Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 12:11:44
|
|
|
|
S*
|
Avonija, meni Je Reš že na Etju povedal, sem ga imela pa 5 dan. Špica, superca , upam da bova spet skupaj srečke
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 14:38:58
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy za vse ki vam tokrat ni uspelo Punce imam eno vprašanje, sama sem v postopku v Mb, pa me zanima a se sam eno jajčece vstavlja al kak je s tem je to od česa odvistno, mogoče ste že kdaj o tem debatirale sam jaz sem bolj vse na novo pa me zanima, kak je Hvala za odgovore pa lep večer še naprej Do 35. leta ti vstavijo enega oz. če imaš bolj slabe zarodke, ti tudi vstavijo dva. Jaz sem imela uz in imam tako kot prvič štiri folikle in nekaj manjših tak, da sem bolj slaba kokoš. Uz imam zopet v petek, dobila sem pa še cetrotide in sedaj bo pestro to pikanje. Punce uživajte še zadnje tople dni!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 14:46:56
|
|
|
|
cukica
|
Aktualno četrtek 6.10. wanabemommy Uz mavrica72-ET Petek7.10. latka Uz torek 11.10. cukica posvet sreda 12.10. womenpolice pogovor sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil OBJEMČKI KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica špica84-štarta v januarju S* Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab-Štarta 24.10 Womenpolice jona klara evatisa Redsonja šičko Nosečke: vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 14:49:00
|
|
|
|
cukica
|
Špica super za kratek postopek,...Kdaj predvidoma boš štartala,...Puregona jaz ne poznam sem imela v prvo Gonal f in cetrotid,v drugem postopku pa superfact in gonal,...Kaj me tokrat čaka bom pa videla,...A te je kaj pregledala?Kaj pa za hormone kri ti ni bilo treba nič?Pa za spermiogram ti je kaj rekla?PA bris? Me mal zanima,da vem kaj me čaka,...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 15:30:46
|
|
|
|
latka
|
mala06, kdaj imaš uro za UZ v petek, jaz sem naročena ob 9h!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 15:40:51
|
|
|
|
mala06
|
latka jaz jo imam 11.30 ampak bom verjetno kaj prej, da bom hitro konec . Verjetno pa se ne bova vidli, ker tako hitro pa tudi ne smem prehitevat vrste
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 5.10.2011 15:42:34
|
|
|
|
latka
|
oh, škoda, no nikoli se pa ne ve, bomo videli kako bo naslednji teden!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 8:59:47
|
|
|
|
mala06
|
Jutro punce! latka mogoče pa se vidiva, ker naslednji teden bom verjetno kar dostikrat v Mb-u. Mene je pa včeraj tako špikal po jajčnikih, da za znoret. Upam, da je to dober znak
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 9:12:03
|
|
|
|
ne111
|
Živjo punce, toliko da sporočim dobila sem v ponedeljek puregon 100 enot in zdaj čakam . Vendar ne duha in sluha o njej Držim pesti za tiste ki čakate na rezultate
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 9:56:12
|
|
|
|
špica84
|
Cukica niti dotaknila se me ni.Kri za hormone mi ni bilo treba dat. Spermiogram je pogledala,tisti nov,ki ga je delal septembra. Bris prinesem seboj,ko bomo dejansko šli v to.Edino kar je rekla,da mormo do januarja počakat,ker je tamicena mlajša od 1ega leta in da moram v tem času nehat dojit.Pa edin kar sem še morala dati kri za spb
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 10:25:41
|
|
|
|
evatisa
|
Mi lahko katera pove kako veš kakšen postopek imaš-kratkega ali dolgega?jz nestrpno čakam prvi dan , ki bo kmalu, da pokličem za naprej:)vse izvide sem že dala, tako da upam da bo šlo hitro naprej. držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 10:48:02
|
|
|
|
lisi
|
