|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.11.2011 21:14:23   
tasa_m
Jooooj, mi spet šteka toti RR.
Napišem pa mi napiše da je napaka.
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.11.2011 21:15:06   
tasa_m
No, pa je le objavilo pa še prva sem.
Piflarka! user posted image

Zdaj pa grem res spat.

Nočko, se tipkamo jutri :*

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.11.2011 21:17:24   
KOKICA32
PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.11.2011 21:46:18   
trezika
DRAGE MOJE!

Jaz vas za nekaj časa zapuščam... danes so nas zdravniki postavili trdno na tla... ata je znova dobil sepso, bakterija pa mu je tako načela organe in imunski sistem, da tega ne bo vzdržal   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je samo vprašanje časa, ko ga bomo izgubili  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in trenutno res nimam ne volje in ne energije za računalnik.... upam, da me razumete.... ko se spravim k sebi, pa se vam seveda javim....

Pa najlepša hvala za vse pikepoke in tolažilne ter vzpodbudne besede....

lp

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.11.2011 21:54:34   
KOKICA32
Trezika, drži se. Nimam besed...
Vse pikapoke sveta naj poletijo k vam.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.11.2011 22:04:48   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, drži se. Nimam besed...
Vse pikapoke sveta naj poletijo k vam.
user posted image user posted image user posted image

Podpis.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.11.2011 23:47:24   
PERSIDA
http://www.youtube.com/watch?v=8hBFIBtO_yg&feature=related

Evo tak bom ,pa jaz na svoji poroki zgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.11.2011 7:42:56   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Sem že v akciji, mečem v vreče stara/odslužena oblačila, ker sem jih šparala za ne vem koga. Omare in nšpajza že lažje dihata.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 908
9.11.2011 9:41:47   
Tulipan12
trezika drži se, drugače žal ne morem pomagat.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.11.2011 9:43:14   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.youtube.com/watch?v=8hBFIBtO_yg&feature=related

Evo tak bom ,pa jaz na svoji poroki zgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tak boš plesala al boš mela tako frizuro al tako obleko???user posted image

Jaz začnem 23.11. hodit na Zumbo. Pridruži se mi!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.11.2011 9:51:42   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Sem že v akciji, mečem v vreče stara/odslužena oblačila, ker sem jih šparala za ne vem koga. Omare in nšpajza že lažje dihata.user posted image

Jaz sem včeraj napolnila vrečo (ono največjo Babycentrovo) Liinih oblačil za eno kolegico. Ampak v omarah kot da se ni nič zgodilo!!! Problem je v tem, da navadno nimam časa, pa vse tak naspol delam, mi katera reče za cunje, pa potem glede na obdobje in številko iščem... Moram dat Luko en dan k tašči, se sama s sabo in omarami zapret za 8 ur in vse presortirat in dat ven. Tak! Odločitev je padlA!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.11.2011 9:57:08   
Tulipan12
Luka mi je zaspal, torej ne morem zlagat cot, ker so v spalnici, perilo se pere, nekaj že suši, kuhinja ok, kosila danes ne kuham, ker je T. celodnevni, Luka bo jedel špinačo in pire, Lia pri babici, jaz pa do nedelje tak ne rabim jest, kolko sem pojedla zadnje dneve.user posted image
Grem si skuhat čaj in glavo oprat, upam, da pride katera mimo na kak čvek medtem.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.11.2011 11:44:12   
KOKICA32
Tulipan, pridna kot zmeraj. Moje cote pa niso bile več uporabne in so romale v kanto....

Kosilo se huha, Julija se carta v naročju, zato tipkam z eno roko...Se še spomnim, ko smo si marčevke pisale in govorile, da tipkamo z eno roko....user posted image

Potem pa do mehanika....

Neposredna povezava do sporočila: 913
9.11.2011 14:10:28   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa, lep dan ti želim.

Drugače pa, kaj če bi ju zaklenila v sobico, da vsaj v njej ostaneta.user posted image Ne vem, mogoče malo nora ideja, ker bi se potem jokali, če bi ugotovili. Pač sedaj mi je to prvo padlo na pamet.

Nimam ključa. user posted image Sam to ne bi bilo to, ker bi se Nika še vedno drla, d ajo lulat pol jo pa za vsak slučaj vedno dam. In vedno lula.

3 kapljice, ne? user posted image

Saj to je bila pač samo moja nora ideja, prva ki mi je padla na misel.

Pa veš, da niti ne. Tudi več tak da sem kar malo presenečena in zarad tega jo tudi skoraj vedno nesem na wc. Ok če je to že 5. pol ji rečem, da naj že neha.

p.s. Slike so čudovite user posted image hvala ti. Bratcu se pa vidi, da je ponosen na sestrico. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.11.2011 14:10:33   
Najaa

Grem slike sortirati, ker jih še od morja nisem dala nič razviti. Sedaj pa imamo že Julijo.user posted image

Aja, pomembno:

Sem se prej pogovarjala z eno znanko, ki ima 4-mesečnega otoka in je rekla, da otroci, ki imajo dudo so živčni. Tak, da pupe moje, če niste vedele, veste sedaj! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobro, da nobena nikoli ni hotla dude. user posted image user posted image user posted image Ta je pa svetovna!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.11.2011 14:10:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DRAGE MOJE!

