Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 15:18:02
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Cukica - mene prosim popravi na seznamu. Sedaj sem med trepetalkami. Danes sem v "varstvo" prejela dve pikici, test imam 13.10.2011. Lep pozdrav vsem in navijam za vse
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 17:11:47
|
|
|
|
latka
|
cukica- jaz pa imam 7.10. UZ!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 17:24:30
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Punce, tisto, kar hočete, da se pojavi na seznamu, objavite z drzgačnimi črkami (odebeljeno, podčrtano ipd.). vrtnica.m in zaya Latka, fino da se zadeve premikajo. Držim pesti za tvoja pingvinčka.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 19:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje, kdaj najprej lahko pričaujem pozitivni test po IVFju?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 19:26:29
|
|
|
|
cukica
|
Vas bom dodala jutri,da nebom šla še en seznam delat,... anonimna po ivf ti lahko pokaže + že 9 dan po transferju,...Lahko pa tudi kasneje odvisno kdaj je prišlo do vgnezditve zarodka,...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 29.9.2011 20:06:21
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Uz sem preživela municijo za špikanje dobila zdaj imam pa naslednji uz 5.10. pa bom videla, če bodo folikli kaj rastli. Lep večer!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 7:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, test sem delala danes na 11. dan po ET. In je negativen. Koliko imam vseeno možnosti, da se je primimlo? Ali lahko neham jemal Utrogestan, ali naj še vseeno počakam. uradno bi morala test delat v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 8:33:05
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, test sem delala danes na 11. dan po ET. In je negativen. Koliko imam vseeno možnosti, da se je primimlo? Ali lahko neham jemal Utrogestan, ali naj še vseeno počakam. uradno bi morala test delat v ponedeljek. Živijo! Ni še vse izgubljeno, mogoče si mela pozno vgnezditev. Jaz osebno, bi jemala Utrogestan naprej in bi v ponedeljek šla na krvnega. Če si v Mb moraš itak it na krvnega. Držim pesti, da bo test pokazal
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 9:46:48
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Anonimen, absolutno počakaj! Dokler ni menstruacije, je upanje.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 10:31:10
|
|
|
|
andreja_p
|
Živijo! danes je 6 dan od transferja,če ne štejemo dan,ko je bil transfer.Vem,da bom morala do testa še malo počakati.Me pa vseeno zanima,če je normalno,da do danes nisem imela še nobenega rjavega izcedka,ki bi napovedal vgnezditev?Prsa so sicer boleča in povečana,ampak je to verjetno posledica Utrogestana?.Vsake toliko časa se mi pojavijo krči,kot pred tečko,vendar minejo.Upam,da ni to kakšen slab znak.Ve,ki ste imele več izkušenj z tem vas prosim za nasvet. A je možno,da se še nista vgnezdile pikice?Bom zelo pomirjena,če bom slišala kak vaš komentar. Upajmo,na vse dobro tako pri vas,kot pri meni . Pozdravček
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 10:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala za odgovore, samo mislim, da ni nič. BT je sicer nadpovprečno visoka, samo mislim, da bi že mogel test bit vsaj malenkost pozitiven. IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček Anonimen, absolutno počakaj! Dokler ni menstruacije, je upanje. Dokler jemljem Utrogestan tako ni . Tako da na ta način se lahko pe dolgo tolažim
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 10:40:50
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Andreja, za test je še absolutno prezgodaj. Počakaj npr. vsaj do srede. Kar zadeva vgnezditveno krvavitev pa seveda ni nujno, da jo sploh imaš. Mislim, zarodek se lahko vgnezdi, tudi če vgnezditvene krvavitve ni. Nadalje, glede poznejše vgnezditve: sploh pri postopkih lahko pride do kasnejše vgnezditve, še posebej pri pingvinčkih. Ne vejo zakaj je tako, ampak tako je. Sploh pingvinčki se obanšajo atipično. Čisto možno je, da so prsi napete od Utrogestana. Krčki so normalni in te lahko spremljajo še celo zgodnjo nosečnost. Žal si sedaj v najbolj zopernem obdobju, ko lahko samo čakaš. Lepo grej svoje pingvinčke!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 10:44:29
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dokler jemljem Utrogestan tako ni . Tako da na ta način se lahko pe dolgo tolažim Tole pa ne bo držalo. Žal... Ti naredi, kakor želiš. Navodila verjetno imaš. Utrogestan se jemlje, dokler ne pride menstruacija (ne izcedek ali krvavitev). In punce, pri katerih ni prišlo do vgnezditve, so kljub jemanju U. dobile
