja ipd, gre za samo najin dogodek, pri katerem obe uživava.user posted image
Darila: nimam pojma! Verjetno bosta dobila oba tiste lesene obešalnike z otroškimi motivi, ko je taka tablica, pa gor par klinčkov, ker to nujno rabita/mo, pa stojala za zobne ščetke, taka ko se nalimajo na steno in je v obliki kake živalce in pa CD radio. To bo Lia full vesela. Itak mata skoz Božič, ko jima moram non-stop nekaj kupovat. Luka pa ima potem čez 4 dni še RD, tak da bo verjetno kakega bagera še dobil, ker obožuje vozila. Drugače pa smo z igračami itak čisto zabasani, pa jih midva sploh ne kupujeva. Vse se nabere od božičev, rojstnih dnevov in obiskov. Jaz edino risalne liste kupujem, pa plastelin, potrošne in kreativne stvari, no pa zdaj so bile Šparove kocke... drugače pa ne vem, kdaj sem šla v trgovino po igračko. Lii še nisem nikoli nobene punčke kupila.user posted image  Sem čudna? Če pa ima tu enih par dojenčkov, ki jih vlači okoli, pa je to to. Najbolj pa ji je tak pri srcu najmanjša, čisto navadna pupica-dojenček, brez las. Ime ji je dala Nada.user posted image

Midva pa, če bo kaka velika TV v kaki akciji na obroke, brez obresti, bom jo vzela, če ne bo pa stara še čisto dobra. Če ne mu bom pa hlače kupila, jih rabi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
23.11.2011 12:23:59   
KOKICA32
Pssst, Julija še spi v jajčki, da še kaj napišem preden bo lakotaaaaa!user posted image

Skratka sva iz sprehoda, je bil kar dolg, trajal pa skoraj 2 urci.user posted image Vse sem prehodila, sedaj sem se že najedla. Čakam še čaj. Joj koliko tega čaja spija na dan, kake 4 litre, od onih za dojenje do sadnih, zeliščnih,...

Ja, Tulipan, prav ugotavljaš, da želim ohraniti eno čisto "najino" dejavnost. Pa na kakšno plezanje bi še ga rada vpisala ali pa nekaj kot je nogomet ali podobno, da bi spravil iz sebe vso to obvečno energijo (čez zimo mislim, ko smo bolj hendikepirani pri gibanju).user posted image Moram malo poiskati a v Bistrici tak verjetno ni nič za tako male, ker te bi nam že tako v vrtcu omenili ali ponudili.user posted image Ne morem pa ga voziti v MB, sedaj, ko je Julija še tako majhna, ker bi mi vzelo vse skupaj preveč časa.

Kaj kuhate? Jaz nič, sem šla kar v menzo po kosilo.user posted image Jedli pa bomo joto.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
23.11.2011 12:34:53   
KOKICA32
Jaz pa bi imela nov štedilnik za Dedka mraza.user posted image Pa res no, ta je že star in se na gumbih več nič ne vidi, sploh na pečici ne veš koliko je temperatura in kje peče zgoraj, kje spodaj (vse delam po spominu).user posted image Imela pa bi steklokeramično ploščo (tri plin in ena indukcija ali elektrika). user posted image Mislite, da me bo slišal Dedek mraz? Mi je moj prišepnil, da bodo baje imeli 13. plačo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
23.11.2011 12:35:52   
KOKICA32
Tasika, boš kaj praznovala letos?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
23.11.2011 12:36:54   
KOKICA32
Grem zdaj malo delati...papa se tipkamo kaj zvečer, če bo katera za akcijo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
23.11.2011 15:01:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sušilni stroj sva dobila lani od moje mame kao za Božič. Kao sem napisala zato, ker si ne podarjamo takih daril, mama mi ga je želela kupit in bilo je decembra!user posted image  Zdaj si ne predstavljam življenja brez njega, vsaj pozimi ne. Darilo ob porodu: zdrav otrok!!! Najlepše in edino darilo!
žalostno da si nista nič podarila. MAgari rožo na travniku utrgano user posted image In, da nista niti malo pozorna! Ojej, mislim da bo to za sodišče, za razvezo user posted image user posted image user posted image

Tk odgovor sem jaz namreč dobila, ko sem rekla nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.11.2011 15:02:22   
tasa_m

Tasika, boš kaj praznovala letos?user posted image
Ne, nebom. Če pa ni okroglo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.11.2011 15:03:52   
tasa_m

Prvič v življenju me je vsekalo v križu, imam take bolečine, da komaj sedim!user posted image  Zgleda, da bo Luka moral shodit, ker ga ne morem dvignit.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.11.2011 15:04:52   
tasa_m

Jaz pa bi imela nov štedilnik za Dedka mraza.user posted image Pa res no, ta je že star in se na gumbih več nič ne vidi, sploh na pečici ne veš koliko je temperatura in kje peče zgoraj, kje spodaj (vse delam po spominu).user posted image Imela pa bi steklokeramično ploščo (tri plin in ena indukcija ali elektrika). user posted image Mislite, da me bo slišal Dedek mraz? Mi je moj prišepnil, da bodo baje imeli 13. plačo.user posted image

Kaj mu mail pošljem? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.11.2011 15:07:36   
tasa_m
Pa dober dan.
Sem si zdaj nardila pravi domači hot dog. Mljask.
Tomaž mi je poslal mms....kak bi bla zdaj tam doli, kak sonček sije user posted image
Je reko da pride okoli 21h komaj, tak da sem že mamo klicala, naj jutri kar oni peljejo Lijo v vrtec. Jaz pa sem bom naspala, ker sem danes full slabo spala user posted image
V glavnem, danes sem mal smukala po pisarni v službi in videla urnik za nasl.teden in sem v ponedelejk fraj, naslednjo nedeljo 4. pa delam. Imam otvoritveno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!