ja tud jst mam eno vprašanje.... v ponedeljek zvečer 7 dan po ET se je začelo rjavkaso krvavo packanje skupaj z izcedkom od prometriuma,... to se dogaja še danes,.. ko se obrišem je včasih sveža sluzasta kri ampak ne preveč... nikakor se ne ulije.... a je še kej možnosti da pa je pikica se kam skrila? nimam nobenih znakov, razen občasnih glavobolo,... aja pa krči kt da se bo vsak cajt ulilo tko ene 2x na dan, prsa upadla, trebuh čist ravn, teža spet normalna kot pred postopkom,... kr ne morem se poslovit od ideje na pikico, in ne upam preveč upat ker sva drgač že v torek jokala in nočem še enkrat bit potrta,... kako se je pri vas dogajalo,... lp lisi aja andreja_p a ti si tud pri merlu?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 10:49:49
|
|
|
|
andreja_p
|
ojla! Danes sem si naredila celo zmešnjavo in se postavila v dilemo!!!!Delala sem test in mi je pokazal zelo,zelo rahlo CB.Sem mogla malo bolje pogledati,da sem jo videla,proti svetlobi. Sedaj pa ne vem ali je ali ni.Sem 12 dan po transferju,transfer je bil 5 dan.Je pa res,da sem morala ob 1:00zjutraj na wc ker me je preveč tiščalo in še cela potna sem se prebudila,nato naprej spat do 5:00 zjutraj ko sem se ponovno prebudila in naredila test.Ali je možno,da mi je ta urin,ki sem ga morala izločiti ob 1:00 zjutraj pokvaril rezultat???!!!Vse stvari sedaj premišlujem.Izcedka do sedaj ni bilo.Ali morda dolžina ciklusa vpliva na test?Je pa res da sem imela dve celici,ki so jih vstavili malo slabšo kvaliteto,tako da sem pomislila celo na to,da mogoče pa se nista po vsem vgnezdili!!!??? Test ponovim v soboto upam da bo bolj jasen,v ponedeljek imam pa krvni test ki bo povedal 100% pravilno. Prosim pokomentirajte moj primer
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 11:09:48
|
|
|
|
latka
|
andreja, na mojem CB je bil na 12 dan po ETZ tudi viden rahel +, je pa po nekaj minutah izginil, kaj je to pomenilo ne vem, na žalost je potem krvni bil negativen! Tako, da če pri tebi črta ostaja, čeprav se slabše vidi, potem naj bi bil pozitiven, mora pa biti enake širine, kot kontrolna črta! Držim pesti, da bo naslednji + že močnejši!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 11:10:16
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p ojla! Danes sem si naredila celo zmešnjavo in se postavila v dilemo!!!!Delala sem test in mi je pokazal zelo,zelo rahlo CB.Sem mogla malo bolje pogledati,da sem jo videla,proti svetlobi. Sedaj pa ne vem ali je ali ni.Sem 12 dan po transferju,transfer je bil 5 dan.Je pa res,da sem morala ob 1:00zjutraj na wc ker me je preveč tiščalo in še cela potna sem se prebudila,nato naprej spat do 5:00 zjutraj ko sem se ponovno prebudila in naredila test.Ali je možno,da mi je ta urin,ki sem ga morala izločiti ob 1:00 zjutraj pokvaril rezultat???!!!Vse stvari sedaj premišlujem.Izcedka do sedaj ni bilo.Ali morda dolžina ciklusa vpliva na test?Je pa res da sem imela dve celici,ki so jih vstavili malo slabšo kvaliteto,tako da sem pomislila celo na to,da mogoče pa se nista po vsem vgnezdili!!!??? Test ponovim v soboto upam da bo bolj jasen,v ponedeljek imam pa krvni test ki bo povedal 100% pravilno. Prosim pokomentirajte moj primer Dobro je, da vsaj 6h ne greš na wc, da bi količina hormona v urinu bila zadostna. Čisto možno je, da ga je bilo manj, ker si šla ob 1h lulat. Držim pesti, da bo v soboto močna črtica
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 11:52:14
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Jutro punce Evo mene iz UZ, torej kaj soo mi povedli, v levem in desnem jajčniku več malih folikolov, vodilnih še ni videt, endometrij 9, tak nevem kaj bi naj to pomenlo al ok al to bad, kakorkoli dobila sem Gonal-f in se začnem v soboto pikat, pol pa 14.10. spet UZ ob 9 uri, še ima ktera takrat??? To je to od mene, vsem ki grejete , pa , pa da bo in da boste na koncu držale v naročju svoje prelepe Andreja_p da je to to!!! Aja sem pozabla vprašat a še ktero od vas po vseh teh hormonih kaj napenja, mene tak daje da mi je kr groza, ko sem kje pa ne morem na brzino na wc, joj joj,........ Have a nice day, jaz grem pa ninat kr sem z nočne in še komaj gledam.
