|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
8.10.2011 13:57:06   
natke
Trepetalke, bliža se nam dan D...user posted image in upam, da vse ugledamo user posted image in čez 9 mesecev user posted image .

Andreja.p,  srečno v ponedeljek na krvnem, in vem, da ti bodo tvoje ugotovitve user posted image samo potrdili...

Zaya in vrtnica, kdaj boste delale test?

Jaz ga bom verjetno v torek (10 dan), mislim da takrat pokaže že točno,
če me ne bo že prej obiskala user posted image .

Vso srečo tudi ostalim sotrpinkam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.10.2011 18:29:06   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!
Sem na hitro preletela za nazaj in vsem ki ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je zelo hudo user posted image .
Upam, da zberete čim hitreje spet moč v sebi in voljo do "življenja".

Jaz sem danes 9 dan po ET 3 dni starih zarodkov. Prsi niso več boleče. Moram reči, da sem tudi zgubila par kilogramov (res zanimivo). Drugače pa me ful špika, skratka vsi simptomi user posted image .

Natka - premišljujem, da bi naredila na 10 dan test (torej jutri), vendar ne vem če bo pravilen, ker sem imela ET na 3 dan. Tako da še ne vem.

Vse trepetalke ki čakamo želim veliko pozitivne energije in da končno ugledamo ta magični plusek!!!

Pa lep pozdrav čisto vsem poncam!
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.10.2011 18:58:34   
natke
vrtnica.m, od vseh petih poskusov me je špikalo v trebuhu samo enkrat in to takrat, ko je CB pokazal magični +, le da je bil kasneje SS (tokrat me žal nič ne špika, samo zvija kot pred M). Javim nam, ko narediš test, kdaj pravilno pokaže, pa ti nebi znala svetovati.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.10.2011 19:06:54   
vrtnica.m
Ojla Natka - žal me je do sedaj v mojih vseh treh poskusih po ET (v prvem postopku nisem prišla do ET-ja) začelo špikati in potem je na žalost pritekla user posted image . Vendar vseeno hvala!! Upanje umre zadnje.
Kako se pa ti počutiš?

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.10.2011 16:52:34   
mavrica72
No, da še jaz opravim svoj "dolg" poročanja :))
V glavnem, v četrtek drugi dan po punkciji sem imela ET, in od 5 celic sta me pričakala dvauser posted image user posted image , katera se sedaj grejeta pri meni. Upam, da bo vsaj enemu dovolj lepo in bo ostal pri meni. So pa tudi bolečine sedaj se že kar zmanjšale, tako da se vsaj premikam lahko kolikor toliko spet normalno. Res si želim, da več ne bi bilo potrebno prestajati punkcije, ker to je pa res grozno.

andreja_p čakamo na jutrišnji dan, da otvoriš sezono user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 430
9.10.2011 17:34:31   
mavrica72
aja, test imam 21.10

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.10.2011 18:07:34   
latka
andreja_p, zdaj je pa že res čas, da se začne barvasto obdobjeuser posted image user posted image !Samo odpreti ga je treba!user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.10.2011 18:39:55   
Zaya
Ojla, trepetalkeuser posted image

Natke, tako kot si rekla se nam bljiža dan D. Test bom verjetno naredila šele 12 dan, torej v sredo. Gled ena to, da sem imela ET 3 dan mislim, da je smiselno počakati vsaj 12 dni. Kaj ve mislite?? Danes je 9 dan po ET. Do včeraj so me zelo bolele dojke in bradavice, danes zabolijo samo še jih stisnem. Občasnp me še špine tam pri levem jajčniku, drugih simptomov nimam. Aja, izcedek je snežnato bel... nič vgnezditvenega izcedka. Punce kaj mislite kako mi kaže?? Vrtnica m. mislim, da imava podobne znake.

Andreja.p
jaz tudi držim prsti, da otvoriš sezono baby boomauser posted image . Kako pa je kaj s tvojim izcedkom? Si še kaj poskušala s testom? Mogoče katera ve ali se pride samo krvi test naredit ali sledi še kak UZ oz. pogovor?

Torej naš plan je sledeč...andreja izve za user posted image user posted image jutri, vrtnica.m v četrtek, jaz petek in natke v ponedeljek, potem pa se zmenimo čez 3 mesece na kavici s trebuščki in proslavimo. Punce kaj pravite?

