|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
2.10.2011 10:20:35   
Tallulah
Dobro jutro punce

jagodka80 user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da ti ni uspelo

Jaz sem 8 dan po ET in mi je tudi izginala napihnjenost, prsa niso več boleča, samo jajčniki me še špikajo. V torek ali sredo bom delala test doma, upam na najboljše. Me že zelo skrbi kaj bo pokazal.

srečica17 user posted image user posted image super, da ti je uspelo. Ali si grela enega ali dva user posted image ?

Vso srečo želim vsem puncam, ki se trudimo, čas je za lepše novice user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.10.2011 10:52:00   
natke
tallulah, ščipanje v jajčnikih je najbrž znak nosečnosti...V štirih poskusih, ko mi ni uspelo, me niso ščipali jajčniki. V prvem poskusu, ko pa sem zagledala plusek (vendar kasneje SS), pa me je ves čas špikalo.

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.10.2011 10:55:33   
metuljček_cekinček
No, sama žal nimam dobre novice. Najina zgodba se je končala. user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse, ki ste v fazi upanja user posted image user posted image user posted image , vsem, ki smo bili soočeni z nadaljnimi boji pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 353
2.10.2011 10:56:27   
metuljček_cekinček
Moja prijateljica je zanosila z morulo, ki so ji jo vstavili 3. dan.
Držim pesti user posted image user posted image user posted image
Jajčniki lahko špikajo tudi zaradi IVF hormonov (ker so bili toliko našopani). Moji so še sedaj natečeni in to naj bi bilo normalno.

< Sporočilo je popravil metuljček_cekinček -- 2.10.2011 10:58:45 >

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.10.2011 12:53:38   
Tallulah
natke in metuljček_cekinček hvala vama za odgovore.
Malo prej sem šla na wc in ko sem se obrisala v papir sem zagledala kri, ko sem šla naslednjič na wc krvi ni bilo več. Kaj menite ali se že pripravlja k user posted image ali je možno da je bila vgnezditvena kri? Sem 8 dan po ET-ju.

metuljček_cekinček user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.10.2011 15:33:25   
metuljček_cekinček
Tallulah, po opisu je lahko eno ali drugo.
V kolikor je user posted image boš verjetno izvedela v roku enega dne, ko se bo ulilo.

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.10.2011 17:03:04   
mala06
metuljček_cekinček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 357
2.10.2011 18:40:19   
Zaya
Sem drugi dan po ET in Tallulah tudi mene na vsake toliko čutim špikanje na eni ali drugi strani. Drugače pa imam zelo boleče bradavice. Tole čakanje se bo reeees vleklo...

jagodka80 tudi meni je bilo grozno, ko sem prebrala. Na krompirjevih na off, potem pa spet v akcijo!user posted image

latka hvala za pozitivne misli!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.10.2011 0:32:59   
metuljček_cekinček
andreja_p: meni so glede Utogestana povedali enako kot tebi (v LJ). Ker sem zanosila, ne vem ali bi dobila ali ne user posted image v nasprotnem primeru in ob jemanju U. Ga pač jemlješ do krvnega in je.
Berem, da imate vse punce zelo nizko Puregona, kar me čudi. Sama naj bi imela najbolj "blago" dozo (zaradi endo) pa sem imela 200 (pa nisem debela, da bi bilo na račun tega) pa še superico. Sploh nič več ne razumem. Tukajle berem tudi možnosti o "naravnem" postopku. Meni te opcije niso ne ponudili ne predstavili. user posted image
zsazsa: 10 velikost za folikel na 2. UZ se meni ne zdi malo. Tudi sama sem imela podobno. Pridelala sem 8 celic. Verjetno ti bodo dali še superico.
Kar zadeva Cetroid je meni totalno ubil, takšnega glavobola (migrene) in slabosti še v življenju nisem imela. Drugače mi je pa sestra razložijo, da dajo kar dobijo, ko dobijo. In mi smo baje dobile konjsko dozo, ker je pač to prišlo.
Meni je tudi napihnjenost izginila par dni po ET (joške so mi prav dol padle user posted image , me je pa še kar naprej špikalo v jajčnikih. Ko se sedaj pogledam v ogledalo, imam pa kar faj "šlavf" okoli pasu.
Nič, imava še enega pingvinčka. So mi tudi že povedali, da grem lahko že čez 1 m po njega. Odkrito povedano trenutno nisem niti slučajno razpoložena za kaj takega. Potem pa še tule berem, da z zamrznjenčki ni toliko uspeha... user posted image
Bomo videli. Če bom pa morala še ponovno v postopek, pa resno razmišljam da ne bom šla več v LJ na kliniko. Tukaj je res tak Teksas in tako brezosebno, po tekočem traku, da mi ni prav nič všeč. Ne razumem čisto dobro, zakaj moram imeti izbranega IVF zdravnika, če ga potem itak sploh ne vidim in imam vsakič drugega zdravnika, ki o meni ne ve ničesar... user posted image
Ok. Priznam, da sem še pod vtisi izgube, ampak vseeno. To pomanjkanje človeške plati mi je šlo že prej na živce. Verjetno, če bi se dobro izteklo, ne bi bilo več važno, tako pa...
Pardon punce. user posted image user posted image user posted image
Pesti držim, za vse, ki ste šele ali ponovno na začetku poti! user posted image user posted image user posted image

