|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
4.10.2011 11:47:51   
**Zvezdica**
Eno vprašanje imam za vas, kdaj lahko po porodu spet zanosiš, jaz bi na hitrco še enega ali pa celo dva:-) zamrznjenčki me čakajo:::)))

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.10.2011 11:56:24   
*sanela*
Pa ki so ti pozitivni testki user posted image . Nekam švoh se je začela jesen user posted image .

Za vse, ki vas je user posted image  obiskala pošiljam user posted image . Za vse, ki grejete svoje user posted image  pa želim, da zagledate user posted image user posted image . Vsem, ki čakate na postopek pa želim veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.10.2011 11:58:03   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: **Zvezdica**

Eno vprašanje imam za vas, kdaj lahko po porodu spet zanosiš, jaz bi na hitrco še enega ali pa celo dva:-) zamrznjenčki me čakajo:::)))

Počakati je treba 1 leto. Žal te prej ne vzamejo v postopek.

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.10.2011 12:16:10   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: **Zvezdica**

Če si pri Rešu je edini pogoj da končaš dojit, zaradi estrofema!

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.10.2011 12:20:15   
S*
Joj samo slabe novice prebiram, vsem ki vam tokrat ni uspelo, pošiljam en velik, virtualen user posted image .

Jaz sem bila včeraj pri Rešu, dobila sem estrofem in čim pride user posted image štartamo s projektom pingvinček ali dva user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.10.2011 12:39:02   
špica84
Upam,da se kmalu nehajo slabe novice

Zvezdica na gk lj je pogoj da je otrok star 1leto in da ne dojiš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.10.2011 13:03:10   
Tallulah
Punce ali katera ve kdaj se gre lahko po zamrznjenčke po neuspelem ivf postopku? Ali je potrebno čakati 3 mesece? Sem na GK Ljubljana. Imam enega zamrznjenčka in upam, da bo preživel odmrzovanje.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.10.2011 14:34:33   
elarab
Pozdravljene,
pacientke dr. Reša: ste po neuspelem ivf-ju poklicale in se naročile po 2 M na pregled, če vam je rekel, da štartate čez 3 mesece?

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.10.2011 16:14:56   
Avonija
No,meni ni uspelo,se ze pojavlja M. Se vedno pa cakam in upam na posto za samrznjencke.
Drzim pesti za ostale,da bi le ratalo!

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.10.2011 16:16:28   
Avonija
* zamrznjencke* :)

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.10.2011 16:24:53   
mala06
Živijo!

Same slabe novice user posted image Vsem, ki vam ni uspelo, pošiljam virtualni user posted image

Za ostale pa držim pesti!!!!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.10.2011 16:25:39   
lisi
joooj kako grozn je ta september/oktober....

pri nas se je tudi že prikazal rjav izcedek, tko da smo že jokal danes.... grozno 8 dan po ET....

srečno

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.10.2011 17:04:32   
andreja_p
Dekleta kaj je sedaj to user posted image user posted image user posted image !!!!!!Same novice berem,ki me kar delajo živčno.Sedaj pa res ne vem,če se sama borimuser posted image ?????A veste jaz se ne dam.Navijajte zame,da bom vsaj jaz popravila statistiko tega meseca.Danes ja 10 dan od transferja imam user posted image user posted image jih veselo grejem in upam da sta vsak na svojem mestu vgnezdena in da sta taka borca kot mami.Res mi je žal za vas,ampak optimistično naprej v naslednji krog pa verjamem da vam bo uspelo.Upam,da se tudi jaz vam ne pridružim,kot trepetalka,bom pa z veseljem vaša navijačica user posted image user posted image user posted image to pa obljubim.Test bom delala v petek,verjetno bo že kaj pokazal,upam.Seveda vam sporočim ali imamo user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.10.2011 17:16:51   
pupika83
Pozdravljene, punce!
Po dolgem času se zopet oglašam. Najprej user posted image za vse nove nosečke in user posted image za tiste, ki vam tokrat ni uspelo. In seveda cel travnik user posted image za tiste, ki še čakate user posted image user posted image .