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 12:49:39
|
|
|
|
varja
|
Živjo dekleta! Se opravičujem, ker vam smetim temo, a se mi zdi, da ste najbolj pravi naslov. Nujno bi potrebovala prometrium (200 g). Imam ga še za 10 dni, potem pa konec. Če mi ga lahko katera proda, ker ga ne potrebuje več, bom zelo zelo vesela. Za vse vas držim pesti, da vam uspe. Meni je uspelo v prvem IVF postopku pri dr. Rešu 3 leta nazaj, zdaj pa sem povsem spontano in v bistvu nenačrtovano (ker si po IVF z zaščito ne ukvarjava prav pretirano ) že drugič zanosila v pol leta. Prvič junija se je končalo slabo s splavom, zdaj upam na najboljše, zato pa tudi jemljem Prometrium, da vsaj malo pomagam, čeprav kaj dosti baje ne morem storiti. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 14:38:15
|
|
|
|
Buska
|
varja: beri ZS
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 16:47:47
|
|
|
|
ineskaa
|
Pozdravljene punce! Prosim če me uvrstite na seznam: sem Trepetalka krvni test imam 21.10.2011, danes pa sem imela Et 5 dan in so mi vstavili . Počutje - na koncu z živci, vstavili so mi dve moruli in sedaj se že psihiram , da verjetn pa nič ne bo !? Moram Odmisliti. Poleg tega sem še prehlajena in kiham ter kašljam da je joj ( upam da mi ne pade ven ) :-). Drugače me pa zelo boli maternica kot bi imela krče - mogoče ima katera podobne izkušnje. No malo sem se razpisala se opravičujem ampak danes sem res kar malo razočarana. Vglavnem puncam, ki vam ni ratalo , vsem nam ki trepetamo , vsem tistem, ki ste zagledale magični pa res iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 17:01:54
|
|
|
|
barchy81
|
pozdravljene! vceraj sem imela punkcijo, ET naj bi bil 10.10.. zdaj se nalivam z vodo, ker se bojim hiperce. po prvem ivf sem bila 3 dni v bolnici, ni bilo prehudo, samo zdaj imam doma dva manjsa problema :) in si tega res ne zelim. zal mi je za vse, ki niste docakale , vsem skupaj , za trepetalke pa , naj se vam uresnicijo vase najvecje zelje.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 6.10.2011 18:52:20
|
|
|
|
Aleda
|
Andreja_p čist možno, da si zarad tega imela šibek plus, ker si šla na wc. Ja resnično upam da je to to in bo plusek v soboto močnejši. Sem prebrala, da si imela hiperco pa baje da ugodno vpliva na zanositev
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 7.10.2011 13:57:23
|
|
|
|
latka
|
Evo, UZ za mano, endometrij zelo lep, tako da v petek 14.10. spet ETZ!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 7.10.2011 14:48:36
|
|
|
|
mala06
|
Živijo na ta deževen dan! Pri meni pa jutri pade stopka in v ponedeljek 10.10. punkcija. Me je kar presenetlo, ker v prvo sem se 13 dni pikala zdaj pa samo 8. Očitno hitreje rastejo, če si injekcije daješ zjutraj. Imam sicer samo tri dovolj velike folikle a potreben je samo eden, a ne andreja_p močno držim pesti, da se odebali
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 7.10.2011 17:19:44
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla!Dekleta tudi jaz upam da se moj dvom čim prej razreši in da bom v ponedeljek na krvnem izvedela kaj lepega.Sem se odločila da ne bom naredila testa,ker sem včeraj zagledala rjav izcedek,ko sem si vstavila Utogestan,potem ko sem se obrisala sem videla da je rjavo in ne rdeče.Malo je še upanja,da sem noseča,vendar si ne upam preveč misliti na to,ker če se bo to ojačalo in da postane rdeče potem je moje zgodbe konec.Vam sporočim v ponedljek koko in kaj. Hvala vsem ki držite pesti zame.srečno vsem
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 7.10.2011 19:15:14
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene punce :) 13.10. posvet pri dr. za IVF, Komaj čakam da začnem Andreja, ti si , tak občutek imam :) SREČNO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?