|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
5.10.2011 12:11:44   
S*
Avonija, meni Je Reš že na Etju povedal, sem ga imela pa 5 dan.

Špica, superca user posted image , upam da bova spet skupaj srečke user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 401
5.10.2011 14:38:58   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki vam tokrat ni uspelo

Punce imam eno vprašanje, sama sem v postopku v Mb, pa me zanima a se sam eno jajčece vstavlja al kak je s tem je to od česa odvistno, mogoče ste že kdaj o tem debatirale sam jaz sem bolj vse na novo pa me zanima, kak je
Hvala za odgovore pa lep večer še naprej

Do 35. leta ti vstavijo enega oz. če imaš bolj slabe zarodke, ti tudi vstavijo dva.

Jaz sem imela uz in imam tako kot prvič štiri folikle in nekaj manjših tak, da sem bolj slaba kokoš. Uz imam zopet v petek, dobila sem pa še cetrotide in sedaj bo pestro to pikanje.

Punce uživajte še zadnje tople dni!!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.10.2011 14:46:56   
cukica

user posted image

Aktualno

četrtek 6.10.
wanabemommy Uz
mavrica72-ET

Petek7.10.
latka Uz

torek 11.10.
cukica posvet

sreda 12.10.
womenpolice pogovor
sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image
andreja_p  user posted image user posted image (10.10)
vrtnica.m. user posted image user posted image (13.10.)
Zaya user posted image (14.10)
natke user posted image user posted image   (17.10)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
špica84-štarta v januarju
S*
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara
evatisa

Redsonja
šičko
Nosečke:
       user posted image       user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.10.2011 14:49:00   
cukica
Špica super za kratek postopek,...Kdaj predvidoma boš štartala,...Puregona jaz ne poznam sem imela v prvo Gonal f in cetrotid,v drugem postopku pa superfact in gonal,...Kaj me tokrat čaka bom pa videla,...A te je kaj pregledala?Kaj pa za hormone kri ti ni bilo treba nič?Pa za spermiogram ti je kaj rekla?PA bris?
Me mal zanima,da vem kaj me čaka,...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.10.2011 15:30:46   
latka
mala06, kdaj imaš uro za UZ v petek, jaz sem naročena ob 9h!user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.10.2011 15:40:51   
mala06
latka jaz jo imam 11.30 ampak bom verjetno kaj prej, da bom hitro konec user posted image . Verjetno pa se ne bova vidli, ker tako hitro pa tudi ne smem prehitevat vrste user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.10.2011 15:42:34   
latka
oh, škoda, no nikoli se pa ne ve, bomo videli kako bo naslednji teden!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.10.2011 8:59:47   
mala06
Jutro punce!

latka mogoče pa se vidiva, ker naslednji teden bom verjetno kar dostikrat v Mb-u. 

Mene je pa včeraj tako špikal po jajčnikih, da za znoret. Upam, da je to dober znak

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.10.2011 9:12:03   
ne111
Živjo punce,
toliko da sporočim dobila sem v ponedeljek puregon 100 enot in zdaj čakam user posted image .

Vendar ne duha in sluha o njej

Držim pesti za tiste ki čakate na rezultate

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.10.2011 9:56:12   
špica84
Cukica niti dotaknila se me ni.Kri za hormone mi ni bilo treba dat.
Spermiogram je pogledala,tisti nov,ki ga je delal septembra.
Bris prinesem seboj,ko bomo dejansko šli v to.Edino kar je rekla,da mormo do januarja počakat,ker je tamicena mlajša od 1ega leta in da moram v tem času nehat dojit.Pa edin kar sem še morala dati kri za spb

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.10.2011 10:25:41   
evatisa
Mi lahko katera pove kako veš kakšen postopek imaš-kratkega ali dolgega?jz nestrpno čakam prvi dan  user posted image , ki bo kmalu, da pokličem za naprej:)vse izvide sem že dala, tako da upam da bo šlo hitro naprej. držim pesti za  vse nasuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.10.2011 10:48:02   
lisi
ja tud jst mam eno vprašanje....
v ponedeljek zvečer 7 dan po ET se je začelo rjavkaso krvavo packanje skupaj z izcedkom od prometriuma,... to se dogaja še danes,.. ko se obrišem je včasih sveža sluzasta kri ampak ne preveč... nikakor se ne ulije.... a je še kej možnosti da pa je pikica se kam skrila? nimam nobenih znakov, razen občasnih glavobolo,... aja pa krči kt da se bo vsak cajt ulilo tko ene 2x na dan, prsa upadla, trebuh čist ravn, teža spet normalna kot pred postopkom,...
kr ne morem se poslovit od ideje na pikico, in ne upam preveč upat ker sva drgač že v torek jokala in nočem še enkrat bit potrta,...
kako se je pri vas dogajalo,...

lp lisi

aja andreja_p a ti si tud pri merlu?