Mene prosim pod navijačice.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.10.2011 9:38:29   
cukica

user posted image

Aktualno

ponedeljek3.10.
S* -posvet

torek 4.10.
mavrica72 -punkcija

sreda 5.10.
špica83 posvet
mala06 Uz

četrtek 6.10.
wanabemommy Uz

Petek7.10.
latka Uz

torek 11.10.
cukica posvet

sreda 12.10.
womenpolice pogovor
sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image

tallulah user posted image (10.10)
avonija user posted image (11.10.)
vrtnica.m. user posted image user posted image (13.10.)
Zaya user posted image (14.10)
natke user posted image user posted image   (17.10)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
Pupika83
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara

Nosečke:
       user posted image       user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.10.2011 9:54:37   
andreja_p
Dobro jutro!
cukica si me spustila iz seznama sem tudi jaz trepetalka test imam 10.10 .Računalniški škrat ti je ponagajal.

Pri meni je še belina.Imam kar močan beli tok,tako da se moram na dan večkrat spreobleči in mi je prav nadležno,ko imam vse mokro.Moje dojke na dotik še boleče in tudi kar povečane.Imam malo krčev,kot pred user posted image ,vendar na presledke.Se še tolažim,da mogoče nama pa rata,je pa res da sem nestrpna,ampak upamo na najboljše.
metuljček_cekinček user posted image škoda da se je tako končalo. Glede na to da imaš zamrznjenčka veselo po njega,ko se boš odločila za to. user posted image user posted image user posted image vem da je tvoja duša močno ranjena,pa vendar ne obupaj.

vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečen konec.L.p.

Neposredna povezava do sporočila: 361
3.10.2011 10:15:18   
evatisa
POZDRAVLJENE
sem nova v tej temi ,pridružujem se še kot navijačica in držim pesti za vse vas:)no sama sem po treh letih upanja po naravni zanositvi  in treh operacijah globoke endometriize začela z postopkim ivf. Poklicati moram prvi dan M v oktobru in potem štartamo naprej. vsem želim lep in uspešen začetek tedna

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 362
3.10.2011 11:16:21   
RedSonja
Evo še mene se pofočkam. M sem dobla 1. 10. in sem kar poklicala zdejle. Dobila sem datum, ko morava oba prvič v staro porod. Naj bi nama povedali kako pa kaj naprej. Kdaj se začnem špikat. Se prav morda že ta cikel sigurno pa naslednji. Itak mam pa ta mesec 2x M tako da se me ne bojo rešli hehe.

Me je pa kar malo zvilo zdejle, sem le upala na čudež in da ne bo treba skozi to proceduro. Pa zgleda mene nekdo gor nima najraj :(.

Andreja zate pa ful držim pesti.

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 363
3.10.2011 11:52:00   
elarab
jagodka80 žal mi je, da vama spe tni uspelo... naslednjič nama bo uspelo!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.10.2011 14:45:09   
andreja83
Jagodka 80 in metuljček-cekinček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je da ni uspelo

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.10.2011 14:48:30   
vrtnica.m
Jagodka 80 in metuljček-cekinček -  mi je zelo žal da ni uspelouser posted image . Pošiljam vama tople user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pozitivno naprej!!!

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.10.2011 20:04:00   
Aleda

aledaaa kako si,kaj je novega??

Ojlaa Sandra, sem se že spraševala kje si, ko sem občasno prišla pogledat pa te nisem zasledila. Super, začneš potem  ta mesec. Bom držala pesti da bo šlo vse ok in da boš imela veliko foliklov, lepih celic  in zarodkov, konec novembra al pa mal kasnej pa pričakujemo plusek, a neuser posted image Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

Jaz sem pa tut kar vredu, počutje odlično res super. Čas pa tako hitro beži, da bo prav kmalu tu marecuser posted image , sem pa še kar na bolniški, so mi podaljšal do konc novembra.

