Tulipan12
|
Luka spi, jaz pa se ubijam s tem križem. Niti spat ne morem. Sploh nisem vedela do zdaj kaj pomeni, ko kdo reče, da ga je vsekalo. Zdaj vem!!! Pa glih danes, ko sem mislila it na Zumbo, pa zgleda še z Lio ne bom mogla na plesne. Kokica fajn, da sta z Valentinom ohranila eno vajino dejavnost, pa čeprav praviš, da ni bil za akcijo. Jaz se Lii na plesnih tolko posvetim, kot se ji nikjer drugače ne bi mogla, ker je Luka vedno prisoten. Pustimo zdaj uspavanja ipd, gre za samo najin dogodek, pri katerem obe uživava. Darila: nimam pojma! Verjetno bosta dobila oba tiste lesene obešalnike z otroškimi motivi, ko je taka tablica, pa gor par klinčkov, ker to nujno rabita/mo, pa stojala za zobne ščetke, taka ko se nalimajo na steno in je v obliki kake živalce in pa CD radio. To bo Lia full vesela. Itak mata skoz Božič, ko jima moram non-stop nekaj kupovat. Luka pa ima potem čez 4 dni še RD, tak da bo verjetno kakega bagera še dobil, ker obožuje vozila. Drugače pa smo z igračami itak čisto zabasani, pa jih midva sploh ne kupujeva. Vse se nabere od božičev, rojstnih dnevov in obiskov. Jaz edino risalne liste kupujem, pa plastelin, potrošne in kreativne stvari, no pa zdaj so bile Šparove kocke... drugače pa ne vem, kdaj sem šla v trgovino po igračko. Lii še nisem nikoli nobene punčke kupila. Sem čudna? Če pa ima tu enih par dojenčkov, ki jih vlači okoli, pa je to to. Najbolj pa ji je tak pri srcu najmanjša, čisto navadna pupica-dojenček, brez las. Ime ji je dala Nada. Midva pa, če bo kaka velika TV v kaki akciji na obroke, brez obresti, bom jo vzela, če ne bo pa stara še čisto dobra. Če ne mu bom pa hlače kupila, jih rabi.
|