Jaz vas za nekaj časa zapuščam... danes so nas zdravniki postavili trdno na tla... ata je znova dobil sepso, bakterija pa mu je tako načela organe in imunski sistem, da tega ne bo vzdržal   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je samo vprašanje časa, ko ga bomo izgubili  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in trenutno res nimam ne volje in ne energije za računalnik.... upam, da me razumete.... ko se spravim k sebi, pa se vam seveda javim....

Pa najlepša hvala za vse pikepoke in tolažilne ter vzpodbudne besede....

lp

Joj no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.11.2011 14:10:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Luka mi je zaspal, torej ne morem zlagat cot, ker so v spalnici, perilo se pere, nekaj že suši, kuhinja ok, kosila danes ne kuham, ker je T. celodnevni, Luka bo jedel špinačo in pire, Lia pri babici, jaz pa do nedelje tak ne rabim jest, kolko sem pojedla zadnje dneve.user posted image
Grem si skuhat čaj in glavo oprat, upam, da pride katera mimo na kak čvek medtem.user posted image

Jaz sem tudi imela manijo zadnje dneve, požrtija taprava. user posted image Tak da komaj čakam jutrišnjo luno. Greš zraven?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
9.11.2011 16:56:39   
MalaČebelica
Dober večer al dober dan. Saj ne vem, ko je pa ena sama tema zunaj.

Trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa - glede spanja, da ne boš mislila, da mi vedno tak razturamo, kot sem an FB napisala - včeraj je že štrajkala. Tak da so dobri in slabi večeri. En teden ne tako dolgo nazaj, mi je zaspala vsak dan ob desetih, zjutraj se je zbudila ob 15 do 6ih in v vrtcu ni skoraj nič spala, en dan celo čisto nič. Tak da ne vem - včasih jim očitno kaj ponagaja. Drugače pa je načeloma kar ok, tisti naš ritem.

Tulipan - sem šla v knjigarno v Qulandiji in nakupila goro robe Winx. Tak da hvala za namig.

Drugače sem pa še v službi, samo zdaj počasi ne morem več. Upam, da se bo to stanje pri nas kmalu umirilo... Če ne bom mogla več, bom pa pač šla v bolniško, ker to res ni več ničemer podobno.

Uživajte. Aja, dajte mi malo svetovat - kam naj se damo v teh tečnih popoldnevih, ko je sama tema? Ta november je res malo tak. December je že pol malo lažje se mi zdi, ko se začnejo zadeve glede praznikov itd.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.11.2011 19:24:13   
tasa_m
Dober dan oz. večer.

Glih kar iz 7 štuka. Sem kolegici sms poslala da se po bloku govori, da bo palačinke spekla. In jih je res, tak da smo se kuj na večerjo povabli user posted image user posted image
Zdaj pa gre šefica počasi v kopalnico in spat, midva s starim pa si boma kaki filmček privoščla.
Se vidi da se pa user posted image približuje, mi je nekam slabo. Še 4 dni pol pa bo prišla v vsem svojem sijaju. Zdaj pa bomo res počasi obupali, tako T. kot jaz... user posted image

Jaz pa bom jutri Lijino omaro pospravila, ma tolk cot da komaj noter še dajem user posted image . Šefica v vrtec jaz pa v akcijo, ata pa bo tak kako igrco špilo na računalniku, ker sem videla,da si je neke dol potegno spet user posted image user posted image user posted image
Popoldan pa gremo na obisk. Gremo si mal lušte delat z dojenčico user posted image Komaaaajjj čaaakaaam, upam da bom še do tja vtrofla, ko že tak dolgo nisem bla!

TREZIKA user posted image user posted image user posted image user posted image sploh nimam besed. DRŽITE SE!!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.11.2011 20:56:02   
KOKICA32

Grem slike sortirati, ker jih še od morja nisem dala nič razviti. Sedaj pa imamo že Julijo.user posted image

Aja, pomembno:

Sem se prej pogovarjala z eno znanko, ki ima 4-mesečnega otoka in je rekla, da otroci, ki imajo dudo so živčni. Tak, da pupe moje, če niste vedele, veste sedaj! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobro, da nobena nikoli ni hotla dude. user posted image user posted image user posted image Ta je pa svetovna!

Ja, ne vem kje jih jemljejo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.11.2011 21:05:59   
KOKICA32
Čer!user posted image

Komaj mi je ratalo oba spat spraviti. Julija bi se samo cartala na zizi, Valentinu se tudi ni nikamor mudilo, potem pa je zjutraj taaaako zaspan, ko je treba vstati za vrtec.

