|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.3.2012 8:49:12   
Tulipan12
Danes me je ob 7h klicala svakinja, z mojim bratecom imata sinka 10 dni mlajšega od Luke. Pa mi reče: imam eno full težko vprašanje za zjutraj. Kaj je Lia imela kdaj napade ipike?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.3.2012 8:56:17   
Tulipan12
Smejim se pa zato, ker je moj brat vedno govoril, da je pri otrocih potrebna trda vzgoja, sicer mi nikoli ni direktno rekel, da je Lia eno malo razvajeno derište, ampak vem, da si je to mislil. Pa da vam povem, da je njun sin - moj nečak eno tako sladko, umirjeno bitjece, res sama milina ga je. Ko prideta moja raztura zraven, se mali samo čudi.user posted image No, zdaj pa je končno tut on začel cendrat in malo izsiljevat, kar je po mojem čisto normalna faza razvoja, ko se otrok začne zavedat, da nekaj zmore, pa mu ni jasno, zakaj ne sme.

Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.3.2012 9:02:16   
KOKICA32
Pa spet si prva!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.3.2012 9:04:20   
Tulipan12
Kar se pa tiče naših otrok: to, da se ravsajo med sabo (bratci in sestrice, sestrice, bratci), tudi to mi je nekaj najbolj normalnega na svetu. Mislim, da sva to z bratom počela do moje srednje šole, pa sva zdaj kot rit in srajca.
Mene moti to cendranje, joki, ipika (govorim o Lii), ker je deklica, ki zna vse povedat in nekak pričakujem, da mi bo povedala, kaj jo v danem trenutku moti, ampak mi seveda ne pove. Jaz vem, da zdaj spoznavajo čustva in se različno odzivajo na situacije, ampak nekaterih stvari pa res ne razumem, jih ne odobravam in ji ne popuščam. Recimo: se veseli, da gremo nekam ven, v trenutku, ko pridemo do dela, da se je treba oblečt/preoblečt za ven, pa ipika, jok, NE NE NE NE GREMuser posted image user posted image user posted image Tega ne razumem! Pika.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.3.2012 9:05:03   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ti boš pa imela prva spucano teraso, sem ti bolj fauš tega!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.3.2012 9:06:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ti boš pa imela prva spucano teraso, sem ti bolj fauš tega!user posted image user posted image user posted image user posted image

še čakam, da se malo bolj otopli....sedaj jem sendvič in sesat bi morala..pa likatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.3.2012 9:07:29   
Tulipan12
KOKICA si že šla tečt? Meni se tak lušta, pa naj ne bi bilo priporočljivo za mojo hrbtenico, ker jo udarci ob trda tla zbijajo skupaj, edino, da bi šla tečt na neko mehko podlago-travo. To pa mi ni zanimivo, oz. imam okoli sami beton, na travo bi lahko šla na stadion, pa mi je to delanje krogov zelo dolgočasno. Ko končam terapije, bom probala kako rundico, pa da vidimo!

Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.3.2012 9:09:37   
KOKICA32

KOKICA si že šla tečt? Meni se tak lušta, pa naj ne bi bilo priporočljivo za mojo hrbtenico, ker jo udarci ob trda tla zbijajo skupaj, edino, da bi šla tečt na neko mehko podlago-travo. To pa mi ni zanimivo, oz. imam okoli sami beton, na travo bi lahko šla na stadion, pa mi je to delanje krogov zelo dolgočasno. Ko končam terapije, bom probala kako rundico, pa da vidimo!

ne, nisem še šla....je D. včeraj zob bolel, tak da mu nisem mogla še otrok pustiti....mogoče grem danes....Jaz pa bom tekla po travi, makedamu, asfaltu....mam tu pri meni en tak zanimiv krog. Sem pa si sprobala moderc in je super. user posted image user posted image user posted image

ja, za tvoj križ bi bil najboljši tartan-(na stadionu) ali pa gozd....