Cukica, mene lahko brišeš iz seznama v postopku. 7. dan po ET se je pojavil izcedek, ki se je 10. dan spremenil v user posted image . Seveda sem bila povsem potrta in depresivna, umaknila sem se tudi iz foruma, saj sem rabila čas zase. Sedaj sem OK in optimistično gledam naprej. Ko bo pravi čas, vem, da bom tudi jaz srečka user posted image .

Elerab, jaz sem tudi pri Rešu. Ko mi prvič ni uspelo, sem se naročila na pregled/razgovor slab teden pred 3. menstruacijo. Takrat mi je določil terapijo in takoj sem začela z novim postopkom. Tako sem tudi sedaj mislila, da bom šla v nov postopek v drugi polovici novemra, ampak mi je rekel, da naj pridem po novem letu. katera ve zakaj? Ima slučajno decembra dopust?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.10.2011 18:02:49   
jagodka80
Punce, sporočam vam, da je kvota negativnih testov izpolnjena in od sedaj naprej bodo sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pupika83

Elerab, jaz sem tudi pri Rešu. Ko mi prvič ni uspelo, sem se naročila na pregled/razgovor slab teden pred 3. menstruacijo. Takrat mi je določil terapijo in takoj sem začela z novim postopkom. Tako sem tudi sedaj mislila, da bom šla v nov postopek v drugi polovici novemra, ampak mi je rekel, da naj pridem po novem letu. katera ve zakaj? Ima slučajno decembra dopust?

pupika83, le z optimizmom naprej! Meni je dr. Reš rekel, da tudi naj pridem kakšen teden pred menstruacijo - to je konec novembra, potem bomo pa videli, ali bom šla kar takrat v postopek ali pa januarja. Nekje sem zasledila, da dela nekje do sredine decembra (ne vem pa, kje sem to prebrala), nato pa ima dopust. Če ne bomo prišle decembra na vrsto, bomo pa januarja tam!

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.10.2011 18:25:32   
Anonimen
Punce sicer nisem na seznamu vendar tudi pri nas prvi IVF ni bil uspešen.

Zanima pa me sledeče: torej imamo še enega eskima, in kdaj lahko grem po njega? Takoj ali je treba počakat tri mesece. In če lahko gremo takoj po njega, a se to šteje tudi v tri mesece do naslednjega stimuliranega IVF postopka? (sva v tujini, tako da sama odločava, kdaj in če bova porabila zamrznjenčke)

(odgovor članu jagodka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
4.10.2011 19:35:52   
cukica
Žal mi je za vse,ki vam ni uspelo,...le pogumno naprej,...
Po eskimčke greš lahko po 2 menstruacijah,...
špica fajn se zmeni jutri in poročaj kaj ti bodo rekli,....

Seznamček popravim jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.10.2011 19:38:26   
latka
Joj punce, pa kaj je zdaj to, spet same slabe noviceuser posted image , to se mora sedaj končat in do konca meseca barvamo samouser posted image user posted image !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.10.2011 20:13:47   
Aleda

Andreja_p hvalauser posted image , ja je kar fajn ker sem na bolniški, čeprav nisem  nameraval biti celo nosečnost pa je tako naneslo da verjetno bom, se nič ne pritožujemuser posted image Test sem naredila 12. dan po ET-ju ki je bil 3. dan Naredila sem ga pa zjutraj. Najprej sem ga nameravala delati štirinajsti dan pa mi ni zneslo, sem bla tako nestrpna. Uspelo pa mi je v drugem poskusu. Tut pri meni so se znaki tako spreminjali, da sem na momente pomislila da ne bo nič. Enkrat me je špikalo spodaj, drugič spet ne pa prsi sem imela na začetku boleče in napihnjene čez nekaj dni pa me niso nič več bolele.
Želim ti en  ogromen plusek in pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.10.2011 21:38:56   
Wannabemommy
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki vam tokrat ni uspelo