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 11:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček Tole pa ne bo držalo. Žal... Ti naredi, kakor želiš. Navodila verjetno imaš. Utrogestan se jemlje, dokler ne pride menstruacija (ne izcedek ali krvavitev). In punce, pri katerih ni prišlo do vgnezditve, so kljub jemanju U. dobile O pa bo. Sem po IUIju jemala Utrogestan še en teden (ker nisem vedla, al morem prenehat ob M al ob negativnem testu - sem bla na dopustu in nisem mela nobenga za vprašat) in nisem dobila M dokler ga nisem nehala jemat. Ker to je progesteron in dokler je tega dovolj M ni. Imam pa navodila, da Utrogestan jemljem do negativnega testa. Samo da bi jaz morala test delati šele v ponedeljek. Ampak skoraj ne verjamem da bo v ponedeljek kaj drugače ...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 11:51:14
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
@anonimen: oprosti. Izgleda, da imate pri IUI drugače. Sama sem bila v IVF in so mi razložili, kot sem napisala. Obstaja pa možnost, da tudi tu obstajajo različne teorije. Ne bi bilo prvič. No, pa se vsak dan naučimo kaj novega. Če je po tvojih izkušnjah in navodilih to to, potem
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 12:13:37
|
|
|
|
mala06
|
Tudi jaz kljub neuspelem ivf postopku nisem dobila , ko sem pa nehala jemat utrogestan, se mi je pa vlila. Tako, da nekaterim zaviram očitno je odvisno od posameznice. Punce držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 12:36:56
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
mala06: ampak ali si sama delala urinski test, ali si šla na krvnega, ko si imela predpisano?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 12:45:11
|
|
|
|
mala06
|
Najprej sem sama delala test in je bil negativen, potem pa še krvnega, ki je to samo potrdil.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 12:46:41
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Cukica - mene prosim popravi na seznamu. Sedaj sem med trepetalkami. Danes sem v "varstvo" prejela dve pikici, test imam 13.10.2011. Lep pozdrav vsem in navijam za vse za pikici in naj se lepo vgnezdita za 9-mesecev
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 14:22:43
|
|
|
|
cukica
|
Aktualno sobota 1.10. Natka ET sreda 5.10. špica83 posvet mala06 Uz četrtek 6.10. wanabemommy Uz Petek7.10. latka Uz torek 11.10. cukica posvet sreda 12.10. womenpolice pogovor sandra_sandra pogovor in prevzem zdravil OBJEMČKI KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa Pupika83 mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab-Štarta 24.10 Womenpolice Nosečke: vrtnica.m andreja83 hedviga coala Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 14:38:13
|
|
|
|
S*
|
No pa da se jaz pofočkam po skoraj 2 letih. Doma imam prekrasno pupiko, ki je pingvinček iz 1 ICSIja. Kmalu bo stara 1 leto, tako je že čas, da ji zrihtamo družbo . Ker me v skrinji čaka še 6 , grem v ponedeljek do Reša. da se zmenimo kako in kaj, mogoče nam pa še letos uspe. Vsem skupaj in vsaki posebej želim obilo, obilo sreče na poti do enega samega cilja in to je zdravo , ali pa . Posvet Dr. Reš 3.10.2011
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 14:53:57
|
|
|
|
andreja83
|
Lepo pozdravljene vse!!! Latka čestitke da greš tk hitro na uz, ti zdaj spet držim pesti da ti tokrat le uspe. Opa pa tudi mala06 že pričela z postopkom, teb tud pestke da folikli lepo zrastejo in da tokrat uspe. Tud za ostale držim pestke, da ne bo pomote Jst pa kar čakam pošto, da pride iz mb-ja, da grem na razgovor, upam da mi uspe še letos pričeti z novim postopkom
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 16:50:47
|
|
|
|
lale
|
Pozdravljene, latka žal mi je, da ni ni uspelo. Pošiljam ti en topel objemček. Bo zdaj boljše, boš videla. Sem res imela dober občutek za tebe. Latka tebi so svetovali, da lahko greš takoj pri tej menstruaciji v naslednji postopek? Namreč ko sem jaz bila na krvnem so mi rekli, da naj 1 mesec počakam, pa potem grem, da si jajčniki malo spočijejo, pa sem imela spontan postopek. Res različno. Jaz grem novembra po nova zamrznjenčka. Sem bila prejšnjič na ultrazvoku in so rekli, da moram imeti spontani postopek, ker imam lastno ovulacijo, tako da zdaj pridno testiram ovulacijo. Bom pa navijala za tebe Vsem tistim ki pridno grejete svoje pikice pa držim pesti. Pošiljam vam topel objemček
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 17:10:40
|
|
|
|
latka
|
lale, meni je dr.Koresova na krvnem dejala, da lahko grem kar pri M ponovno v postopek, sicer me je tudi vprašala, če želim imeti kakšen mesec pavze, ampak sva se z možem odločila, da gremo kar takoj naprej! V postopek grem s enako terapijo, torej jemljem Estrofem, ki je za debelitev sluznice, ker nimam lastnih ovulacij in imam zelo dolge cikluse! Pri Estrofemu ni ovulacij, torej jajčniki mirujejo, samo sluznica se pripravlja na ET, to je razlika!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 30.9.2011 17:14:48
|
|
|
|
latka
|
lale, meni je dr. Koresova na krvnem dejala, da če želiva, lahko pri M gremo kar v naslednji postopek, ali pa če želiva imeti kakšen mesec pavze, vendar sva se odločila, da gremo kar naprej ponovno v boj za ! Glede na to, da nimam lastnih ovulacij in zelo dolge cikluse, imam spet predpisano terapijo s Estrofemom, ki pripravi sluznico na ET, in tukaj jajčniki mirujejo, torej ni pomembna ovulacija, to je razlika!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?