Vsem puncam želim uspešne postopke in veliko močne volje za tiste ki vam do sedaj še ni uspelouser posted image , tudi tebi Sandrauser posted image

< Sporočilo je popravil Aleda -- 3.10.2011 20:05:08 >

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.10.2011 8:14:44   
srečica17
Tallulah.....vstavili so mi dva zarodka, eden se je prijel in naša pupika veselo rasteuser posted image user posted image user posted image

user posted image  za tiste, ki jim tokrat ni uspelo, veliko poguma in sreče v nadaljnih bojih........držim pesti za vse, ki čakate na plusek!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.10.2011 8:57:07   
Tallulah
Dobro jutro punce

srečica17 hvala za odgovor in čestitam ti za tvojo pikico user posted image user posted image , pridno jo grej še naprej.

Nama na žalost ni uspelo user posted image user posted image user posted image .
Držim pesti za vse ostale punce in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 369
4.10.2011 9:05:11   
andreja_p
aleda čestitam za user posted image .Ja super da si na bolniški in da paziš na pikico.V katerem poskusu ti je uspelo in kdaj si naredila test?Srečno do konca.

srečica17 kako si kaj ti? V katerem poskusu je uspelo? Tudi tebi želim srečno do konca.
Jaz imam danes 10 dan od transferja,pa si ne upam narediti testa,se bojim da mi bo pokazal kakšno rahlo črtico ali ne bo pokazal negativno potem bom pa v dilemi.Za enkrat se mi ni pokazal rdeč izcedek,ki bi napovedal da je vsega konec imam pa občutek ker imam na čase krče po maternici da bo vsak čas priteko.Dojki sta postali neboleči,vendar sta še kar povečani.Drugih znakov nimam.Kaj mi ve svetujete,da naredim user posted image Srečno vsem

Neposredna povezava do sporočila: 370
4.10.2011 10:08:21   
mismis
andreja, svetujem ti, da počakaš dpo 12. dne in potem na tešče narediš test. Sicer bi ti lahko tudi 10. dan pokazal pozitivno, vendar če si imela ET 3. dan po mpunkciji, je to še lako lažno pozitiven test.

Z znaki se ne obremenjuj, jaz nisem imela skoraj nič znakov, mogoče rahlo napete prsi in izcedek 6. dan po ET-ju, danes imamo dve punčki, ki bosta imeli kmalu 4. mesece in ena od njiju mi sedaj cmevka v naročju user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.10.2011 10:15:11   
cukica

user posted image

Aktualno

torek 4.10.
mavrica72 -punkcija

sreda 5.10.
špica83 posvet
mala06 Uz

četrtek 6.10.
wanabemommy Uz

Petek7.10.
latka Uz

torek 11.10.
cukica posvet

sreda 12.10.
womenpolice pogovor
sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image
andreja_p  user posted image user posted image (10.10)
avonija user posted image (11.10.)
vrtnica.m. user posted image user posted image (13.10.)
Zaya user posted image (14.10)
natke user posted image user posted image   (17.10)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
Pupika83
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara
evatisa

Redsonja

Nosečke:
       user posted image       user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.10.2011 10:47:57   
Avonija
Jaz sem sla vceraj,6 dan po et na krvnega,je bil rezultat manj kot 0.1, kot kaze,sploh ni prislo do vgnezditve. In da tokrat ne bo nic :(

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.10.2011 10:57:48   
srečica17
To je bil moj prvi poskus......čeprav je dr.Reš rekel, da imam manj kot 5% možnosti (stara sem 43 let) je uspelo v prvouser posted image .
Res pa je, da nimam nekih ginekoloških težav. Pri 32 letih sem brez problema zanosila in rodila sina, lani sem tudi brez problema zanosila in imela SS v 10.tednu, potem pa nisem mogla več zanosit (verjetno psiha).

Tudi jaz nisem imela nobenih znakov, test sem delala 11. dan po ET ju......(ET je bil 3.dan), pa niti ne  jutranjim urinom in je bil pozitivn.

Srečno vsem!!!!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.10.2011 11:26:25   
šičko
Živjo punce,
da se pofočkam na vašem forumu..... Do sedaj sem bila na forumu IUI, ki pa žal ni bil uspešen, tako da sem se sedaj pofočkala user posted image  še pri vas.
Konzilij mi je že odobril IVF tako da čakam M in potem nadaljne napotke.

Cukica prosim za uvrstitev med kandidatke za postopek user posted image

Lep sončen pozdravček vsem

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?