Punce imam eno vprašanje, sama sem v postopku v Mb, pa me zanima a se sam eno jajčece vstavlja al kak je s tem je to od česa odvistno, mogoče ste že kdaj o tem debatirale sam jaz sem bolj vse na novo pa me zanima, kak je
Hvala za odgovore pa lep večer še naprej

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.10.2011 10:28:11   
mavrica72
Spet berem same slabe noviceuser posted image . Vsem, ki vam ni ratalo, en velik user posted image . Sploh ne morem verjeti, da skoraj nobeni več ne uspe. Pa kaj je sedaj touser posted image ?
andreja_p - upam, da boš sedaj prva, ki boš zaključila ta krog negativnih testov. Si na pravi poti in držim pesti, da ti rata.user posted image

Jaz sem pa danes drugi dan po punkciji, pa imam še vedno takšne bolečine, da je groza. Težko ležim (ker se zaradi bolečin sploh ne morem obračat na postelji), premikam se po polžje, vse me boli od jajčnikov, trebuha, križa, ledvic.... Sem mislila, da bo danes že kaj boljše, pa še nič ne popušča. Sicer imam pa že jutri ET, kajti pridobili smo le 5 celic. Sem upala, da jih bo kaj več in bom končno enkrat imela kaj možnosti, da pridem do zamrznjenčkov, pa vidim, da spet verjetno nič ne bo od tega user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.10.2011 10:47:24   
andreja_p
mavrica72 glede bolečine ti lahko povem,da sem mogla jaz 3 dan po punkciji na urgenco,sem imela bolečino pa še kri se mi je vlila,kar močno.Potem so mi naredili UZ in ugotovili,da imam hiperstimulacijo in tako sem ostala 2 dni v bolnici in peti dan sem imela transfer.Do takrat sem se malo popravila.Sem bila močno dehidrirana,saj mi ni pasalo da bi kaj pojedla,pila sem pa premalo,pa tudi na vodo nisem šla v takšni meri kot bi mogla.Vendar sem sama mislila da je to vredu,pa so rekli da ni,da je treba veliko,veliko piti in biti pozorna koliko greš na vodo.Verjetno si imela preveliko dozo zdravil.Tako so meni rekli,da kaj se grejo v LJ,da so mi dali tako močno zdravilo.Jajčnike sem imela 2x povečane,tako da so me potem še s ketonalom našibali in se je vse umirilo.Na dan transferja sem bila že kar vredu.Mogoče bi bilo fajn da se pokažeš svojemu ginekologu,ali pa greš v staro porodnišnico LJ pa poveš kaj te muči.Jaz bi naredila tako,da bi bila pomirjena,ti pa naredi tako kot se tebi zdi prav.Pa srečno

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 397
5.10.2011 10:57:24   
mavrica72
andreja_p hvala ti za opis tvojih izkušenj oz. problemov. Jaz sem bila že včeraj opozorjena, da bom imela kar velike bolečine, ker je bila že sama punkcija zelo boleča (imam namreč en jajčnik izredno visoko, in je G. moral vsakič predreti maternico, da je prišel do jajčnika). Je bilo v prejšnjem postopku enako, le da so bile bolečine vseeno malo manjše. Čudno mi je edino to, da me boli še vse ostalo, ne samo jajčniki. Bom videla kako bo danes, če ne bom pa poklicala G. Sicer pa grem jutri že tako spet do njega zaradi ET in bom videla kaj bo dejal. Upam, da se bo vse v redu izteklo.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 398
5.10.2011 10:59:03   
Avonija
A mogoce ve katera, v koliksnem casu pr Resu posljejo posto,ce zamrznjencki so?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.10.2011 11:37:12   
špica84
Dan

Posvet je za mano.V postopek smemo iti januarja.Mi je pa dr. določila kratek postopek z purgoronom in centrotidom.Dala sem kri za spb

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!