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.3.2012 9:10:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.3.2012 9:16:14   
Najaa

Dobro jutro!user posted image

Sredaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeee, en dan pred Dnevom ženaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Da se ne bom samo petek drla!user posted image

Boš lahko mela post jutri al te bo tvoj pelu na večerjico? user posted image Jaz bom mela, moj nima po moje nič v planu. Če bom dobla svoj slavni Merci, se ga bom pa nasl. dan lotila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.3.2012 9:20:22   
Najaa
Dober dan.
Tulipan se strinjam, je faza to, ipika, trma ipd. Ma jaz tudi ne gledam na to kot na nekaj ne vem kako strašnega. Me pa moti isto kot tebe, da ko katero prime in tuli, da ne povesta lepo, čeprav znata. Takrat jima rečem hej dej umiri se in lepo povej, ker takole te nič ne razumem. Včeri je mela Nika ene take izpade (ah pač polna luna, sej ne rabim niti na koledar pogledat da vem, da bo čez dva dneva user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.3.2012 9:41:54   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan.
Tulipan se strinjam, je faza to, ipika, trma ipd. Ma jaz tudi ne gledam na to kot na nekaj ne vem kako strašnega. Me pa moti isto kot tebe, da ko katero prime in tuli, da ne povesta lepo, čeprav znata. Takrat jima rečem hej dej umiri se in lepo povej, ker takole te nič ne razumem. Včeri je mela Nika ene take izpade (ah pač polna luna, sej ne rabim niti na koledar pogledat da vem, da bo čez dva dneva user posted image )

Ma ne govori, tale luna jih vse po vrsti vozi. Mi smo bili na obisku pri prijateljih, s katerimi hodimo 2x na leto na dopust, pa je imel mali take izpade, da smo po 20ih minutah šli, ker je bilo nevzdržno. Pa da ne boš mislila, da je bila Lia zraven devica Marija, je kr isto svojo trmo gnala zraven in je bilo res nevzdržno. Luka pa je celo noč kričal, tak daq tolko o luni!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.3.2012 9:45:07   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Sredaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeee, en dan pred Dnevom ženaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Da se ne bom samo petek drla!user posted image

Boš lahko mela post jutri al te bo tvoj pelu na večerjico? user posted image Jaz bom mela, moj nima po moje nič v planu. Če bom dobla svoj slavni Merci, se ga bom pa nasl. dan lotila. user posted image

Ja, ja, jutri obvezno post. Za dan žena dobim vedno rožice, ker mam 4 dni kasneje roj. dan in se greva potem malo več romantike.user posted image V petek grem s svojimi babami na tradicionalno večerjo v Žajfo (včasih nam je uspelo vsak mesec, zdaj že od oktobra nismo bileuser posted image ), okoli dneva žena, pa nam skoraj vedno rata, tak da si moram naredit z luno plac za večerjo!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.3.2012 11:09:33   
MalaČebelica
Dober dan.

Evo mene iz pregleda. Zaenkrat vse ok user posted image user posted image user posted image mali pa je baje pravi velikan in malo prehiteva za svoje tedne, ampak bo že. glavno da je vse ok.

Kokica, glede Klarine sramežljivosti pa sem že tudi z njo pogovarjala o tem, ampak se ful ne želi o tem pogovarjati. Ji je neprijetno o tem govoriti, tako da sem potem nehala vztrajati. In je sploh več v nič ne silim. Ko je na mene zalimana, je pač zalimana. Ko pa vidim, da se dovolj sprosti, ji pa rečem da naj se vsaj vsede 10cm stran od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem mislila, ko smo bli pri vas, da mi bo celo lulat uspelo it sami user posted image user posted image user posted image user posted image no samo je pa bilo zadnjič v knjižnici tako, da sem lahko hodla po celi knjižnici in se je ona v miru igrala tam v nekem kotičku s kockami. pač povedala sem ji v katero smer grem, potem je vmes enkrat pritekla za mano, ampak je potem sama šla nazaj se igrat. tak da ne vem. tak da.... se mi je pa zadnjič pri vas tudi zdelo, da se je sprostila takrat, ko so vsi otroci šli v Valentinovo sobo. tak da ne vem... trenutno jo pač pustim pri miru in jo samo opazujem.

