|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
30.9.2011 17:18:44   
latka
Ups, nekaj mi internet šteka, pa sem kar dvakrat pisala, joj, joj!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.9.2011 18:06:46   
Zaya
Cukica, od danes dalje sem pa tudi sama TREPETALKA:). Test imam v petek 14.10.

Grejem eno pikico s 6 celicami, tranfer 3 dan. Glede na to, da sem imela zgolj dva zarodka so mi prestavili tranfer iz 5 dneva na 3. Morda katera ve kaj pomeni to za razvoj in vgnezditev? Ima še katera takšno izkušnjo?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.9.2011 19:11:16   
lale
Aha potem pa zato. Ja pri meni pa imajo jajčniki tisto glavno funkcijo, pa glede na to, da sem imela hiperstimulacijo, sedaj moji jajčniki malo počivajo, so na dopustuuser posted image . Bom jih novembra zopet matralauser posted image . Pa ti, se že pripravljaš?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.9.2011 19:18:16   
mala06
andreja83 hvala za lepe želje in močno držim pesti, da boš čim prej dobila pošto user posted image
latka me bova pa nekje skupaj trepetali in se na koncu veselili user posted image

zaya user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico in naj ostane do konca pri tebi. Jaz sem imela dve celici in od tega se je ena pravilno razvijala. Tudi jaz sem imela et 3 dan in to pa zato, da zarodek čim prej vrnejo v naravno okolje (beri: maternica).

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.9.2011 19:37:05   
latka
lale, jaz sem prvič tudi imela hiperstimulacijo, so pa moji jajčniki takrat počivali kar 6 mesecev!user posted image Novembra pa fajn zrihtaj!

mala06, seveda bova zdaj zagledaliuser posted image , tu ni dvoma!!user posted image

zaya in vrtnica.m, čim bolj sproščeno do testa!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.9.2011 19:41:23   
Zaya
Mala06 hvala za hiter odgovor!! Držim pestke za tvoje folikle..naj se pridno redijo user posted image
Andreja_P mislim, da je dober znak, da ni izcedkov.. vgnezitev je od 7 dne dalje.

Pozabila sem že, katera je objavila spodnje super filmčke.. ampak ni odveč, da jih ponovno objavim:

http://www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/assistedreproductivetechnologies.jsp
http://www.ehd.org/slideshow-images.php?slide=32 (glejte na uvodni strani Slideshow: Fertilization to Implantation).

Drugače sem pa malo brskala in za boljšo prekrvavitev maternice priporočajo refleksno terapijo stopal (točka maternica), gretje nogic v vodi in jemanje Aspirina 100 (baby aspirin) od punkcije dalje. Ste kaj poskusile?
Punce jz za vse nas držim pestke, da se čimprej preselimo na forum Nosečnost.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.9.2011 20:31:57   
zsazsa
Hey drage pupe!

Hudiča se je veliko dogajalo ta teden ko me ni bilo skoraj nič na netu...v soboto 25.9. sem začela s špikami Puregona 150iu, pa se mi zdi da je bil teden doooooooolg kot mesec in da sem ga kar stoje prespala user posted image ..mi je kar smešno kakšno kronično utrujenost mi povzročajo tele hormončki.
Danes sem imela zjutraj prvi UZ, jutri imam že drugega..nič mi niso dali dodatno še ?cetroidov?..največja folikla sta velika 10 in 11 (karkoli to že pomeni- sem kar malo zgubljena), pa se mi zdita precej majhna glede na to da so ob punkciji folikli veliki nekje 24?... No, bomo videli jutri zjutraj kako naprej....

Dobro nočko vsem in vašim malim pikicam ki jih (že/ali pa jih še boste) grejete....

< Sporočilo je popravil zsazsa -- 30.9.2011 20:36:32 >

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.9.2011 21:02:04   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Cukica - mene prosim popravi na seznamu. Sedaj sem med trepetalkami. Danes sem v "varstvo" prejela dve pikici, test imam 13.10.2011.

