ronja
|
Witch, hvala, ti sporočim mere. ampak sem še tako zelo daleč od cilja Jaz se pa "cilju" - recimo, da ne bi rada šla čez 68 nekam prehitro približujem . Danes sem imela spet več 67,4 - pa res ne jem ne vem kaj zadnje čase in so še 3je meseci... Res pa me je malo bolj bolelo, pa še bolna sem in potem sem bolj na miru... Vseeno mi gre na živce, ker nočem po porodu še namensko hujšat, maš takrat že drugega dela dosti... Bom spet začela pisat, kaj jem, sem po tistem pregledu pri g. kar opustila, ker je itak ni nič zanimalo - ji je bilo jasno, od kod vse to in se ni nič sekirala. Joj, še vedno zbiram strojčke... Pri nas so vsi stari salamensko dragi - ne vem, kam dajo ljudje šivalne stroje, ki jih ne uporabljajo... Ker najcenejši pri nas (rabljen, brez garancije, da mu še kaj manjka...) je toliko kot nov na amazonu z 2 letno garancijo! halo??? Zdaj se pa odločam ali vzet enega (Elno) pri serviserju za 280 €, pa mi da 2 leti garancije, naj bi bil izložbeni exponat, zato malo rumen, sicer pa skoraj nič rabljen. Tega lahko prej sprobam, pa garancijo bi imela tu, v Lj... Druga možnost je, da naročim prek nem. amazona k svaku (že vprašala, je požegnal), tja ni poštnine in mi tast in tašča pripeljeta, ko bosta šla kaj na obisk (gresta itak vsak teden). Ta je pa 200€, firma je W6, je poznam je, ima pa neverjetno dobre recenzije ta stroj in 10 letno garancijo (seveda v nemčiji, poštnina za gor pride pa cca 25E)... Uf... doktorirala bom iz tega! Lubi pravi, da se čist preveč sekiram za 200 evričev, samo jaz bi res rada, da mi mašina dela, pa da lahko spet nemoteno šivam, pa vse... AEG je mel slabše reviewje, pa še par stvari ima w6 boljše (prej ta ni bil znižan) - lahko izklopiš nož, kar je fajn, pa na rolled edge se da lažje prestavit (ni treba vijaka odvijat), pa še pritisk tačke se da štelat. Kaj pa ve mislite? 80E ni mal razlike, pa še garancijo ima un daljšo... MOdela zmoreta približno enako, ta tuki ima še en šiv več, kar mi ne pomeni glih ful, manuala za tega tu ne dobim, da bi lahko vse preštudirala, ampak majo elne navadno to ok napisano, manual za W6 je pa na netu in zgleda zelo fajn zadeva...
< Sporočilo je popravil ronja -- 26.10.2011 14:58:28 >