Tema ipika - jao. Mi smo danes imeli zjutraj taki izpad, da sem skoraj obadva ven zanesla. 40 minut smo rabili, da smo se zrihtali, oz. da se je Klara zrihtala. Meni pa se je že mudilo k zdravniku. Pa to cendranje, da mi je šlo že skozi ušesa. Začelo se je že tak, da si je zmišljevala ali bo šla lulat na kahlo al na wc pa kje bo kahla stala, G. pa je noso tisto kahlo za njo po vseh prostorih. Sem mislila, da bom obadva izselila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dokler nisem zrogovilila in potem smo se lahko zrihtali v 10 minutah. samo ko tak fejst ne maram rogovilit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.3.2012 11:12:39   
MalaČebelica
Totile RR tak čudno dela - ko pišem, je vse v takem čudnem formatu. vam tudi?

Aja, moje grlo je bolje danes. Upam res, da nisem posejala okoli v nedeljo kakih bacilov. Klara vem da jih ni, ker je bila 5 metrov stran od vseh user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem si zdaj hektoliter čaja skuhat.

uživajte.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.3.2012 11:18:55   
MalaČebelica
aja kak je že oni link za te slike za na torto?

Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.3.2012 11:27:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

aja kak je že oni link za te slike za na torto?

http://www.slikezatorto.net/

Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.3.2012 11:28:40   
KOKICA32

Aja, moje grlo je bolje danes. Upam res, da nisem posejala okoli v nedeljo kakih bacilov. Klara vem da jih ni, ker je bila 5 metrov stran od vseh user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte.

meni dela okej

grlo- tudi bolje

čaj---jaz pa brezalkoholno pivo..sem teraso pometala pa sem žejna...aja, pa ogrodje vozička sem sčistila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.3.2012 11:29:08   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za Benjamina!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.3.2012 12:59:56   
Najaa
Čebelica, misliš da bo zarad te svoje navezanosti na tebe imela Klare težave s sprejetjem novega člana? Jo kaj pripravljate na to?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.3.2012 13:52:52   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image za Benjamina!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.3.2012 13:54:16   
Tulipan12
Prej me je ena marčevka dodal v skupino Marčevke 09 na FB. Ne morem napisat katera, ker sem link pozabila.user posted image švicarkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.3.2012 13:55:24   
Tulipan12

Čebelica, misliš da bo zarad te svoje navezanosti na tebe imela Klare težave s sprejetjem novega člana? Jo kaj pripravljate na to?

Mislim, da imajo slej kot prej vsi krizo... da je ne prestrašimo še bolj!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.3.2012 13:58:08   
Tulipan12

uživajte.

meni dela okej

grlo- tudi bolje

čaj---jaz pa brezalkoholno pivo..sem teraso pometala pa sem žejna...aja, pa ogrodje vozička sem sčistila...user posted image

pridna!!
Jaz komaj čakam, da T. konča s temi treningi in da bom imela en vikend rezerviran za veliko spomladansko čiščenje... čeprav so skoz neke čage in ko jih bo konec, bo že jesen!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.3.2012 14:41:55   
Nina00

Mislim, da imajo slej kot prej vsi krizo... da je ne prestrašimo še bolj!user posted image

Pri nas so se super obnesle razne knjigice, ki govorijo o bratcu ali sestrici. V tistem obdobju jih je zelo rad poslušal. Pa pomagal je pripravit stvari za dojenčka - sestavit zibko, zložit pleničke v previjalno mizo,... Pa prijatelji so takrat že imeli dva otroka in se mu je zdelo fino, da bo on tudi imel dojenčka.

Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.3.2012 14:44:46   
Tulipan12
V ponedeljek ima Lidl take fajne sladolede v ponudbi, sem za Božič kupila tistega, ki je v obliki flaše in so bili vsi navdušeni!user posted image

Zdaj pa grem počasi mizo pospravit, pa domov.user posted image Kdaj bo že nehalo bit mrzlo zunaj???

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!