Pozitivne misli in trikrat hura za nasuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.10.2011 21:39:25   
zsazsa
Hey drage "sotrpinke"!

Res je, čas je za preobrat..september ni prinesel nič kaj preveč lepih novic user posted image ..je pa končno oktober tu za čim več user posted image
No jaz se spet javljam..sem kot sodček +6kg v 17-ih dneh. Moji folikli so pridno zrastli - v soboto sem imela punkcijo (no comment, razen NIKOLI VEČ!!!) kjer so mi odvzelki 26 celic, uporabnih oz. polnih je bilo 11?! ET pa imava v četrtek 13.-ega...[/u] Vprašala sem jih če kaj poklkičem vmes pa so rekli da ne, da v četrtek pridem in bomo videli..mi je pa to malo čudno glede na to da vse nekako veste koliko je oplojenih alki ste to zvedele tudi koimaj na dan transferja?? Sem na gin. LJ (SIII) pa me zanima če ima katera kakšen info kje lahko zvem če se je kaj porijelo??
Hvala in dobro nočko!

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.10.2011 9:55:26   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!

Pri meni so spet žalostne novice. V soboto proti večeru (na 9 dan po ET) so se začeli rjavi izcedki, kateri so se bili prisotni tudi včeraj (10 dan) in danes na 11. dan je vmes že rahla kri. Testa še nisem delala, vendar po moje tudi tokrat ni uspelo user posted image
Moje počutje je tako čudno. Resnično ne vem več, če se splača še naprej se truditi, ali pa normalno naprej zaživeti in se sprijazniti z usodo. Kot je rekel Reš - sva oba "čudna" - mlada, zdrava, športna, vendar oba zelo slaba.
V zadnji postopek bom mogoče šla drugo leto. Sedaj malo rabim čas za sebe, ker sta v letošnjem leto za mano že dva neuspela postopka - tako da sedaj rabim malo več časa.
No, mogoče pa bo v 6 uspelo user posted image

Želim vam vsem lep oktobrski dan in polno energije in dobre volje v teh postopkih!!!

m.

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.10.2011 10:18:37   
latka
vrtnica, mogoče še ni vse izgubljeno, ne obupaj, poskusi kakšen test!

andreja_p, kako kaže?

Neposredna povezava do sporočila: 436
10.10.2011 10:29:03   
Cameleon
vrtnica.m žal mi je! Boš prišla na cilja, samo malo pozneje kot si mislila. Pocajtaj se in pogumno naprejuser posted image

zsazsa vsi zvemo na dan transferja, v kolikor bi kar koli bilo te pokličejo, da prideš prej. Držim pesti, da te pričakajo lepe blastocisteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
10.10.2011 10:37:44   
EmaS.
user posted image Andreja  :)  povej nam že vesele novice user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.10.2011 10:47:40   
šičko
BBBBBrrrrrrrr zima user posted image  zebe, upam da ste vse nekje na toplem in se grejete, tale šok za telo je pa čist preveč.
Pri meni je danes pritekla user posted image  tako da sem že klicala kliniko in dobila datum za prevzem zdravil petek 28.10.2011 štartamo user posted image
A mi lahko katera kakšen link pošlje da si kakšen "protokol" ki poteka potem preberem.....

Pa še eno vprašanje..... Se izplača it na predavanje pred IVF ki ga predlagajo na kliniki v LJ? Jutri je namreč, pa me zanima če je ok in koliko časa traja, če morda katera ve????

Andreja p....... ČAKAMO TE držimo pesti da je vse ok, JAVI SE

Vsem pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.10.2011 10:52:01   
*zabica*
Evo, tukaj imaš nadvse uporabno stran za tiste, ki se zdravimo na GK v Ljubljani http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/protokoli/

Verjetno imaš dolgi postopek, a ne? Če te bo še kaj zanimalo kar vprašaj user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.10.2011 10:54:54   
šičko
ooooojjjjjj!
Kako si ti? Kako kaže pri tebi???
Nimam pojma kater postopek vem da imam 150 enot .....neki na Pur.... heheheheheh mal še vse na izi jemljem da se poskušam sama sebe umirit.
Pozdravček

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.10.2011 10:59:33   
pink angel
Pozdravljene punce!

Še ena nova na ICSI, pri dr. Rešu. To je moj 1. postopek.

3.10. smo začeli z Dipherelinom, zdaj pa čakamo M, da nadaljujemo z Gonalom.

