ronja
|
RONJA ko berem tvoje poste smajlikiseslini kako dobro "dieto" imaš tiuser posted image žal meni ne bi nič pomagala Haha, ja, saj sem vnaprej opozorila, da se kake prave diete ne grem, nimam živcev za to . Zame je "dieta" oz. "težko delo" že to, da se zvečer ne nažremsladoleda/nečesa čokoladnega/ junka/... (vstavi poljubno;). Pa si niti ne upam vsega pisat, kar jem... Ampak če se sme pisat, pa kar veselo virtualno grešite z mano (no, danes nisem jedla sladoleda, sem pa zmaznila dva čokoladna navihančka - ampak sem proslavljala dobre novice iz pregleda - in to je bilo še pred 15to, tako da smem ). Sem pa zdaj dva dni pojedla zelo veliko zelenjavne juhe - in danes sem imela celo 63,0. Kar je ok, glede na to, da je bila v soboto poroka in sem se seveda najedla in mi je potem v ned. poskočila teža na 63,9! No, ampak sem jo potem sklatila nazaj na normalo (pač glede na stanje;). Če bi tako ostalo še kak mesec, bi bila super zadovoljna... In zaenkrat se še držim zaobljube glede lahke večerje. - Včeraj me je nekaj imelo, ker nisem imela ornk kosila in sem bila lačna, vendar si je lubi naredil jajca na popečeni suhi salami, sem malo probala in me je kar minilo (na srečo on ko je lačen, gre jest jajca ali podobne bedarije - jaz jajca priznavam kot hrano samo v pecivu, sladoledu, palačinkah,... tam jih mam ful rada - če so ena od sestavin, ne pa če so edina oz. glavna;), tisto mi je pa fuj). Potem sem pojedla še vse fige, kar jih je bilo in to je to. Res ful pomaga, če ima človek poln hladilnik sadja na izbiro . Sadje namreč obožujem - tistega z enim sadežem jaz en bi zmogla, edino če bi bil ta sadež melona ali pa lubenica . - Danes sem za večerjo sicer res jedla ala sladko, vendar je bilo to domače slivovo pecivo in ob 20:30, kar je zame ful zgodaj (grem bolj pozno spat in navadno jeva še potem, ko malidve utohneta), mali še ne gresta takrat spat, smo jedli skupaj, tako da takrat lahko jem normalno (če sta onidve zraven, se itak ne da neki nažirat zraven ). pa v trgovini v tor. tudi nisem kupila nič takega, kar ne bi bilo ok zame (torej nobenega junka, ki ga navadno kupiva kako vrečko teh 2x na mesec, ko gremo v štacuno in nobene sladkarije (razen sladoleda, to ne spada zraven, sem vam že povedala;)). vilma, rok imam januarja, 20.1. natančneje (oz. 19., nekje tako piše, drugje drugač). Ste pa punce ful pridne! Svaka čast! In cilje imate tudi kar hude - sama sem imela sicer cca 54,5 kil v povprečju, pa se mi zdi to na 168 cm čisto ok. Ve pa ene ful višje, hočete bit precej bolj suhe. No, vsaka po svoje, samo ne se preveč matrat. Toliko, da se ok počutiš. serendipity, kupi si kake Gorenjkine temne čokolade s pomarančo ali ingverjem ali čem podobnim - so ful dobre, čeprav so ful temne. Ti bo lažje. Jaz sicer nisem na milko, mi je najslabša čokolada od vseh, tako da verjetno nimava čisto enakega okusa, ampak probaj, mogoče ti bo všeč. Aja, sem pa šla danes 2x z biciklom: enkrat na inf. kliniko in enkrat do p. (amb. za patološko nosečnost). Tako da dobim plus bodove za športanje, hehe. In ker vse skup zgleda malo boljše (ali pa se tipu ni dalo z mano ubadat, tudi ta možnost niti približno ni izključena, ampak jaz sem optimistka, hehe;)... bom verjetno lahko še kako drugače klatila kile - ker s hrano meni to (kot vidite) ne gre - jaz sem vedno bila bolj suha - ampak od gibanja (in - resno, meni se to ful pozna... sej vem, da mislite, da se zezam ) Aja, tudi mož kosili v službi... Tamala ima kosilo v vrtcu, ponjo gre babica in še pri njej kaj poje.... Tako da potrebe po tapravem kosilu potem doma nimamo. Uf, pri nas tudi malidve jesta v vrtcu in lubi dostikrat v službi (odvisno od več dejavnikov)... ampak mamo vsi potrebo po še enem pravem kosilu . Malidve sta sitni kot osi! No, danes je bila to zelenjavna juha in čokoladni rogljički zanje za čez (sama jih NISEM jedla - ok, priznam, ni bilo nalašč, ampak smo lih dobili na obisk eno punčko in je šel moj rogljiček k njej - jaz sem itak že prej pojedla navihančka, tako da je to bilo najbolj fer). Ampak sem vseeno zadovoljna:). Pozdravljene nove - povejte, če vas moj način prehranjevanja moti oz. vam dela lušte - potem bom nehala to pisat in bom pisala samo o tem, kar sem si zastavila (torej ne nabaši se za pozno večerjo in ne kupuj junk fooda in sladkarij - lahko jem domače).