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.10.2011 10:49:49   
andreja_p
ojla!
Danes sem si naredila celo zmešnjavo in se postavila v dilemo!!!!Delala sem test in mi je pokazal zelo,zelo rahlo user posted image CB.Sem mogla malo bolje pogledati,da sem jo videla,proti svetlobi. Sedaj pa ne vem ali je ali ni.Sem 12 dan po transferju,transfer je bil 5 dan.Je pa res,da sem morala ob 1:00zjutraj na wc ker me je preveč tiščalo in še cela potna sem se prebudila,nato naprej spat do 5:00 zjutraj ko sem se ponovno prebudila in naredila test.Ali je možno,da mi je ta urin,ki sem ga morala izločiti ob 1:00 zjutraj pokvaril rezultat???!!!Vse stvari sedaj premišlujem.Izcedka do sedaj ni bilo.Ali morda dolžina ciklusa vpliva na test?Je pa res da sem imela dve celici,ki so jih vstavili malo slabšo kvaliteto,tako da sem pomislila celo na to,da mogoče pa se nista po vsem vgnezdili!!!???
Test ponovim v soboto upam da bo bolj jasen,v ponedeljek imam pa krvni test ki bo povedal 100% pravilno.
Prosim pokomentirajte moj primer user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.10.2011 11:09:48   
latka
andreja, na mojem CB je bil na 12 dan po ETZ tudi viden rahel +, je pa po nekaj minutah izginil, kaj je to pomenilo ne vem, na žalost je potem krvni bil negativen!
Tako, da če pri tebi črta ostaja, čeprav se slabše vidi, potem naj bi bil pozitiven, mora pa biti enake širine, kot kontrolna črta!
Držim pesti, da bo naslednji + že močnejši!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.10.2011 11:10:16   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

ojla!
Danes sem si naredila celo zmešnjavo in se postavila v dilemo!!!!Delala sem test in mi je pokazal zelo,zelo rahlo user posted image CB.Sem mogla malo bolje pogledati,da sem jo videla,proti svetlobi. Sedaj pa ne vem ali je ali ni.Sem 12 dan po transferju,transfer je bil 5 dan.Je pa res,da sem morala ob 1:00zjutraj na wc ker me je preveč tiščalo in še cela potna sem se prebudila,nato naprej spat do 5:00 zjutraj ko sem se ponovno prebudila in naredila test.Ali je možno,da mi je ta urin,ki sem ga morala izločiti ob 1:00 zjutraj pokvaril rezultat???!!!Vse stvari sedaj premišlujem.Izcedka do sedaj ni bilo.Ali morda dolžina ciklusa vpliva na test?Je pa res da sem imela dve celici,ki so jih vstavili malo slabšo kvaliteto,tako da sem pomislila celo na to,da mogoče pa se nista po vsem vgnezdili!!!???
Test ponovim v soboto upam da bo bolj jasen,v ponedeljek imam pa krvni test ki bo povedal 100% pravilno.
Prosim pokomentirajte moj primer user posted image

Dobro je, da vsaj 6h ne greš na wc, da bi količina hormona v urinu bila zadostna. Čisto možno je, da ga je bilo manj, ker si šla ob 1h lulat. Držim pesti, da bo v soboto močna črtica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
6.10.2011 11:52:14   
Wannabemommy
Jutro punce

Evo mene iz UZ, torej kaj soo mi povedli, v levem in desnem jajčniku več malih folikolov, vodilnih še ni videt, endometrij 9,user posted image tak nevem kaj bi naj to pomenlo al ok al to bad, kakorkoli dobila sem Gonal-f in se začnem v soboto pikat, pol pa 14.10. spet UZ ob 9 uri, še ima ktera takrat???

To je to od mene, vsem ki grejeteuser posted image , pa user posted image user posted image user posted image , pa da bouser posted image   in da boste na koncu držale v naročju svoje prelepeuser posted image

Andreja_p user posted image user posted image user posted image da je to to!!!