Čim več +++++ želim vsem! user posted image

LP

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.10.2011 11:23:17   
andreja_p
Dekleta nič kaj dobro novico nimam se mi je včeraj vlilo tak da nisem folgala na wc hodit,test je pa pokazal negativno.Jaz grem optimistično naprej,glede na to da sem že 4 leta vsak mesec razočarana mi to ne bo prišlo do živega.Tako kot sem napisala že tukaj,sem borka in se ne bom vdala zlahka.Držim pesti,da vam uspe ki ste sedaj na vrsti in da bo moj naslednji postopek uspešen.Malo se bom sedaj odpočila,šla nazaj v službo in pozabila na ta negativen dogodek.Srečno vsem,čez 3mesece pa bomo ponovno poizkusili srečo.Dekleta bodite optimistične in verjamem da nam vsem bo enkrat posijalo sonce sreče.Navijam za vas in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.10.2011 11:52:29   
šičko
Ajoj no andreja_p žal mi je, da ti ni uspelo. Tale jesen se res ni fajn začela, vendar tako kot si napisala, ne smemo izgubit upanja.
Tako da le s pokončno glavo naprej.

Držite se vse in pozitivno razmišljajte pa bo vse veliko lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 444
10.10.2011 12:02:22   
*zabica*
oj:)
Kateri dan ciklusa se pa začneš špikat? Sicer maš pa na unem linku vse razloženo user posted image
Jest mam 25.10.2011 posvet pri svoji gin., grem po papirje, potem bomo pa videli, kako se bodo stvari odvijale...Mislim, da bom šla v nov postopek šele drugo leto user posted image
Bom pa zate vsekakor držala pesti user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.10.2011 12:37:56   
natke
andreja_p, hudo mi je zate...pa tako sem navijala zate...Če tudi meni ne uspe, gremo januarja v nov boj, prav?

Dajmo Zaya user posted image user posted image user posted image , še ti nam lahko daš malo motivacije, s pozitivnim rezultatom...

Neposredna povezava do sporočila: 446
10.10.2011 12:38:56   
RedSonja
IZVIRNO SPOROČILO: šičko

BBBBBrrrrrrrr zima user posted image  zebe, upam da ste vse nekje na toplem in se grejete, tale šok za telo je pa čist preveč.
Pri meni je danes pritekla user posted image  tako da sem že klicala kliniko in dobila datum za prevzem zdravil petek 28.10.2011 štartamo user posted image
A mi lahko katera kakšen link pošlje da si kakšen "protokol" ki poteka potem preberem.....

Pa še eno vprašanje..... Se izplača it na predavanje pred IVF ki ga predlagajo na kliniki v LJ? Jutri je namreč, pa me zanima če je ok in koliko časa traja, če morda katera ve????

Andreja p....... ČAKAMO TE držimo pesti da je vse ok, JAVI SE

Vsem pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image

midva oa greva 18.10 po zdravila :). Imam tudi nekaj na P in nekaj na 130/150 - rekel je mild postopek... midva bova šla jutri na predavanja. Sicer ne vem če je pametno hodit, ker zdej mam nov moto ignorance is a bliss :P. se prav manj vem manj se sekiram :P.

Šičko morda se vidimo.

Andreja in ostale, ki ni uspelo :((((. Držite se..pošiljam en velik objem :)

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.10.2011 13:02:54   
*sanela*
Joj sami slabi rezultati, ma kaj je to user posted image . Čas je, da začnejo + deževati. Še vedno vas spremljam in držim pesti za vsako posebej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.10.2011 13:12:23   
šičko
Ja jaz mislim da 22 dan ciklusa če sem prav razumela sestro se pravi 31.10. naj bi se začela. Sem si že večinoma prebrala, hvala ti.
O hvala ti za pestke.

Mam pa zdaj mali problemček, ravno takrat smo planirali dopust, a je kaj narobe če grem mal še na dopust vmes, sej kje se špikam je verjetno poplnoma vseeno, a ni tako? Al ni ravno priporočljivo?
Pozdravček tebi in navijam da ti v drugo vsekakor uspe

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.10.2011 13:15:42   
šičko
Ja jaz grem definitivno na predavanje, sam moj pa verjetno ne bo mogu ker ma službo. Sem pa tudi jaz ena tistih ki najraje čim manj ve user posted image  tako se mi zdi bolje.
Se vidimo jutri user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?