Lep pozdrav vsem in navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno grej in da bo 13. pokazalo user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.9.2011 22:33:22   
jona klara
še jaz se vam pridružim ponovno na tem forumu.Doma že imamo fantka starega 9 mesecev, po prvem ivf postopku.V januarju smo zmenjeni za ponovni postopek, upam, da ga speljemo res v tem mesecu, da me ne bo sestra kam odmikala, imam že napotnico od profesorja in krvne izvide.Komaj čakam, hkrati pa me skrbi spet čez vse to...

vidim, da se tukaj spet srečamo že znane iz lanskega postopka-

Vsem želim, das čimprej zagledate user posted image user posted image

S*; cukica- upam, da bomo spet skupak nosile bušije in izmenjale izkušnje !!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.10.2011 9:44:00   
jagodka80
Punce, na žalost nama danes ni uspelo zagledati tistih magičnih user posted image .
Sicer nisva imela veliko upanja, glede na to, da sva imela zamrznjenčka, a potrtost kljub temu ni majhna (posebej zato, ker se mi je zdelo, da imam vse tiste znake, ki lahko kažejo na zgodnjo nosečnost). 
Greva v nove boje, morda že decembra, drugače pa januarja. Najprej pa bova poskušala malo vse "odklopiti".

Vsem, ki trepetate (ali vas to še čaka), želim, da se boste ob testu lahko le smejale.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.10.2011 9:52:15   
latka
jagodkauser posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako ti je, sem bila v ponedeljek v enakem položaju, naš zamrznjenček tudi ni ostal, morda bosta pa sedaj naslednja dva!!user posted image

Veliko sreče pri naslednjem postopku!user posted image user posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.10.2011 10:12:13   
andreja_p
jagodka80 user posted image user posted image user posted image . Mi je prav hudo,ko berem te neuspehe.Nimamo kaj tako,ko bi ti čas do naslednjega postopka minil hitro in da bo postopek uspšen.

Sem kar malo zaskrblena,ker je toliko neuspeha v teh IVF postopkih.Toliko trpljenja in živcev gre,potem pa takšen rezultat.Si ne predstavljam,kako bom sprejela negativen rezultat.tako odštevam dneve in vse bolj si želim,da te2 pikica ostaneta.Me je pa nekaj postavilo v dilemo,ko sem prebrala na prejšnji strani,da po Utrogestano ne dobiš tečke,dokler ga seveda vstavljaš v nožnico,nekatera pravi,da pa to ni res.Prosim da mi sedaj pojasnite kako je bilo pri vas.To sta sedaj 2 popolnoma različna podatka.meni je bilo v LJ rečeno,da če bom dobila tečko naj pokličem in to povem in preneham z Utogestanom,drugače pa imamo krvni test na dogovorjen datum.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.10.2011 10:38:19   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

še jaz se vam pridružim ponovno na tem forumu.Doma že imamo fantka starega 9 mesecev, po prvem ivf postopku.V januarju smo zmenjeni za ponovni postopek, upam, da ga speljemo res v tem mesecu, da me ne bo sestra kam odmikala, imam že napotnico od profesorja in krvne izvide.Komaj čakam, hkrati pa me skrbi spet čez vse to...

vidim, da se tukaj spet srečamo že znane iz lanskega postopka-

Vsem želim, das čimprej zagledate user posted image user posted image

S*; cukica- upam, da bomo spet skupak nosile bušije in izmenjale izkušnje !!

U Jona ati tudi? Ma super, nas je kar nekaj ki imamo doma čisto male čmrlje.
Tudi jaz umap, da bomo spet kmalu srečke user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.10.2011 10:39:18   
S*
Jagodka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.10.2011 11:21:29   
mavrica72
andreja_p - glede Utrogestana ali Prometriuma je takole: lahko ti zavirata menstruacijo ali pa tudi ne. Odvisno pač od tvojega telesa. Ene dobijo kljub jemanju user posted image , druge pa ne. Pri meni je pri vseh postopkih (pa jih je bilo že pet) bilo tako, da dokler sem ga jemala, tečke ni bilo, in to kljub temu, da nisem bila noseča. Šele ko sem ga prenehala jemati, je čez dan ali dva prišla. Meni je pač dr. razložil, da mi ta hormon zavira user posted image . Torej ni nekega pravila.

Sicer sem pa tudi jaz sedaj ponovno med vami, trenutno se še špikam, jutri pa pade stopka. Punkcijo imam 4.10, me je pa kar strah kako bo, ker zelo slabo reagiram na zdravila in so menda samo 3 folilkli. Ja, no, bomo videli kaj bo nastalo iz tega.

jagodka80 - žal mi je, da ti ni uspelo, samo upanja ne smeš izgubiti user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.10.2011 12:17:09   
mala06
jagodka80 user posted image  user posted image  user posted image naj bo naslednjič uspešno.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.10.2011 13:34:02   
zsazsa
Hey mavrica72... s čim se špikaš?
Jaz sem danes z drugega ultrazvoka in imam tudi samo 3 folikle, pa še to en ostaja na velikosti 10? sem prav razočarana..da tako slabo reagiram na Puregon, pa toliko imam stranskih učinkov user posted image

