PERSIDA
|
Čer babike. Kokica in ostale kaj vam naj pišem ko,pa imamo skoz neke štale.Po štirih tednih bolovanja sem mislila ,da s ponedeljkom pojdeta v vrtec nakar Tomaž faše drisko.Dve noči in dva dneva sem otroka nosla od postelje do tuša in to kar naprej.Vse kolkor je še imel volje ,da poje in spije je šlo iz njega.V ponedeljek je bil že tako zdelan jaz ,pa itak od vsega ,da sem ga peljala k P ,ker sem pač smatrala ,da bova dobila kaj ,da se stvar malo omili preden mi otrok pristane v bolnici.Načakala sva se kar ,dobila ,pa prav nič.Še ene butaste kreme za rit mazat ne,pa njuna P ni škrt.V glavnem kar sva rabla sva mogla kupit.No nakar kupim čudežni prašek ,ki ,pa ga ni hotel pit ,ker ima res ogaben okus in za enkratno dozo ga je preveč.V gavnem celi doktorat okrog tega kako otroku podvalit ta prašek. Najaa mogoče drugič probam še s kakavom. Saj mi je babi prišla pomagat ,pa še čez noč ostala samo ,da mi pomaga ampak drage moje veljala je samo mama.Tak,da ga je sredi noči prinesla k meni ,ker se otrok ni pomiril in na koncu smo vsi trije spali na postelji in sem ju celo noč narazen vlekla,da se ne pobijeta md sabo ko se tak premetavata.Vsaka bolezen pri nas prinese naval lubusumja in se en bol tišči k meni ko drug in se prepirata kje bo kateri spal in na kateri strani,v glavnem norišnca.Tako,da se več ali manj pobiram od vseh teh virusov in vsega kar prinese zraven. Otrok je prišel k sebi tako,da spet lahko je ,danes se je tako nabasal ,da sem mislila ,da ga raznese.Itak je spet shujšal. In da se povalim danes sem prvič pekla šarkelj z rozinami in vola ,dober ko šus ,seveda je lahko ko bavca miksata .Če je zdavje kolko tolko pol ni noben problem samo delo jima moram najt .Nebom preveč hvalila ,ker pol bo pri puncah gužva . Res trenutno v vseh treh leti mi je sedaj najlažje.Edina stvar ,ki me še muči je Tomažev karakter na čase se mi lahko spipa .Res komaj čakam ,da začne govorit ,ker sedaj se še prepirat ne morem z njim.Ko se nekaj odloči se ne premakne niti za mm in joče kot bi mu kožo lupala,beri celi ata ,kar pa mu seveda ne omenjam,ker mu še ki glavo odtrgam . Tako nekaj novega posebnega ni.Pač guramo koliko lahko. Ostanite zdravi ,pol bo vse lažje.RVM.
|