Aja sem pozabla vprašat a še ktero od vas po vseh teh hormonih kaj napenja, mene tak daje da mi je kr groza, ko sem kje pa ne morem na brzino na wc, joj joj,........

Have a nice day, jaz grem pa ninat kr sem z nočne in še komaj gledam.

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.10.2011 12:49:39   
varja
Živjo dekleta!

Se opravičujem, ker vam smetim temo, a se mi zdi, da ste najbolj pravi naslov. Nujno bi potrebovala prometrium (200 g). Imam ga še za 10 dni, potem pa konec. Če mi ga lahko katera proda, ker ga ne potrebuje več, bom zelo zelo vesela.

Za vse vas držim pesti, da vam uspe. Meni je uspelo v prvem IVF postopku pri dr. Rešu 3 leta nazaj, zdaj pa sem povsem spontano in v bistvu nenačrtovano (ker si po IVF z zaščito ne ukvarjava prav pretiranouser posted image ) že drugič zanosila v pol leta. Prvič junija se je končalo slabo s splavom, zdaj upam na najboljše, zato pa tudi jemljem Prometrium, da vsaj malo pomagam, čeprav kaj dosti baje ne morem storiti. Srečno vsem!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.10.2011 14:38:15   
Buska
varja: beri ZS

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.10.2011 16:47:47   
ineskaa
Pozdravljene punce! Prosim če me uvrstite na seznam: sem Trepetalka krvni test imam 21.10.2011, danes pa sem imela Et 5 dan in so mi vstaviliuser posted image user posted image .

Počutje - na koncu z živci, vstavili so mi dve moruli in sedaj se že psihiram , da verjetn pa nič ne bo !? Moram Odmisliti. Poleg tega sem še prehlajena in kiham ter kašljam da je joj ( upam da mi ne pade ven ) :-).  Drugače me pa zelo boli maternica kot bi imela krče - mogoče ima katera podobne izkušnje.

No malo sem se razpisala se opravičujem ampak danes sem res kar malo razočarana. Vglavnem puncam, ki vam ni ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem nam ki trepetamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem tistem, ki ste zagledale magični user posted image pa res iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.10.2011 17:01:54   
barchy81
pozdravljene!
vceraj sem imela punkcijo, ET naj bi bil 10.10.. zdaj se nalivam z vodo, ker se bojim hiperce. po prvem ivf sem bila 3 dni v bolnici, ni bilo prehudo, samo zdaj imam doma dva manjsa problema :) in si tega res ne zelim. zal mi je za vse, ki niste docakale user posted image , vsem skupaj user posted image , za trepetalke pa user posted image , naj se vam uresnicijo vase najvecje zelje.

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.10.2011 18:52:20   
Aleda
Andreja_p čist možno, da si zarad tega imela šibek plus, ker si šla na wc. Ja resnično upam da je to to in bo plusek v soboto močnejši. Sem prebrala, da si imela hiperco pa baje da ugodno vpliva na zanositevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
7.10.2011 13:57:23   
latka
Evo, UZ za mano, endometrij zelo lep, tako da v petek 14.10. spet ETZ!user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.10.2011 14:48:36   
mala06
Živijo na ta deževen dan!

Pri meni pa jutri pade stopka in v ponedeljek 10.10. punkcija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je kar presenetlo, ker v prvo sem se 13 dni pikala zdaj pa samo 8. Očitno hitreje rastejo, če si injekcije daješ zjutraj. Imam sicer samo tri dovolj velike folikle a potreben je samo eden, a ne user posted image

andreja_p močno držim pesti, da se user posted image odebali

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.10.2011 17:19:44   
andreja_p
Ojla!Dekleta tudi jaz upam da se moj dvom čim prej razreši in da bom v ponedeljek na krvnem izvedela kaj lepega.Sem se odločila da ne bom naredila testa,ker sem včeraj zagledala rjav izcedek,ko sem si vstavila Utogestan,potem ko sem se obrisala sem videla da je rjavo in ne rdeče.Malo je še upanja,da sem noseča,vendar si ne upam preveč misliti na to,ker če se bo to ojačalo in da postane rdeče potem je moje zgodbe konec.Vam sporočim v ponedljek koko in kaj.
Hvala vsem ki držite pesti zame.srečno vsem

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.10.2011 19:15:14   
EmaS.

Pozdravljene punce  :)
13.10. posvet pri dr. za IVF, user posted image
Komaj čakam da začnem user posted image
Andreja, ti si user posted image , tak občutek imam  :) SREČNO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?