Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dober večer al dober dan. Saj ne vem, ko je pa ena sama tema zunaj. Trezika Najaa - glede spanja, da ne boš mislila, da mi vedno tak razturamo, kot sem an FB napisala - včeraj je že štrajkala. Tak da so dobri in slabi večeri. En teden ne tako dolgo nazaj, mi je zaspala vsak dan ob desetih, zjutraj se je zbudila ob 15 do 6ih in v vrtcu ni skoraj nič spala, en dan celo čisto nič. Tak da ne vem - včasih jim očitno kaj ponagaja. Drugače pa je načeloma kar ok, tisti naš ritem. Tulipan - sem šla v knjigarno v Qulandiji in nakupila goro robe Winx. Tak da hvala za namig. Drugače sem pa še v službi, samo zdaj počasi ne morem več. Upam, da se bo to stanje pri nas kmalu umirilo... Če ne bom mogla več, bom pa pač šla v bolniško, ker to res ni več ničemer podobno. Uživajte. Aja, dajte mi malo svetovat - kam naj se damo v teh tečnih popoldnevih, ko je sama tema? Ta november je res malo tak. December je že pol malo lažje se mi zdi, ko se začnejo zadeve glede praznikov itd. Super za Winxice! Kaj če se ne bo umirilo? Sem kaj zamudila? Se slabo počutiš? Naši popoldnevi: park (ko je še svetlo), sprehod po mestu, sprehod po Studencih, pod Pohorjem (beri: iskanje igral ), obisk drsališča, knjigarne, knjižnice, plesne vaje, kopanje, obiski... ko je res kriza in smo brez domišljije, pa padejo trgovski centri in Bumbar park. V glavnem, nič nismo doma. Razen, če dobimo obisk. Sem ti kaj pomagala? Sem verjetno kaj pozabila, to je bilo iz glave... Moraš pa vedet, da imamo mi še dojenčka, vam je s Klaro zaenkrat dosti lažje, ker je že dost velika, da lahko še kake druge bedarije delate. Z dojenčkom se je po temi že težko sprehajat, ker mu tečno postane, ker ni nič zanimivega za videt...
|