|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.11.2011 9:02:50   
tasa_m
Jutro ali dan. Kakor hočete?

Persida zakaj pa rabite škornje in še gležarje? user posted image Mi imamo tiste superfitke in jih ima za vso zimo. Ne bom ji kupovala še enih.

Sem danes videla v vrtcu da imajo nekateri še teniske obute.

Se pol kaj oglasim, zdaj imam čistilno akcijo... ker v stanovanju imamo dobesedno bombo.

Aja, tulipan super je bilo. Zauser posted image razliko od zadnjič, sta se tavelika celo skup igrala in se  nista grizla, ravsala ali kaj podobnega user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.11.2011 9:21:04   
Tulipan12
Mi imamo tut samo teniske in zimske škornje.user posted image  Pa ima večinoma še vedno teniske obute. Razmišljam, da če mene ne zebe v teniskih, nje tut ne. Se motim? Edino kar je razlika pri teh punčkah, da bi jaz imela še neke malo lepše škorenjčke za k oblekcam, ker v tistih zimskih je kar malo smešno, ampak sem se zaenkrat znašla, ji dam gamaše gor, zgleda full lepo, pa še topleje je.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.11.2011 9:22:28   
Tulipan12
Kokica, meni Luka tut spi v vozičku kot velik! Doma mi spi maximalno eno urco, v vozičku pa ga moram po cca 3 urcah skoraj budit, da lahko grem kaj skuhat domov. Danes po plavanju, že vem, da bo tako. Ker je vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 953
15.11.2011 9:23:45   
Tulipan12
Tasa, btw, PIFLARKAuser posted image user posted image user posted image user posted image , pridi k nam pogledat, kaj je to bomba, boš mislila, da je pri vas samo sapica šla mimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
15.11.2011 9:28:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa, btw, PIFLARKAuser posted image user posted image user posted image user posted image , pridi k nam pogledat, kaj je to bomba, boš mislila, da je pri vas samo sapica šla mimo.user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
15.11.2011 9:30:26   
tasa_m
Zdaj sem se napapcala-tunina pašteta in čaj z okusom zelenega jabolka. Zdaj pa bi lahko šla mal migat.
SAmo glih študiram, če bi sam posesala in gor umila pa prah pobrisala, omaro pa bi drugič ji spucala...
Ma sem vidla da ma par hlač že tak kratkih, da je ko nek revček user posted image pa jih je komaj letos dobila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.11.2011 11:22:13   
PERSIDA
Dan.Zgleda kot da sem mahjena na šuhe,da jih morata imet,pa daleč od tega.Tasi ciciban nima take višine kot superfit ko ni gležnjar ,pa ne škorenj.Zato.Ravno gležnjarja nebi obuvala ,če bo slučajno sneg.

Drugač,pa otroka preveč pridna.O včerajšnjem jutru po mesec dni v vrtec nebom raje ,ker sem imela cel dan pokvarjen.Moram ,pa povedat ,da sta v tem mesecu postala prava đeka ,ko ju tako gledam tak,da res govor še,pa nimam pripombuser posted image .Vsa ta pozornost,nežnost ,izkazovanje  ljubezni user posted image .Ata se od otrok uči tak,da user posted image user posted image .Jaz sem zabluzila celo jutro ,čas bi bil ,da kaj naredimuser posted image ,pa mi enostavno niuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.11.2011 11:32:43   
MalaČebelica
Dober dan!
Meni se pa danes nič ne da...

Kaj delate?

Aja, kaj ve katera, kje bi lahko kupila za Klaro copatke - zajčke? Sem pogledala v Massu in nimajo. Kje bi še lahko?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.11.2011 11:38:14   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!

Kaj delate?

Aja, kaj ve katera, kje bi lahko kupila za Klaro copatke - zajčke? Sem pogledala v Massu in nimajo. Kje bi še lahko?

Mercator

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.11.2011 11:50:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!

Kaj delate?

Mi smo jih v Cityu kupli, čist zgoraj. Pika al kak je trgovina...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.11.2011 11:53:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.Zgleda kot da sem mahjena na šuhe,da jih morata imet,pa daleč od tega.Tasi ciciban nima take višine kot superfit ko ni gležnjar ,pa ne škorenj.Zato.Ravno gležnjarja nebi obuvala ,če bo slučajno sneg.

Drugač,pa otroka preveč pridna.O včerajšnjem jutru po mesec dni v vrtec nebom raje ,ker sem imela cel dan pokvarjen.Moram ,pa povedat ,da sta v tem mesecu postala prava đeka ,ko ju tako gledam tak,da res govor še,pa nimam pripombuser posted image .Vsa ta pozornost,nežnost ,izkazovanje  ljubezni user posted image .Ata se od otrok uči tak,da user posted image user posted image .Jaz sem zabluzila celo jutro ,čas bi bil ,da kaj naredimuser posted image ,pa mi enostavno niuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za bauca in ateja.