Perem v vseh možnih strojih, ker čez dan nisem smela preveč vode spuščati, ker je nekaj greznica ****.user posted image Sedaj so jo popravili in peremo....Pa zaspana sem in križ me boli od tega sedenja in same drže pri dojenju. Sem si rekla, da jo bom jutri le leže dojila.user posted image

Jutri dobimo obisk, te pa moram rdeče tepihe poiskati.user posted image user posted image Pa sem slišala, da menda ne bodo našli do nas...ampak jih moram spomniti, da obstajajo telefoni.user posted image

Tulipan, kaj bo porodniška že v petek ali komaj v ponedeljek? Jaz rabim gnar....

Tasa- misliš, da bo spet user posted image prišla? Ne obupat no, samo malo odmislita pa bo, ker ti živci delajo svoje.

Persida
- pogrešam te! Kako bavca?

Najaa- kako je danes šlo z uspavanjem?

MČ- spet si malo na okrog priletela? Idi na bolniško brez slabe vesti. Jaz sem pametna ja, ko sem tudi tokrat do konca user posted image delala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.11.2011 21:10:56   
KOKICA32
Kake lušte si mi Tasa s palačinkami naredila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.11.2011 21:47:50   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz sem tudi imela manijo zadnje dneve, požrtija taprava. user posted image Tak da komaj čakam jutrišnjo luno. Greš zraven?user posted image

Normalno!!!user posted image
Čuj, tak btw, danes sem videla v Citymagazinu objavo, da so danes in jutri znižane karte za Čoliča... če je še nimaš!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.11.2011 21:59:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober večer al dober dan. Saj ne vem, ko je pa ena sama tema zunaj.

Trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa - glede spanja, da ne boš mislila, da mi vedno tak razturamo, kot sem an FB napisala - včeraj je že štrajkala. Tak da so dobri in slabi večeri. En teden ne tako dolgo nazaj, mi je zaspala vsak dan ob desetih, zjutraj se je zbudila ob 15 do 6ih in v vrtcu ni skoraj nič spala, en dan celo čisto nič. Tak da ne vem - včasih jim očitno kaj ponagaja. Drugače pa je načeloma kar ok, tisti naš ritem.

Tulipan - sem šla v knjigarno v Qulandiji in nakupila goro robe Winx. Tak da hvala za namig.

Drugače sem pa še v službi, samo zdaj počasi ne morem več. Upam, da se bo to stanje pri nas kmalu umirilo... Če ne bom mogla več, bom pa pač šla v bolniško, ker to res ni več ničemer podobno.

Uživajte. Aja, dajte mi malo svetovat - kam naj se damo v teh tečnih popoldnevih, ko je sama tema? Ta november je res malo tak. December je že pol malo lažje se mi zdi, ko se začnejo zadeve glede praznikov itd.

Super za Winxice!user posted image
Kaj če se ne bo umirilo?user posted image  Sem kaj zamudila? Se slabo počutiš?
Naši popoldnevi: park (ko je še svetlo), sprehod po mestu, sprehod po Studencih, pod Pohorjem (beri: iskanje igraluser posted image ), obisk drsališča, knjigarne, knjižnice, plesne vaje, kopanje, obiski... ko je res kriza in smo brez domišljije, pa padejo trgovski centri in Bumbar park.user posted image  V glavnem, nič nismo doma. Razen, če dobimo obisk. Sem ti kaj pomagala? Sem verjetno kaj pozabila, to je bilo iz glave... Moraš pa vedet, da imamo mi še dojenčka, vam je s Klaro zaenkrat dosti lažje, ker je že dost velika, da lahko še kake druge bedarije delate. Z dojenčkom se je po temi že težko sprehajat, ker mu tečno postane, ker ni nič zanimivega za videt...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.11.2011 22:09:18   
Tulipan12
Tasa da ne bi ki obupala!!!user posted image  Kaj Lija je po luftu prišla??? Nehaj se obremenjevat kaj bo po horoskopu (saj veš kaj mislim, ne?), reči staremu, da kako igrco prej zašpila, da se sprosti, spijta kak deci več in uživajta. Vsak dan!!! No, pit ne rabita vsak dan!user posted image user posted image user posted image  Ko bo, bo. Že maš ime?user posted image
Kokica pojma nimam, saj menda te stvari na nekih straneh objavljajo, a ne? Če pa je danes komaj 9.!! To pomeni, da bo v torek, mogoče v ponedeljek, nikakor pa v petek. Se motim?user posted image
ja, jaz ti tut lahko pamet solim, da idi v bolniško, pa glih tolko, da sem se še komaj privlekla v službo v 8. mesecu. Sem tut rekla, da v drugi nosečnosti bom pa uživala, pa eh, če se pa vse okoli tega denarja vrti...
Persida spiš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?