Jagodka80.....OBJEM!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 342
1.10.2011 13:41:00   
barchy81
še js...user posted image
od 23.9. sem na gonalu, od 28.9. še na cetrotidu, jutri UZ in menda tudi STOP, punkcija pa v torek. folikli niso ne vem kako veliki, ampak jih je pa spet precej. prvič sem jih imela 17, potem pa še hiperco. me je kr mal strah, da bo spet tako. a ima katera kaj izkušenj s cetrotidom? tiste, ki ste imele hiperco, koliko foliklov ste imele? aja, drugače pa je to najin drugi IVF, po prvem sta se nama rodila dvojčka, z zamrznjenčki pa ni bilo sreče.
lp

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.10.2011 13:45:28   
mavrica72
zsazsa - špikam se s Puregonom, 150 enot. Sem imela pa danes drugi UZ, tako da je od srede do danes največji folikel zrastel iz 14 na 18. Drugadva sta pa veliko manjša, sploh mi ni povedal koliko. Sem imela v prejšnjem postopku isto terapijo, pa sem full dobro reagirala, tako da ne vem kaj je sedaj. Pa vsak dan pojem vsaj kakšno jajčko, pa tudi kakšno pivo spijem (seveda brezalkoholnouser posted image )

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.10.2011 17:52:38   
natke
punce, od danes grejem 2 pikici - moruli (5 dan). Je mogoče katera zanosila z morulo? Koliko je sploh možnosti?
Krvni test imam 17.10.2011.

Neposredna povezava do sporočila: 345
1.10.2011 18:31:41   
cukica

user posted image

Aktualno
nedelja2.10.
barchy81-Uz

ponedeljek3.10.
S* -posvet

torek 4.10.
mavrica72 -punkcija

sreda 5.10.
špica83 posvet
mala06 Uz

četrtek 6.10.
wanabemommy Uz

Petek7.10.
latka Uz

torek 11.10.
cukica posvet

sreda 12.10.
womenpolice pogovor
sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image

tallulah user posted image (10.10)
avonija user posted image (11.10.)
vrtnica.m. user posted image user posted image (13.10.)
Zaya user posted image (14.10)
natke user posted image user posted image   (17.10)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
Pupika83
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara

Nosečke:
       user posted image       user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.10.2011 8:36:17   
S*
Barchy81, jaz sem imela hiperco, sem pa pridelala 23 foliklov.

natke, samo pozitivno, seveda so tukaj punce ki jim je uspelo z morulo. Nama je sicer uspelo s pingvinčki, ki pa tudi nimajo ravno dobrega slovesa uspešnosti.

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.10.2011 9:00:33   
lisi
Ojla!

Imam eno vprašanje. Sem 6 dan po ET (brez ET dneva). Vsa napihnjenost mi je izginila, kilogrami k sem jih pridelala med šikanjem so zlezli nazaj na staro težo, edino prsa imam rahlo povečana vendar ne boleča. A je to uredu al ne? V prvem postpoku sem okol 6 dneva dobila rjave izcedke in nato se je 8 dan ulilo. Me kr mal skrbi,... resnično si ful želim da uspe, ke nama je ta postopek pobral tok ene energije, sva čist psihično izmučena.

Okol progesterona. jst vedno dobim user posted image med jemanjem. tko da men nč ne zavira :S

Srečno!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.10.2011 9:13:49   
jagodka80
Punce, hvala za vzpodbudne besede. Včeraj sem se najprej zjokala, potem sem se lotila generalnega čiščenja, nato pa sva z možem rezervirala destinacijo za krompirjeve počitnice. user posted image Če še nisem omenila - imam najboljšega moža na svetu user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa čakam, da končno dobim user posted image (nikoli je nisem dobila prej kot 17. dan po ET).
Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image in dajte no, malo popravite to naše povprečje!

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.10.2011 9:36:14   
srečica17
Lisi....tudi meni je izginila vsa napihnjenost par dni po ET......tudi prsa so uplahnela.....sem bila prepričana , da ni ratalo, pa je bil 11.dan po ET test pozitiven in zdaj končujem 27.teden......user posted image
Ni zanesljivih znakov, žal je potrebno veliko potrpljenja, da vemo kako pa kaj. Želim ti, da se pokaže tisti tako težko pričakovan plusek.
Prav tako želim vsem ostalim........veliko sreče v postopkih. Še vedno vas redno berem, stiskam pesti in navijam za vas.
Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?