Jaz tud nisem nič nardila. Teh 250 slik sem v album dala pa je to to, kaj sem nardila. Da bi vsaj posesala... user posted image

Me pa full glava boli, mislim da bom mogla počivat it.

Za kosilo bom kašnice spekla pa zelje kislo cuj nardila pa bo.

Aja, to pa nisem vedla da Ciciban nima. Pa morta met Cicibanke? Pol pa na SuperFit prešaltajte user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.11.2011 11:54:29 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.11.2011 12:01:33   
PERSIDA
tasi si kero dopoldan doma????tulipan na kafe vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.11.2011 12:04:04   
PERSIDA
tASI  anže mora no naj bi imel,odločiš se sam.Samo počasi bosta hoferove mela al pa ****.No najbolj bi ata mel mir ,pa moja ušesauser posted image .
Ok dost o obutviuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.11.2011 14:12:24   
KOKICA32

tasi si kero dopoldan doma????tulipan na kafe vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

>Jaz tudiiii.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.11.2011 14:15:30   
KOKICA32
Dan.user posted image

Komaj sva se vrnila s sprehoda...tak je blo fajn....Julija je spala 3 ure vkup.user posted image user posted image user posted image Sedaj se je najedla, pa spet spi...user posted image

Valentin še tudi nosi teniske, ker sem mu kupila gležnjarje in še podloženi so.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.11.2011 14:19:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Bo četrtek OKej??
Takrat sem fraj, ostalo delam dopoldan.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.11.2011 14:21:28   
tasa_m

Dan.user posted image

Komaj sva se vrnila s sprehoda...tak je blo fajn....Julija je spala 3 ure vkup.user posted image user posted image user posted image Sedaj se je najedla, pa spet spi...user posted image

a o teniskah ti to?
user posted image

Čuj, ti moram eno sliko poslat. Je mala zadnjič dobro slikala, še midva z T. sma mogla dobro pogledat koga je sploh slikala, nakar vidima Valentina kak je skrit, (sam noge so ga user posted image   )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.11.2011 14:25:52   
tasa_m
No, sem pospravila. user posted image Bravo jaz. Sem posesala in gor umila, prah pa bom v petek pobrisala, ker se nam je za soboto obisk napovedal. Baje mi darilo za roj.dan prinesejo. Itak vem kaj user posted image

No, zdaj pa grem po šefico, pol pa grema nekam verige za moj avtek iskat. Nazadnje sem jih v E.Lclerku videla, samo glede na to da sma peš, ata pa v službi, mislim, da nebove do tja šle... bove kar ateja počakali. user posted image

V glavnem, zdaj grem. Okej? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.11.2011 20:21:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan.user posted image

a o teniskah ti to?
user posted image

Čuj, ti moram eno sliko poslat. Je mala zadnjič dobro slikala, še midva z T. sma mogla dobro pogledat koga je sploh slikala, nakar vidima Valentina kak je skrit, (sam noge so ga user posted image   )

Ja, o teniskah sem govorila. Adidasove sem mu kupila in so podložene in že gležnjarji.user posted image

Pošlji!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.11.2011 20:22:11   
KOKICA32

No, sem pospravila. user posted image Bravo jaz. Sem posesala in gor umila, prah pa bom v petek pobrisala, ker se nam je za soboto obisk napovedal. Baje mi darilo za roj.dan prinesejo. Itak vem kaj user posted image

No, zdaj pa grem po šefico, pol pa grema nekam verige za moj avtek iskat. Nazadnje sem jih v E.Lclerku videla, samo glede na to da sma peš, ata pa v službi, mislim, da nebove do tja šle... bove kar ateja počakali. user posted image

V glavnem, zdaj grem. Okej? user posted image

Si že nazaj?user posted image   Dobila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.11.2011 20:22:57   
KOKICA32

Bo četrtek OKej??
Takrat sem fraj, ostalo delam dopoldan.

Kje in kdaj pa se boste dobile, da vidim, če se lahko z Julijo uštuliva?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.11.2011 20:24:08   
KOKICA32
Čer!user posted image

Je kje katera?

Jutri imam G, 1. po porodu. user posted image Nimam varstva za JUlijo in jo bom kar zraven peljala, jo bodo že sestre popazile, ko bom pri dohtarci.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 972
15.11.2011 21:03:56   
PERSIDA
kokica jaz sem celo dopoldan v mb tak da kdaj prideta bilo kam jaz sem na razpolago user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.11.2011 21:10:40   
KOKICA32

kokica jaz sem celo dopoldan v mb tak da kdaj prideta bilo kam jaz sem na razpolago user posted image

Jupijej!user posted image user posted image user posted image

Predlagaj, kje bi se dobile?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.11.2011 21:16:59   
KOKICA32
Kakšni so to copatki-zajčki?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?